Ontketende Abraham schrijft historie; Man United en Tottenham juichen eindelijk
Zaterdag, 14 september 2019 om 17:57

Er staat dit seizoen geen maat op Tammy Abraham. Na dubbelslagen in de wedstrijden tegen Norwich City en Sheffield United was de spits van Chelsea goed voor een hattrick tegen Wolverhampton Wanderers, waarmee hij een groot aandeel had in de 2-5 overwinning. Manchester United en Tottenham Hotspur boekten allebei hun eerste zege in vier competitieduels, respectievelijk tegen Leicester City (1-0) en Crystal Palace (4-0).

Wolverhampton Wanderers - Chelsea 2-5
In een tijdsbestek van tien minuten, tussen minuut 31 en 40, trok Chelsea de wedstrijd volledig naar zich toe. Abraham nam de 0-2 en 0-3 voor zijn rekening; het openingsdoelpunt van Fikayo Tomori was echter het meest besproken. De verdediger, die in de vorige speelronde zijn debuut maakte in de Premier League, kreeg de bal vanaf circa 25 meter voor de voeten na een hoekschop. Hij twijfelde geen moment en krulde de bal prachtig tegendraads in de kruising: 0-1. Abraham maakte er kort daarna 0-2 van, na een knappe sprint van Tomori aan de linkerflank. De jonge spits bepaalde de ruststand met een kopbal in de linkerhoek op aangeven van Marcos Alonso. De opmars van Chelsea was opvallend, daar er weinig gebeurde in het eerste halfuur.

Na de pauze had Abraham slechts negen minuten nodig om opnieuw toe te slaan. Hij speelde zichzelf in het strafschopgebied met een heerlijke voetbeweging langs Conor Coady en rondde overtuigend af: 0-4. Abraham, 21 jaar en 347 dagen oud, volgde Eden Hazard (23 jaar en 32 dagen in 2014 tegen Newcastle United) op als jongste maker van een hattrick ooit voor Chelsea in de Premier League. Maar opvallend genoeg schreef Abraham ook op een andere manier geschiedenis, door als eerste speler ooit een hattrick en een eigen doelpunt te maken in hetzelfde Premier League-duel. Hij werkte de bal ongelukkig in eigen doel na een redding van Kepa Arrizabalaga. Patrick Cutrone maakte er 2-4 van, maar diep in de blessuretijd bepaalde Mason Mount de eindstand.

Manchester United - Leicester City 1-0
Twintig minuten voor tijd maakte Chong zijn entree als vervanger van Juan Mata: het waren voor de middenvelder zijn eerste speelminuten van het seizoen. De voormalig jeugdspeler van Feyenoord kwam in een moeilijke fase voor Manchester United binnen de lijnen. De bezoekers stonden weliswaar met 1-0 vast, maar moesten in de tweede helft ook veel verdedigend werk verrichten. Ook in de eerste helft was de ploeg van trainer Ole Gunnar Solskjaer niet al te overtuigend, maar een doelpunt van Marcus Rashford was genoeg om de rust met een voorsprong in te gaan.

Na zeven minuten mocht Rashford aanleggen vanaf elf meter, nadat hij zelf werd neergehaald door Caglar Söyüncü. Het was een belangrijk moment voor de aanvaller, na zijn gemiste strafschop voor eigen publiek tegen Crystal Palace voor de interlandbreak. Manchester United wist het gaspedaal niet verder in te duwen; doelman David de Gea moest redding brengen op pogingen van James Maddison en Ben Chilwell. Zeven minuten voor het laatste fluitsignaal was Rashford erg dicht bij de 2-0: hij krulde een vrije trap tegen de kruising, terwijl Leicester City in de blessuretijd nog gevaarlijk werd.

Tottenham Hotspur - Crystal Palace 4-0
Tottenham wist het thuispubliek dit seizoen nog maar nauwelijks te verwennen, maar tegen Crystal Palace gaf men in de eerste helft een heuse voetbalshow weg. The Spurs hadden geen kind aan de stadsgenoot en leidden bij rust al met liefst 4-0. Patrick van Aanholt beleefde een ongelukkige middag, want de Nederlandse verdediger werkte de bal na twintig minuten voetballen in eigen doel na een voorzet vanaf de rechterflank. Het betekende de 2-0, want tien minuten ervoor had Heung-Min Son op fraaie wijze de score geopend. Son pikte kort na het eigen doelpunt van Van Aanholt opnieuw zijn treffer mee, voordat Erik Lamela de ruststand bepaalde, na een voorzet van Harry Kane. In de tweede helft nam Tottenham duidelijk gas terug, waardoor een groter verlies Crystal Palace uiteindelijk bespaard bleef.

Brighton & Hove Albion - Burnley 1-1
De wedstrijd in het American Express Community Stadium kwam pas tot leven na rust. Nadat de eerste helft geen doelpunten had opgeleverd, was het Neal Maupay die in de 51ste minuut voor de 1-0 zorgde. De Franse aanvaller volleerde in het strafschopgebied raak na een voorzet van Solomon March. Burnley moest op zoek naar de gelijkmaker, maar het was Brighton dat de wedstrijd bleef bepalen. Davy Pröpper was rond het uur dicht bij de 2-0, maar zijn kopbal zeilde over het doel van de bezoekers. Burnley mocht daardoor lang blijven hopen op een resultaat en in de blessuretijd kon men dankzij Jeff Hendrick alsnog een punt vieren. Erik Pieters speelde overigens de gehele wedstrijd bij Burnley, net zoals Pröpper dat deed namens Brighton.

Sheffield United - Southampton 0-1
De eerste helft op Bramall Lane kon alle kanten op. Een inzet van Charlie Adams eindigde op de paal, waarna David McGoldrick een goede één-op-één kans miste. Southampton was vervolgens via Cedric Soares, een inzet van dichtbij, en een kopbal van Adams opnieuw dicht bij een goal. De laatste kans van het eerste bedrijf was voor McGoldrick na een vrije trap van Oliver Norwood, maar hij kon wederom niet scoren. Een schitterende goal van Moussa Djenepo in de 66e minuut gaf de doorslag: de buitenspeler soleerde zichzelf langs vier opponenten, waarna hij Dean Henderson passeerde. Een hard gelag voor de thuisploeg, die daarvoor een treffer van Oliver McBurnie wegens buitenspel door de VAR afgekeurd zag worden. In de slotfase kreeg Billy Sharp rood van Lee Mason voor een charge op Oriol Romeu.

Meer nieuws
   
08:03
08:03
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
2
   
08:00
08:00
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
   
07:02
07:02
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
37
   
07:00
07:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
   
06:00
06:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (54)

 
Noldries
 
34
14 september 2019 om 18:00
Wat is United toch afgegleden de afgelopen jaren. Als kind keek ik naar Beckham, Scholes, Stam wat een team hadden ze elke keer. Sympathie verloren na mate de jaren. Helemaal onder Mourinho, Van Gaal en Moyes. Finale Europa League tegen Ajax was ook niet om naar huis te schrijven, waren meer fouten afstraffen van Ajax, met inworp Riedewald voorop. Ik zie nu liever City en Liverpool meer dan dit slappe hap
 
JvL-United
 
21
14 september 2019 om 18:17
Oke.. beetje oude koeien uit de sloot halen dit. Dat weten we allemaal wel dat we een stuk afgegleden zijn, hebben we het al jaren over. On: United is nog steeds heel erg in opbouw maar een aantal jonge spelers lieten zich goed zien vandaag. Ook de verdediging was solide. Fred mag van mij voortaan beginnen. Samen met McSauce en Pogba lijkt me dat prima. Voorin dan James, Rashford en Martial en wellicht is top 4 dan toch nog mogelijk, mits we nu ook echt in vorm gaan komen.
 
ZlatanUnited
 
0
15 september 2019 om 00:32
Helemaal mee eens. Ja we zijn afgegleden. En dat opbouwen duurt gewoon even. Dat is niet in een seizoen gefixt. Onder de grote namen van trainers heeft het niet gewerkt. Om grote namen van spelers te halen heeft ook niet gewerkt. Dus goed dat ze het over een andere boeg gooien. De jeugd/ jeugdige spelers halen die voor United willen spelen. Heb zelf de wedstrijd niet kunnen kijken. Maar ben wel beetje verrast dat United de 3 punten hebben binnen gehaald. Wel erg blij mee. Zeker met de blessures die ze hadden. Punten/overwinningen zijn nu belangrijk voor vertrouwen. Daar verder op borduren.
 
gloryUnited
 
29
14 september 2019 om 19:01
Haha fibale tegen Ajax was op halve kracht uitgespeeld omdat Ajax totaal geen dreiging wist te creëren door een simpele zet van Mourinho door Fellaini op het middenveld te zetten waardoor Ajax compleet ontregeld was. Tactisch werd Ajax kinderlijk overklast.
 
Tagliafico3
 
3
14 september 2019 om 19:03
Tactisch overklast? Haha gewoon de bus parkeren tegen een hoopje tieners en andere onervaren spelers. En dan achteraf doen alsof die een tactisch genie was.
 
TheJurgenKlopp
 
28
14 september 2019 om 19:15
Had ajax wat te vertellen dan die wedstrijd? Nee? In mijn woordenboek is de tactiek dan toch geslaagd?het ene moment spelen er bij Ajax wereldtalenten die het al jaren Europees laten zien en daarom veel geld waard zijn, en het andere moment zijn het `een hoopje tieners en onervaren spelers`?lekker opportunistisch
 
Freiburg
 
13
14 september 2019 om 19:38
Ja Ajax was degelijk tactisch overklast die wedstrijd. Hadden totaal geen kans
 
ZlatanUnited
 
0
15 september 2019 om 00:27
De bus parkeren? Ajax was goed in het druk zetten ook enuelft band e tegenstander. Dus wat doe ie dan? De lange vak spelen. En ervoor zorgen dat Ajax ook de lange bal speelt. Fysiek verloor Ajax de duels. Dus tactisch?? Jazeker wel. Maar dat klinkt weer voor voetballend Nederland niet als een tactiek.
 
MarcoVerratti
 
9
14 september 2019 om 19:06
Die finale tussen United en Ajax was één van de slechtste van de afgelopen jaren. Maar dat lag niet alleen aan United. Mourinho had Ajax compleet lam gelegd. Er waren weinig inspanningen voor nodig voor United om die wedstrijd te winnen helaas.
 
YoeriCFC
 
22
14 september 2019 om 18:01
Het is natuurlijk mooi dat je vijf goals maakt maar als je met 5 pure verdedigers speelt is het schandalig dat je 2 goals tegen krijgt.. Het mooie van vandaag is absoluut de hattrick van Tammy, die zijn eerste hattrick maakt en nu op 7 goals in de BPL staat! Wauw, wat een spits!
 
Zermatt_Person
 
44
14 september 2019 om 18:07
Dat Chelsea geeft hier even duidelijk hun visitekaartje af aan Ajax, zonder dat Kante mee doet. Het is buitengewoon lachwekkend dat men in Amsterdam zo gemakkelijk over Chelsea denkt. Dit Chelsea gaat Ajax kapot spelen. Zeker als Kante, Reece James en CHO terug zijn! Verder speelde Aurier goed bij Spurs op rechtsback. Hij moet duidelijk de 1ste rechtsback worden bij Spurs. Als Spurs nog Dybala haalt, zijn ze van niveau Man City en Liverpool. Ik zou het prachtig vinden als het Spurs lukt om Dybala te halen!
 
Noldries
 
68
14 september 2019 om 18:13
Lachwekkend dat men in Amsterdam er gemakkelijk over denkt? Hoe kom je daar nou weer bij? Ik heb niemand gehoord dat het oh zo makkelijk gaat worden dit seizoen in de CL iedereen kan van elkaar winnen en verliezen. Althans dat zeggen 99 mensen van de 100. Je doet het er gewoon om denk ik.
 
YoeriCFC
 
29
14 september 2019 om 18:14
Ach dat men te makkelijk over tegenstanders denkt in Amsterdam is niet meer dan gebruikelijk.. Ze hebben natuurlijk vorig jaar een topjaar gehad maar zijn nu toch matig overtuigend doorgegaan tegen hun teams in de kwalificatie. Ik denk wel dat dit de leukste poule kan worden met de meeste verrassingen. Valencia, Ajax, Lille en Chelsea zijn aardig aan elkaar gewaagd!
 
YoeriCFC
 
10
14 september 2019 om 18:16
@Noldries, Ik zou er de reacties nog even op na lezen onder de desbetreffende artikeltjes die bij de loting horen.. Dan snap je precies wat hij bedoelt
 
John Terry
 
27
14 september 2019 om 18:16
Nou, er werd hier wel bijzonder blij gereageerd toen Chelsea uit de koker kwam rollen. Ergens begrijpelijk want we zijn nu geen Man City, maar ik zag zat reacties dat 4 punten tegen ons ‘gewoon’ te doen moet zijn. Om die reacties hoop ik dat Ajax een oorwassing krijgt, maar dit Chelsea is erg wisselvallig. Wordt er gespeeld als vandaag dan is Ajax klaar, maar spelen we als tegen Sheffield dan wordt het billenknijpen. Twee jonge ploegen die lekker voetballen, ik heb er wel zin in. En mocht Ajax beter blijken dan gun ik ze het succes wel, ook voor de Ajacieden die hier nog wel met beide benen op de grond staan. Dat zijn er ook genoeg, moet ik wel even vermelden.
 
Zermatt_Person
 
3
14 september 2019 om 18:19
De poule met Leipzig, Lyon, Zenit en Benfica is ook aan elkaar gewaagd.
 
Sanderr
 
21
14 september 2019 om 18:19
Doe normaal joh, niemand in Amsterdam denkt makkelijk over Chelsea, zij zijn gewoon de sterkste ploeg in onze poule, klaar. Zo denkt 90 procent van de Ajacieden er over hoor. Ik ben werkelijk benieuwd wie jij nou kent die zegt dat Chelsea appeltje eitje is, ik moet de eerste nog tegenkomen namelijk..
 
caribbean
 
6
14 september 2019 om 18:22
@Zermat Overdrijf je niet een beetje? Ze weten in Amsterdam dondersgoed dat Chelsea top favoriet is in desbetreffende poule. Chelsea wordt gewoon even sterk ingeschat als Bayern München vorige seizoen. Dus weet niet waar je dat vandaan haalt, daarnaast speelt Ajax momenteel zelf niet al te bijzonder dus er wordt rekening met alle 3 ploegen gehouden. We moeten ook niet overdrijven en doen alsof Chelsea opeens van het niveau Barcelona, Man City of Liverpool is. Tuurlijk is Chelsea zwaar maar er had nog zwaarder geloot kunnen worden vanuit pot 1.
 
Troy010
 
14
14 september 2019 om 18:24
Zoals hierboven al aangegeven. De reacties toen Chelsea uit de koker rolde waren er genoeg.
 
Jesaja
 
2
14 september 2019 om 18:42
Dat we blij zijn met Chelsea, wilt nog niet zeggen dat we er makkelijk over denken. Chelsea heeft geen versterkingen kunnen halen en is daarom wat zwakker dan ze normaal gesproken zijn. Dus men ziet inderdaad wel kansen tegen Chelsea, maar niemand denkt dat we topfavoriet zijn. Nee ook niet na vorig jaar.
 
FCVoetbal23
 
2
14 september 2019 om 18:45
Sorry maar je wint tegen Norwich en Wolves.... Ik zeg niet dat Ajax makkelijk zal winnen, dat zeker niet maar het is niet het Chelsea van weleer. Vandaar dat ik begrijp dat mensen Ajax goede kansen geven. Ook omdat Engelse ploegen "ons Nederlanders" vaak goed liggen. Ik vind het namelijk gewoon een 50/50 wedstrijd. Zoveel toppers staan er niet meer op het veld bij Chelsea en Ajax begint langzamerhand toch te draaien. Hoe zie jij de wedstrijden tegen Ajax dan?
 
MoTheSpur
 
3
14 september 2019 om 18:46
City en Liverpool staan op gepaste afstand van de overige top 4, ookal zouden we Dybala binnenhalen. We kunnen lekker spelen maar vaak te wisselvallig om ook maar in de buurt te komen van jullie.en ja Aurier was goed maar hoefde ook amper te verdedigen, daar ligt zijn zwakte vaak gezien hij soms zijn hoofd verliest in tackles.
 
SuperNico31
 
0
14 september 2019 om 18:50
Welke reacties dan? Dat 4 punten tegen Chelsea zogenaamd te doen was? Dat is bijna geen enkele keer voorbij gekomen.De meeste reacties waren dat we het wel erger konden treffen. Wat is daar zo raar aan als je Chelsea vergelijkt met alle andere clubs uit pot 1? Dan is Chelsea toch een van de ploegen die je liever uit die pot wil loten? Makkelijk is het niet, maar je maakt zeker wel een kans om iets meer te zetten. Maar kennelijk is dat al te makkelijk denken over je tegenstander...
 
Veroordeeld
 
6
14 september 2019 om 18:50
Oh hier hebben we het orakel weer, Zermatt en z`n glazen bol. `Dit Chelsea gaat Ajax kapot spelen`. Hahaha, schaam je je niet na de zovele blunders die je maakt wat voorspellingen betreft? Leer eens je mond houden als je niets zinnigs te zeggen hebt en al helemaal als het zonder argument is. Dit Ajax speelt pressie voetbal en gaat Chelsea juist kapot spelen, die verdedigend zo lek als een mandje zijn. Dat Kante terug is gaat geen immense impact hebben op het verschil qua spel tussen beide teams. Focus je nou maar op City en pater Guardiola, dat ze in Europa iets beginnen voor te stellen want dat is alweer heel lang geleden na zo`n +- 1.5 miljard injecties de laatste 10 jaar. Chelsea heeft veruit het beste team op papier in die poule, Ajax veruit het beste spel en organisatie. Geen een van beiden gaat elkaar kapot spelen, moest er toch iemand zijn die kapot wordt gespeeld dan gok ik eerder op Chelsea.
 
gloryUnited
 
4
14 september 2019 om 19:03
Als er bij Chelsea al geen toppers meer op het veld staan, staan ze er bij Ajax ook zeker niet. Jullie sterspeler kwam van de nummer 17 uit de BPl. Vergeet dat niet
 
John Terry
 
8
14 september 2019 om 19:13
29 augustus 18.59, JK-Ajax: ‘Tikken we de vorm van vorig seizoen ook maar een beetje aan dan speel je dit helemaal kapot’29 augustus 18.59, AZet; ‘Lekkere loting, in deze groep kunnen ze de laatste wedstrijd met het tweede elftal spelen.’29 augustus 19.01, RNGesus; ‘Ik denk dat Ajax 6 punten moet kunnen pakken tegen een minder Chelsea.‘29 augustus 19.07, Stagiaire; ‘Chelsea kan je dit seizoen best hebben’ Moet ik doorgaan? Zoals ik zei, er zijn genoeg Ajacieden die het allemaal realistisch benaderen, maar ga nou niet massaal ontkennen dat de ‘Amsterdamse’ reacties er gewoon weer tussen zaten. Dat is voor ons allen gewoon vervelend.
 
John Terry
 
5
14 september 2019 om 19:18
FCVoetbal, dit heb ik eerder gezegd, waarom vind je Engelse ploegen Nederlanders goed liggen? Het laatste wat ik me herinner zijn een uitschakeling tegen Tottenham vorig jaar, PSV dat het tegen datzelfde Tottenham aflegde in de groepsfase, Feyenoord dat wordt gedeklasseerd door City, Ajax dat de EL finale verliest van United en PSV dat tijdens LVG doorbekerde ten koste van United met Memphis. Ik snap dit argument niet zo goed. Man City staat trouwens te verliezen van dat Norwich en Kante is nog altijd veruit de beste speler van de hele groep. Het kan zeker alle kanten op, maar ik denk dat je iets te optimistisch denkt.
 
Verda
 
0
14 september 2019 om 20:54
Yoericfc, weet jij wanneer Kante, Cho, RLC en Reece James weer inzetbaar zijn?
 
YoeriCFC
 
2
15 september 2019 om 19:58
Cho en James doen weer mee met de U21, zij komen waarschijnlijk in de aankomende twee weken in het eerste in actie. Kante weet ik niet precies en op RLC reken ik niet voor januari.
 
John Terry
 
9
14 september 2019 om 18:06
Pwaaaa Tomori, rustaaagh! Kon helaas zelf niet kijken wegens mn eigen wedstrijd maar ik kan me niet meer voor de geest halen wanneer we er voor het laatst 5 in hebben geknald in een uitwedstrijd. Nu vanavond even kijken hoe Valencia voor de dag komt, daar moeten we nu echt vol in springen. Tammy voor topscorer!
 
Ajacxied
 
20
14 september 2019 om 18:06
Mount, Abraham en Tomori, wat een ongelooflijke talenten zeg. Heb je daarnaast nog CHO en RLC uit eigen jeugd voor de basis. Toekomst ziet er prachtig uit voor Chelsea, ondanks dat het met jonge spelers met ups en downs zal gaan en iedereen Chelsea zal onderschatten, kunnen ze mooie dingen neerzetten. Alle 10 goals dit seizoen gescoord door spelers onder de 22, allen Engels en allen uit de eigen jeugd, lekker man.
 
El Fenomeno
 
4
14 september 2019 om 18:41
Mocht Chelsea geen transferverbod hebben gehad, dan speelden Abraham en Mount wederom in de Championship of zaten ze op de bank bij een Premier League club. Mooi om te zien dat Chelsea in het verleden veel vaker zulke jongen voor de leeuwen had moeten gooien.
 
-Riciotto-
 
0
14 september 2019 om 19:30
Zal tijd worden dat dit soort clubs meer eigen jeugd gebruiken. Dit komt puur door de transferban, geluk bij een "ongeluk"... hopelijk gaan ze inzien dat alleen 50 spelers kopen nuet de oplossing is.
 
azchelsea
 
10
14 september 2019 om 18:10
De reuzendoder verslagen en hoe! Een hattrick van de spits die ook nog eens uit eigen jeugd komt, een unicum voor Chelsea. En Jorginho mag hem ook bedanken, want er is eigenlijk een spits die zijn pass afmaakt. Nu pas zijn eerste PL-assist en dat is echt bizar als je bedenkt hoe vaak hij al spelers (vooral Morata) 1 op 1 heeft gezet). Toch zonde dat er nog 2 tegengoals vallen, maar zo met 3 centrumverdedigers vind ik in ieder geval geen slechte gedachte. Goed dat Rudiger terug was, die werd echt gemist en nadat hij eruit ging stond het ook weer minder stabiel. Maar goed, Wolves uit 2-5 winnen en dat zonder kante, echt top!
 
MoTheSpur
 
7
14 september 2019 om 18:17
Jammer dat we niet gewoon doorgingen de tweede helft dan was het gewoon 8of9-0 geweest. Son was weer top en onvermoeibaar en Aldenweireld en Vertongen stonden altijd goed en strooide met lange passes. Sissoko brak door de linies met goede strakke passing ook (wat ik niet had verwacht) en Eriksen dirigeerde het middenveld. Ndombele had een ongelukkige invalbeurt na zijn blessure vorige weken, jammer. Son de absolute Motm hoop dat hij vaker voorin mag spelen met Kane.
 
azchelsea
 
2
14 september 2019 om 18:44
Komende 3 weken worden er 6 wedstrijden gespeeld. Vrij logisch dat ze dan niet vol door eroverheen gaan bij 4-0 stand.
 
MoTheSpur
 
4
14 september 2019 om 18:48
Was gewoon wel leuk geweest voor de fans en voor het zelfvertrouwen, jammer dat Son geen hattrick maakte was hem gegund.
 
rubentje13
 
0
14 september 2019 om 19:27
Ik denk dat het zelfvertrouwen al genoeg opgekrikt is hoor, een 4-0 of een 8-0 maakt niet heel veel uit dan. OT: beetje trage start van het seizoen voor Spurs, maar hoop toch wel dat ze nu uit dit dalletje zijn. Interlandbreak is een welkome afleiding gebleken
 
AZE/CHE 4 EVER
 
8
14 september 2019 om 18:24
Redelijk makkelijke overwinning, wat ik niet had verwacht. Abraham is lekker op dreef en verbaast me echt. Had niet verwacht dat hij zo veel zou scoren. Helaas njet de 0 gehouden maar de 3 punten zijn het belangrijkste.
 
MamiDemirci
 
20
14 september 2019 om 18:33
Kan Abraham dan alsjeblieft worden opgeroepen voor Engeland eindelijk? Of moet hij er 4/5 insmijten in een wedstrijd? Geweldig om te zien dat de talenten van Chelsea nu de kans krijgen door hun transferverbod en deze ook grijpen.
 
El Fenomeno
 
15
14 september 2019 om 18:39
Waarom heeft Ziggo niet de Spurs of Chelsea uitgezonden in plaats van boring United dat met honderden gespendeerde miljoenen nog zo'n zaadelftal heeft met elf speler die achter de bal staan?
 
MamiDemirci
 
11
14 september 2019 om 18:50
Waarschijnlijk omdat ze speelden tegen Leicester, wat een top 7-8 team is in principe. Maar ik ben het met je eens dat United echt niet het aanschouwen waard is.
 
John Terry
 
1
14 september 2019 om 18:52
United heeft ook in Nederland meer aanhang dan beide eerstgenoemden, maar dat je van tevoren weet dat je van Chelsea en Tottenham leukere wedstrijden te zien krijgt staat nu wel vast.
 
Arnout108
 
3
14 september 2019 om 18:55
Ik hoop dat andere topclubs eens goed gaan kijken naar wat er nu bij Chelsea gebeurt. Frank Lampard laat zien dat je met een hele hoop jonge spelers ook goed aanvallend voetbal kan spelen. Kampioen zullen ze zeker niet worden en het zou ook vast weleens minder gaan maar ik denk wel dat ze met dit team de basis leggen voor een heel goed premier league team. Ik hoop dus dat andere clubs die nu aan het bouwen zijn aan een topteam ook gewoon eens radicaal jeugd de kans geven, dat kan namelijk ook zonder transferverbod.
 
Toti_Bete_Ka
 
2
14 september 2019 om 19:34
Natuurlijk zie je dit als fan graag, maar je moet je wel bedenken dat Chelsea de laatste decennia de meest succesvolle jeugdteams heeft voortgebracht. Reece James, Abraham, Hudson Odoi en Mount, allen Uefa youth league winnaars en talenten van het hoogste niveau.
 
Arnout108
 
0
14 september 2019 om 20:59
Er moeten inderdaad wel goede jeugdspelers zijn maar dat hoeft voor geen enkele topclub een probleem te zijn. Een goede jeugdopleiding is namelijk gewoon te koop. Iedere club in Engeland kan dat al hebben als ze 1 keer de keus maken om niet 30 miljoen te steken in een nutteloze aankoop maar dat geld steken in een jeugdcomplex met goed opgeleid personeel.
 
Millonario
 
0
14 september 2019 om 19:59
Chelsea moest wel he, ze hadden geen andere keus dit jaar. En ik ben hier niet om te bashen ofzo. Ze doen het gewoon heel goed, geef ik toe.
 
Millonario
 
0
14 september 2019 om 19:57
Je ziet wat Chelsea kan met eigen jeugd als het echt moet. Hebben daar wel geweldige talenten, dat is duidelijk. Zal nog wel ff duren voor het team echt op elkaar is ingespeeld, maar ik heb nu vijf wedstrijden ofzo gezien en vind hun spel echt wel knap bij momenten.
 
abaaiid7
 
1
15 september 2019 om 03:33
Gewoon een goede overwinning. Eerste 4 wedstrijden hebben we gewoon gedomineerd. Maar waren de resultaten niet in ons voordeel. Dit duel hebben we niet gedomineerd maar toch tegen een Leicester City 3 punten binnengehaald. Dat altijd moeilijk is. Altijd klagen heeft geen zin. Solskjaer heeft een plan en visie. Ja het kost tijd. Maar alle andere opties is al geprobeerd geweest en we zijn niks vooruitgeschoten. Dus geef hem de tijd. Er ontbraken vandaag ook sleutelspelers. Martial, Pogba.