'Op dit moment zou ik hem altijd de voorkeur geven boven Batshuayi'
Zondag, 15 oktober 2017 om 23:06

Álvaro Morata kampt momenteel met een hamstringblessure, waardoor de spitspositie van Chelsea vacant is geworden. Zaterdag kreeg Michy Batshuayi tegen Crystal Palace (2-1 verlies) de kans om zich te bewijzen, maar Ian Wright is niet overtuigd. De oud-spits van onder meer Arsenal vindt dat Tammy Abraham, die momenteel verhuurd is aan Swansea City, een beter alternatief is dan de Belg.

"Ik zei een aantal weken geleden al dat Batshuayi erg teleurgesteld moest zijn dat Antonio Conte (manager, red.) Eden Hazard had opgesteld", legt Wright uit bij de BBC. "Het probleem dat ik met Batshuayi heb, is dat hij de verdedigers niet genoeg aan het werk zet. Hij moet meer zijn best doen om meer ruimte voor zichzelf te creëren. Dan pas zal hij een kans krijgen in de zestien, maar nu beweegt hij bijna niet. Zijn bewegingen zijn niet intens genoeg."

"Er waren genoeg bruikbare ballen, maar hij was vaak te laat", vervolgt Wright, die vindt dat Chelsea-huurling Abraham, die zaterdag twee keer scoorde tegen Huddersfield Town (2-0), op dit moment een betere spits is dan Batshuayi. "Tammy heeft bij Swansea City gelijk de toon gezet. Hij beweegt veel meer en schiet gericht op doel. Op dit moment zou ik de voorkeur altijd geven aan Abraham."

Meer nieuws
   
11:56
11:56
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
2
   
11:46
11:46
Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
0
   
11:15
11:15
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
9
   
11:15
11:15
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
   
11:13
11:13
Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
5
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (9)

 
ModricMagic
 
12
15 oktober 2017 om 23:37
Batshuayi begint langzaam een miskoop voor Chelsea te worden. Krijgt genoeg kansen dit jaar maar overtuigd niet. Chelsea kan hem beter verkopen in de winter.
 
corleonevito
 
8
15 oktober 2017 om 23:38
Ik had het al gezegt tammy gaat het maken en hopelijk gaat hij met engeland mee naar het wk. Beste tap in merchant in de league.
 
mike1985
 
7
15 oktober 2017 om 23:39
Typisch Engelsen: wij van wc eend adviseren wc. Ik denk in een voetballend team zou bats veel beter doen. Hazard bij city zou gouden bal kunnen winnen.
 
VisWoestijn
 
1
16 oktober 2017 om 07:49
Misschien moet je hem een keer gaan bekijken? Want die jongen kan nog niet eens normaal een bal aannemen, speel je met hem dan kan word al het voetbal uit je spel gehaald. Het enige waar hij goed in is, is belangrijke doelpunten als invaller in de laatste minuten. Op een of andere manier scoort hij dan met gemak, waar hij met meer speeltijd nog geen deeg kan kneden.
 
mike1985
 
0
17 oktober 2017 om 20:07
Ja maar die jongen heeft vanaf eerste dag nooit vertrouwen gekregen van conte. Bij Marseille kon je zien dat ie veel talent had. Misschien moet conte een keer gaan voetballen, is toch schande hoe city je zo vernederd in je eigen stadion? Cahill moses bakayoko horen hij stoke ofzo.
 
blink182
 
18
15 oktober 2017 om 23:41
Precies dit. Het lijkt alsof Bats alleen maar intikkertjes kan of wil scoren. Die man beweegt nauwelijks. Lijk wel op een lamme versie van Bony. Totaal geen Chelsea materiaal dit.
 
Ajacxied
 
7
15 oktober 2017 om 23:57
Echt belabberd inderdaad. Afmaken in de zestien kan hij goed, maar hij kan geen bal kaatsen, een pass geven over 5 meter of zelfs maar een bal fatsoenlijk aannemen. Dus alleen op een presenteerblaadje doet hij goede dingen met een bal, maar verder is het echt drie keer niks. Als hij alle tijd die ie op sociale media doorbracht nou eens op z'n passing en aanname ging oefenen, dan zou het nog best wat kunnen worden met z'n carriere. Als je toch zo slecht bent in die dingen, train je daar toch non-stop op? Zag vandaag trouwens dat Morata weer vol meetraint, heerlijk. Die blessure 'van 6 weken' valt dus gigantisch mee. Misschien woensdag nog sparen, maar hij lijkt gewoon weer fit. Volgende wedstrijd weer 'gewoon' Hazard-Morata-Pedro voorin en het komt allemaal wel weer goed
 
KEIZER!
 
4
16 oktober 2017 om 01:30
Zou dan toch een keer een Chelsea academy speler doorbreken in het 1e? Abraham kan mij wel bekoren.. werkt hard, is slim voor de goal en staat goed. Heeft er geloof ik al 4 in liggen bij een zwalkend Swansea. Zou het wel een keer mooi vinden dat een jeugdspeler bij Chelsea definitief door breekt.
 
BartTempelaar
 
1
16 oktober 2017 om 08:26
Had je toch beter Costa houden. Chelsea heeft nooit echt een goede 2de spits gehad. Batshuayi, Remy, Ba zijn allemaal niet Chelsea waardig.