Pak 50x je inzet als Atalanta en Bayer Leverkusen allebei scoren in EL-finale!
Woensdag, 22 mei 2024 om 11:45

Atalanta en Bayer Leverkusen staan woensdag in Dublin tegenover elkaar in de finale van de Europa League. Welke ploeg gaat er met de prijs vandoor? Win vijftig keer je inzet bij goals van beide clubs. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 49 euro winst kan pakken.

Bayer Leverkusen won afgelopen weekeinde met 2-1 van FC Augsburg, waardoor de kampioen van Duitsland een seizoen lang ongeslagen bleef. Het team van succestrainer Xabi Alonso is nu 51 wedstrijden op rij ongeslagen in alle competities, een ongekende prestatie van die Werkself. De treble ligt voor het grijpen, want Leverkusen staat ook in de finale van de Duitse beker.

Scoren Atalanta en Bayer Leverkusen allebei? Win vijftig keer je inzet bij goals van Atalanta en Leverkusen. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 49 euro winst kan pakken! Deze UniBoost is te spelen voor nieuwe klanten van 24 jaar en ouder. De stand na 90 minuten is bepalend, een eventuele verlenging wordt niet meegerekend.

Nummer vijf Atalanta kan met nog twee speelronden voor de boeg nog steeds als derde eindigen. Het is sowieso een geslaagd seizoen voor de club uit Bergamo, met onder meer de winst op Liverpool in de kwartfinale van de Europa League. Tegenvaller is het uitvallen van Marten de Roon in de met 0-1 verloren finale van de Coppa Italia tegen Juventus. De middenvelder is niet op tijd fit om tegen Leverkusen uit te komen.

Zie jij Atalanta en Leverkusen allebei scoren? Profiteer van de UniBoost!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Meer nieuws
   
14:00
14:00
Live meepraten op het EK: Slovenië - Servië
0
   
13:50
13:50
Francesco Farioli lyrisch: 'Hij is de beste die ik bij Ajax kan wensen'
3
   
13:05
13:05
'Wout Weghorst moet bij Oranje in de basis tegen Frankrijk!'
39
   
13:00
13:00
Vermoedelijke opstellingen Nederland - Frankrijk: Simons en Veerman onder druk
15
   
12:44
12:44
Driessen: 'Ik stond er raar van te kijken, begrijp niet waar dat vandaan komt'
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.