Pak 50x je inzet als het Nederlands elftal vrijdag wint van Schotland!
Vrijdag, 22 maart 2024 om 17:07

Oranje staat vrijdagavond in een vriendschappelijke interland tegenover Schotland. Wint het elftal van bondscoach Ronald Koeman, of gaan de Schotten stunten? Win vijftig keer je inzet bij winst van Oranje. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 49 euro winst kan pakken.

Het EK komt steeds dichterbij voor het Nederlands elftal, dat als outsider wordt gezien wat betreft de eindzege in Duitsland. In aanloop naar EURO 2024 komt Oranje nog een paar keer in actie. Vrijdag wacht Schotland in de Johan Cruijff ArenA. Vier dagen later volgt de kraker tegen Duitsland in Frankfurt.

Meer: Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK | Johan Derksen: ‘Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal’

Wint Oranje van Schotland? Win vijftig keer je inzet bij winst van Nederland. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 49 euro winst kan pakken!

Ook Schotland is in voorbereiding op het EK in Duitsland. De Schotten komen in de groepsfase uit tegen het gastland, Zwitserland en Hongarije. Schotland behoort niet direct tot de favorieten, maar het elftal van bondscoach Steve Clarke zou maar zo kunnen verrassen op Duitse bodem.

Wint Nederland vrijdag van Schotland? Profiteer van de UniBoost!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Meer nieuws
   
07:36
07:36
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
6
   
07:15
07:15
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
3
   
06:00
06:00
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6
   
00:00
00:00
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
6
   
00:00
00:00
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.