Peperdure 'miskoop' Alexis Sánchez krijgt trap na: 'Dat is echt gekkenwerk!'
Maandag, 19 augustus 2019 om 14:33

Alexis Sánchez staat op het punt om Manchester United op huurbasis in te ruilen voor Internazionale en volgens Simon Jordan zijn the Red Devils ook beter af zonder de peperdure aanvaller uit Chili. Volgens de oud-voorzitter van Crystal Palace heeft Sánchez er niets van gebakken op Old Trafford sinds zijn entree in januari 2018.

Sánchez, die anderhalf jaar geleden werd overgenomen van Arsenal, verdient in Manchester een weeksalaris van naar verluidt 550.000 euro per week, wat neerkomt op een bedrag van bijna 45 miljoen euro aan salarissen in ruim achttien maanden tijd. Dat is ongeveer negen miljoen euro per doelpunt, want de dertigjarige aanvaller wist slechts vijf keer het net te vinden voor the Mancunians.

"Feit is dat Sánchez de sfeer behoorlijk heeft verpest bij United", zo oordeelt Jordan in gesprek met talkSPORT. "Maar niet alleen dat, ook zijn houding is niet bepaald voorbeeldig geweest. Het is vreemd dat een speler die bij Arsenal altijd het verschil maakte opeens gebukt gaat onder de torenhoge verwachtingen."

"Sánchez wilde veel geld verdienen en met een dergelijk salaris komt ook een bepaald verwachtingspatroon om de hoek kijken", vervolgt Jordan zijn relaas. "Waar staat de speler in dit hele gebeuren? Waarom doet Sánchez zijn werk niet gewoon? We hebben het hier over een speler die er niets van bakt maar toch bijna dertig miljoen euro per jaar opstrijkt. Dat is echt gekkenwerk!" Internazionale kan Sánchez, wiens verbintenis in Engeland doorloopt tot medio 2022, volgens Sky Italia volgend jaar voor vijftien miljoen euro definitief overnemen van Manchester United.

Meer nieuws
   
21:48
21:48
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
8
   
21:47
21:47
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
0
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
   
20:42
20:42
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
20
   
20:34
20:34
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (21)

 
Texeira
 
29
19 augustus 2019 om 14:51
Waarom geven britse media en VZ Simon Jordan een podium? Deze man heeft ontzettend hard gefaald als eigenaar van Crystal Palace. Hij heeft de club bijna failliet laten gaan, als iemand geen recht van spreken heeft is het deze man.
 
arsenal890
 
7
19 augustus 2019 om 15:01
Ongelooflijk dat sanchez zoveel geld heeft verdient en zo ongelooflijk slecht was bij united. Bij Arsenal was die echt heel goed tot het laatste jaar.
 
Fc Scheidsrech
 
2
19 augustus 2019 om 15:17
@arsenal890: Laatste 1,5-2 jaar was het al flink minder. De paar jaar daarvoor was ie wel erg goed ja.
 
Dante
 
13
19 augustus 2019 om 15:27
@Fc Ja het wordt steeds langer. Met name het laatste half jaar was het niet best. En extra kritisch misschien laatste jaar. 1,5 a 2 jaar gaat nergens over. Toen speelde hij de pannen van het dak daar.
 
Fc Scheidsrech
 
2
19 augustus 2019 om 19:15
@Dante: Heb je Arsenal wel gekeken toen der tijd en nu? Ik wel. Pannen van dak is zwaar overdreven. En stats zijn ook goed. Maar zegt niet alles... Lozano heeft Mega goede stats en rendement bij PSV maar iedereen hier zegt spel niet om aan te gluren was hele vorige 2e seizoenshelft en ook in de media.1,5-2 jaar is misschien wat overdreven maar je bent wel erg naïef als je vind Sanchez maar alleen laatste halfjaar bij Arsenal niet goed was. Maar goed zal mij verder reet roesten. Hij is weg verdiend bij United 5 ton per week en speelt nauwelijks, prima. Lukaku zei ook iedereen niks van kon en Pogba ook niet bij United. Maar een club is niet 3 spelers minimaal 25 spelers bij eerste selectie zitten. United glory tijden van SAF zijn voorbij. City en Liverpool zijn te machtig, nu aan de rest om ze het moeilijk te maken.
 
Dante
 
0
20 augustus 2019 om 14:44
Ja ik zag hem met regelmaat. En heb ook Arsenal supporters die hem wekelijks zagen dit nooit horen zeggen. Niet voor niets wilde zowel club Al's supporters hem zo graag behouden en wilde City hem ook. Jij zag het natuurlijk allemaal al! En Lozano heeft hier niets mee te maken. En hij verdiend geen 5 ton.
 
manutd035
 
12
19 augustus 2019 om 15:04
Alexis Sanchez kwam binnen als een gestolen held, een held gestolen uit Londen. Een speler die de waarschijnlijk de nummer 7 zou verdienen en in de geschiedenisboeken van The Red Devils als held zou worden gezien. Man man man wat heeft hij het slecht gedaan. Ik had gehoopt man man man of the match of man man man united. Daaaag Alexis
 
bustaramz
 
9
19 augustus 2019 om 15:09
Ze hoopten weer een held uit Londen te stelen na van Persie. Ben blij dat Alexis mislukt is bij Man U. Hij ging toch een stuk achterbakser weg dan Robin en koos op het allerlaatste moment toch voor het geld van United ipv het voetbal van City. Onder het mom van "Ik wil prijzen pakken." Het was een held bij Barca en Arsenal maar op het einde van Arsenal begon hij ineens nare trekjes te krijgen. Voelde zich duidelijk beter dan de rest daar.
 
Professor Oak
 
14
19 augustus 2019 om 15:13
Ik vind dat Robin totaal niet achterbaks weg is gegaan. Helemaal na wat hij onlangs heeft vertelt. Zijn jaar onder Fergi laat ook meteen zijn waarom hij weg ging.
 
bustaramz
 
6
19 augustus 2019 om 15:22
Wat hij onlangs heeft verteld is zijn kant van het verhaal. De werkelijke waarheid zal wel ergens in het midden liggen. Hij was de absolute topspeler bij Arsenal en de eerste die Wenger op het formulier zette. Wenger heeft ook altijd vertrouwen in Robin gehad ook in mindere tijden dus ik vond zijn woorden wel een beetje vreemd maar ik heb ook niet het hele interview gezien. Desondanks was zijn stap destijds volkomen begrijpelijk. Man U was onder Fergi titelkandidaat en ik gunde hem de stap ook wel. Ondanks dat ik me als Arsenalfan wel wat in de steek gelaten voelde heb ik als van Persie-fan stiekem heel erg genoten van Robin bij Man united. Man man man wat was hij goed.
 
bustaramz
 
0
19 augustus 2019 om 20:13
Barca en in mindere mate Arsenal waren clubs die wilden voetballen en dat lag hem goed. Hij ging naar het United van Mourinho waar het al totaal niet liep. Als hij aangeeft dat hij prijzen wilde winnen was City dus wel beter geweest. Al heeft hij natuurlijk wel de Europa League gewonnen.met United. Aangezien hij 1 van de smaakmakers van de PL was had ik er destijds geen twijfel over of hij zou spelen bij City. Sterling was toen nog niet zo goed als nu en geloof dat Sané er toen ook nog niet zat? De mindere periode bij Arsenal leek mij te komen doordat hij weg wilde maar hij is hier nooit meer bovenop gekomen. Heb ik toen echt niet aan zien komen.
 
 
2
19 augustus 2019 om 15:59
United heeft toch ook gewoon getekend voor dat contract? Hij was de laatste periode bij Arsenal al niet zo goed meer en vooral ongemotiveerd. Dat je dan in de winterstop in paniek je halve inboedel wil overmaken aan salaris is jouw probleem niet dat van Sanchez. Dat vermeende salaris wordt trouwens met de week hoger. Over een tijdje spreken we over die 12 miljoen die United Sanchez per week betaalde denk ik. Inter is wel een goede club om definitief in de vergetelheid te geraken overigens.
 
Fc Scheidsrech
 
1
19 augustus 2019 om 19:19
Idd Migi. Net als PSG dat van Neymar, Real van Bale en Arsenal van Ozil geheel vrijwillig de contracten van spelers ook getekend hebben.