Pierre van Hooijdonk verbijsterd: 'Hoe de 'hell' is het mogelijk?'
Maandag, 6 januari 2020 om 22:05

Leeds United heeft in de eerste helft van het FA Cup-duel met Arsenal een uitermate goede indruk achtergelaten. De koploper van de Championship was de bovenliggende partij in het Emirates Stadium, al werd er nog niet gescoord in de eerste 45 minuten. Pierre van Hooijdonk vraagt zich op Twitter af hoe het mogelijk is dat Leeds United na de eerste helft niet op voorsprong staat.

"Hoe de hell is het mogelijk dat Arsenal - Leeds United nog steeds 0-0 is na 42 minuten spelen?! Leeds domineerde Arsenal compleet en had zoveel goede kansen, gecreëerd door goed voetbal", schrijft Van Hooijdonk op Twitter. Ook Match of the Day-presentator Gary Lineker is op het sociale medium lovend over Leeds United. "Als je niet weet welke van de twee een Premier League-team was, is het je vergeven als je Leeds United aanwijst."

"Ze zien er heel moe uit", zegt analist Ian Wright bij de BBC over Arsenal na de eerste helft. Alan Shearer stelt dat het lijkt alsof Leeds United 'een man meer' heeft. "Voorafgaand aan de wedstrijd heb ik het agressieve drukzetten van Arsenal uitgelicht. Daar zien we absoluut niks van terug." Arsenal incasseerde in de eerste helft maar liefst vijftien schoten; alleen tegen Liverpool kregen the Gunners dit seizoen evenveel schoten tegen. Overigens wist Arsenal het duel uiteindelijk met 1-0 te winnen door een doelpunt van Reiss Nelson.

Meer nieuws
   
12:42
12:42
Kraay jr. las 'belachelijk bericht': 'Te Kloese moet telefoon niet eens opnemen'
4
   
12:40
12:40
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
8
   
12:10
12:10
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
50
   
11:56
11:56
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
25
   
11:46
11:46
Brands bevestigt belangstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
5
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (11)

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.