Promes: 'Zij zeggen dat ze van ons gaan winnen en ik denk van niet'
Donderdag, 21 november 2019 om 11:23

Quincy Promes maakte een lastige eerste paar maanden door bij Ajax, maar de aankoop van ruim vijftien miljoen euro ontpopt zich steeds meer tot een onmisbare schakel voor trainer Erik ten Hag. De Oranje-international heeft in de Eredivisie inmiddels al acht treffers achter zijn naam staan, terwijl hij ook in de Champions League drie doelpunten heeft gemaakt. Promes laat in gesprek met Voetbal International weten dat hij blij is met de stappen die hij heeft gezet.

"Het komt er nu uit en ik voel me al sinds ik bij Ajax ben teruggekeerd heel erg goed. En ik voel ook dat er nog heel veel rek in zit. Je ziet dat het stap voor stap beter gaat, zowel bij Ajax als Oranje. Ik ben gezond, topfit en ik werk er iedere dag keihard voor", vertelt de aanvaller aan het weekblad. Promes kijkt uit naar de komende Champions League-duels met Valencia en Lille OSC: "Mooie, lastige wedstrijden, waarin we ons hopelijk plaatsen voor de volgende ronde. Ik heb daar vertrouwen in."

Ajax heeft in de Eredivisie al een voorsprong van elf punten opgebouwd op PSV, de ploeg die aan het begin van het seizoen de voornaamste uitdager leek te worden. De marge met nummer twee AZ is op dit moment zes punten, maar Promes geeft aan dat zijn ploeg niet gemakzuchtig wordt van de huidige situatie: "Het motiveert ons alleen maar het iedere week te laten zien. Naar de stand kijken we niet, de rest van Nederland wel, maar wij willen gewoon ieder duel heel goed voetballen."

AZ krijgt op 15 december in een onderling duel met Ajax de kans om de marge te verkleinen en die kraker was afgelopen week al even onderwerp van gesprek bij Oranje, waar Calvin Stengs en Myron Boadu hun debuut maakten: "Laat ik eerst zeggen dat ik ontzettend trots ben op die jongens, ze hebben het bij Oranje heel goed gedaan." Promes geeft aan dat er onderling wat 'gedold' is over de wedstrijd die waarschijnlijk weer in het AFAS Stadion gespeeld zal worden: "Zij zeggen dat ze van ons gaan winnen en ik denk van niet, haha. We zullen het op het veld laten zien en dan praten we na afloop wel."

Meer nieuws
   
21:09
21:09
Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
0
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
20:59
20:59
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
1
   
20:31
20:31
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
   
20:30
20:30
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (117)

 
AcePluto
 
142
21 november 2019 om 11:32
De zelfde mensen hier die hem na 4 wedstrijden - of niet eens - een miskoop noemde, zijn nu ook allemaal stil. Terwijl sommige nog durven te roepen dat zij het allemaal wel wisten dat het goed kwam. Lee is een van de weinige die telkens riep dat hij er pas net is en aan het team moest wennen, wat normaal is. Ben blij dat hij zo belangrijk is voor Ajax, super relaxte gozer is het. Hoop dat hij hoge ogen gooit.
 
Formus
 
36
21 november 2019 om 11:38
Ace, persoonlijk vond ik het geen miskoop, maar een speler die qua technische vaardigheden niet bij Ajax past. Vind hem technisch nog steeds de minste van de vier voorin, maar hij heeft me wel verbaasd. Maakt echt een goede ontwikkeling door. Dat ie ging scoren had ik echter wel verwacht, dat zouden jij en ik ook doen bij dit Ajax ??. Maar hij doet het boven mijn verwachtingen. En ben de eerste die dat durft toe te geven.
 
AcePluto
 
19
21 november 2019 om 11:51
Mensen zoals jij zijn helden in mijn ogen Formus, vind het tof van je dat je het gewoon toegeeft; hats off! Ik vind persoonlijk dat dit Ajax een heel hoog niveau aantikt en iedereen even moet “ wennen” aan de speelstijl. Alles gaat net iets sneller en wordt tot in de details uitgevoerd, denk ook daarom dat Nous het beter doet tegen sterkere clubs dan Dest, die nog moeite heeft hiermee. Promes is echt heel dodelijk en effectief als het op scoren aankomt, neemt een beetje Donny van de Beeks rol over, of die van Klaassen? Belangrijke openingstreffers maken. Van de Beek mist nog teveel imo
 
InkeMontana
 
16
21 november 2019 om 11:58
Acepluto. Gezien de kwaliteit die voorin bleef, zag ik Promes in zijn oranje vorm ook niet snel een basisplaats bemachtigen. Tegelijkertijd vond ik die 15(?) miljoen voor zijn kwaliteiten een koopje en iets wat je altijd moet doen ook al heb je de kwaliteiten al voorin. Maar hij blijkt perfect in het spel te passen en met Ziyech op 10 vind ik het voorin zelfs nog onvoorspelbaarder. Vind het ook wel leuk om te zien dat hij dat vertrouwen nu ook mee naar oranje lijkt te nemen, waar hij ook een prima 2 wedstrijden achter de rug heeft.
 
AcePluto
 
9
21 november 2019 om 12:05
@InkeMontana klopt! Vind het grappig dat je zegt koopje, was ook wel anders geweest he, haha. Dit zijn mooie tijden om ajacied te zijn en ben benieuwd hoe wij het volgende week in Europa gaan doen met geschorste spelers. Ziyech Tadic en Promes vinden elkaar echt blindelings. Laatst zag je dat ook direct met Neres, jammer dat hij geblesseerd is..
 
nforl
 
50
21 november 2019 om 12:11
Wat hou ik toch van deze jongen! Altijd correct tijdens interviews, altijd fair tijdens de wedstrijd. Kan me geen kaart van hem herinneren. Op en top sportman en superpositief ingesteld, zelfs aan het begin toen hij niet speelde. Vol vertrouwen van zijn eigen kwaliteiten en altijd bescheiden en realistisch geweest. Amsterdammer puur sang en hij is trots om het shirt te dragen. Wat wil je nog meer? Ik kijk ook uit naar 15 dec. Wie had dat gedacht, dat de wedstrijd van het jaar niet tegen Rotterdam of Eindhoven zou zijn. Az speelt mooi en verzorgd voetbal. En net als Promes zijn de smaakmakers bij AZ niet alleen goed qua talent maar ook lekker normaal en bescheiden. Heerlijke NH derby! Zet natuurlijk al mn poen op mijn cluppie maar als we verliezen of gelijk spelen hoop ik dat ze ons ook echt de mond gesnoerd hebben in een mooie pot voetbal. Een ware testcase en een genot voor voetbalminnend NL om naar uit te kijken. Moge de beste winnen!
 
XAJAcfa
 
21
21 november 2019 om 12:37
Ajax is op dit moment zo veel beter dan de rest in Eredivisie. AZ maakt geen kans eerlijk gezegd. Als Stengs rechtsbuiten staat krijgt hij Tagliafico tegenover zich en als hij op 10 speelt Martinez die lusten hem rauw. Boadu zal ook nodige moeite hebben met duo blind en Veltman die gewoon erg goed staan.koopmeiners de derde musketier zal de hele wedstrijd achter Ziyech, Donny of Promes aan moeten lopen dat kan hij helemaal niet aan in het handelingstempo wat hij heeft. Nee drie mogelijke toppers voor de toekomst maar nu nog niet goed genoeg voor de top.
 
B__hol
 
36
21 november 2019 om 12:52
Ik hoor meerdere mensen zeggen dat hij technisch de minste is voorin, maar dit is helemaal niet waar. Hij is juist een enorm technische speler, welke een bijzonder goede functionele techniek heeft. Het ziet er soms wel wat gehaast en héél overdreven energiek uit bij hem, maar dat is zijn stijl. Een tegenstander weet namelijk dan niet wat hij gaat doen, welke kant gaat ie je passeren. Hij is eigenlijk altijd ‘dansend’ cq lichtvoetig, waardoor hij zeer moeilijk te verdedigen is. Een tegenstander loopt ook altijd achteruit bij hem zodra hij de bal krijgt. Dan doen ze niet voor niks. Als hij niet technisch vaardig zou zijn dan zou er direct druk op hem worden gezet. Het is eigenlijk gewoon een hele goede voetballer, en dat kan je zien zodra hij de bal heeft. Dan veert dat lichaam omhoog met de borst vooruit, kijkt ie over de bal heen en dan staat hij lichtvoetig op zijn gestel.
 
AcePluto
 
0
21 november 2019 om 12:54
Ja he, ik herinner mij wel een domme kaart in de CL omdat hij niet via de zijkant eraf liep maar gewoon richting de speler liep die inviel
 
tinus45
 
0
21 november 2019 om 13:10
@XAJAcfa. Tenzij Az meer de bal heeft en dat zal de tactiek worden denk ik. Balbezit en Ajax laten lopen. Met de klasse die Az bezit moet dit lukken aangezien ze zo ook de wedstrijd tegen ManU, PSV n Feyenoord gedomineerd hebben. Maar we zullen zien....ongetwijfeld prachtig goede sfeer bij de "her-opening" van het stadion.
 
Roytje78
 
6
21 november 2019 om 13:26
Als ik hem vergelijk met Ziyech en Tadic, dan heeft hij m.i. ook de minste techniek. Ik vind Promes echter wel een heel technische speler, die tamelijk gemakkelijk mee kan bij Ajax. Tadic en Ziyech zijn echt heel uitzonderlijk technisch, dus om daar de minst technische van te zijn is geen schande.promes doet het heel erg goed, wat ik ook had verwacht. Hij is snel, lichtvoetig en maakt gewoon veel doelpunten. Was blij met de aankoop en ben het nog steeds.
 
vassinerend
 
0
21 november 2019 om 13:26
Maar Ajax laat ook in de CL zien goed druk te zeyten en vaak snel de bal weer te hebben. Dus ik denk dat AZ het wel kan willen maar dat het niet zo makkelijk lukt als jij denkt Tinus??
 
arepa
 
1
21 november 2019 om 13:50
Laten we nu eerst even een seizoen afwachten. Promes is inderdaad een leuke speler voor de Eredivisie. In Engeland en Spanje redt hij het gewoon niet.
 
AZAlkmaar2
 
1
21 november 2019 om 13:54
@xajacfa: geen kans is wat overdreven, zeker in Alkmaar hebben we een kans. We moeten Ajax niet heilig gaan verklaren en doen alsof Barcelona in zijn beste dagen is. Ik herinner me genoeg wedstrijden waar Ajax het moeilijk had in de eredivisie. Denk even aan Vitesse en RKC uit en Groningen thuis. Er liggen dus wel degelijk kansen, al zijn wij misschien geen favoriet. Jammer alleen van dat denigrerende toontje. Koopmeiners zou bij jullie gewoon rustig in de basis staan op de plek van Martinez en Boadu in de spits. Kan Tadic weer lekker op zijn eigen positie spelen.
 
TILBURG013
 
4
21 november 2019 om 13:58
Kom op tegen PSV speelde ze tegen 10 man en PSV miste ook nog de belangrijkste spelers. Daar wonnen wij bijvoorbeeld ook van en dat was tegen 11 man. Man U speelde met een karige opstelling en op kunstgras en ze verloren niet eens. Feyenoord kon ook niet winnen van Fortuna en Emmen. We moeten ook niet gaan overdrijven. Tegen ons was AZ bijvoorbeeld de mindere ploeg en hadden ze geluk dat wij op het einde een penalty miste. Ik zie Ajax gewoon simpel winnen eerlijk gezegd..
 
Xyzz
 
5
21 november 2019 om 14:15
AZalkmaar2, Martinez doet het uitstekend dus dat Koopmeiners de voorkeur zou krijgen is niet vanzelfsprekend. Ik acht de kans wel waarschijnlijk dat ze naast elkaar op het middenveld zouden staan. Maar de meeste spelers van AZ zouden bij Ajax geen basisplaats hebben.
 
WouterSL
 
0
21 november 2019 om 14:18
Scoort op hoogste niveau in de CL. Tegen Chelsea en Valencia.
 
shota1
 
1
22 november 2019 om 09:19
Ja dus het is echt mazzel dat AZ nu op plek 2 staat ? Echt elke wedstrijd heeft AZ geluk. Bijvoorbeeld die penalty in het Gelredome op 1-1 voor Vitesse in minuut 95.. en die eigen goal tegen Hveen toen we voor de tweede keer terug waren gekomen in de wedstrijd. Manu wilde in Den Haag ook graag verliezen, want overwinteren in Europa dat lijkt hen echt verschrikkelijk. Omdat ze dat zo graag wilden, brachten ze Martial in, want die kan er echt he-le-maal niets van..zo kan je dus alles eruit pakken. Je kan ook zeggen; in de Kuip was Feijenoord met 11 man kansloos en mazzel dat het 0-3 werd. Ook in Eindhoven was PSV al kansloos met 11 man, en als je die pot heb gezien, dan kan je bevestigen dat juist toen PSV met 10 kwam AZ het moeilijker kreeg dan tegen 11. Ook kan je terugkijken dat AZ tegen PSV niet 4 keer had moeten scoren maar minimaal 7x (kijk maar op 'kansen Boadu'.) Face it, AZ is samen met Ajax momenteel ny far de best voetballende ploeg. Thuis op een goede dag zijn we alles behalve kansloos tegen Ajax op voorhand. Wordt gewoon een mooie pot op voorhand, en hopelijk ook in december. Verder kan zowel AZ als Ajax elke week weer verliezen ook van andere ploegen. Utrecht uit bijv kan je gewoon verliezen, doet niets af dat je nog steeds voetballend erg sterk bent. Of is Ajax dan wel onaantastbaar? Bij RKC dat 0 punten had, hadden ze ook flink mazzel of niet???
 
Japie_Krekel
 
7
21 november 2019 om 11:44
@acepluto zelfs bij Sevilla dachten ze dat ze een andere speler aan het werk zagen toen ze Promes tegen Valencia bezig zagen. dat betekend waarschijnlijk dat hij daar niet echt indrukwekkend heeft gevoetbald dus dan zal er altijd wat scepsis zijn bij mensen hier die bv zo een Spaanse competitie volgen en hem een jaar lang niet veel hebben zien toevoegen daar. de mensen die hem in Oranje bezig zagen hadden denk ik ook hun twijfels want in Oranje laat hij eigenlijk nooit wat zien, al moet ik eerlijk zeggen dat hij tegen Noord Ierland in de eerste helft wel een gedreven indruk maakte. het was nog niet heel indrukwekkend maar als hij zijn Ajax vorm kan doortrekken naar het Nederlands elftal kan het wel een nuttige speler zijn
 
AcePluto
 
32
21 november 2019 om 11:53
Sevilla speelde Promes uit positie Japie, dat is een groot verschil. Bij Ajax rouleren de voorste spelers continu van positie, wat ook beter uitkomt en de verdediging een beetje gek maakt. Ik bedoel maar, hij ging weg uit Rusland als de beste speler daar en ik schrijf die veel hoger aan dan de Eredivisie.
 
Japie_Krekel
 
2
21 november 2019 om 11:57
@aceplutodat viel aardig mee hoor. hij speelde in Sevilla in een 3-5-2 systeem maar gewoon in een aanvallende rol vanaf rechts en niet in een rol als rechtsback zoals hij tegen Estland speelde bv
 
AcePluto
 
32
21 november 2019 om 12:07
Dat is nog steeds uit positie Japie, in Rusland speelde hij een beetje in een vrije rol achter de spits. Hij kan ook als buitenspeler natuurlijk uit de voeten maar in een rol vergelijkbaar als die van Hateboer, is toch gewoon uit positie?
 
MrKrillin
 
12
21 november 2019 om 13:36
@japie_krekel "zelfs bij Sevilla dachten ze dat ze een andere speler aan het werk zagen" Daarom maakte Promes bijna meeste minuten van alle spelers bij Sevilla. Er was maar 1 speler met meer minuten. Dit deden ze natuurlijk omdat ze geen vertrouwen in hem hebben toch. Waarom geef je niet toe dat je gewoon vergist hebt. Jij kraakte hem al af voordat hij 1e minuut gespeeld had in de oefencampagne. Daarna bleef je zagen. Ik lees vaak opmerkingen van je dat je roept (zoals over Odegaard) dat je vanaf eerste moment gelijk zag dat het een topper kan worden. Waarom geef je niet toe, je riep maar wat over Promes en dat je compleet fout zat.
 
arepa
 
0
21 november 2019 om 13:51
Dat hij misschien de meeste minuten maakt wil niet zeggen dat hij de beste op het veld was. Heb veel wedstrijden van Sevilla gezien, maar hij kon dat niveau gewoon niet aan. Eredivisie is zijn niveau.
 
Japie_Krekel
 
0
21 november 2019 om 14:06
@mrkrillin er stond op VZ zo een artikel dat de mensen van Sevilla dat zeiden dus dan moet je dat maar aan hun uitleggen en niet aan mij. ik benoem hier alleen wat ik heb gelezen. verder zegt speeltijd niet alles. Clasie speelde vorig jaar ook zowat alles bij Feyenoord en die vond ik niet bepaald indrukwekkend en hetzelfde geld imo eigenlijk voor bv een Veltman bij Ajax
 
RaffiKasakyan
 
0
21 november 2019 om 19:22
De reden is andere positie was rechts achter
 
ElPhenomeno
 
8
21 november 2019 om 11:48
Bij Ajax redeneert die uitstekend met veel mensen die hem een beslissende pass kunnen geven. Bij Oranje vind ik hem als buitenspeler tekort komen.
 
AcePluto
 
13
21 november 2019 om 11:54
Nou vind hem het goed doen de afgelopen dagen, denk dat hij op het EK het uitstekend gaat doen.
 
Japie_Krekel
 
6
21 november 2019 om 11:55
@elphenomeno ik vind hem niet perse minder als een Babel of Bergwijn. zelf zie ik echter liever jongens als Stengs en Ihatarren voetballen omdat ik die creatief en technisch gezien meer in huis vind hebben. ze moeten alleen nog wat meer wedstrijdervaring opdoen maar aan het eind van het seizoen zullen ze dat hebben als ze fit blijven
 
AcePluto
 
14
21 november 2019 om 12:08
Stengs is niet klaar voor Oranje, dat is mijn conclusie na Estland. Allemaal leuk en aardig en die jongen heeft onwijs veel potentie, maar die hoeveelheid balverlies die hij lijdt? Dat kan gewoon dodelijk worden tegen een land die het wel kan afstraffen.
 
JFK010
 
7
21 november 2019 om 12:15
Om op basis van 1 pot Stengs al af te schrijven is jammer. Die jongen heeft zijn debuut gemaakt en het was idd niet allemaal even goed, eens, maar daar tegenover geeft ie geloof ik ook 2 assists. Zoals Japie al aan geeft: laat die jongen de rest vh seizoen zijn lijn door trekken, dan kan hij vd zomer echt wel een meerwaarde zijn voor het team!
 
Japie_Krekel
 
8
21 november 2019 om 12:31
@acepluto dat kan je als argument aanvoeren maar volgens die theorie is Blind ook niet klaar voor het EK. die heeft 7 van onze laatste 11 tegengoals ingeleid. wat denk je wat voor een schade die dan straks aanricht op het EK? ik zou Stengs gewoon mee nemen. hij had tijdens zijn debuut af en toe balverlies maar hij had ook een geniale steekpass die ik een Promes Babel of Bergwijn nog nooit heb zien geven in Oranje, waaruit Wijnaldum een doelpunt maakte
 
AcePluto
 
5
21 november 2019 om 12:57
JF010 is dit een reactie op mij? Ik schrijf hem namelijk echt niet af. Ik genoot juist het meest van Stengs omdat hij telkens aan de bal was en je ziet een bepaalde flair die Ziyech etc ook hebben wanneer hij aan de bal is. Ik bedoel gewoon dat hij op dit moment geen basisspeer zou zijn bij het Nederlands elftal, iets wat vele liever willen dan Babel in de basis
 
gloryUnited
 
3
21 november 2019 om 12:58
Daarom kan beter Ake als linksback spelen of een andere echte LB
 
AcePluto
 
6
21 november 2019 om 13:00
Blind is een verdediger, daar is een fout ALTIJD crucialer dan wanneer een aanvaller balverlies lijdt. Daarintegen vind ik Blind juist het sterkst als LCV, niet als Linksback. Alleen heb je echt zoveel aan zijn spelinzicht en pass vanaf de linkerkant. Van Aanholt staat bekend om een sterke drive en zijn aanvallende inbreng. Het liefst zie ik Aké eventjes op links en kijken hoe dat gaat. Ja Stengs had mooie passjes maar had toch echt teveel balverlies. Ik zou juist Stengs lekker laten spelen in Jong Oranje de aankomende interland break en kijken hoe hij verder ontwikkeld bij AZ. Laat die jongen spelen ipv op de bank te zetten bij het grote Nederland, als je begrijpt wat ik bedoel
 
Vernon
 
0
21 november 2019 om 13:12
Acepluto, natuurlijk leed hij veel balverlies, maar dat kan de volgende wedstrijd anders zijn. Ik vond Stengs juist overkomen als een speler die er helemaal klaar voor is, en alleen nog even gekalibreerd moet worden. Even aan een paar knoppen draaien, en het komt goed. Vergeet ook niet dat hij gewoon debutant was en ondanks zijn slechte spel gewoon twee assists gaf.
 
-NEC-
 
0
21 november 2019 om 13:14
Acepluto, Stengs had alsnog meer momenten van dreiging dan Promes. Mijn conclusie is ook dat Promes na al die zaadwedstrijden in Oranje een keer gewoon niet wordt geselecteerd, het is geen landenvoetballer blijkt na bijna 40 interlands. Stengs zag ik nog wel eens zwerven en uit zijn positie komen om het spel dynamischer te maken. Hij speelde misschien geen topwedstrijd, maar dan als nog twee assists af kunnen leveren bij je debuut. Hij heeft tijd nodig, zoals je ook hier boven over Promes zegt, Stengs speelde nog nooit met al die spelers. Hij heeft veel meer creativiteit en potentie dan spelers als Berghuis, Babel, Promes... Wel heel erg makkelijk na één wedstrijd iemand proberen te kraken.
 
MrKrillin
 
2
21 november 2019 om 13:39
@jfk010 een Stengs zou toch niet zoveel minuten maken bij een Sevilla of zo overheersend zijn in Rusland. Hij komt net kijken. Voordat Promes naar Rusland ging was hij al heel belangrijk en goed voor Twente. Ook al doet hij het komende tijd goed bij AZ, dat is toch geen garantie dat hij staat in Oranje. Niveauverschil is gewoon te groot. Ik moet wel zeggen, ik denk dat Boadu echt een super talent is die op hoger niveau ook zijn ding gewoon doet.
 
DonCoXxX
 
2
21 november 2019 om 13:57
Het lijkt net alsof jullie geen onderscheid kunnen maken in niveau van de tegenstanders. Ik vind Promes ook geen godswonder, maar hij is vooralsnog drie stappen verder dan Stengs, en heeft veel meer rendement op het hoogste niveau. Dat laat hij ook in de CL zien. Niet vergeten dat Estland het niveau Almere City is, en tegen Estland bracht Stengs ontstellend weinig. De spelers van Estland stonden weleenswaar allemaal achter de bal, maar dekte op 3-4 meter. Als je dan, zoals Stengs deed, steekpassen over de achterlijn speelt, dan ben je nog niet klaar voor het grote werk. Ik ben het met jullie eens dat Stengs en Itaharren een groter potentieel hebben dan Promes, maar dat doet niet ter zake bij Oranje, want daar moet de beste speler van het moment spelen. En op dit moment is dat Promes met twee straatlengtes. Promes is op dit moment in de huidige vorm de beste speler op de flanken; Babel, Berghuis Bergwijn en Stengs kunnen momenteel geen .van allen aan tippen en daarmee is wat mij betreft de discussie gesloten. Aan het eind van het lopende seizoen zien we wel verder welke spelers op dat moment het beste in vorm zijn wat betreft het EK.
 
Japie_Krekel
 
2
21 november 2019 om 14:08
@acepluto mee eens. Blind is een uitstekende centrum verdediger maar als linksback verdedigend gezien de grootste achilleshiel van dit Oranje imo. als je meer als de helft van de tegengoals inleid is dat natuurlijk niet best
 
Japie_Krekel
 
0
21 november 2019 om 14:12
@doncoxxx ik heb Promes ook aardig wat wedstrijden voor Oranje zien spelen tegen landen die niks voorstellen en die haalde imo vaak een nog lager niveau dan Stengs tegen Estland dus dat zegt me niet zoveel
 
DonCoXxX
 
4
21 november 2019 om 14:22
@japie_krekel, ik heb het over het hier en nu, jij over het verleden. En we leven niet in het verleden. Promes is tot ieders verbazing opgebloeid bij Ajax, en een heel andere speler dan we van hem gewend zijn. Overmars heeft het heel goed gezien. Stengs mag 15 December laten zien hoe goed hij daadwerkelijk is; ik verwacht daar eerlijk niet zoveel van; bij Ajax zou hij momenteel Promes niet uit de basis spelen, daarvan ben ik overtuigd.. Maar goed, hij is een talentvolle speler die zich de komende jaren nog enorm kan en zal ontwikkelen. Ik hoop dat hij de juiste keuze maakt komende zomer.
 
AcePluto
 
6
21 november 2019 om 14:39
Wat je zegt klopt echt niet. Promes speelde voornamelijk voor een Oranje dat zoekende was. Nu zie je ook dat hij zijn clubvorm meeneemt naar Oranje. Promes was in de eerste helft overigens de beste aanvaller op het veld tegen Noord-Ierland. Tegen Estland speelde hij op rechtsback, natuurlijk had Stengs meer dreiging, Is toch logisch?! Sorry maar met alle respect we hebben het over Estland he niet over pak ‘m beet Roemenië ofzo. Ik heb je vaker berichten zien schrijven over Promes waar ik soms denk van; “ wat zeg je allemaal? “ Maar hier sla je de plank echt volledig mis. De reden dat Stengs ook aan het zwerven was, is omdat Promes de heletijd op zijn positie liep om erover heen te gaan, dan ga je ergens anders de ruimte op zoeken, dit is wat Stengs deed. Ik hoop ook dat je gewoon een keer goed leest wat iemand zegt, want ik kraak hem helemaal niet af, ik vind Stengs één van de grootste aanvallende talenten die wij hebben. Alleen heb ik hem liever in jong Oranje zodat hij speelt EN ontwikkeld, niet op de bank blijft zitten. Probeer even alsjeblieft voor je eigen bestwil een keer te lezen wat iemand zegt, want ik kraak hem nergens af.
 
Japie_Krekel
 
0
21 november 2019 om 15:19
@doncoxxx Ajax is alleen Oranje niet. ik twijfel eraan of Stengs Promes niet uit de basis zou kunnen spelen. ik vind beiden hele goede spelers maar technisch en creatief gezien vind ik Stengs meer in huis hebben. Promes is qua doelgerichtheid weer een stuk verder waar Stengs weer iemand is die meer voetbal in je ploeg brengt. het is dus net wat je zoekt in je elftal. Promes heeft idd het voordeel dat hij meer ervaring heeft maar Stengs heeft het voordeel dat hij weer heel onvoorspelbaar is in zijn spel. tot dusver maakt Promes in Oranje alleen zelden indruk op mij. hij doet zijn best maar ik vind hem in Oranje niet iets extra's brengen ofzo. zo een bal die Stengs laatst op Wijnaldum gaf bv heb ik Promes nog nooit zien geven in Oranje
 
Chefvoetbal
 
0
21 november 2019 om 17:47
Met ihatteren en Stengs op de flanken mis je naar mijn idee veel te veel diepgang, zeker omdat we ook niet de backs hebben die daar voor kunnen zorgen. Daarom zou ik altijd met een Promes of Malen spelen die dat wel hebben. Overigens zijn Ihattaren en Stengs nog niet klaar voor een basisplek, zeker niet op het EK.
 
Musi26
 
0
21 november 2019 om 19:46
1 assist en niet 2. Die eerste "assist" raakte hij per ongeluk aan. Hij is op dit moment nog niet goed genoeg voor oranje, maar dit kan over een half jaar natuurlijk anders zijn. Dit houdt echter niet in dat je hem daarom in de basis moet zetten.
 
Musi26
 
0
21 november 2019 om 19:47
Was je bijna vergeten om blind niet af te zeiken. Blind is 150% klaar voor het ek.
 
Musi26
 
0
21 november 2019 om 19:48
Ake is ook geen links back en mist de voetbal intelligentie die blind wel heeft. Nederland heeft op dit moment geen betere links back.
 
Japie_Krekel
 
1
21 november 2019 om 21:10
@musi26 ik word een beetje moe van dat constant totaal onterecht verdedigen van bepaalde spelers. iemand anders die meer als de helft van de tegengoals had ingeleid van Oranje was allang gelyncht. pakweg een Dumfries word al afgezeken als hij twee ballen verkeerd aan neemt maar als Blind goals aan de tegenstander cadeau geeft alsof het kerstmis is dan mag je vooral niks erover zeggen en moet je dat door de vingers zien omdat hij toevallig bij Ajax speel. jij mag het afzeiken vinden maar ik ben bezorgd om het EK als Blind als linksback speelt want die geeft de ene na de andere tegengoal weg en ik hoop dat Nederland op zijn minst de poulefase overleeft
 
shota1
 
0
22 november 2019 om 11:07
in mijn ogen zou dat juist de grootste fout zijn die je kan maken. Stengs en Boadu en Ihataren bijvoorbeeld moet je nu per definitie (als ze gewoon wekelijks goed spelen) opnemen in de oranje selectie. De enige manier waarop zij beter worden is met een niveau hoger te trainen, het niveau van Jong Oranje zijn ze allang voorbij in zeer beperkte tijd. Hoevaak en wanneer je ze opstelt, is dan aan de bondscoach, maar ik zou dit halfjaar naar een toernooi toe hun waar mogelijk juist veel laten spelen. Als Stengs een paar potjes met een nieuw team in zn benen heeft zal je het zien dat hij het elftal verder kan helpen. Verder zag je dat Boadu eigenlijk niet eens gewenning nodig heeft, in ieder geval niet bij zijn debuut... Als ze dan starten vanaf de bank is dat helemaal niet erg, want ze trainen wel met de groep en aangezien AZ zo goed als zeker doorbekert, hoeven die gasten niet alles te spelen want ze moeten al 2x per week in ED, beker en Uefa cup. En weet dat AZ al in juli Europees is begonnen, dus zij hebben al de meeste potjes van de Nederlandse spelers in de benen..
 
JFK010
 
12
21 november 2019 om 12:08
@Acepluto: ja klopt. Omdat hij bij oranje niet rendeerde, zagen veel mensen het niet in hem zitten. Onbegrijpelijk! Die jongen is 4x op rij topscorer van Rusland geweest. In Spanje hebben ze hem gewoon verkeerd gebruikt en zo ook in Oranje. Het klopt wat Formus zegt dat hij technisch misschien de mindere is, maar hij is echt geen koekenbakker of zo. Zijn balaannames, zijn slimme looplijnen en gewoon zijn neusje voor de goal zijn voor mij redenen om naar de wedstrijden te kijken. Altijd op de grens van buitenspel. Hij heeft gewoon aangetoond, perfect in het spelletje te passen.
 
Ajaja
 
3
21 november 2019 om 13:03
Je weet dat wanneer Derksen niet snapt dat Ajax voor dat geld een dergelijke speler koopt, het halve land spreekt over een miskoop. Als je het maar lang genoeg volhoudt en het maar vaak genoeg zegt, gaan mensen je vanzelf napraten.het lijkt nu achteraf makkelijk scoren, maar ik kon me niet voorstellen dat de Promes, zoals hij bij FC Twente voetbalde en die voetballer van het jaar was in Rusland, het opeens niet meer zou kunnen.
 
MrKrillin
 
1
21 november 2019 om 13:41
@ajaja ook bij Sevilla maakte hij gewoon bijna meeste minuten. Dus zo geflopt was hij niet. Verder is dit een super aankoop voor Ajax. Ik hoop dat hij samen met Tadic, Blind en Ziyech de kern blijven voor de komende jaren waar Ajax steeds omheen een team bouwt. Belangrijke gasten, allemaal winnaars en leiders.
 
Aerox
 
3
21 november 2019 om 13:59
4x op rij topscorer van Rusland, nou nee. 4x op rij van Spartak, dat wel. 1x topscorer van de league. Ontopic: Promes kan echt wel wat. Goede speler.
 
JFK010
 
3
21 november 2019 om 12:08
@Acepluto: ja klopt. Omdat hij bij oranje niet rendeerde, zagen veel mensen het niet in hem zitten. Onbegrijpelijk! Die jongen is 4x op rij topscorer van Rusland geweest. In Spanje hebben ze hem gewoon verkeerd gebruikt en zo ook in Oranje. Het klopt wat Formus zegt dat hij technisch misschien de mindere is, maar hij is echt geen koekenbakker of zo. Zijn balaannames, zijn slimme looplijnen en gewoon zijn neusje voor de goal zijn voor mij redenen om naar de wedstrijden te kijken. Altijd op de grens van buitenspel. Hij heeft gewoon aangetoond, perfect in het spelletje te passen.
 
-NEC-
 
2
21 november 2019 om 13:07
Wat een onzin. In Spanje koos de trainer voor andere spelers voorin die simpelweg beter zijn, maar was op die rechtsback/rechtshalf positie wel de beste. In Oranje staat hij altijd gewoon op zijn eigen positie maar komt hij nog geen lantaarnpaal voorbij en komt er geen dreiging vanaf, dat ligt niet aan verkeerd gebruikt worden hoor. Promes heeft in al die wedstrijden dat hij de kans kreeg in Oranje misschien 1 of 2 keer een goede wedstrijd gespeeld. Op het gegeven moment en na zo veel kansen en zo vaak gefaald te hebben, ligt het echt niet aan het verkeerd gebruiken van een speler.
 
-NEC-
 
0
21 november 2019 om 13:02
Kom op zeg. Iedereen had verwacht dat Promes in de Eredivisie gewoon echt wel goed zou renderen. Alleen in Europa en grotere wedstrijden hadden mensen hun vraagtekens. Mede door heel veel zwakke optredens in Oranje waar hij simpelweg het niveau niet aan kon. Dan zijn die twijfels helemaal niet zo vreemd. Zullen we pas na dit seizoen oordelen over hoe hij het heeft gedaan? Dit is wel makkelijk scoren na 4 wedstrijden...
 
AcePluto
 
6
21 november 2019 om 13:14
Nee hoor mensen schreven hem letterlijk al af tijdens de voorbereiding, waar ben jij geweest haha?
 
-NEC-
 
0
21 november 2019 om 13:16
Waar ik ben geweest? Niet in die maffe wereld waar mensen na een wedstrijd iemand al afschrijven. Daarbij, eigenlijk gaat mij het meer over de essentie van de rest van het bericht. Dat gaat namelijk meer over de inhoud. Promes doet gewoon normaal zijn ding bij Ajax wat je van hem zou mogen verwachten.
 
puskas
 
0
21 november 2019 om 13:32
Ik zal ook toegeven dat ik het niet zag zitten in Promes maar ben blij dat hij het tegendeel bewijst.
 
WouterSL
 
1
21 november 2019 om 14:17
Ik heb altijd veel vertrouwen in hem gehad. Kijk mijn comments maar terug. Daarbij is het een Amsterdammer. Grote plus voor mij altijd. Ik hou van die bravoure.
 
RinkSchippers
 
0
21 november 2019 om 17:07
Ho ho, ik ben verguisd hier omdat ik hem tijdens de jc schaal nog verdedigde.Alle comments die nog terug te vinden zijn beamen dat
 
 
23
21 november 2019 om 11:33
Echte test voor AZ. Ik denk dat Ajax het gaat winnen, maar hoop dat het een gelijkopgaande en open wedstrijd wordt. Je zou zeggen dat het alle ingrediënten ervoor heeft.
 
Formus
 
11
21 november 2019 om 11:42
Ben benieuwd of AZ er mentaal klaar voor is. Is wel echt een topwedstrijd, waar veel druk op zal staan. En daar kan Ajax waarschijnlijk iets beter mee omgaan. Maar misschien vergis ik me
 
Japie_Krekel
 
5
21 november 2019 om 11:45
@formus tegen PSV deden ze het goed. Ajax is natuurlijk wel veel sterker maar ik denk dat Veltman en Blind het wel eens lastig kunnen gaan krijgen met de hele bewegelijke Boadu. uiteindelijk verwacht ik wel dat Ajax gewoon wint maar AZ is niet geheel kansloos
 
NL_Modric
 
7
21 november 2019 om 11:59
Dat is toevallig. Ik denk dat Wuytens en Chadzidiakos het lastig gaan krijgen met Tadic.t
 
4Ever4Ajax
 
6
21 november 2019 om 12:03
@japie: Tegen PSV deden ze het prima, maar vond ze 11 tegen 11 echt niet beter dan Psv. Na de rode kaarten was het geen wedstrijd meer. Echt getest 11 tegen 11 zijn ze niet in mijn ogen.
 
Japie_Krekel
 
1
21 november 2019 om 12:33
@nl_modric dat verwacht ik ook inderdaad
 
Japie_Krekel
 
0
21 november 2019 om 12:35
@4ever4ajax dat is zo maar ik ben dit seizoen wel onder de indruk van het spel van AZ. natuurlijk is Ajax beter en de topfavoriet maar AZ is met dit materiaal niet op voorhand al kansloos imo
 
4Ever4Ajax
 
3
21 november 2019 om 13:14
@japie_krekel: ben het ook helemaal met je eens hoor. AZ doet het heel erg goed, ik wil ook helemaal niets afdoen aan hun prestaties. Ben ook heel erg benieuwd om te zien waar AZ staat en is ook in mijn ogen bij voorbaat zeker niet kansloos.
 
MrKrillin
 
2
21 november 2019 om 13:43
@4ever4ajax daarnaast miste PSV volgens mij 5 basisspelers. Vooral Bergwijn, Ihattaren en Malen werden gemist. Haal Stengs, Koopmeiners en Boadu weg bij AZ en ze winnen ook niet van PSV of zelfs een Utrecht.
 
shota1
 
0
22 november 2019 om 11:11
tuurlijk, maar dit houd je altijd. Haal stengs, Boadu en koopmeijners weg bij AZ, tuurlijk zijn we dan 40% minder.haal Zyech en Tadic weg bij Ajax en zij zijn ook 40% minder. Ajax heeft bredere selectie, maar deze jongens daar heb je er geen 2 of 3 van lopen in je selectie. Dus dat geldt voor elke club. Inderdaad zoals je zegt heeft PSV daar flink last van (gehad). Maar dat komt nu tot uiting, maar heb ik vorig jaar niet gehoord toen AZ vanaf het begin alweer Boadu bijna een jaar moest missen na de overtreding door Botteghin. En ook Stengs is er zon 1,5 jaar uitgeweest.. Over een heel seizoen eindigen we dan nog steeds 3e of 4e..maar kan je ajax of psv niet bijbenen. Dat probleem heeft PSV nu maar geldt dus voor iedere club
 
Zytto34
 
5
21 november 2019 om 12:09
Ik ben vooral benieuwd of het dan nog een "wedstrijd" om de knikkers is. Voor Ajax thuis moeten ze nog uit naar utrecht en zwolle. Als ze 1 van die 2 niet winnen kan Ajax net zo goed op een gelijkspel gaan spelen als ze hun duels winnen.
 
 
8
21 november 2019 om 12:17
Ajax zou toch Ajax niet zijn als ze op een gelijkspel gaan spelen
 
Zytto34
 
0
21 november 2019 om 12:31
Zeker waar, maar denk dat een voorsprong van vooralsnog 6 punten behouden belangrijker is dan misschien naïef de boot in gaan en az op 3 punten laten komen.
 
gloryUnited
 
0
21 november 2019 om 12:59
Daar is de eer van Ten Hag veel te groot voor. Dat zag je ook in de halve finale. een Mourinho had een 3-0 voorsprong met man en macht verdedigd. Ajax zocht meer goals
 
arsenal890
 
0
21 november 2019 om 13:08
Ja en je weet hoe dat afliep? Soms kun je beter een achterstand verdedigen en dan niet door aanvallen.
 
MrKrillin
 
0
21 november 2019 om 13:47
@zyotto34 ik zie AZ niet makkelijk winnen van Utrecht. Heel gelijkwaardig zijn ze. Als ik uitslagen bekijk vanaf 2013 heeft AZ 4 x gewonnen, Utrecht 5x en 3x gelijkspel. Dus wordt spannend pot.
 
Doordebenen
 
0
21 november 2019 om 12:20
Ik zeg een gelijkspelletje maargoed het duurt nog even... misschien zijn er tegen die tijd wel een aantal geblesseerd bij Ajax of Az en ziet de wereld er weer heel anders uit.
 
FCUTRECHT0300
 
8
21 november 2019 om 12:25
Ajax wint die wedstrijd makkelijk. Middenveld, keeper en verdediging van AZ zijn 3 klassen minder. Ik denk zelfs dat wij kans maken as zaterdag tegen AZ. Verwacht dat de titelstrijd na dit weekend definitief beslist is.
 
gloryUnited
 
0
21 november 2019 om 13:00
De spelers van RKC zijn allemaal 5 klasses minder dan die van Ajax. Toch maakten ze het Ajax knap lastig. kwaliteit zegt niet altijd alles. Daarom de mooie uitspraak: de bal is rond
 
Zytto34
 
5
21 november 2019 om 13:25
Schijnbaar zegt kwaliteit wel veel, want rkc verloor die pot gewoon doordat Promes en Tadic hun kansen wel afmaakte die wedstrijd. Overigens zit er elk seizoen wel 1 collectieve offday bij. Liever tegen rkc dan zoals vorig seizoen bij feyenoord, maar als Ajax het niveau van voor rkc en na rkc haalt dan is az normaal gewoon kansloos.
 
FCUTRECHT0300
 
2
21 november 2019 om 15:18
En ook al spelen jullie daar gelijk. Dan moet AZ als nog een keer naar de ArenA komen. Dit geldt ook voor PSV. Nee, ik zie het niet meer spannend worden dit jaar.
 
janter
 
1
21 november 2019 om 18:49
Eens gloryUnited, maar aan andere kant kijkt Ajax anders tegen RKC dan tegen AZ. Ajax zal heus wel gemotiveerd zijn om AZ proberen weg te beuken, dus je gaat een hele andere wedstrijd zien. De 15e is dus alles anders.
 
janter
 
0
21 november 2019 om 18:46
Als Ajax zo speelt als de afgelopen tijd dan winnen ze met gemak zelfs. Waar Ajax al de strijd is aangegaan tegen grote ploegen in het miljardenbal, is dat bij AZ niet gebeurd.
 
cata lunja
 
8
21 november 2019 om 11:58
Welke stappen heeft promes gemaakt Dan? Van Rusland naar paar maandjes Spanje en naar de eredivisie. Kan me niet herinner3n dat ik deze jongen ooit iemand heb zien passeren ? Oké hij scoort veel de laatste tijd maar 9 vd 10 zijn simpele intikkertjes die iedereen scoort. Zwaar overschat en speelt in oranje bij gebrek aan echte wereldklasse.
 
MISTERAFCA
 
57
21 november 2019 om 12:02
Ik heb hem toch ook wel mooie goals zien maken. Een intikkertje maken heeft ook te maken met positionering. Asl je vaak op de goede plek staat heeft dat ook met kwaliteit maken.
 
ForzaZitterd
 
19
21 november 2019 om 12:13
Dit dus, zie vaak genoeg spelers die het overzicht niet kunnen houden en intikkertjes er naast leggen.
 
AjaxRosenberg
 
14
21 november 2019 om 12:05
Niet heel handig om te zeggen dat je hem nog nooit iemand hebt zien passeren. Er zijn waarschijnlijk genoeg beelden te vinden die dat al meteen onderuithalen, maar ik ben er nu te lui voor Als je op Champions League niveau genoeg doelpuntjes meepakt kun je wel wat; bovendien is vaak op de juiste plaats staan ook een grote kwaliteit. Verder zou je kunnen zeggen dat bijna iedereen die bij Oranje speelt, speelt bij gebrek aan echte wereldklasse. Wie zijn nou echt van wereldklasse bij Oranje? Van Dijk? Wijnaldum? De Jong misschien maar nog niet altijd bepalend.
 
Keizer11
 
25
21 november 2019 om 12:07
Hoezo simpele intikkertjes? 9 van die 10 gevallen komt ie uit de rug van z'n tegenstander lopen. Niet dat de bal toevallig voor z'n voeten valt ofzo..
 
Zytto34
 
15
21 november 2019 om 12:35
Vorig weekend tegen utrecht ging hij zijn mannetje bijvoorbeeld nog voorbij met rendement. Dubbele schaar langs zijn man, voorzet, 2-0 Tadic. Intikkertjes maakt hij zeker maar uit tegen rkc scoorde hij echt een pareltje van +- 20 meter in de kruising en uit bij psv maakte hij ook een hele knappe goal.
 
-Riciotto-
 
7
21 november 2019 om 12:35
Inzaghi was een meester nin het maken van intikkers... is ook een kwaliteit om op een juiste plek te staan
 
Doordebenen
 
11
21 november 2019 om 12:48
Je moet er wel staan he. Lachwekkend die mensen die maar blijven volhouden dat Promes niks is. Pure haat is dat. Heerlijk
 
100% Meijer
 
7
21 november 2019 om 12:59
Ronaldo scoort ook vooral intikkers zonder een tegenstander te passeren. Dat maakt hem niet minder goed en overschat...
 
Vernon
 
1
21 november 2019 om 13:23
Er zijn in het voetbal spelers die geen duidelijk aanwijsbare kwaliteiten hebben zoals het passeren van een man, maar toch heel effectief zijn. Bijvoorbeeld door minder zichtbare kwaliteiten als altijd op de juiste plaats staan, op het juiste moment diep gaan of druk zetten, altijd de simpele maar effectieve oplossing kiezen. Clarence Seedorf heeft er een aardige carrière mee opgebouwd. Promes is nog niet op dat niveau, maar is wel op dezelfde manier enorm nuttig. Dat van die intikkers kan ik dus ook niks mee. Pipo Inzaghi heeft in zijn hele carrière niks anders gedaan dan intikkers scoren. Dat is gewoon een kwaliteit. Promes doet wat de trainer van hem wil, doet dat goed, en scoort ook nog. Helemaal niks mis mee.
 
AjaxRosenberg
 
5
21 november 2019 om 12:00
Vind het vooral bijzonder dat AZ blijkbaar al zo met Ajax bezig is. Stel dat AZ bijvoorbeeld dit weekend van Utrecht verliest, is het gat al 9 punten. Dan is het belang van die wedstrijd tegen Ajax al weer een stukje minder dus ik zou zeggen: focus je eerst eens op de eerstvolgende wedstrijden. Bovendien zou het mooi zijn als zowel Ajax als AZ doorgaan in Europa (psv en Feyenoord natuurlijk ook) dus steek daar je energie in.
 
AhmedHossam
 
20
21 november 2019 om 12:22
Kennelijk is Promes ook al met AZ bezig? Het is toch logisch dat wanneer je bij het Nederlands elftal zit en je hebt binnenkort een onderlinge confrontatie dat er dan over gesproken wordt. Er staat nergens dat Stengs en Boadu erover begonnen zijn.
 
FCUTRECHT0300
 
16
21 november 2019 om 12:32
Ach is weer interessant doen van de Ajacieden. Ja iedereen is met Ajax bezig omdat dat veruit de beste club is op het moment van Nederland. En ja jullie worden weer kampioen. Dit jaar nog een stuk makkelijker dan vorig jaar. Alvast gefeliciteerd Ajacieden! En ja AZ gaat met de andere clubs om plek 2 strijden. Zo, hebben we dat ook weer gehad.
 
AjaxRosenberg
 
1
21 november 2019 om 13:10
@ahmedhossam. Lees het artikel nog eens.....in gesprek met Voetbal International...denk je dat Promes het gesprek (en de bijbehorende vragen) met Voetbal International zelf aangevraagd heeft? Bovendien is het nu wel logisch rond de wedstrijden rond het NL elftal, maar las ik anderhalve week of twee weken geleden al een AZ speler die er over begon. Dus check je feiten eerst.
 
Vernon
 
1
21 november 2019 om 13:27
Ahmedhossam haalt me de woorden uit de mond. Probeer je gewoon een beetje te verplaatsen in die gasten. Stel, je bent Stengs. Je komt voor het eerst bij Oranje en loopt een beetje op te warmen naast Promes, of je eet een broodje naast Van de Beek. Waar ga je het dan over hebben? Over het Israelisch Palestijnse conflict? Over Bridget en Andre? Of zou er gewoon een kans zijn dat ze het gaan hebben over de eredivisie en het feit dat ze tegen elkaar gaan voetballen?als er een utrecht speler bij oranje had gezeten, dan schat ik in dat Stengs het met hem had gehad over... daar komt ie... Utrecht - Az!! Het is wat.
 
-Riciotto-
 
0
21 november 2019 om 13:39
Komt waarschijnlijk omdat promes, stengs en baodu tijdens de ek kwalificatie daar mee elkaar liepen te plagen... zullen echt wel gefocust zijn op.de 1e volgende wedstrijd.
 
Tres
 
1
21 november 2019 om 14:23
Volgens mij is het duidelijk een interview met Promes. Hij praat over Az.typische uitleg van dit gesprek. Verder is het opvallend dat het gaat om een gebbetje. Dat zal je ook wel gemist hebben? Lees het rustig toch eens over.mooi om te zien dat spelers van diverse clubs zo met elkaar omgaan. Een beetje dollen en vervolgens proberen een leuke pot op de mat te leggen.
 
Ruudje74
 
1
21 november 2019 om 12:56
Die Promes, Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ie zich zo goed zou ontwikkelen! Hij speelt echt goed momenteel!!! Ook bij Oranje. Vind het eerst een prima aankoop van Ajax, met een matige start. Denk dat bij iedereen de twijfel wel weg is.
 
ghehehe
 
0
21 november 2019 om 13:13
Nou ik ben erg verrast ja had het niet verwacht en vele niet met ons want blijft puur een counter spelen
 
MPMfc
 
0
21 november 2019 om 13:15
ben erg blij met die jongen erbij, prima speler met een uitstekend rendement en uitstekende wedstrijdinstelling. Lachwekkend hoe gekker Derksen over hem denkt.
 
sebasjuh
 
0
21 november 2019 om 13:44
Op voorhand verwacht je echt een mega spektakel die pot met de twee best voetballende teams. Voor de competitie zou het lekker zijn als komend weekend Az wint van Utrecht en de week erna van Ajax maar ik hoop natuurlijk dat Az komend weekend verliest van Utrecht en daarna ook van Ajax zodat Ajax echt minimaal 11 punten voorstaat op de nummer 2. We gaan het zien al denk ik wel dat Ajax het betere elftal heeft.
 
pprins
 
0
21 november 2019 om 13:58
Op basis van wat ik in oranje zag (de Russische competitie volg ik niet) had ik ook weinig vertrouwen in deze aankoop. Hij doet het goed , en dus beter dan ik verwacht had. Toch loop ik nog niet mee in de polonaise rondom Promes , daarvoor kijk ik na 1 heel seizoen en niet naar een kwart .