PSG wil stokje steken voor reünie met Guardiola
Woensdag, 20 februari 2019 om 21:00

Khéphren Thuram staat mogelijk voor een overstap naar de top van de Premier League. De zoon van Lilian Thuram speelt nu nog voor AS Monaco en zou in beeld zijn bij zowel Liverpool als Chelsea. (Daily Mail)

West Bromwich Albion heeft vorige maand geprobeerd Scott McTominay op huurbasis over te nemen van Manchester United. The Red Devils wensten echter niet mee te werken aan een dergelijke constructie. (The Sun)

Paris Saint-Germain gaat een poging wagen om Dani Alves aan boord te houden. De Braziliaan beschikt echter over een aflopend contract en zou wel oren hebben naar een hereniging met Josep Guardiola bij Manchester City. (ESPN)

Memphis Depay en Kenny Tete krijgen volgend seizoen mogelijk te maken met Patrick Vieira bij Olympique Lyon. De huidige trainer van OGC Nice zou in beeld zijn om, de over een aflopend contract beschikkende, Bruno Génésio op te volgen. (Nice-Matin)

Paris Saint-Germain gaat proberen Nicolas Pepé op korte termijn te strikken. De aanvaller van Lille OSC staat echter ook in de belangstelling van clubs als Barcelona, Bayern München en Arsenal. (Diverse Franse media)

Everton hoopt Kurt Zouma op permanente basis in te kunnen lijven. De Franse verdediger wordt op dit moment nog gehuurd van Chelsea, maar the Toffees hopen dat hij in Liverpool wil blijven. (Liverpool Echo)

Meer nieuws
   
06:42
06:42
Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
7
   
06:30
06:30
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
6
   
06:00
06:00
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19
   
23:45
23:45
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
3
   
22:55
22:55
Kwakman resoluut: 'Zij zijn schuldig aan deze grote nederlaag van Excelsior'
11
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (4)

 
Barcelonajax
 
5
20 februari 2019 om 21:07
Manchester City om de carrière van Dani Alves min of meer te voltooien. Grootheid bij Barcelona en daar alles gewonnen. Kampioen met Juventus en zelfs Champions League finalist. Kampioen van Frankrijk en wellicht ook van Engeland met City?? Op Duitsland na dus in 4 van de 5 grote competities gespeeld en daar ook allemaal kampioen geworden mocht City de landstitel winnen
 
Rochus
 
2
21 februari 2019 om 07:18
Bij Barca, Juve en PSG is dat natuurlijk niet echt een noemenswaardige prestatie. Had ie het met Inter, Lyon en Atletico gedaan dan was het een prestatie van formaat. En bij Man City moet ik het ook nog zien gebeuren.
 
Jos-92
 
2
20 februari 2019 om 21:10
Ik zou het echt leuk vinden om Dani Alves nog in de PL te zien. Tegen Man United liet hij zijn toch steeds prima op top niveau met te kunnen. Wat beheerst hij het positiespel van Guardiola toch goed. Daarbij komt ook dat City zeer dominant speelt, waardoor Dani Alves meer aan aanvallen dan verdedigen toekomt. Walker is overigens ook geen verkeerde back haha