PSV houdt hart vast: 'Deze transferwindow is altijd een heel rare periode'
Maandag, 16 januari 2017 om 18:40

Voor Toon Gerbrands kan 1 februari niet snel genoeg aanbreken. De algemeen directeur van PSV zag deze maand Marco van Ginkel naar Eindhoven komen, terwijl Luciano Narsingh en Jordy de Wijs zijn vertrokken. Gerbrands geeft aan dat er geen specifieke wensen meer zijn op transfergebied en de beleidsbepaler hoopt dan ook dat de selectie bij elkaar blijft.

"Dit is altijd een heel rare periode wat betreft het technisch gedeelte", geeft Gerbrands aan in gesprek met PSV TV. "Je elftal staat, dus je moet niet twaalf mutaties doorvoeren. Er is ook niet echt een markt. We proberen wel goede spelers weg te halen en soms kan je ergens iemand huren. Met andere woorden: als de kans zich voordoet, dan zijn we scherp. Maar het is niet alsof er nu een heel echelon voetballers binnenkomt. Zo werkt dat niet in de winterstop."

Mogelijk worden Gerbrands en collega-directeur Marcel Brands binnenkort tot actie gedwongen, want maandag schreef L'Équipe dat Olympique Marseille zich deze maand wil versterken met Jetro Willems. Gerbrands heeft geen wens voor een specifieke positie in het elftal, maar erkent dat er nog van alles kan gebeuren. "In Engeland zie je nu ook heel rare transfers plaatsvinden voor gigantische bedragen. Wij zijn altijd blij als het 31 januari is, want je weet nooit wat er kan gebeuren."

Meer nieuws
   
20:00
20:00
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
   
19:52
19:52
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
0
   
19:38
19:38
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
   
19:24
19:24
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
21
   
19:08
19:08
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (15)

 
NeutraleFanNL
 
2
16 januari 2017 om 18:44
Ik denk dat PSV heel blij mag zijn met deze transferperiode. Van Ginkel erbij, top! Dwijs weg voor zijn eigen ontwikkeling, top! De grootste en een van de meest slechte buitenspelers van PSV alle tijde geloosd. Echt zo gigantisch schandalig dat zulke beperkte spelers het tot de BPL schoppen. Die Narsingh is echt gewoon 0,0 beter dan Hoefdraad, Rosheuvel of Kastanaaer. Echt bizar, bij Heerenveen best goed, bij PSV het lachertje van heel Psv. PSV moet zo gigantisch gelukkig zijn dat ze van een speler af zijn die je gewoon punten kost en het niveau van je team naar beneden haalt.
 
MrGarrison
 
18
16 januari 2017 om 18:51
Narsingh is gewoon een goede rechtsbuiten hoor. Heeft altijd keihard gewerkt en nooit geklaagd. Hij heeft de pech gehad dat hij die zware blessure had, anders was ik wel benieuwd waar hij nu zou staan. Ook heeft hij belangrijke goals gemaakt. Net alsof die andere buitenspelers bij PSV wel beter zijn dan Narsingh.
 
NeutraleFanNL
 
7
16 januari 2017 om 18:56
Hard gewerkt en niet geklaagd, klopt. Ben ik 100% met je eens. Heb je echter reden tot klachen als je belachelijk wordt overbetaald? Als je bij een van de grootste clubs in NL mag spelen terwijl je gigantisch te kort komt? Mag je klagen als je met PSV in de Champions League tegen het machtige Bayern mag spelen? Asjeblieft zeg.. Die jongen kan er niks van. Hij is snel, voorzetten, acties, dribbels lijken he-le-maal nergens op. Nu haalt iedereen die goal tegen Bayern erbij verwacht ik. Maar kom op, PSV-fans ben eens eerlijk? Hoe lekker is het om van deze miskoop 1e klas af te zijn?
 
RobertKok
 
1
16 januari 2017 om 19:38
En dan krijg je Bergwijn er voor terug, iemand met nog minder rendement.. Narsingh is zeker geen topspeler en past meer bij een counterploeg maar iedereen van Psv doet een beetje overdreven over Narsingh, zo slecht is die ook niet.. Net als Luuk, scoort 2 seizoenen op rij aan de lopende band en nu moet ie vervangen door 1ne Lammert, alsof dat verschil maakt, heb vertrouwen en het komt vanzelf, ook de Jong komt wel weer aan het scoren
 
atleticofc
 
0
17 januari 2017 om 09:05
Je probeert lekker populistisch te scoren. Narsingh is heel wisselvallig geweest. Goede wedstrijden en slechte wedstrijden afgewisseld. Maar zeker wel van waarde geweest voor PSV met een paar belangrijke doelpunten, waaronder tegen Manchester thuis vorig jaar. In totaal tussen de 20 en 30 doelpunten gemaakt, 19 interlands gespeeld en daarin 4 keer gescoord. Dus er helemaal niks van kunnen slaat nergens op.
 
atleticofc
 
0
17 januari 2017 om 09:07
Een speler die uit de jeugd komt in een niet draaiend elftal nu al willen afrekenen? Door blessures van o.a. Locadia en Narsingh heeft hij al meer gespeeld dan waarschijnlijk de bedoeling was. Net als Memphis in zijn eerste jaar minuten laten maken, maar nu wordt er al te veel van hem verwacht.
 
MrGarrison
 
4
16 januari 2017 om 18:48
We willen een nieuwe spits en buitenspeler aub. Luuk de Jong bakt er niks van en we hebben geen constante buitenspeler.
 
MarkBakel
 
0
16 januari 2017 om 19:47
Spits is niet nodig zodra locardia terug is, maar een buitenspeler is zeker nodig
 
MrGarrison
 
0
16 januari 2017 om 20:08
Ohja Locadia was ik vergeten. Van mij mag hij per direct de kans krijgen in de spits ipv Luuk de Jong.
 
Skede
 
2
16 januari 2017 om 19:52
Constant slecht spelen is ook constant? On: een nieuwe spits waarvan je zeker weet dat hij beter gaat presteren dan Luuk de Jong kun je in de winter niet halen.
 
aprilstier
 
3
16 januari 2017 om 19:22
Helemaal mee eens,zie kans Luuk de Jong tegen Excelsior ,alleen voor de keeper,cocu blijft hem maar opstellen.onbegrijpelijk.geef de spits uit jong PSV een kans. Misschien Vincent Jansen verlossen ?..blijf een lastig verhaal.
 
ghostshel
 
2
16 januari 2017 om 19:23
Ik denk dat Psv behalve sportief ook een financieel probleem heeft , hoe kun je anders na zo,n succes jaar , kampioenschap , goede prestaties champions league en verkoop van Bruma maar een paar miljoen winst maken ? Dus met andere woorden ik denk niet dat er nog spelers bijkomen , terwijl heel Nederland ziet dat er zeker 1 goede buitenspeler bij moet komen , haalt de technische staf de neus op ! Van Ginkel trouwens weer een goede zet , de enige bij Psv die echt makkelijk het net kan vinden .
 
The Ref
 
0
16 januari 2017 om 21:41
@ghostshel Ik zou zeggen bekijk de gedeponeerde jaarrekening van PSV en je hebt het antwoord. Iets met inkomende transfers, iets met prestatiebonussen die betaald moesten worden. Als jij denkt dat een kampioenschap alleen maar geld op levert zit je goed fout. Daarbij heb je geen idee hoe de afspraken omtrent de betaling van Bruma zijn. Is Bruma wel opgenomen in de huidige jaarcijfers of komt hij er nu bij? Dus vol aannames en geen argumenten noemen waarom het volgens jou financiele problemen zou hebben. Volgens mij zitten er een aantal mensen over de schouders mee te kijken bij Psv, iets met reddingsplan en gemeente ofzo?
 
Josgijzel123
 
4
16 januari 2017 om 19:32
Haal een buitenspeler die misschien Luuk eindelijk in stelling kan brengen. De geschiedenis heeft PSV geleerd nooit meer bepalende spelers te verkopen in de winter. Het heeft ze twee keer het kampioenschap gekost.
 
chapko1
 
1
16 januari 2017 om 22:57
Ik ben nog steeds van mening dat de winterse transferperiode afgeschaft mag worden, zeker als je ziet dat er in diverse landen een andere einddag aangehouden wordt.