PSV knokt zich naar zege ondanks vier afgekeurde doelpunten
Zondag, 4 oktober 2020 om 18:40

PSV heeft zondag geen fout gemaakt tegen Fortuna Sittard. Op eigen veld werden de bezoekers uit Limburg met 2-0 opzij gezet door doelpunten van Donyell Malen en Chukwunonso Madueke. Makkelijk ging het niet bij de Eindhovenaren, die met name in de eerste helft een paar keer ontsnapten aan een tegendoelpunt. Het team van trainer Roger Schmidt was in de eerste helft op schot, maar zag liefst vier doelpunten afgekeurd worden.

Net als tegen Rosenborg in de laatste voorronde van de Europa League had Schmidt een basisplaats in huis voor Eran Zahavi. De Israëlische aanwinst begon net als afgelopen donderdag samen met Donyell Malen in de voorhoede. Schmidt voerde een wijziging door ten opzichte van de wedstrijd van afgelopen donderdag: Nick Viergever verving Philipp Max op de linksbackpositie. Timo Baumgartl (Fulham) en Armindo Bruma (Olympiacos) ontbraken in de wedstrijdselectie omdat zij op het punt staan een transfer af te ronden. Ook Mohamed Ihattaren ontbrak, daar hij volgens Schmidt niet volledig fit is. De trainer wilde zijn wedstrijdselectie graag aanvullen met een aantal spelers van Jong PSV: Luis Felipe, Justin de Haas, Shurandy Sambo, Emmanuel Matuta, Richard Ledezma en Ismael Saibari. Zij mochten echter geen plaatsnemen op de bank omdat de uitslagen van hun coronatesten te laat binnen waren.

Dat Zahavi en Malen elkaar goed weten te vinden werd donderdag al duidelijk en ook zondag was het duo dreigend. In de vijfde minuut stak Zahavi zijn collega Malen het strafschopgebied in. De Oranje-international omspeelde Alexei Koselev en schoot raak in de verre hoek: 0-1. Lisandro Semedo kreeg vlak daarna een grote kans om de stand gelijk te trekken, maar de Portugese aanvaller verzuimde te scoren. Het werd een eerste helft met veel dreigende momenten en afgekeurde doelpunten. In totaal werden liefst vier doelpunten van de thuisploeg afgekeurd wegens buitenspel. Zahavi leek de 2-0 te maken, maar aangever Cody Gakpo werd afgevlagd wegens buitenspel. Niet lang daarna kopte Ryan Thomas raak, maar ook hij stond buitenspel. Vlak voor rust werd een doelpunt van Malen afgekeurd, ook wegens buitenspel. Assistent-scheidsrechter Freek van Deursen had het telkens bij het juiste eind.

Aan de andere kant van het veld werd Fortuna Sittard regelmatig dreigend, met name via Semedo. PSV-keeper Yvon Mvogo speelde echter een sterke wedstrijd en hield zijn ploeg op de been. Door het kleine verschil op het scorebord bleef Fortuna Sittard hoop houden op een goed resultaat. De ploeg van Kevin Hofland hoopte een strafschop te krijgen toen Semedo naar de grond werd getrokken door Olivier Boscagli, maar scheidsrechter Jeroen Manschot vond het niet voldoende voor een penalty. PSV speelde niet groots en was kwetsbaar in de omschakeling. De bezoekers kwamen na rust nauwelijks in de problemen, maar wisten zelf ook geen grote kansen te creëren. Zo bleef het een spannende wedstrijd tot aan de absolute slotfase. PSV-captain Denzel Dumfries kreeg tien minuten voor tijd een goede mogelijkheid. De rechtsback speelde zichzelf vrij op de rechterflank en schoot van dichtbij in de handen van Koselev. Zes minuten voor tijd werd het alsnog 2-0 voor PSV. Een hoekschop van Fortuna Sittard werd weggewerkt door Malen, waarna invaller Madueke met een lange rush op Koselev af ging. De talentvolle aanvaller prikte binnen en stelde de overwinning veilig.

Meer nieuws
   
20:28
20:28
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
20
   
20:15
20:15
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
10
   
20:00
20:00
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
2
   
20:00
20:00
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
   
19:59
19:59
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
18
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (99)

 
vp10Arsenal
 
37
4 oktober 2020 om 18:42
Nou dit hield ook weer niet over. Die Schmidt is ook niet echt een avontuurlijke coach. Ga verdomme nou gewoon eens 433 spelen met een nummer 10, dit is niet om aan te zien. Uiteindelijk speelden we met Hendrikx, Rosario, Thomas en Sadilek...
 
Boca2005
 
38
4 oktober 2020 om 18:45
Maar daarvoor met Zahavi, Malen, Gakpo en Mauro Jr.
 
Yelle
 
70
4 oktober 2020 om 18:46
Hij ja juist specifiek aangetrokken om 4222 te spelen, maar het is een proces om het team daar naar om te vormen. Dat gaat met vallen en opstaan. Bovendien waren vandaag niet alle spelers beschikbaar. Maar idd laten we alles maar gewoon weer lekker de prullenbak ingooien en teruggaan naar de veilige en heilige 433...
 
vp10Arsenal
 
7
4 oktober 2020 om 18:52
Dat 4222 komt van hemzelf, niet van het bestuur of iemand. Er is een reden dat vrijwel elke succesvolle ploeg 433 speelt en dat het veilig en heilig is. Vandaag zag je het ook overduidelijk, PSV mist iemand hoog tussen de linies. Dat komt gewoon door de opstelling. Vrijwel elke andere opstelling is een hersenspinsel van een coach die zichzelf te serieus neemt, als je het mij vraagt.
 
FCVoetbal23
 
5
4 oktober 2020 om 18:57
Je mist creativiteit vanaf het middenveld. PSV heeft de meest talentvolle aanvallende middenvelder die ze lekker op de bank houden om vervolgens met Rosario, Thomas en Hendrix te spelen. Is allemaal vooral tikkie breed en gecontroleerd met 0 risico.
 
vp10Arsenal
 
0
4 oktober 2020 om 19:02
Ja helemaal eens, het is echt te triest voor woorden. Het gaat een kwestie van tijd worden voordat PSV echt een keer flink onderuit gaat.
 
MessiBazoer
 
1
4 oktober 2020 om 19:15
@vp10Arsenal, PSV heeft ook wel redelijke tegenstanders komende wedstrijden. Die winnen ze niet zomaar in de huidige vorm. Alleen ADO thuis is een makkelijke van de komende 5.
 
Boca2005
 
1
4 oktober 2020 om 19:15
Het bestuur heeft deze coach aangetrokken vanwege het voetbal dat hij zijn ploegen liet spelen. Dan moet je daar dus niet na vier wedstrijden vanaf stappen. Het valt ook niet mee om een topteam te vormen met matige voetballers.
 
Sir Paul
 
9
4 oktober 2020 om 19:22
Hoewel ik Thomas op het eerste oog geen creatieve jongen vindt, is `t ook geen jongen die alles maar breed en achteruit speelt. Hij `sbelangrijk in het proces wat PSV moet gaan doormaken. Z`n goal werd afgekeurd, maar zie k weinig verdedigende middenvelders zo maken. Snelle reactie, voorzet werd van richting veranderd. Let de komende tijd maar `s op `m. Zo slecht is ie niet
 
-Riciotto-
 
4
4 oktober 2020 om 19:51
Thomas id gewoon zeer bruikbaar
 
Fred77
 
0
4 oktober 2020 om 21:24
Gewoon net als oranje toen. 3 cv 2 op komende backs. 2 controleurs en 4 cowboys??
 
Fred77
 
2
4 oktober 2020 om 22:03
Is 1 speler teveel zie ik nu.
 
UnderdogFC
 
15
4 oktober 2020 om 18:46
Ja uiteindelijk inderdaad in de 92ste minuut, waar hebben we het over. Vandaag was het gewoon slecht, maar als ik naar de speelstijl van Roger kijk dan heb ik er wel vertrouwen in. Hopelijk begint het over een aantal wedstrijden echt te lopen zoals hij het wil en dan geloof ik best dat het kan werken met Malen en Zahavi voorin.
 
vp10Arsenal
 
2
4 oktober 2020 om 18:50
Elke week zijn al z'n wissels verdedigend, elke keer. Hij speelt gewoon op safe, terwijl PSV met aanvallend voetbal elke ploeg in de eredivisie weg moet kunnen spelen in eigenhuis (op een uitzondering na). Ze waren gewoon de mindere ploeg.
 
SneekPSV
 
7
4 oktober 2020 om 19:12
Het systeem maakt geen reet uit. Alsof het dan ineens beter gaat. Het zijn de spelers die het moeten doen en die het vandaag totaal lieten afweten. Dat je de wedstrijd dan eindigd met een middenveld met: Rosario, Sadilek, Thomas en Hendrix zegt veel over de te smalle selectie. Het was werkelijk niet om aan te zien vandaag. De vermoeidheid straalde van de gezichten af. Dat kan gebeuren, maar dit was beneden alle peil. Viergever was écht heel erg slecht, maar ook Dumfries stelde teleur. Hij oogt niet helemaal fit. Rosario zijn niveau zakt ook weer naar zijn gebruikelijke bedenkelijke niveau. Die mag van mij eindelijk gaan banken om plaats te maken voor Sanagre. Dat waren niet de enige hoor. Ook Gakpo en Malen brachten het vandaag niet. Mvogo en Teze waren de enige met een voldoende. De Jong mag nog aan de bak. Ik verwacht nog twee huurdeals...
 
Boca2005
 
1
4 oktober 2020 om 19:18
De coach is inderdaad afhankelijk van de kwaliteit van de selectie. Deze selectie bestaat uit bijzonder veel matige voetballers en een paar talenten.
 
MessiBazoer
 
4
4 oktober 2020 om 19:18
@SneekPSV, Daarom snap ik ook niet dat ze een Baumgartl verhuren met optie tot koop. Hij is geen geweldenaar maar je kan ook niet het hele jaar van Teze uitgaan lijkt me. Selectie is zo smal dat dat ze wel eens kan gaan opbreken. Op 3 fronten actief. En met nog maar 2 dagen te gaan, verwacht ik weinig actie op de transfermarkt.
 
T. Alavez
 
0
5 oktober 2020 om 00:35
Baumgartl zou ik ook behouden, tenzij het een niet te weigeren bod is. Tenzij er meer speelt en er een grote naam aankomt qua verdedigers. Een type als Kim of Lyanco.
 
Skede
 
29
4 oktober 2020 om 18:42
Wat een ongekend matige pot weer zeg. Mvogo was het enige lichtpuntje, samen met Zahavi eerste helft. Zo bizar slordig. Ook Dumfries heeft echt een heel matig seizoen tot nu toe, vreemd dat dat veel mensen niet lijkt op te vallen. Ik mag toch hopen dat John de Jong nog een hele rits (CV, extr back, aanvaller) aantrekt vandaag en morgen maar ben er bang voor.
 
ZestySurprise
 
56
4 oktober 2020 om 18:43
Vergeet Teze niet, speelde prima.
 
Prosoccr47
 
7
4 oktober 2020 om 18:46
Rosario en het centrale duo vielen ook door de mand. Psv leek vermoeid maar speelde wel zwak zeg. Fortuna had het betere van het spel. Psv daarentegen moet het hebben van countervoetbal.
 
UnderdogFC
 
16
4 oktober 2020 om 18:47
Mvogo, Teze en Zahavi waren de enige lichtpuntjes deze wedstrijd. Madueke mag van mij ook wel starten.
 
Boca2005
 
4
4 oktober 2020 om 18:48
Ik vond Teze ook naar behoren spelen en Dumfries niet slecht, maar het zijn nu eenmaal geen topvoetballers. Zahavi vind ik over het algeheel genomen dan weer niet best. Hij is natuurlijk wel betrokken bij twee doelpunten in twee wedstrijden, maar voor de rest vind ik hem nog niet best.
 
vp10Arsenal
 
5
4 oktober 2020 om 18:54
Rosario is gewoon niet goed genoeg. Mist ook behoorlijk wat techniek om centraal op het middenveld te spelen. Onder druk is hij zo vreselijk zwak. Thomas hoort overigens gewoon een prima bankzitter te zijn.
 
Goalski
 
15
4 oktober 2020 om 18:43
Wat laat Fortuna hier mogelijkheden liggen zeg, totaal niet onder de indruk van dit "nieuwe" PSV, belabberd slecht.
 
JeroenF222
 
13
4 oktober 2020 om 18:46
Dit nieuwe PSV mag heel blij zijn met het programma. Als ze niet al twee keer tegen degradatie kandidaten hadden gespeeld hadden ze al twee keer punten laten liggen.
 
UnderdogFC
 
45
4 oktober 2020 om 18:48
Waarom? Want de topclubs spelen zo geweldig? Zie ajax, zie feyenoord en zie AZ...
 
Prosoccr47
 
0
4 oktober 2020 om 18:49
Psv speelt tot nu toe alles behalve overtuigend. Er zit geen visie achter het spel. Malen en Gakpo maken acties maar weten het geen goed vervolg te geven. Dumfries wisselt goeie voorzetten af met veel slordigheid in zijn spel. Ik vond Mauro ook zwak en voegt ook weinig toe op die positie. Enig lichtpuntje vond ik Thomas en Madueke. De rest was zwak vandaag.
 
JeroenF222
 
6
4 oktober 2020 om 18:49
Dat zeg ik toch niet? Alleen hadden andere teams dit matige PSV gewoon afgestraft
 
Goalski
 
8
4 oktober 2020 om 18:53
AZ zou ik niet willen noemen, de enige die dat een kampioenskandidaat vindt is AZ zelf.
 
 
2
4 oktober 2020 om 19:01
Zoals een groningen met robben?
 
JeroenF222
 
0
4 oktober 2020 om 19:25
Robben heeft welgeteld een half uur meegedaan. En in die wedstrijd speelde PSV niet zo belabberd als tegen Fortuna en Emmen
 
-Riciotto-
 
2
4 oktober 2020 om 19:55
Jullie vergeten ook even dat de teams die hoger staan ook aanvallender spelen en dus ook mee er ruimtes weg geven, hier zou dit pressie voetbal ook wel zijn voordeel hebben. En vergeet niet dat dit ook tijd nodig heeft, natuurlijk zullen ze paar x op hun smoel gaan.
 
UnderdogFC
 
1
4 oktober 2020 om 20:27
Nee dat zeg je niet letterlijk nee. Maar je zegt wel dat de rest PSV wel even in maakt en ze geluk hebben met het programma. Maar tot nu toe laten de andere topclubs ook niks zien, dus waarom dan wel tegen PSV??
 
ZestySurprise
 
5
4 oktober 2020 om 18:43
Wat een belachelijk slechte wedstrijd van Psv, Viergever én Rosario zo tergend slecht al moet ik zeggen dat een midweekse wedstrijd én dat rare 4-2-2-2 hier ook wel aan bij hebben gedragen.eigenlijk is het belachelijk dat ze het niet kunnen opbrengen na een Europese wedstrijd..wel blij verrast met Teze en Madueke, ben blij als Max en Sangaré kunnen spelen. Scheids krijgt een dikke voldoende.
 
vp10Arsenal
 
5
4 oktober 2020 om 18:55
Die Rosario is toch vreselijk, die heeft heel simpel een heel matige basistechniek.
 
Boca2005
 
10
4 oktober 2020 om 19:02
In de jaren '80 speelde PSV ook al een bijna zelfde systeem. Toen werd het alleen nog 4-4-2 genoemd met hangende buitenspelers. PSV speelde destijds met Koolhof en Thoresen, Gullit en McDonald en Kieft en Gillhaus als spitsen en Lokhoff, Van der Gijp, Valke, Arnesen en Vanenburg als hangende buitenspelers.
 
Parelmoer94
 
5
4 oktober 2020 om 18:44
Wat gaat het dit jaar worden voor PSV? Plek 4 of 5? Bizar slecht weer, tijd voor een nieuwe trainer?
 
Prosoccr47
 
3
4 oktober 2020 om 18:50
Het spel is idd niet om aan te zien. Je merkt ook niks van die gegenpressung techniek. Als je ziet hoeveel ruimte die aanvallers en backs kregen bij Fortuna in de 1e helft is dat gewoon bizar.
 
Real Madr!d
 
20
4 oktober 2020 om 18:44
Ik wordt niet vrolijk van Schmidt. Veldspel blijft nog altijd beschamend. Wederom flikt Schmidt het weer om een speler in te brengen voor 30 seconden. Wat een clown zeg. Verder alleen maar countervoetbal gezien in eigen huis tegen Fortuna Sittard. Allemachtig zeg. Leuk hoor zo Duitse trainer die met veel bombarie is binnen gekomen met ze pressie voetbal. Maar waar is dat pressie voetbal dan? Beetje gezien tegen Groningen, voor de rest niet. Viergever, Boscagli, Thomas, Hendrix. Allemaal niveautje Pec. Blij met de punten, maar het spel onder Schmidt is nog slechter dan toen onder Van Bommel. Ondanks dat Ajax eerder op de dag verloor, hoeven ze nog niks te vrezen voor Psv.
 
Soccerfan_1
 
21
4 oktober 2020 om 18:52
De manier van spelen van Schmidt heeft gewoon tijd nodig. Dat was met Bosz zo en met ten hag ook. Mensen moeten niet verwachten dat dat er in 2 maanden helemaal in zit.
 
Boca2005
 
0
4 oktober 2020 om 18:57
Inderdaad en dan nog met vrij matige voetballers ook. De selectie van PSV loopt in zijn geheel nu eenmaal niet over van kwaliteit en daar moet de coach het dan toch mee doen.
 
MT87
 
3
4 oktober 2020 om 18:53
Was het maar countervoetbal, daar zit nog een idee achter. Dit is gewoon elke bal blind naar voren peren terwijl iedereen kris kras door elkaar loopt. Echt jaren '50 kick and rush. Het is schrijnend dat wij het enige elftal hebben in de eredivisie en kkd dat zo'n onbeholpen speelstijl heeft.
 
Notoriouss
 
10
4 oktober 2020 om 18:55
Wel eens gehoord van wedstrijdpremies? Wellicht dat Schmidt hem beloond voor een goede trainingsweek
 
vp10Arsenal
 
5
4 oktober 2020 om 18:57
En hij molt het grootste talent van PSV, al was hij vandaag geblesseerd. Je beste speler, op Malen na, is een 18 jarige nummer 10. Bouw daar je team omheen zeg. Nee hoor, we gaan spelen met een opstelling waar geen plek voor hem is.
 
-Riciotto-
 
4
4 oktober 2020 om 20:00
Mo moet ook gewoon presteren, je kan niet altijd alles bij de coach leggen die traint er dagelijks mee. En een talent kent altijd een up/down, intressant om te zien of hij mentaal idd zo sterk is en dus zijn belofte kan waar maken. Een team om talent bouwen is sowieso niet slim. (Of het moet een messi/Ronaldo achtige wonderkind zijn).
 
vp10Arsenal
 
0
4 oktober 2020 om 23:26
Ihattaren heeft vorig jaar laten zien van Messi/Ronaldo niveau te zijn, voor PSV wel te verstaan. Ik ben het niet eens met wat je zegt, het wordt Ihattaren vrij onmogelijk gemaakt wat te presteren. Een goeie coach krijgt zo een talent aan de praat.
 
Jeff85
 
13
4 oktober 2020 om 18:44
Je zou haast zeggen dat Heerenveen en Vitesse dit seizoen een kans maken op het kampioenschap. Mijn god wat een armoede allemaal.
 
AndreVidigoal
 
6
4 oktober 2020 om 18:44
Complimenten aan os Fortuna! Grote gedeelte van de wedstrijd gewoon beter. Je hebt het zelf laten liggen. Komt wel weer het KNVB favoritisme de hoek om kijken. 100% pingel voor Semedo, uiteraard tegen een topclub niet gegeven. Dan was het op 1-1 een hele andere wedstrijd geweest.
 
henkhoving
 
10
4 oktober 2020 om 18:46
Ja, het was een penalty. Al doet Semedo het ook niet erg slim, door nog te schieten. Dat van die topclub is onzin. Ajax is al tegen twee rode kaarten aangelopen. PSV kreeg vorige week een belachelijke penalty tegen tegen Heracles
 
UnderdogFC
 
9
4 oktober 2020 om 18:49
Ja en 4 afgekeurde goals waarvan er zeker 1 toch redelijk twijfelachtig was. Volgens mij de laatste.
 
 
3
4 oktober 2020 om 19:03
Overtreding begint 2 meter buiten de 16, daarom kijkt de var er niet naar omdat die daar niet voor is. Gezeur om niets, wel had foruna meer verdiend.
 
 
0
4 oktober 2020 om 19:04
Maar zelfs de trwiner doet mee met het huilen om een pingel. Kansloos, gewoon vrije trap, niet meer en niet minder.
 
Parelmoer94
 
1
4 oktober 2020 om 18:48
Eens, Fortuna had hier gewoon met 2-3 of 4 moeten winnen, die waren een stuk beter. Echt heel erg zuur en onverdiend, pfffft.
 
MarwanRamon
 
1
4 oktober 2020 om 18:45
Wat is er met Ihattaren gebeurd? Die zat ook niet tussen de wissels? Blessure of bonje met Schmidt?
 
Andres13
 
12
4 oktober 2020 om 18:45
Spierblessure
 
Johan166
 
3
4 oktober 2020 om 18:45
was niet fit. Lichte blessure. morgen MRI
 
Andres13
 
9
4 oktober 2020 om 18:45
Het is maar goed dat er een interlandbreak aankomt om tactisch eens goed te trainen, want dit zag er echt niet uit. Daarnaast moet John de Jong aan de bak om een klasbak achterin te halen, want Viergever kan gewoon niet meer. En de selectie is nu ook veel te dun. Een paar blessures en we zijn de sjaak.
 
UnderdogFC
 
2
4 oktober 2020 om 18:50
Een CV is inderdaad wel echt noodzakelijk. Zeker als je er nu net een weg hebt gedaan. Zo wordt het ook wel heel dun achterin. Maar wie zouden ze moeten halen ?
 
Johan166
 
0
4 oktober 2020 om 18:45
Deze is weer eentje om heel snel te vergeten zeg.. Wat een verschrikkelijke wedstrijd zeg waarin eigenlijk iedereen door de ondergrens zakt. Ze kunnen nog geen bal diep spelen zonder dat hij onderschept wordt. Mvogo zeer goed vandaag, Hendrix mag wel basis.. Rosario en Thomas zijn het gewoon niet. Verder Malen zeer slecht. Dumfries ook erg slecht. en missen we Max gewoon op links. Tot dusver loopt dat 4-4-2 voor geen meter en vraag ik me sterk af waarom we in vredesnaam deze speelstijl hanteren. Moeten we echt 2 spitsen opstellen?
 
peterjoistepet
 
6
4 oktober 2020 om 18:45
Ben nu wel helemaal klaar met die Rosario, zo onwijs slecht
 
PSVChamps
 
0
4 oktober 2020 om 20:18
Die zal zn plek wellicht aan Sangare verliezen. Neem ik aan in elk geval.
 
MT87
 
10
4 oktober 2020 om 18:49
Oké, dus het befaamde 'gegenpressing' is gewoon ordinair kick and rush. Derde divisie Engeland stijl. Ook weer twee wissels na de 90e minuut :/ , weet niet wat ik daar van moet denken. Maar goed, wel gewonnen na een Europese wedstrijd. Proost!
 
vp10Arsenal
 
3
4 oktober 2020 om 18:59
Haha, amen! Helemaal mee eens, wat een treurnis.
 
 
2
4 oktober 2020 om 19:05
Winnen is het enige positieve, de rest dramatisch inderdaad. Schande eigenlijk.
 
Kalou2005
 
4
4 oktober 2020 om 18:55
Haha die titel van het artikel... PSV was gewoon onthutsend zwak en heeft overall ook gewoon een zeer zeer matig elftal. Telkens ook weer die rare opstellingen van die trainer... Kwestie van tijd voordat ze een keer flink de deksel op de neus gaan krijgen. Dat had vandaag best kunnen gebeuren overigens, Fortuna speelde aardig maar verzuimde helaas de kansen die het kreeg te verzilveren.
 
RomBomCu
 
4
4 oktober 2020 om 19:34
We misten dan ook nog een nieuwe centrale verdediger, Max, Sangare, Nieuwe buitenspeler als vervanging van Bruma en Ihattaren (in vorm). Mensen vergeten dat PSV nu met maar liefst 8 andere spelers (en als Sangare volgende week erin staat voor Thomas met 9) speelt dan de laatste wedstrijd van vorig seizoen en in een compleet ander systeem. Dat heeft gewoon even tijd nodig.
 
Kalou2005
 
0
4 oktober 2020 om 23:15
Dat systeem is natuurlijk lachwekkend. PSV barst van de rappe aanvallers, zorg dan dat die in hun kracht komen. Kortom; counteren met die hap! Dat pressie spel van die gekke Duitser is kansloos, daar heeft PSV de spelers simpelweg niet voor. Daar gaat een sangare en een nieuwe winger ook echt niets aan veranderen hoor.
 
FORTUNA91
 
4
4 oktober 2020 om 19:03
Manschot verdomme. Waarom geef je die penalty niet? Is het nou zo moeilijk om eens echt neutraal te fluiten? De beide grensrechters deden het prima, mag ook gezegd worden. Psv komt echt goed weg zo.
 
 
8
4 oktober 2020 om 19:08
Omdat de overtreding buiten de 16 begon, 2 meter er voor zelfs. Snap de frustratie maar er buiten is er buiten, ondanks dat fox het tot in den treure bleef herhalen
 
Johan166
 
1
4 oktober 2020 om 19:11
Bij vasthouden gaat het om het moment van loslaten niet waar het begon.
 
 
1
4 oktober 2020 om 19:21
Als dat zo was had de var wel ingegrepen, dat lon hier niet omdat er al ruim 2 meter vast gehouden werd.
 
 
3
4 oktober 2020 om 19:27
Vasthouden Er is sprake van vasthouden als het contact van een speler met het lichaam van de tegenstander of diens uitrusting de beweging van de tegenstander beperkt. Quote uit de nieuw knvb regels. Hinderen start voor de 16 dus vrije trap, niets meer helaas.
 
Devosendemos
 
0
4 oktober 2020 om 19:37
Geen dag om vrolijk van te worden. Komt het doordat er 0 publiek is? En kan er eens een speler niet willen invallen in de blessuretijd? 2-0 voor tegen Fortuna en dan nog 2x wisselen. Ik ben niet van die zogenaamde professionele aanpak.
 
ehvvoetbalstad
 
2
4 oktober 2020 om 20:18
Selectie is smal. En moet nog wennen aan speelwijze. Mvogo liet zien waarom hij is gehaald. Zonder Max is het kwetsbaar in de omschakeling en opbouw. Zahavi is aanwinst en Malen is zo goed als terug. Positief blijven!!!
 
JorrinVermeulen
 
0
4 oktober 2020 om 21:01
Wat een droevige wedstrijd! Allemaal morgen om 7 uur melden en 5x de wedstrijd terug kijken hoe slecht ze waren!
 
Bloemo23
 
0
4 oktober 2020 om 21:33
Tja wedstrijd was erg matig. Lijkt wel of er weinig op combinatiespel getraind wordt. Kan ook liggen aan de matige kwaliteit van de spelers. Voorin is het aardig, middenveld is eigenlijk allemaal geen basismateriaal. Hendrix is blijkbaar zo matig dat er ook geen 1 club interesse in hem heeft. In de verdediging is de spoeling erg dun geworden. Kan toch niet zo zijn dan we 2 dagen voor de deadline de markt op moeten. Wederom een wanprestatie van John de Jong. Aan de andere kant ziet hij zijn fouten wel in maar niet meer onder ogen. Ze zijn allemaal verhuurd.
 
LR17
 
0
5 oktober 2020 om 09:10
Ik mag hopen dat Sangaré iets toevoegt, Ihattaren zijn oude vorm terug weet te vinden en dat er vandaag een aantal nieuwe spelers (CV en extra back) worden gepresenteerd want het was gisteren af en toe echt niet om aan te zien. Mvogo, Teze en Zahavi deden het prima maar voor de rest zeer matig. Boscagli kan af en toe leuk mee voetballen maar verdedigend komt hij echt te kort voor Psv. Een leuke backup maar niks meer dan dat. Viergever en Rosario wederom zeer matig en eerlijk gezegd snap ik ook niet wat sommige in Mauro Jr zien. Prima voetballer voor een club als Utrecht of Vitesse maar niet meer dan dat. Het wordt vandaag een spannende deadline day maar ik zie het maar somber in...