PSV ontsnapt opnieuw op miraculeuze wijze aan puntverlies
Zaterdag, 25 augustus 2018 om 22:39

PSV is zaterdagavond op miraculeuze wijze ontsnapt aan puntverlies in de Eredivisie. De regerend landskampioen leek zaterdagavond in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle op weg naar een gelijkspel, maar Luuk de Jong groeide in de derde minuut van de blessuretijd uiteindelijk toch uit tot matchwinner: 1-2. Het elftal van Mark van Bommel wist de 2-3 zege van afgelopen dinsdag op BATE Borisov in de play-offs van de Champions League zodoende een goed vervolg te geven.

PSV kende in de stromende regen een valse start. Mike van Duinen werd na een splijtende pass van Younes Namli in het strafschopgebied neergehaald door Jeroen Zoet, waarna de bal op de stip werd gelegd door arbiter Björn Kuipers. Van Duinen had PEC vervolgens vanaf elf meter zelf op voorsprong kunnen schieten, maar zijn strafschop werd gekeerd door Zoet, die zijn fout zo enigszins goed maakte. PSV herpakte zich daarna verdienstelijk. Een kopbal van Luuk de Jong werd na kwartier voetballen gekeerd door doelman Mickey van der Hart, waarna de rebound op miraculeuze wijze over werd gewerkt door Denziel Dumfries.

Kort daarna was ook Hirving Lozano dicht bij een treffer: de Mexicaan schoot na een zwakke terugspeelbal van Kingsley Ehizibue in het zijnet. De sterspeler van PSV trof in de eerste helft ook nog de lat, door de bal na een voorzet van Angeliño in één keer op de pantoffel te nemen. Kort daarna schoot Steven Bergwijn van afstand nog naast. De thuisploeg had na het flitsende begin weinig meer te zeggen en moest vier minuten voor rust uiteindelijk ook een doelpunt incasseren. Lozano bediende Luuk de Jong met een voorzet vanaf de linkerflank, waarna de spits met het hoofd de score opende.

PSV had de wedstrijd volledig onder controle en ging dan ook verdiend met een voorsprong rusten. Het elftal van Van Bommel kwam na de onderbreking echter andermaal ongeconcentreerd uit de startblokken en moest dat ditmaal wel bekopen met een tegendoelpunt. Vito van Crooy kwam op grote afstand van het doel van Zoet in balbezit, waarna de aanvaller ongehinderd aan de wandel kon met het leder. Van Crooy ontdeed zich met speels gemak van Dante Rigo, die na zijn winnende treffer van vorige week tegen Fortuna Sittard basisspeler was bij PSV, en haalde vervolgens van ruim twintig meter met succes de trekker over.

De gelijkmaker deed het duel volledig kantelen. PEC bleef eenvoudig op de been en was halverwege de tweede helft zelfs dicht bij de 2-1. Een afstandsknal van uitblinker Namli ging via de lat echter over. Even later was de middenvelder opnieuw gevaarlijk: na een voorzet vanaf links schoot hij wild over. PSV mocht sowieso van geluk spreken, want Kuipers liet twintig minuten voor tijd na Dumfries zijn tweede gele kaart te tonen, na een overduidelijke overtreding op Van Crooy. In de slotfase ging de storm van PEC enigszins liggen, waarna De Jong PSV in de extremis toch nog de punten bezorgde.

Meer nieuws
   
11:00
11:00
Pak 3x je inzet als Uitblinker Saka scoort tijdens Tottenham Hotspur-Arsenal!
0
   
10:29
10:29
Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
5
   
10:00
10:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
09:10
09:10
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
31
   
08:39
08:39
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
53
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (441)

 
DaveyAjax4
 
374
25 augustus 2018 om 22:41
Dit is gewoon pure kunst. Dit verzin je niet.. PSV vorig jaar van de 34 wedstrijden, 20 keer de onderliggende partij en 12 keer in de 90e minuut de winnende gemaakt. Dit seizoen 3 wedstrijden onderweg en alweer 2 keer in de 90e minuut beslist terwijl je compleet weg gespeeld word. Wat een trieste bedoening. En ja de 3 punten tellen het meest maar Pff wat een triest zooitje zeg.
 
MasterJesse
 
262
25 augustus 2018 om 22:43
Hij heeft gewoon gelijk hoor. En om de wedstrijd van Kiev er bij te halen, waren inderdaad 2 Lucky goals. Wel unlucky dat die 3 ballen die het aluminium raakten niet binnen vielen
 
DaveyAjax4
 
78
25 augustus 2018 om 22:43
Oh ja zeker. Alles voor de Europese punten. Maar in de Nederlandse competitie begrijp je vast wel dat ik niet voor de concurrent juich he? En zeker frustrerend als de concurrent gewoon 9 van de 10 keer de onderliggende partij is en de wedstrijd pas in de 90e + minuut wint.
 
Fave
 
62
25 augustus 2018 om 22:44
Nou had Ajax toch zeker het recht op de overwinning tegen Kiev, ook al waren er misschien 2 lucky goals. Psv daarentegen verdiende vandaag niet de 3 punten. Maar soms (laatste tijd wel vaak) wint de ploeg in de laatste minuut nog, of het nou verdiend is of niet.
 
afcavosje
 
40
25 augustus 2018 om 22:45
Logisch toch. Wij grepen vorig seizoen voornamelijk naast de titel omdat Psv mazzel heeft tegen de kleintjes in de laatste minuut. Ik heb net ook wel een paar kracht termen in de huiskamer voorbij horen komen toen Psv de 1-2 maakte. Je zou zeggen dat het geluk ooit op raakt...
 
Kolbeinn_Sigi
 
37
25 augustus 2018 om 22:46
FRtorres, dat waren misschien lucky goals, maar die goals waren wel dik en dik terecht en dat kan je vandaag natuurlijk niet zeggen over die goals van PSV. En 20 van de 34 wedstrijden is natuurlijk heel overdreven.
 
psvdaclub
 
242
25 augustus 2018 om 22:47
Ik dacht eerst even dat je vooraf getypte stukje uit emotie was maar je meent het he? Dat PSV bijna altijd de inderliggende partij was afgelopen seizoen? Hadden jullie dan mss ook vaker moeten doen, ipv slechts 1x, toen jullie in EHV waren! Die andere 33 potten waren jullie werkelijk fantastisch, oppermachtig, ons aller Ajax!
 
MarkBakel
 
75
25 augustus 2018 om 22:51
is het nog lucky als het zo vaak gebeurt?. je had beter het voorbeeld met VVV kunnen zeggen, want zonder VAR verliezen ze gewoon.
 
superjood5
 
10
25 augustus 2018 om 22:55
Naja geluk dwing je af! Maar osv was laatste half uur niet best. Het is dat Pec niet kan afmaken
 
KusH
 
33
25 augustus 2018 om 22:55
Wauw diskwalificeren nog wel. Die man lucht zn hart. Onderbouwt zn mening. Houdt t iig vrij netjes. Dit is niet te vergelijken met Ajax tegen Dinamo. Ajax verdiende die goals . PEC verdiende late verlies niet. Al hadden ze allang die 2-1 zelf moeten maken. Een hard gelach. Maar dat zijn de voetbalwetten. Je kan spreken van een specialiteit. En t moet heerlijk voelen voor een ieder dat PSV een warm hart toedraagt. En dus zuur voor een Zwollenaar of iemand die PSV liever punten ziet verspelen.
 
afcavosje
 
20
25 augustus 2018 om 22:59
Als de VAR een beetje scherp was geweest had van Ooijen er met rood vanaf gegaan. Ik ga niet zeggen dat PSV onterecht kampioen is geworden, als je na 34 wedstrijden bovenaan staat is het gewoon terecht. Maar voor een subjectieve kijker is het zeer zeer frustrerend om PSV al een hele lange tijd zoveel geluk te zien hebben in de laatste minuten van de wedstrijd...
 
K. Van Linnen
 
45
25 augustus 2018 om 23:01
Mensen, mensen. Een kampioenschap wordt echt niet bepaald door mazzel of pech.
 
MarkBakel
 
35
25 augustus 2018 om 23:01
het is meet een kwaliteit dat ze neit opgeven en doorgaan tot het einde. zovaak opruim in the laatste 5minute score is niet meer geluk.
 
gaeajax94
 
13
25 augustus 2018 om 23:02
Het is natuurlijk knap van PSV om altijd in de laatste minuten een wedstrijd te beslissen, maar dan is het natuurlijk wel frustrerend voor de concurent als ze het dan zo winnen. Dan zie je toch liever de concurent met 5-0 winnen ofzo. Dan zal de emotie na de wedstrijd ook wel even de overhand hebben gezien de reactie. Ik zat 5 minuten voor het einde al van het is 1-1 de laatste minuten, PSV zal wel weer de winnende maken
 
Objectief
 
18
25 augustus 2018 om 23:04
Maar de VAR is gewoon een gegeven, zoals zuurstof in de lucht, of minuten in een uur. Wat is daar nou gelukkig aan?
 
Timmothy
 
8
25 augustus 2018 om 23:23
Hoe die 1ste goal tegen Kiev mazzel is ontgaat me nog steeds. Ja het is een blunder van de keeper maar ook een blunder van vd Beek om hem zo belabberd in te schieten. Dat is natuurlijk een 100% goalkans. 2de goal is een ander verhaal, dat was pure mazzel. Maar zoals ook al wordt aangegeven was het gewoon verdiend, i.t.t. tot PSV vandaag, of i.t.t. tot PSV afgelopen dinsdag bij die belachelijke penalty (want tot dan toe was PSV nergens). Dat moment van VVV wordt genoemd, ja het is zeker mazzel dat Ajax daar laat wegkomt, maar het was wel terecht gegeven en ook verdiend op basis van de hele wedstrijd. Eerste helft was Ajax namelijk veel sterker, 2de helft kwam Ajax er niet door heen maar was in ieder geval de aandringende ploeg. Vandaag moet PEC de 2-1 en 3-1 allang maken, staat PSV met de rug tegen de muur en komt het nauwelijks de middellijn over. De goal was vrijwel de 1ste kans van de 2de helft voor Psv? Je gaat me niet vertellen dat je dat zogenaamd zou afdwingen. Compleet onverdiend en Daveyajax overdrijft misschien een klein beetje over vorig seizoen, maar het was inderdaad wel erg vaak het geval. '' is het nog lucky als het zo vaak gebeurt?.'' Je moet naar de context kijken per situatie, maar ja over het algemeen wel ja. Als je nou continu pusht tegen het einde en hij er dan invliegt, oke, dan dwing je het af. Daar is hier natuurlijk geen sprake van. Vorige week ook niet.
 
Yoda
 
11
25 augustus 2018 om 23:44
Grappig dat je dat gaat denken en dat t ook nog gebeurt eigenlijk he.
 
Constant kante
 
5
26 augustus 2018 om 00:31
Mooi gesproken Yoda! En ik zal je nog wat vertellen. Toen die bal op links werd gespeeld op Malen, in de laatste minuut, ademde ik in en dacht:'hé, die Locadia slingerde die bal vorig seizoen ook vanaf links voor de goal. De geschiedenis gaat zich toch niet herhalen.......???' The force is with Psv, toch?
 
Sander79
 
8
26 augustus 2018 om 05:50
VAR is geen gegeven. Het is een hulpmiddel wat nog steeds door een mens beoordeeld wordt. En waar mensen hun mening geven worden ook .....gemaakt. Juist ja.
 
Fave
 
90
25 augustus 2018 om 22:42
Geluk of kwaliteit? Ik neig toch naar kwaliteit als het zo vaak voorkomt, maar het is wel frustrerend. Doet me denken aan Twente in het kampioensjaar.
 
Sanderr
 
52
25 augustus 2018 om 22:44
PEC was gewoon de betere ploeg vandaag, vooral in de tweede helft. Kwaliteit, tja ik weet het niet. Ik zou het toch als redelijk gelukkig omschrijven vandaag hoor!
 
Fave
 
35
25 augustus 2018 om 22:47
Oh PEC was zeker beter, maar een wedstrijd duurt 90 minuten plus blessuretijd. PSV kan het blijkbaar fysiek en mentaal opbrengen om dan de wedstrijd te beslissen, al meerdere malen. Of het terecht is, is een tweeds. Maar daardoor neigt het wel naar een kwaliteit, omdat het vaker voorkomt.
 
Panerai
 
72
25 augustus 2018 om 22:48
Nee pec was de betere ploeg in de 2e helft, de eerste helft was psv beter. Sinds wanneer telt de 1e helft niet meer mee?
 
Vincfred
 
20
25 augustus 2018 om 22:58
De eerste helft was PSV ook niet beter, maar ging het gelijk op. PSV was de laatste drie minuten beter en dat was precies genoeg.
 
Sanderr
 
19
25 augustus 2018 om 22:58
De tweede helft telt ook mee, maar PEC had meer balbezit, meer schoten, meer op doel, ze hadden de 2-1 echt verdiend maar konden niet doordrukken. Gefeliciteerd met de overwinning Panerai, knap gevochten tot het bittere eind wederom voor de 3 punten, maar verdiend was het vandaag niet, dat ben je wel met me eens neem ik aan?
 
Panerai
 
10
25 augustus 2018 om 23:09
@sander, over heel de wedstrijd gezien was PEC ook beter maar uiteindelijk is het wel PSV geweest die een tegengoal heeft voorkomen en een laat doelpunt heeft geforceerd door een prachtige pass van Malen. Ik ben het verder met je eens dat op basis van de statistieken en de 2e helft PEC het eigenlijk verdiende maargoed je krijgt niet altijd wat je verdiend. Thanks voor de felicitaties.
 
Sanderr
 
4
25 augustus 2018 om 23:09
Tweede helft = eerste helft ** kan niet aanpassen op de app.
 
Timmothy
 
12
25 augustus 2018 om 23:27
Panerai je gaat toch niet de 2de helft van PEC vergelijken met de 1ste helft van Psv, alsof je ze tegen elkaar weg kan strepen. 1ste helft ging redelijk gelijk op, PSV wat meer controle maar creã«erde ook vrijwel niks m.u.v. wat standaardsituaties volgens mij. 2de helft is PSV compleet weggespeeld, zowel qua kansen als veldspel. Kwamen nauwelijks de middellijn over en PEC telkens gevaarlijk. Het is werkelijk een wonder hoe PSV nog met de winst vertrekt.
 
bertuspsv96
 
16
26 augustus 2018 om 00:22
Euhm.. PSV had meer balbezit... Meer schoten op doel En meer schoten.. Weet niet waar jij dit dus op basseert.. ?
 
Constant kante
 
8
26 augustus 2018 om 00:38
Panerai PSV heeft een half uur in de eerste helft de zaak onder controle gehad, echte grote kansen waren er niet, behalve die van Dunfries die de bal op zijn linkerbovenbeen krijgt en op anderhalve meter van de doellijn over tilt. Dat schot van Angelino misschien nog. Dat was het. Zwolle heeft PSV daarentegen gewoon vanaf de 1-1 weggespeeld. PSV kwam nauwelijks nog de eigen helft af en Zwolle had gewoon een hele serie goede mogelijkheden en een paar kansen. En sorry hoor, maar ik vind dat geen acceptabele verhouding voor een titelpretendent. Dat mag en moet beter. Je kunt niet 90 minuten domineren, doet Barca ook niet, maar je moet wel duidelijk de betere zijn dan Zwolle. En dat was vandaag totaal niet. Puur geluk dat je dan in de slotseconden, alweer, de winnende maakt. Dan heb je gewoon geluk met het moment waarop je de doelpunten maakt.
 
Constant kante
 
3
26 augustus 2018 om 00:41
Timmothy Ben het volledig eens met je analyse, Zwolle imponeerde voetballend vandaag in hun beste periode meer dan PSV in die van hen. En uiteindelijk, na weggespeelde te zijn, in de dying seconds nog de winnende eruit slepen, alwéér, is een wonder. Mirakel, staat in de kop.
 
Constant kante
 
5
26 augustus 2018 om 00:44
balbezit 48-52% schoten 16-15 Waar baseer jij je op bertus?
 
gaeajax94
 
13
25 augustus 2018 om 23:11
Gefeliciteerd voor nu, knap dat jullie het steeds lukt in de laatste minuten, maar zeggen dat Ajax arrogant is. PSV wint weer eens in de laatste minuut van een ploeg waar je 0-5 van moet winnen en dan hier maar verkondigen dat ze zo goed zijn. Laten jullie maar vaker gokken op die laatste minuten, het zal vast wel een keer fout gaan
 
Rudeboy65
 
50
25 augustus 2018 om 23:34
Wij kunnen er ook niks aan doen dat de mindere teams tegen ons wel hun best doen. #openhuisemmen
 
voetbalfreak
 
14
26 augustus 2018 om 00:28
Doet psv zich hier dan arrogant overkomen?
 
Panerai
 
5
26 augustus 2018 om 06:22
Hahah idd voetbalfreak, slaat helemaal nergens op wat ie zegt.
 
NipponIchiban
 
206
25 augustus 2018 om 22:43
Mag ik je eraan herinneren dat Ajax tegen Heracles en VVV twee maal in de 88ste heeft gescoord en zo 4 punten hebben binnen gesleept? Je hebt niet echt recht van zeuren op het moment.
 
DaveyAjax4
 
28
25 augustus 2018 om 22:47
Daar mag je me zeker op herinneren. Maar geen recht hebben op zeuren.. meen je dit? PSV afgelopen seizoen wat ik al zei, van de 34 wedstrijden minimaal 12 keer de wedstrijd gewonnen in de 90e minuut. En hou op met kwaliteit. Dat is geen kwalitieit. Kwalitieit is de wedstrijd overtuigend winnen en rond de 80e minuut al met 3-0 voorstaan. Als dat een kwaliteit was vielen de voorzetten er in de 30e wel al in he. Gewoon exteem zuur dat dit elke keer weer gebeurd, elke keer valt die voorzet precies in de laatste minuut goed.
 
myvision
 
38
25 augustus 2018 om 22:48
Volgens mij werd Ajax tegen Heracles en VVV niet weggespeeld.
 
Objectief
 
14
25 augustus 2018 om 22:50
Beetje flauw, want Heracles kwam pas in de 84e minuut op voorsprong, dus dat is dan ook pech zeker?
 
Panerai
 
67
25 augustus 2018 om 22:54
@rugnummer? En wat boeit dat nou? De laatste wedstrijd tussen Psv en Ajax ging Ajax huilend van het veld zonder kampioenschaal. Dat zegt net zo veel als jou voorbeeld.
 
KusH
 
15
25 augustus 2018 om 22:59
Je hebt altijd recht om te zeuren. Nota bene staan we aan de ` zijlijn ` en zeuren sowieso wel op t slechte spel tegen Heracles en VVV. Moet niet gekker worden zeg. Dus omdat een ploeg die je support ook gelukkig wint mag je niets zeggen over de andere club. Nonsens
 
MartinaRody
 
28
25 augustus 2018 om 23:03
Volgens mij hebben jullie punten verloren tegen H. Almelo. Gevolg? PSV 3 duels, 9 punten. Wat mij betreft beslist PSV ieder duel op deze wijze. Kwaliteit heet zoiets. Op naar de CL.
 
NipponIchiban
 
10
25 augustus 2018 om 23:10
En toch weet het uit ondanks dat ze niet de betere zijn de 3 punten mee te nemen. En Ajax neemt een punt mee terwijl ze al de betere waren. Dat is de kwaliteit van PSV.
 
KusH
 
3
25 augustus 2018 om 23:10
Reageer je op mij? Alles gaat door elkaar heen hier nu. Zo nee ..dan niet ..zo Ja, Jij kan goed plus sommen maken??
 
Mrkeys
 
9
25 augustus 2018 om 23:57
Ajax kreeg ook te veel tegen VVV en tegen Heracles was het een terecht gelijkspel.
 
Real_Amsterdam
 
4
26 augustus 2018 om 01:36
Nippon, volgens mij snap jij het verschil niet tussen "onverdiend" en "verdiend" puntverlies. Ik zet het beide tussen aanhalingstekens omdat het natuurlijk vrij te interpreteren valt, maar voor mij als ajax supporter is het vrij zuur dat psv de laatste seizoenen/wedstrijden er verdiend dan wel onverdiend steeds weg komt met 3 punten. Geluk is inderdaad af te dwingen maar het valt nu al bijna 13 maanden de "goede" kant op voor psv.
 
Kolbeinn_Sigi
 
22
25 augustus 2018 om 22:43
Ik wist dat ie ging komen maar wat ongelofelijk onverdiend. Je weet bij PSV gewoon dat ie alsnog valt. Ik zal voor het eindsignaal al te denken, zie je die Pec spelers zeggen: we zijn bestolen. En PSV spelers: we komen goed weg, het zal beter moeten. Het blijft zich herhalen en voor fans van de rivaal is het zo frustrerend. Hopelijk wint PSV wel gewoon op overtuigende wijze woensdag, want dan hoop ik dat ze gewoon winnen. Ze speelden natuurlijk ook minder door afgelopen week. CL voetbal heeft toch effect.
 
Giodinho7
 
51
25 augustus 2018 om 22:44
Is toch heerlijk als PSV fan dat je weet dat de goal er altijd nog in zit. Een waardeloze tweede helft afleveren en gewoon opnieuw met 3 punten de bus in stappen. Ook nog eens na een verre uitwedstrijd in het Oosten.
 
Thamike
 
11
25 augustus 2018 om 23:23
Ik zou als PSV fan een hartkwaal krijgen. Je kan mij niet vertellen dat de PSV fans in de 85e minuut nog lekker ontspannen aan het kijken zijn omdat het zogenaamd een kwaliteit is. Nooit opgeven is zeker een kwaliteit maar in de laatste minuut scoren is dat zeker niet. Maar hij telt net zo hard als de 3 punten maar de kans dat het een keer niet de goede kant opvalt is aanwezig. Daarbij is het wel opvallend dat de kritiek op Ajax er elke weeknwelnis maar bij PSV lukt iedereen over kwaliteit terwijl de wedstrijd dramatisch was.
 
tubby
 
8
25 augustus 2018 om 23:36
@thamike, niet ontspannen maar ik zet tegenwoordig wel altijd een tientje in in de 85e min ofbij achterstand in de eerste helft. Gaat lekker kan ik je vertellen.
 
Thamike
 
3
25 augustus 2018 om 23:49
@Tubby haha dat wil ik wel geloven en ga ik ook maar eens doen. En dan nog eens verdubbelen in de 90e minuut.
 
Mattiaspsv
 
0
26 augustus 2018 om 17:36
Ik kan je vertellen dat ik er als PSV supporter flink de pest in had en ik had om heel eerlijk gezegd eerder verwacht dat PEC de 2-1 zou maken. Om te zeggen dat het geluk is wat ik veel mensen zie zeggen, dat vind ik een lastige kwestie, dat ie in de laatste minuut valt is inderdaad gelukkig maar als bijv. Dumfries die bal er gewoon in legt en niet op wonderbaarlijke wijze over schiet vanaf de doellijn speel je ook een hele andere wedstrijd. Dat we uiteindelijk goed weg zijn gekomen is absoluut een feit en ik denk ook dat PEC op zijn minst een gelijkspel had verdiend op basis van de 2e helft. Laat ik het maar gooien op het geluk van een kampioen ;-)
 
100% Meijer
 
17
25 augustus 2018 om 22:44
Ik snap de frustratie maar al te goed als supporter van de rivaal. Op een gegeven moment twijfel je of het nog geluk is, maar overtuigend is het allerminst.
 
Lee112
 
35
25 augustus 2018 om 22:44
Pec heeft het zelf verpest. Tsja een wedstrijd duurt 90 minuten plus extra tijd.
 
falonso
 
23
25 augustus 2018 om 22:46
Je laat jezelf wel heel erg kennen met zo'n zielige reactie. Wat is er precies triest aan? Ze winnen toch? Je hoeft niet te domineren om te winnen, je hoeft niet de bovenliggende partij te zijn om kampioen te worden, je hoeft niet mooi te spelen om kampioen te worden. Als het zo vaak lukt, is het ook geen geluk meer hoor. Dan is dat toch een bepaalde kwaliteit.
 
Real_Amsterdam
 
1
26 augustus 2018 om 01:47
Het is gewoon heel frustrerend om een club kampioen te zien worden zonder echt gedomineerd te hebben. Natuurlijk is het een kwaliteit maar ik heb liever club die echt (nationaal) de tegenstanders wegspeelt ipv 18 vd 34 wedstrijden als de voetballend mindere ploeg het veld met 3 punten verlaat. Achteraf is het natuurlijk terecht, je wint niet door beter te spelen maar dmv meer te scoren dan je tegenstander. Maar als rivaal is het gewoon heel vervelend. Al met al, gefeliciteerd met de overwinning en ik als ajacied hoop dat het niet vaker op deze manier gebeurt. Win dan maar gewoon lekker overtuigend. Dit is gewoon niet goed voor mijn hart.
 
Kohaku
 
0
26 augustus 2018 om 10:57
Of je Ajacied bent of PSV supporter, voor beide is het erg slecht voor het hart.
 
Panerai
 
42
25 augustus 2018 om 22:47
Dit is niet triest maar toont juist karakter. Er is gestreden tot de laatste minuut en psv was in de eerste helft de bovenliggende partij. Een wedstrijd duurt altijd (minimaal) 90 min en het maakt geen bal uit of je min 1 of min 93 gescoord. Gezien het feit dat psv relatief vaak laat scoort kan je dat geen geluk meer noemen. Psv toont gewoon ballen en strijd tot de laatste seconden ook al waren ze het de 2e helft het even helemaal kwijt.
 
breekijzertje
 
12
25 augustus 2018 om 22:50
Dit is het juist karakter getoond? psv deed er juist helemaal niks aan. Als ie niet was gevallen waren ze denk ik juist afgebrand op karakter.
 
Objectief
 
17
25 augustus 2018 om 22:53
PSV was eerste helft iets beter maar werd in de tweede helft volledig weggespeeld. Als je tegen een club als PEC 18 schoten tegen krijgt in een helft, dan ben je echt volledig overklast. Trouwens, er zijn genoeg clubs die blijven strijden tot de laatste minuut, dat is geen voldoende verklaring voor jullie regelmatige overwinningen in blessuretijd.
 
Panerai
 
18
25 augustus 2018 om 22:56
Psv deed helemaal niets? Wat was die late 1-2 dan? Een eigen doelpunt en of fout van PEC? Nee gewoon een nette goal van psv die er nog een keer vol opging.
 
Panerai
 
11
25 augustus 2018 om 23:01
Hoezo deed PSV helemaal niks? Volgens mij was het geen eigen goal van PEC of ontstaan door een fout... PSV gooide gewoon nog een keer alles in de strijd en scoorde na een prachtige pass van Malen. Iedereen loopt hier te janken op basis van de 2e helft maar voor de rust was er nog een helft en daar was PSV gewoon de bovenliggende partij.
 
Thamike
 
7
25 augustus 2018 om 23:27
@ Panerei je zegt dat het kwaliteit is om nog tot in de 90e minuut er voor te gaan maar over de gehele wedstrijd waren ze zeker niet beter dan PEC en zou je voor de 90e minuut er ook alles voor moeten doen. Lijkt mij dat jij daar allerminst tevreden over kan zijn. In Eindhoven is het denk ik verboden om kritisch te zijn. Dat de wedstrijd alsnog beslist wordt in blessuretijd en dat die gewoon meetelt is wel helder en mag je eerder opgelucht over zijn dan blij. Maar dat is maar mijn simpele mening.
 
Timmothy
 
4
25 augustus 2018 om 23:41
''gezien het feit dat psv relatief vaak laat scoort kan je dat geen geluk meer noemen'' Tuurlijk wel. Moet per situatie kijken of het echt afgedwongen is of niet. ''en het maakt geen bal uit of je min 1 of min 93 gescoord'' Voor de einduitslag niet nee.. Wel voor bepalen of je met mazzel wegkomt of niet. Want je wilt natuurlijk het risico niet nemen om het op de laatste minuut te laten aankomen. Je hebt dan namelijk totaal geen controle. Alsof de Psvers tegen het einde dachten dat het nog wel even goed zou komen. Het is werkelijk waar ongelooflijk dat er nog Psvers zijn die dit niet als mazzel durven te erkennen. En het maar afschuiven op 'we gingen er nog eens vol voor'. Ja, PSV durfde het blijkbaar aan om er 43 minuten lang niet voor te gaan en tig kansen toe te staan, om er dan nog eens 2 minuten wel voor te gaan, voor de verandering, en uit de eerste de beste kans uit de 2de helft te scoren door Luuk de Jong die juist bekritiseerd werd voor het missen van kansen. Maar nee, absoluut afgedwongen. ''iedereen loopt hier te janken op basis van de 2e helft maar voor de rust was er nog een helft en daar was PSV gewoon de bovenliggende partij.'' Je punt is.. dat het over het algemeen in evenwicht was ofzo...? Mag hopen dat je dat niet bedoelt. PSV creëerde voor rust ook niet veel, nauwelijks de bovenliggende partij te noemen.
 
Constant kante
 
1
26 augustus 2018 om 00:56
Objectief Feit is wel dat Van Bommel zijn ploeg wel fit heeft gekregen. En dat betaalt zich, op dit moment, dus wel uit. Ik heb ook gezien dat PSV helemaal zoek gespeeld werd in de tweede helft, maar dat heeft Zwolle erg veel kracht gekost. Ik zag een paar Zwolse spelers nadrukkelijk naar adem happen en met kramp lopen vijf minuten voor tijd. Als je dan nog net wat extra's hebt (vergeet niet dat je in je luie stoel niet de pijn en vermoeidheid voelt die 90 minuten eredivisievoetbal doen met de benen van de spelers, dat is zwaarder dan je denkt) kan dat net het verschil maken. Vind alleen wel dat dit echt geen winnende formule is voor een kampioensrace. Dan moet je echt beter gaan voetballen. Dat PSV verleden seizoen die wetten heeft getart wil voor mij niet zeggen dat PSV weer zoveel geluk zal hebben. Dat kán bijna niet.
 
Constant kante
 
1
26 augustus 2018 om 01:01
Timmothy "voor de einduitslag niet nee.. Wel voor bepalen of je met mazzel wegkomt of niet." Het bepaalt op zich niet zozeer of je met 'mazzel' wegkomt of niet, als wel dat het nu eenmaal een gegeven is dat als je in de 93e minuut scoort, je tegenstander nog maar een paar seconden heeft, of geen tijd meer, om nog iets terug te doen. Zoals PSV ook nog 89 minuten had gehad iets te doen als Van Duinen die strafschop erin schiet. Dus het 'gelukkige' van de late goal van PSV zit hem in het feit dat PSV op de goede momenten weet te scoren. En dat dit, in dit geval, steeds in de dying seconds is, dát is ook nog eens geluk.
 
Timmothy
 
2
26 augustus 2018 om 01:51
dat als je in de 93e minuut scoort, je tegenstander nog maar een paar seconden heeft, of geen tijd meer, om nog iets terug te doen Dat ook, maar blijkbaar lukte het al 92 minuten niet en dan bij de allerlaatste kans die je krijgt net wel, terwijl de tegenstander het zo lang heeft volgehouden, daar komt dan heel veel 'met mazzel wegkomen' bij kijken imo. Als je dat tot op zekere mate afdwingt (door telkens te pushen en kansen te creëren totdat de tegenstander breekt) kan ik dan nog enigszins inkomen, maar wat er vandaag gebeurde.. Als dat geen mazzel was dan gokte PSV er blijkbaar op dat ze die ene kans die ze mogelijk nog zouden krijgen in de laatste minuut wel even zouden afmaken. En dat was natuurlijk niet het geval.
 
MartinaRody
 
35
25 augustus 2018 om 22:47
Ik snap jou niet. De wedstrijd duurt toch 90 min plus een beetje? Wat maakt het uit of je nou in 1e minuut scoort op 89e? Kun je mij dat even uitleggen? Kap eens met spuwen van frustratie over een team dat onoverwinnelijkheid uitstraalt. Zie van bommel langs de lijn. Dit is gewoon part of the job, vriend.
 
Objectief
 
10
25 augustus 2018 om 22:55
Waarom gingen Van Bommel en co dan volledig uit hun dak na de 1-2? Dat zouden ze toch niet gedaan hebben als de goal was gevallen in de 70e minuut of zo?
 
MartinaRody
 
25
25 augustus 2018 om 22:59
Serieus, wat is dit voor reactie? Hij is toch blij, of is dat jou niet opgevallen? mag hi niet blij zijn? Helemaal voor Luuk, daar ging hij ook uit dak nadat ie vlak voor rust scoorde. Zoiets heet terechte blijdschap voor iemand die 90min en beetje blijft knokken voor het team.
 
Panerai
 
17
25 augustus 2018 om 23:02
@objectief Wat voor debiel voorbeeld is dat nu weer. Natuurlijk is het logisch dat je harder juigt in de laatste minuut omdat het einde nadert maar als die in min 70 was gevallen dan telde die net zo hard.
 
Objectief
 
15
25 augustus 2018 om 23:12
@ Panerai Martinarody vraagt of er verschil is of je in de 1e minuut scoort of in de 89e. Nou, aan de reactie van de staf kun je zien dat er verschil is. Zo moeilijk is het allemaal niet hoor. Trouwens, je geeft zelf toch ook het antwoord? Scoor je laat, dan is de kans groot dat het de laatste goal is. Dus is de staf extra blij. Dus voordat je mij debiel noemt, graag eerst even lezen.
 
TheFatMan
 
31
25 augustus 2018 om 22:48
Triest dit, triest dat. Pure onzinnige frustratiepraatjes zijn dit. De 90e minuut telt net zo hard mee als de 10e minuut. Dat zijn de feiten. Deal with it.
 
Timmothy
 
7
25 augustus 2018 om 23:45
Qua einduitslag ja. Niemand hier zegt dat de goal niet telde. Gaat om de manier waarop er gewonnen wordt. Is het nou zo moeilijk om toe te geven dat je hier gewoon ongelooflijk veel mazzel hebt en dit totaal onverdiend was?
 
nijode999
 
31
25 augustus 2018 om 22:50
Nee, Ajax dat net wint van Venlo door de VAR in de 88e minuut en 1-1 in eigen huis tegen Heracles speelt moet je vrolijk van worden? Hahahaha en dat tegen Heracles was ook 88e minuut? Triest zooitje daar dus ook.
 
Tijnstar4ajax
 
15
25 augustus 2018 om 22:52
Die goals waren gewoon terrecht vriend
 
The-Jump
 
37
25 augustus 2018 om 22:58
Nee dan is het terecht. Maar als een concurrent in de slotfase scoort is het triest en Lucky en zwaar onterecht natuurlijk.
 
Objectief
 
9
25 augustus 2018 om 23:14
The-Jump Je bent wel erg subjectief. Ajax was de betere tegen zowel Heracles als Vvv. Maar PSV werd weggespeeld door de nummer laatst. Daar zit het verschil.
 
Rolotjuh
 
6
25 augustus 2018 om 23:15
En de goal van de Jong was niet terecht? had niet gezien dat hij een overtreding maakte blijkbaar.
 
Thamike
 
5
25 augustus 2018 om 23:32
@Rolotjuh iedereen beseft dat de goal van de Jong gewoon een reguliere goal is maar met terecht bedoeld wordt in verhouding tot machtsverhouding in de wedstrijd. Maar schijnbaar mag je niet kritisch of teleurgesteld zijn over het verloop in Eindhoven. Komt denk ik dat ze in Eindhoven minder kritisch durven te zijn en vooral alles te beschermen waar enig kritische noot op is. Beetje relativeren kan geen kwaad. Op rechte felicitaties.
 
Sander79
 
5
26 augustus 2018 om 05:02
Kritisch zijn mag. Maar 99 van de 100 keer zitten er alleen maar frustraties bij in.
 
djablacka
 
4
25 augustus 2018 om 22:52
Ik ben ook gefrusteerd. Psv komt weer goed weg. In ieder geval is psv wel zijn status als gedoodverfde kampioen kwijt, de term die iedereen gebruikte na de openingswedstrijd. En for the record, vorige week kwamen wij (Ajax) ook vrij goed weg dankzij discutabele VAR beslissing
 
Rudeboy65
 
19
25 augustus 2018 om 23:01
Ach, een net zo zinnige vraag kan zijn waarom al die kleinere ploegen tegen ons wel hun best doen en tegen Ajax niet? Utrecht als uitzondering natuurlijk.
 
alkatorian
 
5
26 augustus 2018 om 01:33
Tegen jullie wel hun best doen?? Juist andersom! Iedereen geeft juist vol gas tegen Ajax. Wedstrijd van het jaar voor velen. En tegen PSV laten ze het vaak maar lopen. Heracles zal er wel met 5-0 afgaan in Eindhoven. Let maar op.
 
Rudeboy65
 
13
26 augustus 2018 om 02:17
JA. En Emmen heeft de ballen uit zijn broek gespeeld tegen jullie? Het leek meer op een escorte naar de goal. Halfbakken uitverdedigen en als er een uitbraak kwam, dan op de 16 wachten tot Ajax de bal weer afpakten. Tja.
 
Sander79
 
7
26 augustus 2018 om 04:59
Emmen laat het helemaal lopen tegen Ajax. Tegen PSV graven ze zich straks helemaal in en geven ze alles
 
TastySoup
 
7
25 augustus 2018 om 23:04
Prima dat je het zo verwoordt, het is ook een frustrerend scoreverloop voor iedereen die PSV geen warm hart toedraagt. Maar om eerlijk te zijn: Ajax heeft ook 2 van de 3 wedstrijden in de laatste minuten beslist/puntje veilig gesteld.
 
Arnavut1
 
13
25 augustus 2018 om 23:05
Gaan we weer. Je begon goed met je betoog maar vervolgens is het allemaal frustratie. Maar goed. Eigenlijk zijn dit soort reacties, leukste om te lezen .
 
AsRoma8
 
21
25 augustus 2018 om 23:41
Triest? Winnende doelpunten in de laatste minuten is het tegenovergestelde van triest. Het is triest voor de concurrentie ja. Voor PSV fans is dit schitterend.
 
Timmothy
 
1
25 augustus 2018 om 23:50
Triest in de zin van compleet de mindere zijn maar toch onterecht winnen, zoals vorig seizoen ook regelmatig gebeurde.
 
Sander79
 
12
26 augustus 2018 om 04:57
Weer typisch een opmerking van een gefrustreerde Ajax supporter. Goals van PSV waren niet Lucky. Laatste minuten horen ook bij het spel. En al twee keer de onderliggende partij haha. Wat een giller. Tegen Fortuna de betere en PSV domineerde sowieso de eerste helft tegen PEC. PEC mist vanaf begin penalty de Jong scoort in laatste minuut. Dat is voetbal. Lekkere drie punten!
 
Sanderr
 
4
26 augustus 2018 om 07:00
Als je niet inziet dat PSV eerst geluikwaardig was (domineren is iets anders) en na de 1-1 vrijwel heel de tweede helft de onderliggende ploeg was dan heb je de wedstrijd gewoon niet gekeken. Natuurlijk waren de meeste supporters van Ajax gisterenavond even gefrustreerd haha, PSV wordt ondersteboven gespeeld door PEC, lijkt 2 of misschien zelfs 3 punten te gaan laten liggen en kruipt geheel tegen de verhouding in de 93' alsnog door het oog van de naald. Natuurlijk is het heerlijk voor jullie, maar geen idee waarom je het raar vind dat het frustrerend is voor anderen, je moet bijna sorry zeggen tegen PEC man haha, diefstal dit!
 
 
7
26 augustus 2018 om 08:13
Wat een onzin. Alleen tegen Zwolle uit hebben ze vorig jaar onterecht bij het eind gewonnen. Dit lijkt wel op een reactie van een Ajax supporter die bang is dat ondanks alle miljoenen de titel weer naar PSV gaat.
 
psvdaclub
 
77
25 augustus 2018 om 22:41
Onverdiend! Maar ZO lekker!
 
SneekPSV
 
12
25 augustus 2018 om 22:46
Zeker lekker. Al moet ik m'n plafond laten repareren. Daar zit nu een gat in. Maar excuses nasr Zwolle is wel gepast. Voor de tweede maal op rij. PSV was errug slecht. Met Rigo voorop. Die was pure veldvulling.
 
Vincfred
 
1
25 augustus 2018 om 23:01
Het toont wel aan dat er bij PSV echt nog wat bij moet. Van alles wat op de bank zit voegt alleen Malen wat toe. Een blessure op het middenveld of in de verdediging kan je met deze smalle selectie gewoon de titel kosten.
 
RomBomCu
 
8
25 augustus 2018 om 23:02
Rigo is echt een regelrechte ramp op het middenveld. Hopelijk kan er nog iemand gehuurd/gekocht worden.
 
Koos Busters
 
3
25 augustus 2018 om 23:14
@sneekpsv dat zag ik dus helaas voor mij goed aankomen. Misschien dat ik verkeerd zit maar afgelopen seizoenen heeft PSV voor mijn gevoel tientallen wedstrijden zo over de streep getrokken. Gefeliciteerd met de 3 punten in elk geval!
 
Rolotjuh
 
1
25 augustus 2018 om 23:16
Vincfred Ik denk dat Ramselaar ook wel wat toevoegt, waarom die zo afgeserveerd is is mij een raadsel.
 
Elsiee14
 
2
25 augustus 2018 om 22:47
En zo frustrerend voor de concurrenten. Neehoor gefeliciteerd psv supporters! Ik zag net het moment van Dumphries en die had er af gemoeten. Kwaliteiten van de Jong die alles wint in de laatste minuten en zo druk kan houden op Zwolle. Tegelijkertijd Barca te kijken en je weet gewoon dat die gaat vallen. En jahoor...
 
Quirento
 
84
25 augustus 2018 om 22:41
De eerste waarvoor ik mijn excuses aanbied. Zo onverdiend hebben we nog nooit gewonnen, hoevaak we ook scoren in de laatste minuten. Beschamend slecht. Heel blij maar wat sneu voor PEC
 
PSVer4ever
 
22
25 augustus 2018 om 22:43
Ik sluit me bij je aan. Excuses, dit is niet te geloven.
 
Fernando Gago
 
6
25 augustus 2018 om 22:46
Excuses aanvaard Luuk. Wel mooie goal van je!
 
PSV1994T
 
17
25 augustus 2018 om 22:43
Vorig jaar was net zo slecht tegen PEC
 
Panerai
 
55
25 augustus 2018 om 22:43
Excuses? Ga toch weg man loop niet zo te janken. Zeker onverdiend op basis van de 2e helft maar op karakter gestreden tot de laatste seconden wat resulteerd in 3 punten.
 
Quirento
 
23
25 augustus 2018 om 22:46
Nou ik heb geen strijd gezien. Het was slappe hap en uiteindelijk win je omdat De Jong kwalitatief veel beter is dan die lui van PEC daar achterin. Maar dit is zo hard gestolen.. Ben er niet minder blij om maar ik voel de pijn van de PEC supporters wel hoor, al helemaal na al die dramatische maanden.
 
Spandoek
 
15
25 augustus 2018 om 22:46
Je bedoelt in de laatste seconde. De hele tweede helft was PSV echt onzichtbaar. Nog geluk dat Dumfries mocht blijven staan, anders was het nog een stuk lastiger geweest. Maar goed, de punten is het enige dat telt.
 
Panerai
 
18
25 augustus 2018 om 22:51
Je moet niet zo janken. Waar zou je in godsnaam je excuus voor moeten aanbieden? PEC speelde gewoon een uitstekende 2e helft en daar konden wij blijkbaar weinig aan doen. De eerste helft speelde we gewoon goed dus niet overdrijven.
 
psvdaclub
 
13
25 augustus 2018 om 22:51
Eens met Panerai! Het was onverdiend maar je excuseren voor een late overwinning? Tuurlijk niet! Doorgaan tot de flyit en proberen te winnen! Liever vies dan niet!
 
Quirento
 
1
25 augustus 2018 om 22:59
Ik laat misschien wat meeslepen door mijn sympathie voor PEC, neem die excuses niet te letterlijk haha. Vind het nogal sneu voor die lui. Laatste zin van psvdaclub ben ik het helemaal mee eens. Miste vandaag echter voor het eerst echt doorzettingsvermogen en de wil om duels te winnen die we tot vanavond wel elke keer konden tonen bij last-minute overwinningen.
 
KusH
 
4
25 augustus 2018 om 23:05
Speelden de eerste helft niet slecht en de 10 rennende spelers zijn blij met Zoet die zn fout (penal) goedmaakte. Persoonlijk vond ik t niet goed. Waren niet zo overtuigend als dat PEC 2e helft was. Maakt de overwinning niet minder lekker voor jullie natuurlijk.
 
Timmothy
 
3
25 augustus 2018 om 23:53
Je gaat die vergelijking toch niet serieus maken Frtorres... Snap je nou echt niet dat het excuses zijn voor belabberd spel en compleet onverdiend winnen, niet excuses of het al dan niet een legitieme goal was ofniet.
 
PSVer4ever
 
7
25 augustus 2018 om 23:55
Ik ben heel erg blij hoor, maar ik snap dat dit voor andere supporters heel zuur is, haha. Kennelijk vind jij het ook erg zuur als iemand er anders over denkt dan jij.
 
snowy
 
0
26 augustus 2018 om 00:20
zoet had er gewoon af gemoeten met rood. Hij had totaal geen intentie om de bal te spelen.
 
mikelewis
 
1
26 augustus 2018 om 03:50
Waarom ben jij zo agressief na een overwinning van je club?
 
100% Meijer
 
11
25 augustus 2018 om 22:46
Vorig jaar zaten er ook een paar flink onverdiend bij hoor. Maar als je kampioen wordt is iedereen dat over een paar jaar weer vergeten. Ajax zal de naam Lucky Ajax nooit meer kwijt raken. Al doet PSV dit 3 seizoenen op rij op deze manier.
 
ninamjx
 
9
25 augustus 2018 om 22:46
Zo hebben we al vaker gewonnen. Een wedstrijd duurt 90+ extra tijd. Boeit niet wanneer je scoort, als je maar wint. Zwolle maakt hem niet? Dan doet psv het wel, klaar. Niks gestolen.
 
Roogsfc
 
5
25 augustus 2018 om 22:47
Excuus, man zeik niet en neem er eentje extra op! Dit zijn toch de lekkerste?
 
Quirento
 
3
25 augustus 2018 om 22:48
Oh dit is heel lekker. Misschien een beetje verblind door mijn sympathie voor PEC..
 
PSVer4ever
 
1
25 augustus 2018 om 23:56
Inderdaad ik neem er zeker een paar extra op vannacht hoor, maar vond het spel niet om aan te gluren.
 
Giodinho7
 
3
25 augustus 2018 om 22:47
Hoe kan je je als PEC zijnde twee seizoenen op rij zo in de luren laten leggen. Het is bijna een kopie van vorig seizoen. Zelfde soort wedstrijd, zelfde minuut en bijna een zelfde soort goal waarmee PSV wint. Bal van links voorgegeven en de Jong die daar weer vrij een doelpoging kan wagen.
 
Quirento
 
1
25 augustus 2018 om 23:10
Ik snap het ook niet. Ondanks dat je beter bent, koester dan dat punt en verdedig niet zo naïef..
 
007
 
16
25 augustus 2018 om 22:48
@quirento @psver4ever Respect voor jullie. Als je geluk hebt moet je dat gewoon toegeven. Ajax heeft tot nu toe dit seizoen ook best wat mazzel gehad.
 
Quirento
 
11
25 augustus 2018 om 22:53
Ik word altijd moe van dat gezeur dat elke goal in de laatste minuten geluk is, want vaak dwing je het op karakter af. Maar vanavond zijn we dronken gespeeld, kwam geen pass aan en win je alsnog. Reuze blij maar we hebben echt heel veel geluk gehad. Hoeven we niet omheen te draaien.
 
Objectief
 
2
25 augustus 2018 om 23:18
Kijk, jij snapt het, een van de weinige Eindhovenaren die het helder en objectief ziet.
 
Objectief
 
4
25 augustus 2018 om 22:55
Vorig jaar tegen PEC was toch nog erger?
 
Quirento
 
2
25 augustus 2018 om 23:01
Misschien wel, al zoveel memorabele wedstrijden sindsdien gehad dat die niet eens echt meer op mijn netvlies staat, op de goal van Isimat na.
 
consy
 
20
25 augustus 2018 om 23:29
Van mij hoef je je excuses niet aan te bieden hoor, maar toch bedankt. Als Zwollenaar baal ik enorm van dit verlies omdat we simpelweg meer verdienden maar als je als PSV zijnde zovaak nog zo laat kan toeslaan is dat gewoon kwaliteit, geen geluk. Het waren de spelers van PEC die na de 85ste minuut met kramp kampten terwijl ze bij PSV daar geen last van kregen en er zo toch nog een offensief uit konden persen. Eindhovenaren gefeliciteerd, hopelijk kunnen wij dit doorzetten. Ons team hoeft zeker niet mee te spelen om degradatie en dat is het positieve wat ik uit vanavond wil halen.
 
PSVMaikel
 
0
26 augustus 2018 om 01:10
Dan heb je die van vorig jaar niet gezien neem ik aan, was nog wel een aantal x onverdiender dan deze.. maargoed.
 
mikelewis
 
4
26 augustus 2018 om 03:49
Gast laat je niet zo afblaffen door die lui hier. Als jij het zo voelt is dat alleen maar mooi toch, dat anderen daar agressief op reageren is meer een teken van hun mentale onvermogen. Terecht dat je er blij mee bent, zal niet minder smaken lijkt mij! Gewoon een nette reactie van jou.
 
TrebleX
 
24
25 augustus 2018 om 22:41
Lucky Psv? Psv ontsnapt in Zwolle. Pffff.
 
Westend
 
23
25 augustus 2018 om 23:02
Nee, lucky is een discutabele scheidsrechterlijke dwaling in de laatste seconde. PSV accepteert gewoon geen puntverlies en blijft aanvallen, daar waar de tegenstander het wil uitzingen. Een wedstrijd is gewoon 90 minuten
 
Vincfred
 
9
25 augustus 2018 om 23:09
Wat een slap gelul. Dat PSV tot de allerlaatste seconden voor de overwinning gaat verdient alle lof. Dat PSV er echter in de tweede helft niet drie om te oren heeft gehad mag je best lucky noemen.
 
Sanderr
 
11
25 augustus 2018 om 23:17
Je bent ook lucky als je zwaar tegen de verhoudingen in de winnende maakt in de 93' hoor, dat hoeft echt niet per se aan de scheids te liggen haha. Vroeger was lucky Ajac een begrip in de Nederlandse voetballerij, het laatste jaar neig ik toch meer naar lucky PSV haha desalniettemin gefeliciteerd met jullie overwinning Eindhoven, van mij had het potje een minuutje korter mogen duren tho haha!
 
kaka_kaka
 
68
25 augustus 2018 om 22:41
Nou over lucky Ajax hoeven we het dit seizoen niet meer te hebben... echt net als vorige week.. hoeveel geluk kan je hebben ?
 
Rivelino
 
21
25 augustus 2018 om 22:43
En vorig seizoen ook al, ik vind het echt eng worden.
 
AsRoma8
 
11
25 augustus 2018 om 23:36
Ajax heeft vaker de scheids mee, PSV scoort veel late doelpunten. Dat heft elkaar mooi.
 
Thamike
 
10
25 augustus 2018 om 23:57
@AsRoma welke grondgebruik je dat Ajax vaker de scheids mee heeft? Aangezien uit onderzoeken aangeven dat dit niet het geval is. Of is het je onderbuik gevoel? Dat kan en is prima maar niet feitelijk.
 
AsRoma8
 
12
26 augustus 2018 om 00:48
Vorig seizoen had PSV vaak pech met de scheids en Ajax vaker geluk. Veel lichte penalties tegen, Lozano aantal keer zwaar gestraft terwijl Huntelaar ermee weg kwam etc. Dat is geheugen, geen onderbuik.
 
NipponIchiban
 
14
25 augustus 2018 om 22:44
Ze staan in ieder geval gelijk wat betreft late doelpunten. Dus niet zo zeuren.
 
kaka_kaka
 
18
25 augustus 2018 om 22:47
Haha ik ben geen Ajacied... maar als ze nou heel de tweede helft hadden gedrukt met kansen dan is het gewoon afgedwongen, maar dat was net als vorige week niet het geval...goals kwamen echt uit het niets. Dat bedoel ik met mijn opmerking.
 
MartinaRody
 
7
25 augustus 2018 om 22:54
Dit is kwaliteit. Zo word je kampioen. Miss lijkt dat dat voor sommige teams dat alweer te lang geleden om niet te weten hoe zij soms kampioen werden.
 
Objectief
 
18
25 augustus 2018 om 22:58
Kwaliteit in het benutten van die paar halve kansjes, ja. Kwaliteit qua voetbal heb ik vooral bij Zwolle gezien. Ben niet voor of tegen een van deze clubs, maar als neutrale toeschouwer heb ik 10 keer meer genoten van PEC dan van Psv.
 
MartinaRody
 
4
25 augustus 2018 om 23:01
Als je aan het eind van het seizoen met schaal staat, dat telt. Mooi voetbal bewaren we nadat we ons hebben gekwalificeerd voor de CL, deadline voor transfers is verstreken en meer lijn is in het team. Voor nu: 3 duels, 9 punten en CL lonkt. Dat telt.
 
The-Jump
 
8
25 augustus 2018 om 23:01
Nou prima toch. Jij geniet van het voetbal en PSV van de punten. Ik zeg win-win!
 
Vazieman
 
1
26 augustus 2018 om 13:33
Het stelen van punten heeft niets met kwaliteit te maken, maar is armoedige daad.
 
The-Jump
 
3
25 augustus 2018 om 23:00
Ik hoop nog een keer of 31?
 
4fRedondo
 
5
25 augustus 2018 om 23:59
Dus als de ene ploeg geluk heeft, kan die andere ploeg dat niet meer hebben. Ajax heeft de afgelopen 4 wedstrijden toch ook het nodige geluk gehad (wedstrijd van vandaag niet meegerekend). Heracles 88’e minuut. Luik 1e goal dik buitenspel, 2e goal van richting veranderd. VVV dubieus afgekeurde goal. Kiev geen penalty bij 1-1 en uit tegenstoot 2-1 door een van richting veranderd schot. Het enige wat je kan aanvoeren is dat Ajax de bovenliggende partij was en Psv niet. Neemt niet weg dat je bovenstaande momenten ook onder de noemer geluk kan scharen. Weet je wat voor dooddoener je dan in reacties krijgt: “geluk dwing je af”. Soms heb je geluk, soms heb je pech. Meestal heeft het ook met kwaliteit te maken. Ook al speel je belabberd en de tegenstander de wedstrijd van hun leven. 1 momentje van onachtzaamheid kan voldoende zijn om af te straffen. De spelers van de belabberd spelende ploeg heeft nou eenmaal meer kwaliteit.
 
PietFriet01
 
14
25 augustus 2018 om 22:41
PEC Zwolle speelt goed maar roept dit resultaat over zich af door de kansen niet te benutten. Je weet dat PSV zelden opgeeft en tot de laatste minuut blijft strijden.
 
consy
 
1
25 augustus 2018 om 23:36
Helemaal mee eens, ik ben trots op de jongens maar als je zo verdedigd tegenover een spits die al weken uit vorm is roep je het zeker over jezelf af. Zo verschrikkelijk zonde en jammer, ik hoop maar dat we dit spel inclusief mentaliteit vast kunnen houden tegen alle clubs, mocht dat niet lukken is dat nog veel teleurstellender.
 
 
2
26 augustus 2018 om 08:25
Iedereen lijkt te vergeten dat PSV voor rust de betere kansen heeft gehad.
 
Timmothy
 
0
26 augustus 2018 om 10:58
En ook een penalty overleeft.. Dat viel echt reuze mee met die kansen, wedstrijd was redelijk gelijkwaardig.
 
 
1
26 augustus 2018 om 12:59
PSV was voor rust gevaarlijker en pec na rust.
 
Timmothy
 
0
26 augustus 2018 om 16:49
Dus jij wilt het zo tegen elkaar wegstrepen Janssen? Mag hopen van niet... PEC over het algemeen natuurlijk veel beter deze wedstrijd, als je dat niet eens kan inzien...
 
ForzaLuca
 
71
25 augustus 2018 om 22:41
Het is geen geluk .. het is gewoon een kwaliteit !
 
HeadingUpHigh
 
49
25 augustus 2018 om 22:42
Had je dit ook bij Ajax gezegd?
 
ForzaLuca
 
36
25 augustus 2018 om 22:45
Waarom niet ? Als zij dit al die tijd zouden doen had ik hetzelfde gezegd .. Het is net als die Duitsers , je hebt pas van ze gewonnen als je in de bus naar huis zit .
 
Vazieman
 
0
26 augustus 2018 om 13:35
Armoedige kwaliteit ja, veel plezier ermee
 
PSVer4ever
 
24
25 augustus 2018 om 22:41
Ongelooflijk dit weer! Sorry PEC supporters. Jullie waren beter, veel beter de 2e helft.
 
est-1913
 
31
25 augustus 2018 om 22:43
Ik ben bang dat PEC dit keer wel aangifte van diefstal gaat doen. Haha, dit is briljant. 3 wedstrijden op rij.
 
PSVer4ever
 
9
25 augustus 2018 om 22:44
Ik ben ook erg blij, zeker, maar ongeloof heerst.
 
est-1913
 
22
25 augustus 2018 om 22:47
Die tweede helft was echt Willem-uit-vijf-nul achtig slecht. Directe kwaliteitimpuls naast Hendrix is bittere noodzaak. Met dit middenveld kun je niet dominant spelen.
 
soccerroos
 
6
25 augustus 2018 om 22:54
en die gestolen overwinning van vorig jaar is ook nog niet verjaard.
 
Giodinho7
 
4
25 augustus 2018 om 22:58
Dit was toch niet alleen het middenveld. Werkelijk elke speler behalve Schwaab speelde ondermaats. Het leek nergens naar. Voorin werd er geen bal vastgehouden. In het midden wist niemand wat te doen tegen de druk van PEC en achterin waren de backs triest, zoet heel erg onrustig en Viergever klassiek matig.
 
Rudeboy65
 
1
26 augustus 2018 om 02:25
Wordt ie dan nog bij dit seizoen meegeteld? Lekkeah. Bonuspuntjes.
 
Panerai
 
9
25 augustus 2018 om 23:05
Ik denk dat jij beter een seizoenkaart van Zwolle kan aan schaffen gezien je er zo mee zit.
 
Vincfred
 
18
25 augustus 2018 om 23:13
Misschien kun je het je moeilijk voorstellen, maar er bestaan ook sportieve mensen op deze wereld. Dat PSV in de 93e minuut nog een wedstrijd naar zich toe kan trekken na een zware uitwedstrijd is gewoon een kwaliteit. Echter zou ik gezien het spelbeeld ook plaatsvervangende schaamte krijgen dat je met drie punten de bus in stapt.
 
Quirento
 
6
25 augustus 2018 om 23:30
Ah Panerai, laat ons een beetje meeleven met de PEC fans
 
consy
 
14
25 augustus 2018 om 23:38
Ze zijn van harte welkom, toch jammer om te lezen dat er ook zure Brabanders bestaan.
 
mikelewis
 
4
26 augustus 2018 om 03:57
Waarom zie ik jou alleen maar negatief en afkeurend reageren op psv'ers die een andere mening hebben overgehouden aan de wedstrijd, dan jij?
 
Sanderr
 
5
26 augustus 2018 om 07:10
Echt een zuur mannetje ben je Panerai. Je zit elke mede-PSV'er die vind dat jullie gisteren slecht speelde (wat gewoon een feit is, niet eens over te discussiëren lijkt me) af te zeiken. Voor een club zijn betekent NIET automatisch alles goed en prachtig vinden he. Ajax was tegen Heracles bijvoorbeeld ook poep, als ze die in de 93' gewonnen hadden was ik blij maar niet tevreden geweest. PSV was gisteren gewoon erg slecht en had zo met 3-1 kunnen verliezen (nog los van de gemiste pingel in de eerste minuut). Dat mag toch gewoon benoemd worden of niet?
 
Panerai
 
3
26 augustus 2018 om 08:32
@sanderkoevoets Jij weet donders goed dat ik vind dat PSV slecht speelde en dat ik vond dat PEC de 2e helft de betere ploeg was (gezien onze eerdere discussie hierboven). Echter ben ik ook van mening dat PSV de eerste helft beter was dus dat PEC had Moeten winnen op basis van de hele wedstrijd (de eerste helft telt blijkbaar niet mee) gaat er bij mij niet in. Ik reageer dus niet op het feit dat PSV slecht speelde maar irriteer me aan mede supporters die zich in de eerste plaats (oogschijnlijk) rot voelen voor de tegenstander i.p.v. blij te zijn dat PSV er zelf voor heeft gezorgd dat de punten mee naar Eindhoven gaan. Niks ten nadele van PEC supporters die hier waarschijnlijk slecht van hebben geslapen want voor hun is het zuur maar vergeet niet dat PEC het zelf heeft laten liggen en het PSV is geweest die een tegengoal heeft voorkomen en we er ook zelf voor hebben gezorgd dat de 3 punten mee naar Eindhoven gaan, daar kwam geen fout van PEC of beslissing van de scheidsrechter aan te pas.
 
Sanderr
 
2
26 augustus 2018 om 10:54
Maar komop hee, jij komt ook al langer op dit forum: je weet toch dondersgoed dat PSVer4ever en Quirento PSV fans zijn. Die zijn echt wel blij met de drie punten hoor. Anyway, geniet maar van de punten en fijne zondag!
 
profoff
 
55
25 augustus 2018 om 22:41
Knap van psv. Was vast moeilijker geweest als kuipers dumfries er gewoon van af had gestuurd..
 
MalcolmX
 
12
25 augustus 2018 om 22:41
Psv mag niet klagen. Werden bij vlagen scheel getikt
 
AndreNijmeijer
 
4
25 augustus 2018 om 23:11
Plus dat ze blij mogen zijn dat ze niet met 10 man kwamen te staan na de overtreding van Zoet.
 
Waterkonyn
 
2
26 augustus 2018 om 10:18
Bekijk de reactie van Kuipers, dan snap je het. Rood wordt in deze situaties niet meer gegeven. Geel was wel op z'n plaats geweest naar mijn mening.
 
AndreNijmeijer
 
0
26 augustus 2018 om 13:57
Ja dat lijkt wel de trend te zijn, maar hoef je dus ook nooit meer eens speler een rode kaart te geven welke een doorgebroken speler van de tegenpartij neer haalt.
 
est-1913
 
42
25 augustus 2018 om 22:41
Luuk de Jong ik houd van je. Zoet en Schwaab mogen ook in mijn vriendenboekje schrijven.
 
profoff
 
46
25 augustus 2018 om 22:44
Kuipers ook?
 
ArsenalFanehv
 
9
25 augustus 2018 om 22:49
Kuipers heeft een goede wedstrijd gefloten. Aan je andere comments te zien wilde je dat Dumfries rood kreeg maar dat hoorde gewoon echt niet. Je kunt 2e geel geven of niet. Hij koos voor niet, wat naar mijn mening de juiste keuze was.
 
est-1913
 
39
25 augustus 2018 om 22:54
Staat hij al in sinds die uitstekend gefloten De Graafschap - Ajax in 2016.
 
grasveld7
 
9
25 augustus 2018 om 23:15
@arsenal, Het was een 100 procent gele kaart. Andersom had jij hier ook moord en brand over geschreeuwd, kom op zeg. Van Crooij was weg en kon zo richting het doel lopen zonder het knuffelen van Dumpries. Het was gewoon dom en moest zeker bestraft worden met een kaart.
 
PSV1994T
 
2
25 augustus 2018 om 22:41
Zwolle had niks te zeggen de tweede helft dus terechte overwinning.Nee zonder grappen, Wat voelt deze heerlijk zeg! Weer 3 punten
 
Db911
 
5
25 augustus 2018 om 22:41
Ze zijn enkel gevaarlijk met hoge ballen. Dan laat je in de laatste seconde de bal gewoon voorgeven. Niet te geloven dit....
 
koeral
 
12
25 augustus 2018 om 22:41
3 keer winnen in de laatste minuten is wel lekker zeg. Maar damn, wat was PSV slecht de 2de helft! Maar goed, drie punten tellen en nu hopen voor NL voetbal dat ze in de CL doorgaan.
 
MartinPonsen
 
14
25 augustus 2018 om 22:41
Lucky PSV again...Dit was ook al onder Cocu zo dat PSV altijd in de laatste minuut op een smerige wijze de punten stal. Gewoon niet leuk meer om naar te kijken.
 
cuco10
 
8
26 augustus 2018 om 00:07
Dan kijk je toch niet?
 
Rudeboy65
 
2
26 augustus 2018 om 02:29
Smerig? Stal? Wat was er smerig aan dan? Was gewoon een mooie cleane aanval. Mooie voorzt van Malen en Luuk tikt ‘m beheerst binnen. Niks gestolen dus. over de hele wedstrijd een licht overwicht van Psv. Deze mannen zijn topfit en kunnen dus doorgaan waar anderen liggen te spartelen met kramp of het voelen aankomen.
 
maurootje
 
15
25 augustus 2018 om 22:42
Bizar eigenlijk, eerst tegen Bate, nu PEC. Terwijl PEC heer en meester was
 
Zytto34
 
17
25 augustus 2018 om 22:43
En vergeet fortuna niet.
 
Vincfred
 
5
25 augustus 2018 om 23:15
Mwah, bij Fortuna kon je er wel een beetje op wachten en kwam de goal van PSV voor mij niet echt als een verrassing. Vandaag kreeg PSV in de tweede helft alle hoeken van het veld te zien.
 
CruijffStadion
 
12
25 augustus 2018 om 22:42
Wat een ontzettende sneue overwinning. PEC de betere ploeg hebben hier 3 punten te weinig weinig gekregen. Niet bang dat dit povere psv nog veel punten gaat laten liggen.
 
nijode999
 
18
25 augustus 2018 om 22:56
Nee Ajax speelt geweldig net als tegen Heracles en Vvv. 2x 88e minuut scoren en geluk door Var.
 
Objectief
 
5
25 augustus 2018 om 23:02
Dat laatste snap ik niet, nijode999. De VAR is aanwezig in alle stadions en zegt tegen de scheids dat-ie een situatie even moet gaan bekijken op beeld. Dus alle clubs hebben hiermee te maken.
 
Kyle66
 
5
25 augustus 2018 om 23:10
De VAR is er alleen als de scheidsrechter iets niet ziet. Ingeval van Ajax had Blom de overtredingen niet gezien. Kortom, hij deed zijn werk niet goed. Dus geen kwestie van geluk.
 
AjaxCunian
 
12
25 augustus 2018 om 22:42
Je wordt hier toch moe van, zij gaan gewoon kampioen worden met dit soort overwinningen. Enorm onverdiend, maar ze flikken het toch.
 
Rolo1984
 
8
25 augustus 2018 om 22:47
Ik draai hem om. Psv heeft nog maar 1 pot ruim gewonnen. Zou me toch meer zorgen om het spel make
 
100% Meijer
 
4
25 augustus 2018 om 22:56
Deden ze vorig jaar ook, maar als je steeds na 90+ minuten wint maakt dat uiteindelijk weinig uit.
 
Spandoek
 
6
25 augustus 2018 om 22:49
Ah joh haha, je doet alsof ze niet meer in te halen zijn. We zijn 3 wedstrijden onderweg, alles ligt nog open. Maar opvallend is het zeker.
 
Vincfred
 
1
25 augustus 2018 om 23:18
Ik zou me als Ajacied niet zo druk maken. Het winnen van alle wedstrijden aan het begin strooit vaak zand in de ogen en lijkt er toe te leiden dat PSV met deze veel te smalle selectie het nieuwe seizoen in gaat. De basis van Ajax en PSV is redelijk gelijkwaardig. De volledige selectie van Ajax is echter veel breder. Dat gaat met drie fronten zeker verschil maken.
 
MasterJesse
 
8
25 augustus 2018 om 22:42
Zwaar, maar dan ook zwaar onverdiend. Echt weer op zn PSV's
 
WalterJanssens
 
14
25 augustus 2018 om 22:42
Wat slecht dat PSV. Ongelofelijk dat ze winnen. Wereld op zijn kop.
 
KusH
 
9
25 augustus 2018 om 22:42
En ik dacht t al. Pas als de scheids fluit is t klaar. Ongelooflijk hoe t alsnog weggegeven wordt. PSV ontsnapt vandaag.. dinsdag.. afgelopen weekend. Gaan gewoon verder Waar ze vorig seizoen mee bezig waren. Iig, wat vorig seizoen meermaals gebeurde. Diep in de blessuretijd alsnog winnen. Balen voor PEC.. mooi voor PSV.
 
Lee112
 
22
25 augustus 2018 om 22:42
Het is geen lucky meer. PSV wint te vaak ik de laatste minuten vd wedstrijd. Alles voor de 3 punten. Pec verdiende meer, maar ja veel teams vs PSV. Pec heeft het zelf verpest door de 2-1 niet te maken
 
breekijzertje
 
16
25 augustus 2018 om 22:44
rot toch op man gewoon geluk als je hen in de laatste minuut elke keer weer maakt. en kom niet met verhalen stuk gespeeld dit en dit psv was sruk gespeeld. en vorige week een wonderbaarlijke klutsbal die voor de voeten valt het is of de duivel er mee speelt.
 
Lee112
 
10
25 augustus 2018 om 22:47
Gozer denk aan je hart men lol??. Als het lucky is dan is het gauw voorbij, echter vind ik dit geen lucky meer. Gebeurt te vaak.
 
Lee112
 
6
25 augustus 2018 om 22:51
Wel lucky dat pec niet scoorde of onkunde van pec. Dat PSV m maakt zie je toch aankomen ? En natuurlijk Luuk zoals zo vaak. Daarom is hij daar de spits
 
Real Madr!d
 
17
25 augustus 2018 om 22:42
Hahahaha. Weer, weer, weer. Weer in blessuretijd. PSV en blessuretijd. Haha, het blijft toch ook zo lekkere gouden combinatie. Wat zullen ze ziek zijn in Amsterdam, en terecht. Dramatische tweede helft. Op basis van de tweede helft verdien je het absoluut niet, helemaal weggespeeld werd je. Maar jonges toch, hoe flikt PSV het toch om weer in blessuretijd toe te slaan? En dan is het ook nog is De Jong. Heerlijk voor hem. Onvoorstelbaar dit.
 
Jeff85
 
2
25 augustus 2018 om 22:58
Vaak is het ook gewoon de onkunde van de tegenstander die niet scoort en zo PSV min of meer in leven houdt.
 
Vincfred
 
4
25 augustus 2018 om 23:21
Mwah dat ziek zijn in Amsterdam valt wel mee hoor. Ik vind het juist positief dat de twee clubs die Europees wel hun plicht doen daar niet voor worden afgestraft in de competitie. Als een van die andere beschamende ploegen die het Nederlands voetbal te schande maken kampioen zou worden. Daar zou ik ziek van worden.
 
TheBrightOne
 
0
26 augustus 2018 om 09:09
Heb het vermoeden dat ze in zwolle een stuk zieker zullen zijn. Daarnaast natuurlijk waardeloos dat de concurrent iedere keer met pover spel en veel geluk op het laatsr een wedstrijd binnenhaalt. Maar ja misschien een kwaliteit, naar je zal.maar fan.zijn van.een.club die zeveel zaadwedstrijden op de mat legt en dan.toch kampioen weet te worden. Kampioen worden is natuurlijk altijd lekker maar ik zou hier toch een bittere nasmaak in mijn mond eraan over houden. De vraag is als supporter van.PSV, are you entertained?
 
MarkieVarkie1
 
9
25 augustus 2018 om 22:42
Flink staan juichen, maar ff serieus, wat hebben we toch een bagger team. Luuk redt ons, maar de enige die wat kan is Lozano. Van Bommel gaat lekker op de voet van Cocu verder. Verschrikkelijk laf voetbal, maar wel 3 punten... Tsja, ik weet niet of ik hier blij van kan blijven worden, hopen dat de CL wat leuker wordt.
 
Diego_Forlan
 
9
25 augustus 2018 om 22:45
En ik maar denken dat het bij PSV en zijn supporters alleen draait om 3 punten en wegwezen
 
MarkieVarkie1
 
5
25 augustus 2018 om 22:48
Tsja, het is 90 minuten afzien, en dan in mei 1 feestje...
 
LeidseHood
 
0
25 augustus 2018 om 23:12
Dat is wel meer dan 90 minuten afzien voor dat feestje er komt. Maar ik snap wat je bedoelt. Tja het is wel effectief. Had toch liever dat ze dat soort wedstrijden voor Europa bewaren.
 
soccerroos
 
3
25 augustus 2018 om 22:48
eerste helft speelde psv prima, goed en snel spel. Alleen moeten ze nog meer inspelen zodat het laatste gedeelde ook beter word. kansen en goals zijn er nog te weinig.
 
breekijzertje
 
9
25 augustus 2018 om 22:42
Kots en de kots misselijk word ik hiervan kwaliteit? rot toch op man geen kans gehad en ja toch valt ie weer in de laatste minuut
 
voetbaltjer
 
10
25 augustus 2018 om 22:56
wat vond je van de voorzet van Malen? Was dat geluk, of kwaliteit?
 
breekijzertje
 
1
25 augustus 2018 om 23:00
Als het dan zo'n kwaliteit is waarom vallen de goals dan niet in de eerste helft? gewoon x op keer puur geluk
 
voetbaltjer
 
7
25 augustus 2018 om 23:21
omdat de tegenstander dan minder vermoeid is slipmie. Als je vermoeider bent laat je je tegenstander sneller lopen he.
 
Thamike
 
3
26 augustus 2018 om 00:04
Dan is het feennkwaliteit maar onkunde en conditionelenachterstand van de tegen partij slimpie
 
Timmothy
 
0
26 augustus 2018 om 01:40
voetbaltjer, je kan een legitieme goal scoren, neemt niet weg dat je enorm veel geluk kan hebben...
 
Rez40
 
11
25 augustus 2018 om 22:42
Dit is het bewijs. Geluk dwing je af en dat is precies wat PSV doet. Mijn complimenten
 
MartinaRody
 
6
25 augustus 2018 om 22:50
Wat bedoel je met geluk? Duel duurt 90min plus een beetje. Zoet redde fantastisch de penalty. Dat heet kwaliteit. Tweede helft niet om aan te gluren, maar jij snapt hopelijk ook wel dat Psv, ongewild, al bij bate met dr koppies zijn. Deze duels moet je gewoon winnen, maakt niet uit hoe. Nou bij dezen.
 
AN34
 
0
25 augustus 2018 om 23:23
Een penalty redden is kwaliteit? Dus als ie de andere hoek had geschoten had Zoet hem ook gehad? Een penalty redden doe je altijd met 75% geluk, ook al ben je Neuer, De Gea, Krul of Zoet. Dit neemt natuurlijk niet weg dat het knap is om een penalty redden, maar dat komt dus door de 25% kwaliteit die je nodig hebt om die bal ook uit het doel te halen.
 
AN34
 
1
25 augustus 2018 om 23:26
En met dat 75% geluk bedoel ik dus het geluk dat hij juist heeft gegokt wat betreft de hoek en de hoogte.
 
076Ray
 
10
25 augustus 2018 om 22:42
Verschrikkelijk om naar te kijken. Uiteindelijk gaat dit een keer fout.
 
cabinessence
 
25
25 augustus 2018 om 22:50
Dat hoor ik al anderhalf jaar. "uiteindelijk zal dit een keer fout gaan!". Maar ja... Vorig seizoen in de 31e speelronde al kampioen, dit seizoen 9 uit 3...
 
Tijnstar4ajax
 
5
25 augustus 2018 om 22:58
Het is maar waar je trots op bent
 
cabinessence
 
10
25 augustus 2018 om 23:05
Daar ben ik zeker trots op. In het voetbal telt immers alleen hoeveel punten je haalt. Hoe je die punten haalt is niet relevant. Het is toch geen jurysport?
 
LeidseHood
 
6
25 augustus 2018 om 23:15
Nouja, je snapt best wat hij bedoelt. Als het met goed voetbal zou zijn en overtuigend, zou jij nog veel trotser zijn.
 
Kyle66
 
5
25 augustus 2018 om 23:15
Serieus? Je vindt het niet belangrijk om mooi voetbal te zien? De Ajax-supporters zijn veel kritischer. Ze willen niet alleen een overwinning maar ook mooi voetbal zien. Dat is het verschil.
 
Chefvoetbal
 
3
25 augustus 2018 om 23:18
Niet helemaal mee eens. Het is entertainment, je hebt naar mijn mening ook een bepaalde verplichting richting je supporters. Maar goed, misschien ben ik wel een purist.
 
Objectief
 
0
25 augustus 2018 om 23:23
Je hebt gelijk, maar vaak horen we hier ook dat Ajax onder De Boer onverdiend kampioen werd omdat ze zo weinig punten hadden na 34 wedstrijden. Dat hele argument moet dan ook van tafel.
 
cabinessence
 
5
25 augustus 2018 om 23:41
@kyle66: "serieus? Je vindt het niet belangrijk om mooi voetbal te zien?" Misschien is het omdat ik zelf een uiterst beperkte linksback ben, maar ik geef inderdaad heel weinig om mooi voetbal. Ik ga naar het stadion voor de sfeer, voor de spanning en omdat ik mijn club wil zien winnen. Ik heb de afgelopen jaren dus behoorlijk kunnen genieten bij Psv. En sowieso, als het je echt om mooi voetbal te doen is, waarom kijk je dan uberhaupt naar de eredivisie? Vergeleken met de Europese top is Ajax ook hartstikke armoedig.
 
alkatorian
 
1
26 augustus 2018 om 01:47
Joh het zijn allemaal perioden. We zijn destijds 4 maal op rij kampioen geworden. Daar zat soms ook wat geluk bij, en alles viel vaak op z'n plek. En de laatste jaren zaten we er net naast (Graafschap, 1 punt achter Feyenoord, EL-finale verloren). De wereld had er net zo goed heel anders uit kunnen zien. Deze jaren valt alles bij PSV op zijn plaats. Straks pakken wij de titel weer een aantal keer op rij. Daar ben ik van overtuigd. Wat mij het meest deugd doet, is dat het financiële gat tussen Ajax en de rest almaar groter wordt. Dat gaat iedereen uiteindelijk wel merken ook. Mark my words
 
Rudeboy65
 
4
26 augustus 2018 om 02:36
Aha. En waar het hier heel wat postst ging om mooi voetbal kom jij ineens met dewerkelijke reden. De financiën. Ik denk dat het idd daar over gaat. Als Ajax zo doorgaat met geldsmijten wordt het zelfs voorde enige echte rivaal erg moeilijk. Dan moet PSV elk jaar de CL moeten halen om mee te kunnen doen.
 
BarryCopa
 
6
25 augustus 2018 om 22:43
Ooooh men. Dit zijn de lekkerste he. Op zn Duits. Dit wordt een leuke topic mede bezoekers Ff tussendoor, wie is in godsnaam die rechtsback? In 20 min 2x geel waarvan een vanaf de bank. Wat een clown
 
PSVChamps
 
5
25 augustus 2018 om 22:43
Wooooow.... Dit was wel erg slecht, maar een erg lekker resultaat uiteindelijk. Niet meer verwacht maar toch wederom gekregen! Blessuretijd-heroes!
 
TheFatMan
 
4
25 augustus 2018 om 22:43
Alweer een gekke ontsnapping zoals vorig jaar! Wie had dit nou verwacht? Maar wat was het spel vandaag ontzettend slecht zeg. Ik had wel een moeilijke avond verwacht maar dat PSV zo erg door de ondergrens zou zakken had ik niet zien aankomen. Dit deed serieus pijn aan mijn ogen. Rigo is er nog lang niet klaar voor. Maar Luuk blijft ondanks zijn belabberde spel een held! :D
 
ninamjx
 
5
25 augustus 2018 om 22:43
Ziet iedereen meteen tenminste weer hoe belangrijk de jong in dit elftal is. Bedank Luuk!
 
ajaxrkc33
 
13
25 augustus 2018 om 22:43
Dit is idd geen geluk meer maar gewoon knap van PSV dat ze steeds in de slotfase winnen. PSV gaat gewoon verder waarin ze vorig seizoen geëindigd zijn. Volgende week moeten we aan de bak tegen Vitesse om de achterstand niet groter te laten worden.
 
Thetruth
 
9
25 augustus 2018 om 22:48
Idd ik ben ook voor ajax en had gehoopt op Pec. Maar PSV flikt dit vaker is gewoon kwaliteit en ook de onkunde van de nederlandse eredivisie ploegen. PEC blaft altijd heel veel tegen PSV maar bijt niet en ondertussen scoort psv gewoon zoals altijd. Na PSV en Ajax komt er echt een hele tijd niets. gefeliciteerd PSV supporters.
 
Lee112
 
0
25 augustus 2018 om 23:07
Klopt. Ze winnen dit soort wedstrijden bijna altijd. Maar ik stress niet. Dit PSV zie ik punten laten liggen tegen top 6 clubs. Maar tegen de kleintjes winnen ze zelfs in de laatste minuut
 
alkatorian
 
0
26 augustus 2018 om 01:50
Als je dit bizar slechte spel zo ziet, en je ziet hoe Ajax kan (met nadruk op kan) spelen (tegen Luik, en bij vlagen tegen Kiev bijvoorbeeld)... dan zou je toch moeten zeggen dat Ajax zowel uit en thuis PSV eenvoudig moet kunnen verslaan. Met geweldenaren als Ziyech en Tadic.
 
caddy
 
2
25 augustus 2018 om 22:43
sjonge jonge wat een mazzel weer voor psv,en bij pec weten ze niet dat de wedstrijd pas afgelopen is als er gefloten word,maar als pec zo iedere wedstrijd voetbalt zie ik het wel goed komen
 
MartinaRody
 
3
25 augustus 2018 om 22:44
Deze wedstrijd snel vergeten. Op naar de CL. Maar toch nog even dit: bergwijn, wat was die vent aan het doen de hele wedstrijd? Mijn hemel. Niet om aan te zien. Tijd dat van malen de kans krijgt. Bergwijn, je speelt bij Psv, niet voor met alle respect az oid waar je soms mag wandelen. Daarnaast moet er een echt een creabea van een middenvelder erbij komen. Dit kan niet lang goed gaan. De miljoenen voor de CL (?!) moeten weer op het veld komen te staan.
 
AphexTwin
 
6
25 augustus 2018 om 22:44
Wat een sprookje. Zucht van opluchting door Nederland. Toch nog de overwinning weggehaald. Doorgaan tot de laatste seconde is toch wel een kwaliteit en zonder meer iets om trots op te zijn Die John van t Schip is wel een beetje treurig figuur om voortdurend te proberen PSV-ers en Van Bommel kaarten aan te naaien. Dat doe je niet. Ook fijn voor Luuk de Jong dat hij weer aan het scoren is gekomen. Rigo is er no niet helemaal aan toe. Die stond me daar een partij te slapen bij die goal van Van Crooy.
 
Arnout108
 
3
25 augustus 2018 om 22:44
Weer een competitiewedstrijd in een Europese cyclus overleeft. Op het spel is alleen wel een hoop aan te merken. De eerste helft was redelijk en had PSV er meer moeten maken en de tweede helft was ongelofelijk slecht. Dit moet echt beter!
 
Sjaaakie
 
3
25 augustus 2018 om 22:44
PEC tweede helft zeer goed gespeeld, hadden zeker een punt verdiend. Vind overigens wel dat deze wedstrijd opnieuw laat zien hoe erg kunstgras de competitie verpest. Je merkte gewoon dat bijna alle Psv'ers minder balcontrole hadden, namelijk Dumfries en Lozano die de bal eerst met de standbeen raken, maar ook veel passes die dan na de stuit toch verkeerd geanticipeerd worden. Dit was overigens niet alleen bij de Psv'ers zichtbaar, maar ook bij een paar van de nieuwe PEC spelers zoals Paal. Ook vond ik Kuipers bijzonder inconsistent fluiten. Voor de kleinste dingen werd geel getrokken terwijl bij sommige duidelijke overtredingen doorgespeeld werd...
 
El Fenomeno
 
3
25 augustus 2018 om 22:44
Ajax en psv hebben niets te klagen wat betreft scheidsrechterlijke beslissingen tot nu toe, dus vind ik het niet terecht dat ze elkaar wat verwijten.
 
Rochester
 
1
25 augustus 2018 om 22:44
Derde keer op rij in 1 week tijd dat PSV ervandoor gaat met de overwinning door een goal in (een van de) laatste minuut (minuten) en vorig seizoen ging PSV er ook al in blessuretijd ervandoor met de overwinning van door tegen Zwolle. Jammer, want als Ajacied had ik natuurlijk op puntenverlies van PSV gehoopt. Maar anderzijds heeft PSV mij wel weer geld opgeleverd met Toto (al is het niet heel veel, omdat ik niet heel veel had ingezet), dus heb wat dubbele gevoelens.
 
est-1913
 
8
25 augustus 2018 om 22:49
Geld inzetten op de concurrentie is wat sat betreft wel slim. Altijd iets te juichen. Speltip 37: verspreid je kansen.
 
Johannes79
 
4
25 augustus 2018 om 22:45
Ze zijn er nog trots op ook. Bah. Je begint bijna te geloven dat het een kwaliteit is.
 
soccerroos
 
1
25 augustus 2018 om 22:45
Van Bommel heeft de ideale tactiek gevonden, zorgen dat het heel lang gelijk staat zodat de tegenstander tevreden is en dan toe slaan. 3 in a row. ON: onzin natuurlijk PSV speelde 2e heft bizar slecht pec verdiende de overwinning maar 3 punten tellen.
 
ajaxrkc33
 
2
25 augustus 2018 om 22:59
Had Pec de kansen maar af moeten maken je weet dat hij dan aan de andere kant valt.
 
Robjax
 
2
25 augustus 2018 om 22:46
PSV word gewoon fluitend kampioen. Ookal hebben ze een mindere selectie als Ajax je kan gewoon niet van ze winnen
 
Futures
 
5
25 augustus 2018 om 22:58
Fluitend? Jij hebt duidelijk deze wedstrijd niet gekeken
 
KusH
 
1
25 augustus 2018 om 23:32
Zag ze niet op hun sloffen winnen hoor. Verre van. Laat staan fluitend. Wel is t lekker datf je dit soort westrijden toch wint. Einde vd streep zijn dat allemaal plusjes.
 
Davilla7
 
11
25 augustus 2018 om 22:46
In mijn ogen is de selectie van PSV simpelweg niet breed genoeg om serieus mee te doen om het kampioenschap. Met name op het middenveld is er een (totaal) gebrek aan kwaliteit. Als Hendrix straks nog een keer tegen een schorsing of blessure aanloopt, zal het mij niet verbazen als de hele boel in gaat storten. Overigens snap ik niet waarom Viergever de voorkeur krijg boven Isimat? Isimat is opbouwend matig, maar in verdedigend opzicht één van de beste verdedigers van de Eredivisie. Dat laatste kan over Viergever niet gezegd worden.
 
Akinfeev
 
6
25 augustus 2018 om 22:47
Wat een bizarre zaadploeg heeft dat psv toch..vorig jaar ook al 20 wedstrijden in die laatste schijtseconde de 3 punten binnengehaald.. Zal het een kwaliteit zijn? Als je psv supporter bent kom je wel vaak bij de zeeman voor die 3 pakken onderbroeken voor 5 euro want je schijt je broek toch wel iedere keer vol op deze manier man..
 
frietmet
 
9
25 augustus 2018 om 23:18
Overdrijf niet zo joh. 20 wedstrijden, ga fietsen man. Overigens wat die onderbroeken betreft heb je wel gelijk, maar die hebben we nodig omdat we in de broek schijten van het lachen om frustie ajacieden
 
 
5
25 augustus 2018 om 22:47
Zuur voor PEC,maardat gezever over geluk snap ik niet. De 1e, 2e, 57e of 96e minuut tellen toch allemaal gewoon even veel in een wedstrijd. psv blijft tot de laatste seconde gefocust.Was het United van Ferguson ook zo goed in. Dat is gewoon een kwaliteit.
 
consy
 
0
25 augustus 2018 om 23:46
Persoonlijk gaat het mij niet eens om die minuut, het gaat om het spel waar de meeste mensen ziek om zijn. PEC speelde gewoon beter, zeker de tweede helft. PSV had nou eenmaal wat meer over voor het wel bekende slotoffensief en dat mag je PEC aanrekenen, als je zoveel beter bent moet je het professioneler uitspelen en niet zo naïef verdedigen.
 
Ruuuud
 
4
25 augustus 2018 om 22:47
Wat een afgrijselijk slechte wedstrijd. Bewijst maar weer dat een ploeg met zo’n smalle selectie er nooit in gaat slagen om het zowel in Europa als NL goed te doen. CL kwalificatie gaat zeker tot meerdere malen puntverlies leiden want dan is het structureel de wedstrijd voor, en de wedstrijd na de CL wedstrijd slappe hap. Gelukkig was Guus Geluk ons weer eens goed gezind.
 
Sempros
 
2
25 augustus 2018 om 22:48
Onverdiend, ontzettend zuur dit. Bij rust ben je er mee akkoord dat het 0-1 staat, want PSV was veel beter. De tweede helft ben je heer en meester, en de eerste doelpoging van PSV ligt er in de blessuretijd in. Het spel van de tweede helft biedt perspectief, daarmee kun je elke ploeg verschalken.
 
consy
 
0
25 augustus 2018 om 23:48
Pff wat jammer indd, frustraties en krachttermen vlogen in het rond op de tribunes. En terecht natuurlijk want wat speelden we goed vanavond, laat ze dit nou ook eens een keer vasthouden. Volgende week dit niet laten zien zou nog veel teleurstellender zijn vind ik persoonlijk. Dit team hoeft niet mee te spelen om degradatie.
 
Sempros
 
0
26 augustus 2018 om 03:39
We hebben vandaag laten zien dat we voetballend gewoon voor het linkerrijtje kunnen spelen. Als je dit soort tegenslagen blijft krijgen wordt het wel een vertrouwenskwestie, maar we hebben te veel kwaliteit om niet boven te drijven uiteindelijk.
 
Objectief
 
3
25 augustus 2018 om 22:48
Scoren in de laatste seconden is wel degelijk een kwestie van geluk. Deels. Natuurlijk heeft PSV de conditie voor die laatste sprintjes. Natuurlijk hebben ze scorend vermogen. Maar als je in de tweede helft 45 minuten onder druk staat, niets creëert, en een paar tellen voor het einde ineens wel een goal maakt, dan is dat geen strategie, maar geluk. Net als vorige week, toen de bal onverwachts en ongepland voor de voeten van Rigo viel, die in de laatste minuut scoorde. Maak mij niet wijs dat dit allemaal expres zo laat in de wedstrijd gebeurt.
 
Mattiaspsv
 
7
25 augustus 2018 om 22:48
PSV is hier met heel veel geluk weg gekomen, PEC was in de 2e helft stukken beter en ik vond ook dat ze het meer verdienden om te winnen. Ik miste bij PSV de wil om te winnen en de felheid om de wedstrijd over streep te trekken, en dandat uitgerekend de Jong 2 doelpunten maakt, degene die de laatste tijd geen pepernoot wist te raken. Duidelijk is voor mij wel dat er nog een versterking moet komen op het middenveld die er gelijk staat, het middenveld wordt niet voor de eerste keer totaal overlopen. Ik maak me ook een beetje zorgen over de manier waarop er over het algemeen wordt uitverdedigd, vooral onder druk. Wellicht dat dit te maken heeft met het samenspel tussen de verdediging en het middenveld, dat weet ik niet. Pereiro was bijna onzichtbaar en Bergwijn liet het ook afweten. Ik heb vandaag een zeer zwak PSV gezien en juist degene die het team op sleeptouw moeten nemen waren de zwakke schakels vandaag. Ook de manier waarop er steeds maar weer een balletje terug en balletje breed word gespeeld kan mij niet bekoren, ik mis een stukje creativiteit. Ik hoop toch op een type als Guardado die er nog bij komt die zowel verdedigend als creatief iets toevoegt. Ik weet niet of het te maken heeft met het kunstgras of wellicht met het spelen van de Europese wedstrijd maar zoals PSV vandaag speelde kan écht niet en we zijn hier met hã©ã©l veel geluk weg gegaan met 3 punten.
 
Chefvoetbal
 
5
25 augustus 2018 om 22:48
Geeft toch wel te denken dat PSV in de tweede helft compleet wordt overklast door een Zwolle wat ontzettend slecht is begonnen aan de competitie. Na de eerste wedstrijd tegen Utrecht heb ik eigenlijk alleen nog maar het PSV gezien van Cocu. Moeten tegen Bate uit een ander vaatje tappen. Dumfries overigens ontzettend kwetsbaar, komt tekort voor de top.
 
MartinaRody
 
6
25 augustus 2018 om 22:57
Dan kijk jij echt andere duels. Miss moet je je ook niet bemoeien met andere teams. PSV speelt heerlijk voetbal, naar voren druk zetten, linies overslaan etc. Dat het vanavond niet uitkwam, so what? 3 point. En mind you, wedstrijd duurt 90min en een beetje. Tja, waar blijft de kritiek op de jong? haha. Zo mooi. 9 uit 3, en komende week thuis tegen bate. Wat wil een mens nog meer? Ik wens in ieder geval sterkte in Kiev (laat ik me ook uiten over andere teams, wordt knap lastig daar).
 
Chefvoetbal
 
5
25 augustus 2018 om 23:14
Och och voel je je aangevallen kereltje? Je reactie geeft al aan dat ik een gevoelig snaartje raak, aangezien je er allerlei dingen bijhaalt die ik niet eens benoem. Erg kinderachtig om te zeggen dat iemand op een vrij forum geen mening mag geven over andere teams. Fijn voor je dat je zo geniet van het voetbal van je clubje, buiten Utrecht heb ik echter nog geen heerlijk voetbal kunnen ontwaren.
 
Kyle66
 
2
25 augustus 2018 om 23:19
Heerlijk voetbal nog wel. Je weet dat Hans Anders korting geeft? Ik zou snel gaan als ik jou was. Dan zie je veel beter.
 
joker030
 
1
25 augustus 2018 om 22:48
Vorig jaar zei ik dat dit zo niet goed kan blijven gaan, maar PSV gaat vrolijk verder met het maken van beslissende goals in de 90ste minuut. Ongekend zeg.
 
alkatorian
 
1
25 augustus 2018 om 22:48
Dit is gewoon een kwaliteit. Misschien heeft Schwaab de duitse mentaliteit erin geslepen. Petje af hoor, hoe frustrerend ook.
 
Hoofdstad Cult
 
1
25 augustus 2018 om 22:48
Wat heb ik genoten van PEC vanavond. En wat een drama was dat PSV voor de tweede keer op rij. Maar dat weten ze zelf ook wel natuurlijk. Ik zeg PSV fans kom er maar in!
 
Master 1
 
6
25 augustus 2018 om 22:49
Slecht spelen en toch winnen na een zware week met veel reizen. Zo word je dus kampioen.
 
EzioMessi
 
3
25 augustus 2018 om 22:49
Tja.. je raakt er gefrustreerd van dat ze wéér ontsnappen, maar ze dwingen het wel af en daar heb ik absoluut respect voor. Wou dat wij dat ook wel eens hadden. Dan moeten we het maar in een onderling duel bewijzen dat we sterker zijn
 
Jeff85
 
2
25 augustus 2018 om 22:50
Zwolle doet zichzelf hier enorm tekort. De tweede helft speelden ze PSV bij vlagen weg, maar vergeten te scoren. PSV was ook heel matig, maar weet dan toch nog te scoren. Ik zou mij als PSV zijnde wel druk maken om de verdediging. Dat is verreweg de zwakste linie. Met name Dumfries is verdedigend een drama en heeft nog geluk gehad dat hij geen tweede gele kaart kreeg. Het gaat mij benieuwen hoe de verdediging zich gaat houden in de champions league.
 
justin1997
 
5
25 augustus 2018 om 22:50
En dit team gaat waarschijnlijk cl spelen lachwekkend
 
Timba69
 
21
25 augustus 2018 om 22:54
Ja je kunt beter gelijk spelen tegen Heracles thuis..
 
Hoofdstad Cult
 
5
25 augustus 2018 om 22:58
Man schei uit. PSV is compleet scheel getikt in de 2e helft. Ajax niet door Heracles.
 
Timba69
 
11
25 augustus 2018 om 23:03
Dat was ook thuis...en VVV uit? Was ook een demonstratie zeker...
 
alkatorian
 
1
26 augustus 2018 om 01:55
Je krijgt wat je verdiend. Er komt uiteindelijk een periode dat alles andersom uitpakt.
 
Jeff85
 
2
25 augustus 2018 om 23:02
Vooral de verdediging is totaal niet champions league waardig. Dat gaat ze denk ik ook opbreken in de champions league.
 
Timba69
 
1
25 augustus 2018 om 23:09
Ik vond het middenveld een groter probleem
 
FCB_Catalunya
 
1
25 augustus 2018 om 22:51
Dat begint dit seizoen vroeg lijkt het wel, het geluk van de kampioen... Ik kan er zelf niet naar kijken, maar ik ben dan ook voor Ajax. Het is wel onderhand een kwaliteit van PSV geworden en ook vandaag flikken ze het weer, hopelijk eindigt het dit seizoen niet met een feest in Eindhoven.
 
Jeff85
 
2
25 augustus 2018 om 23:07
Dit is volgens mij ook alleen mogelijk in de eredivisie waar de tegenstanders keer op keer falen om hun kansen af te maken. Hierdoor blijft PSV toch in leven.
 
007
 
2
25 augustus 2018 om 22:52
Geef eerlijk toe dat dit weer balen is, maar we hebben pas drie potjes achter de rug. PSV zal beter moeten gaan spelen en dat weten ze ook. Het seizoen is net begonnen mensen....
 
cabinessence
 
7
25 augustus 2018 om 22:53
Als je zo vaak wint in de blessuretijd, dan is het niet alleen maar geluk. Tot de 93e minuut scherp, gedreven, fit en gemotiveerd blijven is ook een kunst op zich, die andere ploegen blijkbaar minder goed beheersen.
 
Gabstra
 
2
25 augustus 2018 om 22:57
het gebeurt inderdaad zelden dat ze in de slotfase verliezen. Een bijzondere kwaliteit, dat zeker.
 
joker030
 
2
25 augustus 2018 om 23:01
Natuurlijk heeft het met kwaliteit te maken. PSV heeft op iedere positie een betere speler dan PEC. Maar het is wel ongekend dat ze nu drie wedstrijden achter elkaar een wedstrijd in de laatste minuut beslissen.
 
Futures
 
1
25 augustus 2018 om 22:56
Kuipers heeft psv wel gespaard. Verder verdiende Pec de 3 punten maar ja op het eind geven ze zelfs dat ene puntje nog weg. Jammer
 
Tijnstar4ajax
 
0
25 augustus 2018 om 22:56
Wie zegt dat dit kwaliteit is heeft een mega bord voor zn hasses.. wat een nare vieze overwinning. Zwolle verdiende meer...en heel toevallig weer in de slot seconden...het is maar waar je trots op bent.. Liever terrecht en overtuigend winnen of keihard op je bek gaan dan zo een wedstrijd winnen.. gefeliciteerd van uit Amsterdam..maar ga mij niet vertellen dat het zo geweldig gaat daar.. misschien moeten ze is gaan poggen dat het crisis is in Eindhoven
 
Gabstra
 
9
25 augustus 2018 om 23:00
Stel je niet zo aan man. Wij winnen vorige week met het nodige geluk en het is inmiddels bekend dat psv in de eindfase vaak scoort. So be it.... Over een paar weken gaan we zien wat de krachtsverschillen zijn.
 
fct1981
 
10
25 augustus 2018 om 23:02
Jankerd, nee die var in Venlo was lekker! Dat is nu typisch een wedstrijd die je niet wil winnen. Mooi en overtuigend winnen? Alsof Ajax altijd mooi voetbal speelt. Crisis in Eindhoven? Die deden het prima in de cl en nationaal ook de laatste jaren. Ben niet voor PSV maar wat een zure reactie en afgunst.
 
Magert
 
14
25 augustus 2018 om 22:57
Alleen al die zure reacties. Geweldig!
 
Janta
 
1
25 augustus 2018 om 22:58
PEC Zwolle heeft in de 2e helft alle kansen gehad om de wedstrijd te beslissen in hun voordeel maar als je ze niet maakt dan doet de tegenstander dat wel. Dat is 2 van de wetten in het voetbal.
 
Peter125
 
1
25 augustus 2018 om 22:58
gefeliciteerd PSV met deze verdiende 3 punten. ziet geluk houd in 2019 op.
 
fct1981
 
10
25 augustus 2018 om 22:58
Als je dit topic zo doorleest en die zure reacties van Ajacieden leest die tegen en Heracles en vvv net zoveel geluk hadden, dan hoop je gewoon dat PSV kampioen wordt. Luuk de Jong afgelopen week totaal bij de benen afgezaagd en nu pakt hij de puntjes, mooi voor hem, werkt altijd hard en speelt in dienst van het elftal.
 
AphexTwin
 
5
25 augustus 2018 om 22:59
Een dingetje..... Ik gun het PEC dit jaar nog wel om nog een competitie thuiswedstrijd tegen een topploeg te winnen. Altijd met lege handen staan is ook zo treurig.
 
cabinessence
 
9
25 augustus 2018 om 23:00
Maar wat is die Van `t Schip een sukkel, zeg. Die was zo druk bezig met huilen over wat Van Bommel aan het doen was ("hij staat buiten z`n vakje! Het klaagt tegen de vierde man! Hij moet Dumfries wisselen!" )... Misschien had hij zelf meer energie moeten steken in het scherp houden van z`n elftal in de laatste minuten...
 
Quirento
 
2
25 augustus 2018 om 23:39
Inderdaad, gun die man niks. Staat je team te strijden en ga je zelf lopen janken op iets wat geen invloed heeft op de wedstrijd.
 
consy
 
0
25 augustus 2018 om 23:51
Ach laat die man lekker, hij staat ook onder druk en probeert er op deze manier alles uit te halen. Iets wat jullie Markje trouwens ook altijd (heel terecht) heeft gedaan, die armen op de schouders van Kuipers waarmee hij bijna een knuffel wil geven kun je ook uitleggen als kotsmisselijk gedrag maar het is gewoon slim.
 
RamonDore
 
1
25 augustus 2018 om 23:01
Zuur zuur zuur!!! Maar waar het vorig jaar soort van kwaliteit leek lijkt het nu echt op geluk! Tegen Fortuna en puntloze pec dus straks uit bij pak hem beet Heerenveen az etc gaat dat wel ophouden!
 
TastySoup
 
2
25 augustus 2018 om 23:23
Wel realistisch blijven: Fortuna zakte vorige week na de gelijkmaker helemaal in en voetbalde amper meer. PSV was toen gewoon beter en verdiende de overwinning, dat deze in de 89e minuut werd behaald is zuur misschien maar absoluut geen geluk. Ook tegen Bate was PSV beter en verdiende het de overwinning.
 
RamonDore
 
0
25 augustus 2018 om 23:29
Tegen bate ben ik met je eens was prima overwinning met op het eerste kwartier na ook prima spel! Maar vandaag had niks met klasse te maken ze waren flets en fantasieloos en pec verdiende gewoon minimaal een punt dus echt klasse was het niet! Tel daarbij de niet gegeven kaart voor zoet op en kijk naar zn redding op penalty: metertje voor zn doellijn dus had eigenlijk over genomen gemoeten.. dit geluk houd gedurende dit seizoen wel een keer op
 
Stormjager
 
7
25 augustus 2018 om 23:02
Wat een pijn en frustratie hier zeg. Natuurlijk zou ik als PSV supporter graag zien dat ze met de vingers in de neus met 0-8 ff winnen. Met een nieuwe coach, na een Europese wedstrijd en een jeugdig team vindt ik het mooi om te zien dat je met een hoop karakter ook een wedstrijd binnen kan halen. Als het niet ken zoals het mot, mot het maar zoals het ken...
 
Brada-Mufc
 
6
25 augustus 2018 om 23:02
Kunstgras is gewoon een groot competitie vervalsing.het is gewoon lastig voetballen op dat plastic dus ik kan heel goed begrijpen dat PSV daar slecht speelde.
 
fct1981
 
3
25 augustus 2018 om 23:06
Direct afschaffen...lachertje van Europa en de KNVB werkt er lekker aan mee....dieptriest dat plastic
 
consy
 
1
25 augustus 2018 om 23:53
PSV werd afgetroefd op onder andere mentaliteit en voetballend vermogen. Als je dat na deze wedstrijd nog wil koppelen aan de ondergrond heb je geen plaat voor die lege kop van je maar een compleet appartementencomplex.
 
Brada-Mufc
 
2
26 augustus 2018 om 00:25
Dat lijkt zo.omdat teams moeite hebben om op plastic te spelen.motiverend is het niet.op normaal gras had Zwolle geen schijn van kans gehad.daarom is het competitie vervalsing
 
DoValentine
 
0
25 augustus 2018 om 23:03
Van Bommel heeft de Duitse manier meegenomen naar PSV.
 
tigran93
 
6
25 augustus 2018 om 23:05
2de helft zag het er niet uit. Maar vind persoonlijk 3 punten belangrijker. Helemaal na de verre wedstrijd van afgelopen dinsdag. Zwolle support excuses maar wat een leuk team hebben jullie. Hmm ajaxieden zouden jullie aub iets anders willen doen ipv over geluk praten?! Zijn jullie heracles en vvv van afgelopen weken vergeten?juist! Mede psv’ers gefeliciteerd
 
Objectief
 
2
25 augustus 2018 om 23:31
Ajax was (veel) beter tegen Heracles en Vvv, maar PSV werd weggespeeld door de nummer laatst die in maart voor het laatst won maar nu de overwinning verdiende. Dat is wel een verschilletje.
 
tigran93
 
5
25 augustus 2018 om 23:47
Zwolle was beter in 2de helft. Dat zelfde geldt voor heracles. Ik snap dat j als ajaxied zijnde maar na excuses zoekt om het geluk bij psv te noemen en verdient van ajax.
 
Peperbus038
 
1
25 augustus 2018 om 23:06
Ik was er al bang voor de laatste 10 minuten dat het weer zo eindigde zoals vorig jaar hier. Het was lekker geweest om na de vorige 2 wedstrijden een punt mee te nemen uit Eindhoven. 3 wedstrijden 0 punten. Tegen Heerenveen hadden we best kunnen winnen en ook nu was een gelijkspel/winst wel verdient denk ik. Maar als we zo blijven spelen komen de punten zeker Psv supporters gefeliciteerd. Dit is zeker een kwaliteit
 
 
3
25 augustus 2018 om 23:06
3 punten zijn 3 punten 90 minuten duurt het met extra tijd klaar punt uit het resultaat telt . Op alle vragen en verwensingen gaan we niet op in het zijn gewoon 3 punten + op naar woensdag
 
Rudeboy65
 
4
25 augustus 2018 om 23:08
Wat een heerlijke punten weer! Al moet ik wel zeggen dat ik door al die veel te spannende potten zoveel hartschade oploop dat ik mijn pensioen niet meer ga halen. Hahahaha Poeh, veel te spannend. PSV moet toch snel het spel gaan spelen dat MvB wil. Dominant + bal snel terugveroveren. Dan kom je niet echt meer in de problemen. En een beetje snel graag. LvG zei het al: Hello! Listen to the manager!
 
RamonDore
 
2
25 augustus 2018 om 23:31
Hoe wil je met dit team zonder creatieve middenvelder dominant gaan spelen?
 
Rudeboy65
 
3
25 augustus 2018 om 23:53
Mauro Junior. En vette pech dat Thomas zo’n klote blessure opliep, anders had hij zich kunnen bewijzen.
 
BimboOro
 
5
25 augustus 2018 om 23:14
Umhh, serieus? Je bedoelt de penalty? Van duinen speelt de bal ver voor zich uit om Zoet in, als Zoet 'm had laten lopen was het gewoon een achterbal. Een gele kaart was op zijn plaats geweest, wellicht. Maar Rood?
 
RamonDore
 
1
25 augustus 2018 om 23:33
Ja rood..... zoet is de situatie niet meester en pakt van duinen zonder intentie de bal te spelen dus geen tripple punishment regel maar gewoon verdiend rood!
 
Stormjager
 
3
25 augustus 2018 om 23:55
Hier zijn er weer een paar die de regels beter kennen als WK scheidsrechter Kuipers. Zijn uitleg op tv niet gehoord?
 
pipoli
 
0
26 augustus 2018 om 01:04
Kuijpers legde het uit maar de back van Fortuna kreeg in Den Haag voor een soortgelijke overtreding een pingel-tegen + geel????
 
Arnhem1979
 
1
25 augustus 2018 om 23:10
PSV word gewoon weer kampioen als je weer zoals vorig seizoen zoveel mazzel hebt! Zonde van de competitie
 
Derderster
 
5
25 augustus 2018 om 23:12
Het is niet de verdienste van PSV om zo te winnen. Het is het tactisch onvermogen van clubs als PEC om de bal telkens in blinde paniek weg te rossen in plaats van de laatste minuten rustig uit te spelen. Je ziet die goal aankomen. Dit is het niveau van een groot deel van de Eredivisie, helaas...
 
consy
 
0
25 augustus 2018 om 23:55
Als supporter van PEC moet ik dit helaas beamen ja, je roept het over jezelf af door de laatste minuten zo te gaan spelen.
 
messirini
 
3
25 augustus 2018 om 23:22
Hmmm, wat je dus leest in de reacties is dat psv Alleen maar goed moet spelen om te winnen. Mentale weerbaarheid van psv is geniaal, het is dan ook mooi om te zien dat een team overlopen kan worden, maar alsnog op zijn plek word gezet door een team die je in rouw dompelt. Het voelt heerlijk de drie punten. It aint over till fat lady sings.
 
grasveld7
 
3
26 augustus 2018 om 00:29
Dat is ook een manier hoe je het kan zien, maar dan wel puur in eigen belang. Als je zo voetbalt tegen een Ajax, Vitesse of AZ om er maar een paar te noemen, krijg je er zo 4 om de oren en ga je er met grote cijfers vanaf. Het is feitelijk ook een gebrek aan vorm en kwaliteit van de tegenstander.
 
Objectief
 
1
25 augustus 2018 om 23:29
Vraagje. Wat vinden we nu allemaal van Lozano? Op die ene prachtige actie na (in buitenspel weliswaar) heb ik hem alweer niet gezien. Ja, hij maakt wel eens een mooie goal, zoals tegen Bate, maar hij valt mij toch meer op door zijn missers en gebrek aan overzicht. Zoals in de eerste helft toen hij alleen op de keeper af kon gaan en in het zijnet schoot. Ja, hij werkt hard, maar dat doen er wel meer in de Eredivisie. Ik vind dat Lozano op zijn 23e niet alleen maar potentie moet laten zien, maar gewoon echte kwaliteit. Dus niet alleen af en toe een goede goal maken, maar veel dwingender zijn.
 
Rudeboy65
 
5
25 augustus 2018 om 23:59
Dat is afgesproken werk. Stiekem wat goals en assists geven, maar niet te opvallend. Vanaf 1 september mag ie los.
 
Rudeboy65
 
4
25 augustus 2018 om 23:57
Nog even een verzoek aan de media en alle reaguurders hier: willen jullie Luuk de komende weken blijven afzeiken? Gaat ie blijkbaar beter van spelen en scoren! Gek trouwens, dat KJH ook nog op nul stond tot vanavond, maar dat blijkbaar geen probleem was. Hoe dan ook, ik ben blij met de puntjes, maar voor mijn hart is het beter dat PSV sneller en meer scoort in de wedstrijd. Phew.
 
Chefvoetbal
 
0
26 augustus 2018 om 00:53
Op 0 in de Eredivisie, maar heeft er in Europa al 4 gemaakt...
 
pinko
 
0
25 augustus 2018 om 23:57
Er zit een bepaald gen in de PSV selectie dat bepaald dat wedstrijden met op het laatst een gelijke stand, dienen te worden gewonnen. En dat gebeurt dan ook. Tekent de kampioen van vorig en dit seizoen. Deze gewonnen punten zijn juist op het einde van de competitie bepalend. Mijn complimenten, al ben ikk als Ajax supporter er nooit blij mee, maar ook vanavond had ik niet anders dan op een PSV doelpunt in de laatste minuten gerekend. En als in de allerlaatste minuut dan de tegenstander vergeet een bal weg te rammen, weet je wat er komt......
 
Rudeboy65
 
3
26 augustus 2018 om 00:00
Geluk is altijd een factor, maar als je idd topfit bent zijn de kansen op een late goal groter.
 
Objectief
 
0
26 augustus 2018 om 12:37
Klopt. Maar dat ze dan ook daadwerkelijk vallen is toch wel bizar. Ik bedoel: Zwolle stortte niet in in de 80e minuut of zo, nee, ze bleven recht overeind tot 90+1. Dan is het echt apart dat in die 2 minuten de goal alsnog valt.
 
Rudeboy65
 
1
26 augustus 2018 om 18:45
Een aantal spelers van PSV vertelden juist dat in de laatste 10 minuten een aantal Zwollenaren niet meer mee konden en tegen kramp aanzaten en twee ook echt kramp hadden. Dus dan is het wel degelijk zo dat PSV bv nog op 95% door kan en PEC bv op 88% en kan dus in de top het verschil maken.
 
Bossie
 
0
26 augustus 2018 om 00:17
Ze hebben weer op zijn Duits gewonnen, hoe frustrerend het ook is. PSV blijft tot de laatste seconden door gaan en ook hier gaat de eeuwen oude stelling weer op, als je zelf niet scoort valt die aan de andere kant.
 
snowy
 
2
26 augustus 2018 om 00:18
snap alleen een ding niet, als ik een keeper bij een ander team de zelfde overtreding zie maken gaan ze er af met rood. Toch wel lucky PSV
 
plonsdekikker
 
2
26 augustus 2018 om 00:35
wat een Lucky team, vreselijk onverdiend en sneu voor Zwolle. Ziek wordt je ervan als je ziet hoe PSV wederom in de laatste minuut de punten pakt. Binnenkort wordt dit zwakke voetbal meedogenloos afgestraft. Van Bommel het was een wanprestatie qua voetbal
 
RamonDore
 
2
26 augustus 2018 om 00:53
Schandalig ook dat dumfries niet zn tweede geel krijgt... lijkt wel of PSV op cruciale momenten geholpen worden door geluk of arbitrage..
 
Nickde Leeuw
 
0
26 augustus 2018 om 01:52
Onterecht gewonnen had gewoon met rood van het veld gemoeten, ze zijn weer eens gematch
 
Real_Amsterdam
 
1
26 augustus 2018 om 02:03
Ik wil graag mijn excuses aanbieden voor het respectloze gedrag dat ik in dit topic heb vertoont. Ik ben op dit moment zwaar geïrriteerd maar ik wil alle psv supporters feliciteren met de overwinning
 
JuanLuisGuerra
 
2
26 augustus 2018 om 02:21
PSV was de 1e helft de bovenliggende partij, Pec de 2e, zonder grote kansen te creëren. Of je in de 70e of 95e scoort, is natuurlijk irrelevant, waarbij de geluksfactor geen rol speelt. Het is juist een kwaliteit dat PSV erin blijft geloven. Het zegt heel veel over de mentale en fysieke kracht van PSV.
 
Sempros
 
0
26 augustus 2018 om 03:35
Zonder grote kansen te creëren, geloof je het zelf?
 
JuanLuisGuerra
 
1
26 augustus 2018 om 11:45
Welke grote kansen dan?
 
BartTempelaar
 
0
26 augustus 2018 om 03:04
Al een jaar lang geluk... Wanneer houdt dat nou eens op dan?
 
JuanLuisGuerra
 
0
26 augustus 2018 om 11:46
Wat hebben late doelpunten met geluk te maken?
 
taatje66
 
1
26 augustus 2018 om 07:03
PSV zit met het hoofd tegen Bate,zo simpel is dat en ze gaan steeds groeien met de week. Eerste helft was het PSV en 2e helft Pec .
 
Schalkezwolle
 
0
26 augustus 2018 om 09:22
man o man, wat een pech! je speelt PSV helemaal van de mat de 2e helft en toch sta je met lege handen. Wat een frustrerende dag was het gisteren. Ook wil ik nog wat zeggen over van Bommel, die vind ik nu al zeer vervelend met zijn maniertjes langs de kant van het veld. Wat een ongelooflijke zeur. Zal hij toch mee moeten ophouden!
 
JuanLuisGuerra
 
1
26 augustus 2018 om 11:47
Je speelt PSV v/d mat? Nogal overdreven natuurlijk en Zwolle heeft amper grote kansen gehad. Wel aardig wat dreiging en schietkansen, maar da's heel wat anders dan grote kansen. Bovendien was PSV de eerste helft de betere partij. Over de hele wedstrijd genomen, was een gelijkspel daarom terecht geweest.
 
Objectief
 
0
26 augustus 2018 om 12:39
Ja, van de mat gespeeld, dat was wel duidelijk. In de eerste helft was PSV ietsje beter, in de tweede was PEC een paar klassen beter.
 
JuanLuisGuerra
 
0
27 augustus 2018 om 16:09
Een paar klasses beter? Op basis waarvan? Welke grote kansen heeft pec gehad? Een paar schietkansen en wat dreiging, that's it. PSV domineerde de eerste helft en kreeg wel enkele grote kansen. Een gelijkspel was terecht geweest.
 
JuanLuisGuerra
 
0
26 augustus 2018 om 11:50
Wat te denken van het bijzonder kinderachtig gedrag van john van het schip? Hoe zielig en gefrustreerd moet je zijn om de arbitrage te attenderen op het feit dat Mark Van Bommel buiten het coachvak zou staan. Wát een niveau......
 
JacobBosma
 
0
27 augustus 2018 om 10:55
Ik heb een ruime samenvatting bekeken van PEC-PSV vanwege eigen sportieve activiteiten en moet mij van het hart dat ik teleurgesteld ben in Teletekst. Daar stond zaterdagavond laat doodleuk dat PSV een nauwelijks verdiende zege in Zwolle had geboekt. Dat is echt onzin. De ploeg had veel meer kansen en dreiging dan Zwolle, dat los van de penalty, de mooie goal en een beetje pressie gedurende tien minuten in de tweede helft, toch weer pover voor de dag komt voor eigen publiek.
 
consy
 
0
27 augustus 2018 om 10:59
Als je de wedstrijd niet in zijn geheel hebt gezien kun je er ook geen goed oordeel over vellen. PEC was een stuk beter.
 
JuanLuisGuerra
 
0
27 augustus 2018 om 16:10
Nee hoor, PSV was de eerste helft beter, pec de 2e, maar zonder grote kansen te creëren. Een gelijkspel was daarom terecht geweest.