PSV pakt door en wil naast Joey Veerman ook Riechedly Bazoer
Dinsdag, 4 januari 2022 om 06:56

PSV lijkt een daadkrachtige transferperiode tegemoet te gaan. De Eindhovenaren, die maandag op een aantal details rond kwamen met sc Heerenveen over de transfer van Joey Veerman, houden ook de verrichtingen van Riechedly Bazoer nauwlettend in de gaten, meldt het Eindhovens Dagblad. De centrumverdediger van Vitesse, die naar verluidt open staat voor een transfer naar PSV, zou mogelijk komende zomer transfervrij de overstap moeten maken.

Een eventuele terugkeer van Bazoer bij PSV ligt gevoelig. De voormalig jeugdspeler vertrok in 2012 tegen de zin van toenmalig technisch directeur Marcel Brands naar Ajax, waar hij zijn doorbraak beleefde. Hij maakte tussen 2006 en 2012 onderdeel uit van de jeugdopleiding van de Eindhovenaren, maar tekende er nooit een profcontract. Ajax besloot hem daarop naar Amsterdam te halen, waarna hij via VfL Wolfsburg en huurperiodes bij FC Porto en FC Utrecht in 2019 terugkeerde in Nederland in het shirt van Vitesse.

Bazoer leek afgelopen zomer dicht bij een transfer, maar moest toen toezien hoe zijn werkgever daar een stokje voor stak. De verdediger annex middenvelder had de mogelijkheid om naar Olympique Marseille te verkassen, maar Vitesse verlangde meer dan de geboden vier miljoen. De Franse club trok later te stekker uit de onderhandelingen. Bazoer heeft al vaker te kennen gegeven graag een stap te willen maken. Hij zou zijn carrière graag voortzetten in de Ligue 1, waar zijn salaris een stuk hoger komt te liggen dan bij Vitesse. De houding van Vitesse kon Bazoer alles behalve bekoren.

Mocht Vitesse nog iets aan Bazoer willen verdienen, dan zou hij deze winter verkocht moeten worden. Komende zomer loopt hij uit zijn contract in Arnhem. De man die afgelopen zomer een transfer in de weg stond voor Bazoer, technisch directeur Johannes Spors, is inmiddels vertrokken naar Genoa. Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV geïnteresseerd is en tevens met zijn management heeft gesproken. Het lijkt er echter op dat de club wacht tot komende zomer, daar deze winter de pijlen op Joey Veerman worden gericht, die op een haar na rond is met de Eindhovenaren.

Meer nieuws
   
23:16
23:16
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
1
   
23:03
23:03
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
2
   
22:56
22:56
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
87
   
22:23
22:23
Graafschap-fans eisen dat duel wordt stilgelegd na medisch noodgeval op tribune
19
   
22:13
22:13
'Man United schakelt razendsnel door na vertrek Varane en ziet opvolger in PL'
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (138)

 
VijfMeterLijn
 
59
4 januari 2022 om 06:59
Echt top zo`n probleemkind en een matige middenvelder als Veerman. Er moet toch wel iets beters rondlopen?
 
100% Meijer
 
14
4 januari 2022 om 07:02
Veerman heeft nog wel de juiste instelling en zie ik het wel redden. Badoer heeft echter al meermaals bewezen niet met de druk om te oresenteren om te kunnen gaan
 
De Toekomst
 
77
4 januari 2022 om 07:13
Joh, als deze twee een halfjaartje pieken en PSV het kampioenschap bezorgen heb je het geld er alweer uit. Het is niet alsof het veel slechter kan met Propper, Van Ginkel, Thomas of Guti naast Sangare. En ook Ramalho lijkt alweer wat minder te presteren dan in het begin. Dus ik denk dat PSV hier wel sterker van wordt en dat kan net het verschil betekenen.
 
The-Jump
 
17
4 januari 2022 om 07:33
Bazoer komt pas in de zomer. Al is dat de betere aanwinst van de twee. Veerman mag van mij naar Feyenoord.
 
jermainejenas
 
2
4 januari 2022 om 08:32
Er staat in de tekst dat Bazoer pas in de zomer komt, maar er staat ook dat als Vitesse nog iets wil overhouden aan Bazoer ze nu moeten verkopen. Ik denk dat PSV er goed aan doet om hem nu te kopen. In de zomer zijn er waarschijnlijk meer gegadigden en is de kans groter dat hij naar het buitenland gaat. Middenveld, verdediging bij PSV is echt niet zo sterk. Ze kunnen beide spelers denk ik goed gebruiken.
 
The-Jump
 
1
4 januari 2022 om 09:14
Ben ik benieuwd wat Vitesse voor hem vraagt. En ik zeg niet dat Veerman sowieso niets toevoegt, maar met o.a. Maher, ramselaar, Doan en Berg heeft PSV vaker geprobeerd binnen de competitie zich te versterken. Ik kan weinig voorbeelden noemen van spelers die wel geslaagd zijn de laatste jaren.
 
LeonPeeters
 
0
4 januari 2022 om 10:03
Ja idd, kun je nu dan ook uitleggen wie er bij ajax dan nog minder presteert daar ze minder punten met een betere selectie.
 
Formus
 
2
4 januari 2022 om 10:36
The Jump: Pröpper?
 
MessiBazoer
 
19
4 januari 2022 om 07:57
Bazoer gratis ophalen is toch prima?
 
Fossen
 
32
4 januari 2022 om 08:25
Dan moet jij wel je naam aanpassen denk ik of niet? ??
 
MessiBazoer
 
49
4 januari 2022 om 08:28
@Fossen, Nog niet eens aangedacht ??. @VZ, Kan ik dat met spoed aanvragen? ??
 
Fossen
 
9
4 januari 2022 om 08:31
Hahaha, humor.
 
 
24
4 januari 2022 om 08:06
Bij Heerenveen verliezen we onze beste speler die ik in jaren heb gezien. Bizar dat we zo'n geweldige speler voor 500k hebben kunnen oppikken. Die gaat ook moeiteloos met PSV meedraaien
 
MessiBazoer
 
11
4 januari 2022 om 08:08
Wel een gewaagde uitspraak als je de de laatste jaren de transfers hebt gezien van subtop naar top. En eigenlijk kan je Heerenveen amper subtop noemen. Waarom ben je er zo van overtuigd?
 
HveenBayern
 
15
4 januari 2022 om 08:09
Klopt, al is het Veerman ook zeker gegund. Verbaas me echt dat er iets om hem heen hangt dat hij z’n koppie laat hangen of niet goed genoeg is. Herken dat totaal niet, en kijk alle wedstrijden van Hveen
 
 
20
4 januari 2022 om 08:12
@HveenBayern: Zijn interviews zijn soms wel tenenkrommend. Maar klopt. Hij hoort altijd bij de spelers met de meeste meters. En zijn passing is subliem. Dat gaat heerlijk lopen met Sangaré naast hem. MessiBazoer negeer ik natuurlijk
 
Duodecim
 
10
4 januari 2022 om 09:00
Volledig mee eens, Joey Veerman zou een goede aanwist zijn voor PSV. Iedereen praat elkaar na op dit forum terwijl ze 1 of 2 wedstrijden van Heerenveen hebben gekeken... Ik heb alle wedstrijden van Heerenveen bekeken en Veerman is een geweldige voetballer, met een beter team om zich heen wordt hij alleen maar effectiever! En ik negeer de opmerking van MessieBazoer half, let alleen genoeg op om te zeggen dat een nieuwe trainer (en spits) wonderen zou doen!
 
Bongiorno
 
2
4 januari 2022 om 10:38
@Mangalista Heerenveen is een grauwe middenmoter. Bedenk je hoe enorm iemand als Labyad uitblonk bij Utrecht en hoe kansloos het is bij Ajax, of hoe zwaar Doan aan de kar trok bij Groningen en hoe die nu al zijn restwaarde kwijt is bij PSV. Deze transfers gaan de laatste jaren nooit goed. Maar wie weet he!
 
 
4
4 januari 2022 om 10:58
Heerenveen is minder dan een grauwe middenmoter. Wat een idioot argument alsnog. Daar ga ik natuurlijk niet op in
 
G-schock
 
1
4 januari 2022 om 15:05
Als Doan zo door gaat als voor zijn blessure dan heeft PSV er veel plezier aan hoor. En dan kijk ik er niet van op dat er nog winst op hem wordt gemaakt.
 
KevinKluivert
 
2
4 januari 2022 om 15:28
@mangalitsa Heerenveen eindigde met alle respect de afgelopen seizoenen tussen plaats 10 en 12 en ook nu vindt het zich terug op plek 10. Zelfs onder promovendi als NEC en Cambuur. Je kunt hoog of laag springen maar de feiten spreken voor zich. In cijfers uitgedrukt is Heerenveen een pure middenmoter. On-topic: Zowel Veerman als Bazoer ben ik nog niet overtuigd van. Dit zijn imo niet de spelers die extra klasse gaan toevoegen aan PSV om het een stap dichter bij Ajax te brengen en internationaal het verschil te maken. Vreemde keuzes.
 
 
0
5 januari 2022 om 08:43
@kevinkluivert: Lezen is ook een kunst of niet? Ik zeg toch dat ik ons zelfs minder vind dan een middenmoter? Dan kan ik wel hoog of laag springen, maar we zijn een middenmoter? Hele bizarre reactie weer. Het gaat niet om Heerenveen. Kan je wel met zulke dommige teksten komen, maar ik ben het daar gewoon mee eens. Maar bedankt voor het meedenken...
 
Japie_Krekel
 
24
4 januari 2022 om 08:10
Ik vind het allebei goede voetballers plus je wil als Nederlandse club ook wat Nederlandse jongens in je selectie. Iedereen is razend enthousiast over zo een Boscagli maar ik vind persoonlijk Bazoer een betete voetballer. Veerman is een jongenet een goede pass in huis, iets wat PSV ook wel nodig heeft imo. Of het genoeg is voor bv de CL weet ik niet maar op Eredivisieniveau vind ik het zeker twee versterkingen
 
 
2
4 januari 2022 om 08:23
Ik vind dat Bazoer een speler met bijzondere kwaliteiten. Als hij echt als teamspeler blijft denken kan hij zo veel meer dan andere spelers. Fysiek sterk, goed overzicht en goede passing. Voetbaltechnisch heeft deze speler eigen alles.
 
Japie_Krekel
 
3
4 januari 2022 om 08:28
Ik ben het daar helemaal mee eens. Vorig seizoen had ik hem ook graag naar Feyenoord zien komen maar we hebben nu Trauner gehaald wat ik ook een hele goede verdediger vind waar ik blij mee ben. Bazoer brengt van achteruit gewoon enorm veel voetbal in je ploeg en hij kan nog jaren mee want hij is nog relatief jong. Daarnaast kan je hem eventueel ook nog als controleur neerzetten mocht je Sangare een keer moeten missen
 
Japie_Krekel
 
10
4 januari 2022 om 08:23
Dat valt toch wel mee bij Vitesse? Ik kan me een ruzie op de training herinneren maar dat gebeurd overal wel eens. Als het echter Bazoer betreft is dat opeens wereldnieuws omdat hij de reputatie heeft van een lastige jongen, maar vomgens mij valt dat hedendaags allemaal wel mee
 
Fossen
 
6
4 januari 2022 om 08:28
Dit seizoen valt het tot nu toe mee maar vorig seizoen ook aantal aanvaringen gehad hoor met Letsch. Die heeft hem toen ook uit de selectie gezet na misdragingen op de training. Verder pakt hij ook elk seizoen wel 1 of 2 domme rode kaarten en een hele hoop gele kaarten. Het is niet een speler waar je echt van op aan kunt.
 
MessiBazoer
 
8
4 januari 2022 om 08:35
@Fossen, Dat had Berghuis ook. Nu in een andere omgeving en hiërarchie totaal niet. Bazoer is misschien een ander geval, maar zou een degelijke, gratis opvolger zijn van Sangaré.
 
Japie_Krekel
 
2
4 januari 2022 om 08:35
@Fossen Klopt, dat was ik even vergeten maar hij is daarna wel enorm sterk terug gekomen en laat dit seizoen ook in de EL een goede indruk achter. Als PSV Bazoer in het gareel kan houden vind ik het echt wel een versterking. Ook Veerman vond ik beter dan de meeste mensen hier beweren. Presteert pakweg een Frenkie niet bij Barca fan ligt het aan zijn teamgenoten maar als je de teamgenoten van Veerman ziet wordt je daar ook niet echt heel blij van. Veerman is wel ijzersterk in zijn passing en kan daarmee veel voetbal in het elftal van PSV brengen. Sangare is sterk genoeg zonder bal ook om de verdedigende balans te bewaken al kan Veerman gezien zijn leeftijd daarin ook nog stappen maken. Kijk naar een Maher boj FC Utrecht bv die daar opeens is uitgegroeid tot een goede controleur. Nu is PSV wel een niveautje hoger maar op dat niveau is dat ook gewoon mogelijk
 
Fossen
 
5
4 januari 2022 om 09:16
Ik vind Bazoer wel wat extremer dan Berghuis eerlijk gezegd. Men doet over Berghuis opeens alsof hij bij Feyenoord elke week de deuren intrapte haha. Bazoer heeft zich een periode echt structureel misdragen, maar kon zich ook regelmatig tijdens wedstrijden niet beheersen. Dat moet er wel echt compleet uit als ie naar PSV komt.
 
Cas1
 
1
4 januari 2022 om 09:51
Psv vist misschien gedwongen door een gebrek aan geld in een andere vijver Maar het kan ook zo zijn dat men bewust kiest voor de beste spelets van clubs onder Psv zelf, waar men wel potentie in ziet
 
 
6
4 januari 2022 om 09:55
Ik denk dat beide spelers voor alle clubs in Nederland een aanwinst zouden zijn
 
PSVChamps
 
0
4 januari 2022 om 10:35
In geval van gebrek aan geld, kun je dan toch juist beter buiten de Nederlandse competitie zoeken? Daar betaal je vaak nog wel wat minder dan dat er nu binnen Nederland gevraagd wordt….
 
Cas1
 
0
4 januari 2022 om 13:06
Volledig mee eens. Bazoer kan ook op de positie vlak voor de verdeiging spelen (6) Beide spelers zitten nog niet op hun top
 
KokkieAFCA0341
 
3
4 januari 2022 om 07:00
Vraag me af of Bazoer zin heeft om als wissel gebruikt te gaan worden, lijkt me niet dat hij Ramalho uit de basis gaat spelen en als middenvelder zie ik het ook biet gebeuren
 
Sir Paul
 
17
4 januari 2022 om 07:04
Kokkie, ik vraag me af of PSV vertrouwen heeft in Ginkel Propper Guti Thomas etc op langere termijn. Met andere woorden, Bazour zou naast Sangare kunnen. Of ipv Sangare, want die blijft ook niet voor altijd helaas.
 
KokkieAFCA0341
 
1
4 januari 2022 om 07:39
Het lijkt me dat Psv zulke spelers natuurlijk kwijt wilt maar is Bazoer nou zoveel beter dan een van Ginkel of Propper? Daarnaast komt Veerman al voor de plek naast Sangare, dus dan zou 1 van de 2 wissel komen te staan, als Sangare vertrekt kan je niet met Veerman, Bazoer, Gotze gaan spelen, dan wordt je compleet overlopen aangezien Bazoer regelmatig geen zin heeft in mee verdedigen als hij te ver vooruit speelt
 
Sir Paul
 
3
4 januari 2022 om 07:53
Gezien de fragiele staat van veel spelers, de kans op een eventueel vertrek van Sangare kan Veerman Bazour ook het nieuwe `blok` worden. Propper is afwachten vooralsnog, maar een hele rij namen kan afscheid van genomen. Hopelijk blijft Sangare hierna nog een seizoen uiteraard. Wat jij zegt klopt wel deels. Bazoer Veerman kan een tikkeltje offensief zijn.Bijvoorbeeld een Thomas heb ik buitengewoon hoog zitten. Word als middelmatig gezien en das begrijpelijk om de reden dat hij nooit eens een langere periode fit is. Tis eigenlijk nog erger dan bijvoorbeeld Robben, die ook wel s een heel seizoen meedraaide. Thomas is maximaal 3 maanden fit om weer in de lappenmand te belanden. Misschien vraagt zijn fysiek toch een stapje achteruit te doen. Ik zie hem wel t mannetje worden bij een Fc Utrecht, Twente, Vitesse bijvoorbeeld. Guti staat er bij gebrek aan beter. Van Ginkel houdt t niet meer bij. Gotze mag banken voor Doan. Met Bazoer en Veerman kun je weer even vooruit.
 
Psvlld
 
2
4 januari 2022 om 08:30
@Kokkie, ik heb het gevoel dat sommige mensen nog met de van Ginkel en Pröpper van een paar jaar geleden in hun hoofd zitten. Van Ginkel is dit seizoen totaal geen versterking gebleken en voor Pröpper geldt hetzelfde. Die laatste zou het misschien nog kunnen laten zien indien fit. Mocht Sangaré weggaan heb je dus helemaal niks meer, want Guti lijkt alleen goed naast Sangaré maar heeft letterlijk niks speciaals en Boscagli is toch meer een CV. Ik vind het zo gek allemaal niet dat ze nu al vooruit kijken. Veerman juich ik enigszins toe, Bazoer toch wat minder. Maar aan de andere kant snap ik dat wat Nederlandse jongens bij de club halen ook best belangrijk kan zijn voor je uitstraling.
 
bliek
 
2
4 januari 2022 om 08:46
Psvlld. Ik vind het toch wel een beetje wanbeleid. Als je kijk wat van Ginkel in nu 3? jaar gebracht heeft weet je toch dat het geen zekerheidje is qua blessures en toch wilde psv hem dolgraag hebben. Van Ginkel beetje zelfde verhaal natuurlijk en tel daarbij Gotze op heb je 3 heel kwetsbare spelers. Had lekker voor verjonging gegaan. PSV heeft zich lang aan Thomas , Doan en Gutierez gehad er werd amper op door geselecteerd. Nu heb je Doan, Rigo, Ledezma , thomas en Maro junior nog rondlopen en dan heb je Gotze Sangare, van Ginkel en Propper en je gaat er nu weer een m middenvelder bij halen. Ik vind Veerman zeker een aanwinst maar heb wel het idee dat de prioriteit bij PSV op 2 andere plekken moet liggen Spits en een betrouwbare keeper.
 
Psvlld
 
1
4 januari 2022 om 08:55
Over het wanbeleid ben ik het uiteraard met je eens, samen met een heleboel andere fans denk ik zo. Onze nieuwe TD is zichtbaar aan het falen sinds zijn aanstelling. Maar goed, als topclub moet je wel doorselecteren en anticiperen op mogelijk vertrek of niet voldoen van bepaalde spelers. Als Sangaré wegvalt is het gewoon écht slecht, Mwene en Teze die zakken niet in dezelfde mate door de ondergrens. En ook voor de spits heb je nu zoveel mensen rondlopen, eerst ff afwachten wat dit 2e seizoenshelft gaat gebeuren met een Romero en Fofafana bijvoorbeeld. Ik snap dit wel.
 
bliek
 
1
4 januari 2022 om 09:01
Met een goede TD had PSV denk ik al verder gestaan. Geld is er schijnbaar wel. Als PSV nog een betrouwbare keeper binnen kan halen kan het seizoen wel heel mooi eindigen. Veerman vind ik trouwens wel een aanwinst had hem liever naar Feyenoord zien gaan.
 
 
0
4 januari 2022 om 10:19
Proppers contract wordt ontbonden
 
DeKraal
 
23
4 januari 2022 om 07:02
Bazoer is goed, maar is teveel de FC Bazoer. Als hij zijn gedrag definitief verbeterd heeft, is het een aanwinst, anders een rotte appel.
 
Nation23
 
3
4 januari 2022 om 08:21
Dat valt toch wel mee de het laatste jaar bij Vitesse ? In mijn ogen speelt hij echt in dienst van het elftal en minder voor zichzelf. Goede zet van PSV. Wat ook een voordeel is, hij is Nederlands.
 
AFCfokke
 
1
4 januari 2022 om 09:57
Ik verwacht dat Bazoer uiteindelijk elders meer kan verdienen en daar voor zal kiezen. Ik zou hier als ik PsV was niet te hoog op inzetten
 
Sjikkes
 
0
4 januari 2022 om 12:45
Die had in z'n eerste jaar weer alles om er niks van te maken. Te vaak dom rood, buiten de selectie, gezeik. Daarna zich herpakt en goed opgesteld. Dit seizoen geen problemen. Heeft het zeker goed gedaan en verdiend imo wel een stap hogerop. Of ie dat gaat redden laat ik dan even in het midden.
 
genieterr
 
42
4 januari 2022 om 07:02
Zouden ze ook Martin van Geel proberen los te weken bij Willem II?
 
azb_010
 
0
4 januari 2022 om 07:09
Schijnbaar is dat al gedaan, want ED spelers of trainer vriendjes is wat PSV alleen nog haalt tegenwoordig.
 
Pieterpost
 
0
4 januari 2022 om 07:17
Scouten is gewoon sowieso een stuk moeilijker geworden lijkt het. Is de markt niet gewoon wat transparanter geworden met al die sociale media e.d. waardoor je niet zomaar meer even een Ronaldo of Romario uit Brazilie weghaalt?
 
vtotheb
 
15
4 januari 2022 om 07:38
Anthony? Martinez? Alvarez? Die gave had PSV vroeger. Waarom niet weer? Om nou voor bazoer te gaan .. je weet gewoon hoe dat na een half jaar, twee slechte potjes en een wissel gaat ...
 
 
27
4 januari 2022 om 07:49
Wat heeft Ajax ermee te maken? Dit is een PSV artikel.
 
azb_010
 
15
4 januari 2022 om 07:49
Kende jij Aursnes, Trauner, Pedersen dan zo goed bij de naam? Of neem een kijkje in Belgie of Denemarken. Scouten is 100% nog aanwezig.
 
RomBomCu
 
17
4 januari 2022 om 07:55
Antony kostte 20 miljoen wat kan oplopen tot 25 miljoen (bron AD), dat is natuurlijk onbetaalbaar voor PSV. Alvarez werd ook veelvuldig gelinkt met PSV voordat hij naar Ajax vertrok en met Martinez heb je natuurlijk een meer dan prima verdediger in huis. Met Romero heeft PSV de laatste jaren nog flink gegokt (10 miljoen) en je ziet hoe dat soms kan uitpakken. Het lijkt me met deze drukke transferperiode duidelijk dat PSV flink gaat doorselecteren deze zomer. Dan is een gratis bazoer, die toch wel een van de betere verdedigers in de eredivisie is, toch wel een prima speler om je selectie breder te maken zonder al te veel te investeren. Deze zomer gaat het echte grote geld verdiend worden met sangare, gakpo en mogelijk madueke. Van dat geld kan je dan gaan investeren in spelers voor de basis.
 
jmaassen
 
6
4 januari 2022 om 08:01
Dat was de grap azb_010.... on-topic; zowel Bazoer als Veerman zijn spelers die het verschil niet gaan maken voor PSV. Maar als er een paar spelers omheen lopen die dat wel doen dan kunnen het zomaar toptransfers zijn. Zie het een beetje als een Alvarez of Schone bij Ajax. Ook niet de toppers maar met de juiste spelers eromheen zijn ook zij geweldig. @PSV fans: raakt het middenveld niet wat overvol met Veerman, Guti, Proper, van Ginkel, Sangare... vergeet ik nog iemand?
 
MVB-PSV
 
0
4 januari 2022 om 08:07
Nou hoop niet dat ze alle drie weggaan! Laat Sangaré nog maar een jaartje blijven en Madueke ook, die heeft nog niks laten zien.
 
Tipptopp
 
0
4 januari 2022 om 08:21
@RomBomCu maar je hoeft niet in 1x de hoofdprijs te betalen. Zo waren bv Tagliafico of Sanchez een koopje.
 
Psvlld
 
0
4 januari 2022 om 08:40
@Tipptopp dat was ook alweer 5 jaar geleden, toen was de markt volledig anders. Toen liepen bij PSV ook nog de Arias, Lozano, Moreno types rond. Ook de verdiensten van Nederlandse clubs waren toen ook echt wel anders, neemt niet weg dat je met dat geld wel de juiste spelers moet binnenslepen, zoals Ajax doet. Met Sangaré en Boscagli kan je nog wat terugverdienen, maar derest moet allemaal komen vanuit eigen jeugd (wat dan wel weer een goeie ontwikkeling is).
 
Pieterpost
 
1
4 januari 2022 om 08:45
Martinez, Alvarez, Aursnes, trauner en pedersen zijn goede spelers, maar om nou te zeggen dat dat geweldenaren zijn individueel gezien loopt wel los. Een transfervrije Bazoer is op z'n minst van hetzelfde kaliber. Het zijn vooral spelers die in een warm bad terecht komen en meeliften met de successtory. En zoals Rombomcu aangeeft zijn de prijzen gewoon gestegen van de talenten uit het buitenland.
 
bliek
 
0
4 januari 2022 om 09:40
Bazoer speelt nu in een 5 mans verdediging naar voren geschoven. Hij heeft eeb vrije rol die gaat hij bij PSV niet krijgen, Denk wle dat je Aursnes onderschat. Een goede voetballer maakt ook een goede kop en dat is bij Bazoier bij meerdere clubs misgegaan.
 
gomes1psv
 
2
4 januari 2022 om 10:33
@prem: niet zozeer heeft Ajax er iets mee te maken, maar het is wel degelijk een valide argument tegen Pieterposts bewering dat scouting zoveel moeilijker is geworden. Ajax was nota bene in onderhandeling met een Braziliaanse spits totdat Brobbey weer terugkeerde naar Amsterdam. Volgens mij is het helemaal niet zo moeilijk zelfs om overzee te scouten. Recruteer pakweg een scout van Velez Sarsfield of Palmeiras, zet zo'n gast op de loonlijst en laat hem met een aantal opdrachten de mogelijkheden op de Argentijnse en Braziliaanse markt in kaart brengen. Dat levert meer nieuwe kennis op dan de huidige scouts, die luisteren naar Berry van Aerle, Humprey Rudge en Bert Kessen en elke zondag met een bord frites en een rundvleeskroket vaststellen dat Joey Veerman een leuke pass in de benen heeft. De algemene zelfgenoegzaamheid in Psv's organisatie doet de rest: iedereen akkoord met de hoofdprijs van €6M.
 
Steef71
 
1
4 januari 2022 om 11:20
Alvarez was PSV ook mee bezig totdat Ajax zonder blikken of blozen de vraagprijs bood. Dus PSV scout wel degelijk daar. Echter zijn die prijzen voor PSV niet te betalen momenteel
 
DMW-Vitesse
 
0
4 januari 2022 om 11:53
Pröpper is van harte welkom terug bij Vitesse
 
Sjikkes
 
0
4 januari 2022 om 12:48
Mijn indruk is dat ie z'n schoenen aan de wilgen hangt
 
DMW-Vitesse
 
0
4 januari 2022 om 14:18
Joh dit was 20 minuten voor dat bekend werd......
 
Japie_Krekel
 
0
4 januari 2022 om 08:06
Ik denk dat PSV ook iets van een Nederlandse identiteit wil houden en straks niet met 9 of 10 buitenlandse spelers in de basis wil spelen
 
gomes1psv
 
2
4 januari 2022 om 10:41
Die Nederlandse identiteit behouden ze wel, want met dit soort spelers wordt het niets over de grens. Geloof me, als spelers goed zijn maakt het de meeste fans het niet uit waar ze geboren zijn; waarom wordt Rosario anders uitgefloten en Sangaré bejubeld? PSV-fans zouden ook liever Lars Unnerstal punten zien pakken dan het wanhopige gegrabbel van Joel Drommel aanzien en na de komst van Ramalho is iedereen Nick Viergever maar wat graag vergeten. Nog terzijde geschoven dat fans zelf opgeleide spelers als Vertesse en Madueke niet minder waarderen, valt het buitensporige buitenlandgehalte best mee. Gakpo, Teze, Obispo, Van Ginkel, Propper en Drommel zijn toch allemaal Nederlanders? En vanuit de jeugd zullen vroeg of laat ook Fofana, Antonisse, Seelt, Van de Blaak en Babadi doorstromen de komende jaren. Bovendien is de sportieve kwaliteit zorgelijk genoeg om je niet over je Nederlandse identiteit druk te hoeven maken.
 
nattekano
 
0
4 januari 2022 om 13:21
Wat zal dat mij, de supporter, uitmaken? Winnen met 11 nationaliteiten is toch ook prima?
 
 
14
4 januari 2022 om 08:07
Straks heb je voor 6M Bazoer en Veerman. Dat is gewoon prima zakendoen. Alleen moet Bazoer geen stennis schoppen. Dat is wel een risico
 
Nation23
 
8
4 januari 2022 om 08:23
Die is ook ouder en wijzer geworden. Hij zal wel inzien dat wanneer hij bij psv goed presteert, hij een mooie stap nog kan maken.
 
Pieterpost
 
8
4 januari 2022 om 07:02
Laat maar komen. Binnenkort loopt Bergwijn bij Ajax dus dan kunnen wij Bazoer ook wel overnemen. Sowieso een prima versterking voor erbij, want ook Sangaré zal een keer gaan vertrekken. Daarnaast krikt dit het aantal Nederlanders weer wat op.
 
Sir Paul
 
10
4 januari 2022 om 07:05
En op vGinkel Thomas Gotze etc kunnen we niet bouwen langere termijn
 
Kenada
 
2
4 januari 2022 om 08:41
Bazoer mag lekker ergens anders kijken. Die verrader hoef ik niet te zien in ons mooi shirt
 
snellesnickel
 
13
4 januari 2022 om 07:08
Jezus haha had wel meer verwacht van psv. Van bazoer en die overschatte veerman wordt je niet echt vrolijk. Paniek in Eindhoven? Lijkt wel of van Geel TD is geworden. Bazoer brengt altijd problemen met zich mee
 
Pieterpost
 
4
4 januari 2022 om 07:21
De Jong dacht ik draai Ajax een loer en haal Riechedly Bazoer
 
 
21
4 januari 2022 om 08:09
Haha, Veerman gaat verrassen. Of nou ja, de mensen met gebrekkige kennis van voetbal de mond snoeren in ieder geval. Feyenoord gaat spijt krijgen dat ze niet hebben doorgepakt.
 
RicottoFC
 
6
4 januari 2022 om 08:31
De tijd zou het leren, ik vrees een maher/ramselaar scenario
 
 
3
4 januari 2022 om 08:35
Hier zit veel meer voetbal in. Hij heeft die pass op Madueke, Vertessen en Gakpo. Je kan prachtig reactievoetbal spelen met Veerman
 
PSVChamps
 
1
4 januari 2022 om 10:42
Zijn alle drie redelijk andere spelers en veel valt en staat met de mentale instelling. Vind daarom niet dat je ze erg met elkaar kunt vergelijken, maar we gaan het zien.
 
richm
 
4
4 januari 2022 om 07:09
Bazoer zou er goed aan doen om bij een club te spelen die met 3 man achterop speelt. Op het middenveld komt hij de ruimte en tijd tekort. Als 1 van de 2 centrale verdedigers maakt hij te veel foutjes door concentratie. Maar als je met 3 man achterop speelt heb je aan Bazoer echt een geweldenaar. Één van de beste spelers die ik de afgelopen 20 jaar bij Vitesse heb gezien.
 
vtotheb
 
2
4 januari 2022 om 07:41
Hij heeft altijd alles gehad om op 6 of achterin een ster te zijn, behalve zijn verstand en mindset. Dat lijkt aan het gedoe o-ver-al met hem niet te zijn gegroeid... Ik gun PSV wat beters...
 
richm
 
8
4 januari 2022 om 07:48
Tot afgelopen zomer zou ik het met je eens zijn geweest, dit seizoen presenteert hij zich tot nu toe echter buitengewoon professioneel. Met kop en schouders de beste bij Vitesse.
 
DMW-Vitesse
 
0
4 januari 2022 om 11:54
Eens, alleen nog wel zoveel "domme" kaarten.
 
Sir Paul
 
5
4 januari 2022 om 07:11
Verder lijken imo Veerman en Bazour breedte aankopen in eerste instantie. Wat verder kijkende, PSV heeft veel spelers , vooral middenvelders die minder brengen dan gehoopt en gedacht van te voren. Afscheid nemen van Thomas Baumgartl Guti Ginkel etc zit er natuurlijk in na dit seizoen.
 
mitchajax020
 
1
4 januari 2022 om 07:34
Ik vindt het echt een leuke voetballer maar je haalt wel een lastig persoon in huis want hij heeft een kort lontje en ik weet niet als psv zijnde of je dat wel wil
 
Sir Paul
 
1
4 januari 2022 om 08:04
Zulke jongens misschien wel meer verantwoordelijkheid geven. Dat werkt soms. Is natuurlijk ook weer wat ouder inmiddels. Van zichzelf wetende dat dit voor hem het hoogst haalbare is hoop ik dat zn verstand met de jaren gekomen is.
 
psv-dor-liv
 
1
4 januari 2022 om 07:42
Transfervrij zal het nog wel kunnen maar dan ook alleen als minimaal 3 van deze 4 spelers vertrokken zijn. Guti, Thomas,Propper, Van Ginkel. Het middenveld is al overvol en ook in de verdediging komt hij niet voorbij Ramalho, daarnaast heb ik 100% liever dat Obispo of Teze die plek in gaat vullen.
 
 
2
4 januari 2022 om 07:43
Mooi daar houden. Meneer wilde jaren geleden zo nodig weg ??
 
Fossen
 
1
4 januari 2022 om 08:07
Wat moet je er van zeggen. Prima speler en mentaal lijkt het dit jaar eindelijk goed te zitten, maar het is even de vraag voor welke positie je hem haalt. Als back up voor Ramalho? Of als vervanger van Sangare? Of juist concurrentie voor Veerman? Dan zou je afscheid nemen van Pröpper en Guti lijkt het, op z'n minst. Ik vind het een interessante optie omdat ie gratis is maar z'n hele geschiedenis werkt niet mee natuurlijk. Bovendien is Schmidt geen trainer die zit te wachten op zijn fratsen dus dat kan heel snel botsen/escaleren als ie zich niet gedraagt. Voetballend zie ik zijn meerwaarde dus wel maar of het binnen een selectie handig is om hem erbij te hebben... Nouja ik heb nog wel een oude iPhone liggen volgens mij.
 
Benzema.
 
2
4 januari 2022 om 08:09
Bazoer die PSV destijds als toptalent verliet voor Ajax. Zo'n spelers moet je nooit terug halen imo.
 
Wouterke
 
7
4 januari 2022 om 08:28
PSV zag in Bazoer een centrale verdediger, maar hij wilde op het middenveld spelen. Dat is de reden geweest, niet eens zo zeer de voorkeur van Ajax boven PSV. Daarbij was hij een jeugdspeler, die zijn beïnvloedbaar .
 
Benzema.
 
0
4 januari 2022 om 10:05
Zo simpel was het helemaal niet. Ik kan je garanderen dat Bazoer helemaal niet goed ligt bij de meeste PSV fans.
 
 
9
4 januari 2022 om 08:37
Want? Mensen worden volwassen. Hij maakte als jonge jongen een verkeerde keuze. Dat kan toch? Iemand hier jaren later nog steeds op afrekenen is dan wel vrij kortzichtig
 
nattekano
 
1
4 januari 2022 om 08:52
Supporters zijn per definitie kortzichtig en laten hun mening vooral afhangen van sentimenten. Dat is niks geks, dat werkt zo bij de fanatieke aanhang.
 
Raubaht
 
1
4 januari 2022 om 08:20
Het zo ambitieuze PSV wil al het middelmaat uit de Eredivisie wegkopen… Ze moeten nodig werk maken daar om Brands terug te halen, want dit gaat de verkeerde kant op
 
Fossen
 
5
4 januari 2022 om 08:29
Hij is transfervrij.
 
 
4
4 januari 2022 om 08:31
Ik vind Bazoer voetbal technisch 1 van de betere spelers in de ere divisie. Het is de vraag of hij het mentaal op kan brengen en niet te veel domme kaarten pakt. Hoewel Sangare daar met zijn zwaaiende armen (vaak onterecht) ook last van heeft.
 
timhelmond1913
 
1
4 januari 2022 om 08:25
Bazoer is het psv shirt niet waard. Verwacht dat hij nooit zal aarden en constant uitgefloten zal worden.
 
 
9
4 januari 2022 om 08:38
Mwoah. Zo triest vind ik het PSV-publiek gemiddeld genomen niet. Ik heb oprecht niet het idee dat er daar zoveel debielen rondlopen die zoiets kinderachtigs zouden doen
 
nattekano
 
0
4 januari 2022 om 08:50
Ik denk dat Bazoer niet goed gepruimd gaat worden. Met name de overstap naar ajax lag (en ligt dan dus) gevoelig.
 
Fossen
 
3
4 januari 2022 om 09:17
Ik denk eerlijk gezegd dat Bazoer heel snel zijn waarde zal moeten bewijzen bij PSV hoor. Anders wordt ie niet heel leuk ontvangen ben ik bang. Ligt niet goed onder de supporters.
 
Wouterke
 
0
4 januari 2022 om 08:26
Bazoer is een probleemkind, maar hij is transfervrij en inmiddels 25 jaar. Meestal worden spelers dan rustiger/verstandiger. Veerman vind ik wel echt een twijfelgeval, al is zo’n Propper dat ook. Mogen de scouts bij PSV al twee haar niet vliegen ivm corona? Ik vraag me bij PSV toch af wat die scouts de hele dag doen. Vroeger was de scouting sterk, nu halen ze steeds de verkeerde spelers tegen een te hoge prijs.
 
wanny
 
1
4 januari 2022 om 08:28
Gaat Roger met 11 middenvelders spelen?
 
RicottoFC
 
2
4 januari 2022 om 08:33
Hij is dan een cv/cvm
 
VitessA1
 
3
4 januari 2022 om 08:58
Hij speelt bij Vitesse nooit als middenvelder.
 
 
2
4 januari 2022 om 08:35
Het contract van Thomas loopt af. Dat van Guti, Propper en van Ginkel loopt nog 1 jaar door. Waarbij van Ginkel en Propper wel veel geblesseerd zijn. Dus dat je daar naar vernieuwing kijkt lijkt mij logisch. En ondanks dat ik Thomas een ondergewaardeerde speler vind heeft Bazoer wel veel meer potentie.
 
Arnout108
 
0
4 januari 2022 om 08:47
Dit is echt een typische aankoop om de clubwatchters aan het werk te houden. Hij heeft best talent maar heeft ook ieder jaar wel iets aan negatieve media aandacht. Als ik PSV was zou ik verder zoeken.
 
nattekano
 
0
4 januari 2022 om 08:48
Dan ben ik wel een beetje klaar moet ik eerlijk bekennen. Ik vind dat we heel, heel ver bij Bazoer weg moeten blijven. Hij kan goed voetballen hoor, maar die diva kan mij volledig worden gestolen.
 
Davilla_7
 
0
4 januari 2022 om 08:59
Bazoer transfervrij is an sich een prima aanwinst, maar zo'n jongen moet je toch niet meer terug naar Eindhoven willen halen na alles wat er in het verleden tussen hem en PSV gebeurd is. Principes moet je áltijd boven een goedkope deal stellen. Ik liep te lachen omdat Ajax Brobbey terughaalde en daarmee een belabberd voorbeeld stelt aan toekomstige jeugdspelers, maar nu doet mijn club dus hetzelfde
 
 
5
4 januari 2022 om 09:15
Dat men liep te lachen om Ajax is toch ook net zo kinderachtig? Een stel "volwassen" mannen die zich laten leiden door sentiment. Die zich laten leiden door het besluit van een kind dat wordt gepusht door zaakwaarnemers. Het is een bijzondere wereld
 
Davilla_7
 
0
4 januari 2022 om 09:22
Als een jeugdspeler op veel te jonge leeftijd de verkeerde keuze maakt en de club verlaat om elders meer te kunnen verdienen, vind ik dat je als club het niet kan maken om die speler op latere leeftijd terug te halen. Daarmee legitimeer je zijn gedrag en geef je het signaal aan andere jeugdspelers af dat ze prima weg kunnen gaan zodra er ergens anders een grotere zak geld op te halen is en ze later toch wel weer in de armen worden gesloten. Ik zou het bijvoorbeeld ook lachwekkend vinden als PSV Labyad terug zou halen, zelfs al zou die nu net zo goed zijn als Messi
 
shenkie
 
0
4 januari 2022 om 09:09
Arme Teze. Dit is zo typisch psv en jeugd. Halen ze mwene en ramalho en komt nu bazoer er ook nog bij. Als Bazoer op t middenveld moet komen snap ik het echt niet want bazoer is alles behalve een ‘schmidt-middenvelder’. Die laat gerust 90 minuten zijn man lopen.Ajax, overmars… haal teze maar op! Mazraoui gaat en denk dat er veel meer rek in zit als bij schuurs!
 
 
2
4 januari 2022 om 09:17
Mazroui en Teze zijn niet vergelijkbaar. Ik vind Teze een sterke CV, maar als RB zeer zwak. Meer rek in Teze dan in Schuurs denk ik wel. In Teze zit echt wel toekomst
 
GLENNN
 
1
4 januari 2022 om 09:17
Ik ben benieuwd. Komt hij als middenvelder? Wie gaat hij dan vervangen. Sangaré - Veerman lijkt mij volgend jaar dan de combi op het middenveld. Als CV in een 4-mans defensie komt Bazoer in mijn ogen te kort voor de top in de Eredivisie. En daar is hij vaak te ongeconcentreerd voor in mijn ogen. Benieuwd wat het plan is. Al is Bazoer transfervrij binnenhalen echt geen slecht idee als PSV zijnde.
 
JamieVoorn
 
0
4 januari 2022 om 09:30
Sangare pakt nogal regelmatig rood, en voor de verdediging als vaste stand-in. Mits hij er niet een uit de basis speelt.
 
GLENNN
 
0
4 januari 2022 om 17:12
Pakt nogal regelmatig rood? Sangaré heeft volgens mij 2 keer 2 keer geel gekregen (niet een direct rood) en dat was in de Europa League. Volgens mij heeft hij sinds 2016 geen directe rode kaart gepakt. Dus dat slaat nergens op. Daarnaast speelt Bazoer deze Sangaré echt absoluut niet uit de basis. Één van de beste spelers bij PSV. Daarnaast is Bazoer een speler die gigantisch goed kan voetballen, maar wel een ''eigen show'' maakt. Concentratieverlies staat bij hem nog wel regelmatig hoog... Wat dat betreft lijkt Sangaré - Veerman mij een betere combi dan Sangaré - Bazoer.
 
JamieVoorn
 
0
4 januari 2022 om 09:29
Laat feyenoord deze jongen maar voor de neus van PSV wegkapen dan.
 
ajaxchamps
 
1
4 januari 2022 om 09:47
Bazoer is vooral een goede voetballer die in de 5 mans defensie goed speelt als vrije verdediger. Kan hij inschuiven naar het middenveld of de opbouw van achteruit verzorgen met zijn goede passing. Psv speelt met 4 man achterin. Waar laat je hem spelen dan? Hij is geen sterke verdediger in de mandekking, dat is zelfs zijn zwakke punt vind ik. Als middenvelder zou hij op de plek van Sangaré moeten spelen dan. Wel een totaal ander type. Waar Sangare echt een slot op de deur is, legt Bazoer veel meer risico in zijn spel. Die gaat in defensief opzicht zeker steken laten vallen en komt in fysiek opzicht niet eens in de buurt van Sangare. Daarbij is het gewoon een rare gozer die heeft bewezen hele domme te kunnen doen. Denk dat Bazoer Psv niet beter maakt. Maargoed, hij is transfervrij dat scheelt. Een middenveld Bazoer-Veerman, mocht Sangare verkocht worden deze zomer, is echt veel te licht. Daar lopen de sterkere tegenstanders zo door heen. Voetballend prima, defensief zeer matig.
 
gomes1psv
 
2
4 januari 2022 om 09:49
Echt misselijkmakend, deze transferbeslissingen. De mond vol over 'tactical reliable' players en dan een mooiweervoetballer als Veerman en een onverbeterlijke recidivist als Bazoer halen. Wat een gebrek aan ambitie zeg! Deze spelers worden nooit structureel Oranje-international, gaan het niveau PSV nooit ontgroeien (áls ze uberhaupt al stelselmatig belangrijk voor PSV gaan zijn) en bieden nauwelijks zicht op restwaarde om financieel een klapper mee te maken. Die klappers komen vooral van de spelers die PSV zelf heeft opgeleid of doorontwikkeld. En met reden, want zij - Donyell Malen, Cody Gakpo, Steven Bergwijn - bepalen de bovengrens van de selectie in Eindhoven. Een club met visie zou zich afvragen welke spelers je moet halen om dit soort jongens te helpen een nog hoger niveau te halen, spelers die complementair zijn aan hun kwaliteiten of concurrerend voor hun positie. Maar zelfs de middelmatige talenten worden nauwelijks uitgedaagd. Mwene is nauwelijks een verbetering op Teze, Rosario en Hendrix mochten jarenlang onbedreigd hun balletjes breed passen, je kunt je afvragen of Max Delanghe niet een op zijn minst gelijkwaardige keeper is ten opzichte van Drommel, Zahavi en Vinicius zullen er - mits hij fit blijft - op termijn uitgespeeld worden door Romero en de situatie Mauro/max kan weleens genanter worden dan we vooraf voorzien konden hebben. Ben erg benieuwd hoe dit uit gaat pakken. Ik word graag verrast, maar denk - en, in dat geval, hoop - dat deze beslissingen het Waterloo worden van John de Jong als technisch directeur. En in zijn slipstream ook algemeen directeur Toon Gerbrands. Klaar met de zachte heelmeesters en de kleindenkers; dat er maar iemand mag komen die weer van een dubbeltje een kwartje weet te maken en de scouting eens opnieuw inricht.
 
NMR10
 
0
4 januari 2022 om 10:12
Een aanwinst als centrale verdediger. Voor het middenveld hoef je hem niet te halen, die zit al vol genoeg.
 
Dr. Duck
 
0
4 januari 2022 om 10:13
Ik geloof er helemaal niets van. Bazoer is niet echt geliefd in Eindhoven, daarbij vind ik zijn eventuele toegevoegde waarde bij psv niet opwegen tegen zijn karakter (ook als voetballer)
 
MarekHamsik17
 
0
4 januari 2022 om 10:14
Veerman is echt een goede aankoop denk ik, Bazoer daarentegen is niet de speler die PSV verder gaat brengen. Alleen als PSV een aantal middenvelders gaat laten gaan, zou je hem als opvulling kunnen halen, meer niet.
 
Bellingham
 
0
4 januari 2022 om 10:22
Veerman is de laatste tijd echt gegroeid wat betreft zijn instelling/mentaliteit. Daarnaast kan je echt niet heen om zijn voetballende kwaliteiten en mensen zien niet eens dat hij elke wedstrijd de meeste meters van SCH maakt. Een half seizoen terug was iedereen nog onzettend lovend en nou ineens is zo goed als iedereen alleen maar negatief over hem. Waar komt dit vandaan? Of is het gewoon een kwestie van met alle winden meewaaien bij de meesten hier?...
 
nfear
 
0
4 januari 2022 om 10:35
Waar haalt PSV überhaupt het geld vandaan? Dikke verlies vorig seizoen en nu weer flink shoppen.. raar beleid!
 
Aguerooo
 
0
4 januari 2022 om 12:00
Hoezo dikke verlies? Waar haal je dit uit? Malen en Dumfries zijn voor dikke bedragen verkocht en van dit geld hebben ze nog niks gekocht. Daarnaast is Bazoer transfervrij.
 
LindaNolta
 
0
4 januari 2022 om 14:46
Vorig jaar had PSV een netto verlies van 23 miljoen! Transferbelans 21 miljoen negatief!De bedragen van Malen en Dumfries worden uiteraard dit seizoen verwerkt.
 
Aguerooo
 
0
4 januari 2022 om 15:52
Kortom, dus geen verlies, als je de bedragen van Malen en Dumfries ervan aftrekt. Winst zelfs.
 
LindaNolta
 
0
4 januari 2022 om 14:42
Max zit echt te slapen, ideale speler voor AZ om op plek 3 te eindigen dit seizoen.