Rampseizoen Griezmann compleet na medische update Barcelona
Zondag, 12 juli 2020 om 12:30

Voor Antoine Griezmann lijkt het seizoen in LaLiga voorbij. De Franse aanvaller heeft een spierblessure in het rechterbeen opgelopen, zo meldt Barcelona zondag via de officiële kanalen. De verwachting is dat Griezmann enkele weken uit de roulatie is. In dat geval komt hij niet meer in competitieverband in actie. In diverse buitenlandse media, waaronder Mundo Deportivo, wordt tevens getwijfeld aan zijn inzetbaarheid tegen Napoli in de achtste finale van de Champions League op 8 augustus.

Griezmann, die geen geweldig eerste jaar bij Barcelona meemaakt, deed zaterdagavond slechts een helft mee in de uitwedstrijd tegen Real Valladolid (0-1). In de rust werd hij vervangen door LuiS Suárez. Na afloop meldde trainer Quique Setién al dat Griezmann met spierklachten kampte en dat er een onderzoek zou worden ingesteld. Naar nu blijkt verblijft de aankoop van 120 miljoen euro voorlopig in de ziekenboeg van Barcelona. Hij lijkt sowieso een streep te moeten zetten door de ontmoetingen met Osasuna (16 juli) en Deportivo Alavés (19 juli). De situatie van de aanvaller wordt de komende dagen scherp in de gaten gehouden.

De miljoenenaanwinst van vorig jaar zomer maakt sowieso een moeizaam seizoen door in het Camp Nou. Setien hield hem de laatste tijd voornamelijk op de bank. In het thuisduel met Atlético Madrid verscheen Griezmann pas in de slotminuut binnen de lijnen, wat tot veel ophef leidde in de Spaanse media. Er werd zelfs al gerept over een tussentijds vertrek van de aanvaller uit Barcelona, al zijn concrete aanbiedingen nog niet binnengekomen.

Meer nieuws
   
11:09
11:09
Het AD weet waarom Pascal Jansen en Frank de Boer geen opties voor Ajax waren
3
   
10:20
10:20
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
12
   
10:00
10:00
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
   
09:38
09:38
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
25
   
09:15
09:15
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
93
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (60)

 
CMG-
 
13
12 juli 2020 om 12:38
Best zielig voor deze jongen.. heb zijn transfer nooit begrepen, wat wou hij nog meer? Hij had alles bij Atletico Madrid, nadat zijn 1e transfer afketste naar Barcelona mochten ze hem daar al niet meer, was ook heisa om hoe Pique het wist en niet naar buiten bracht. En nu is hij er, maar is hij verre van gelukkig. Hoe hij bv in de box eerst Messi niet kon aanspelen in een 1 vs 1 situatie en dan voor doel een open kans mist, getuigd alleen maar van zijn huidige vorm. Pijnlijk, zie hem echt nog naar PSG gaan.
 
Japie_Krekel
 
19
12 juli 2020 om 12:41
hij is idd uit vorm maar Barca maakt het hem ook wel erg moeilijk. hij wordt misbruikt als linksbuiten wat hij helemaal niet is en als aanvaller krijg je geen enkele bruikbare bal van dit middenveld. ik weet zeker dat Lautaro ook gewoon flopt in dit elftal als er geen creativiteit gehaald gaat worden voor het middenveld. zonde dat Griezmann de stap heeft gemaakt want met Koke en Saul had hij wel spelers die hem in stelling wisten te brengen en toen was hij echt fenomenaal bij Atletico. een domme move van hem want elke aanvaller die Barca een beetje volgt weet dat het slagingspercentage met dit middenveld achter je extreem klein is, hoe goed je ook bent
 
CMG-
 
9
12 juli 2020 om 13:03
Bwaah, toen Suarez geblesseerd was heeft Griezmann echt 2 maanden lang in de punt gespeeld als diepste man, en dat werkte ook gewoon niet. Ik denk dat het spelstijl van Barcelona hem gewoon niet ligt. Bij Sociedad, Atletico Madrid en Frankrijk was hij een eindstation en spelen deze teams vaak op de counter. Zonder ruimte heeft Griezmann geen idee wat hij moet doen. Griezmann is een heel complete aanvaller maar blonk vooral uit op de counter. Heeft bv Real Madrid vaak pijn gedaan op de counter.
 
Japie_Krekel
 
4
12 juli 2020 om 13:07
@CMG- maar dat zei ik net al, hij kreeg geen enkele aanvoer van het middenveld en Griezmann is geen Messi die in zijn eentje 5 man uitkapt op 2 vierkante meter. Griezmann is een speler die in stelling moet worden gebracht en als dat niet gedaan wordt heb je idd weinig aan hem. zelfde verhaal met Lautaro, daarom snap ik ook niet dat ze die als opvolger willen presenteren. als je dan een spits wil die goed is in de kleine ruimte en dingen kan afdwingen op techniek moet je een type Joao Felix (niet Joao Felix zelf) halen
 
InsideRMadrid
 
5
12 juli 2020 om 13:00
CMG / Ik zie een andere club echt geen 120 miljoen in hem steken, ook geen 100 miljoen en eerlijk gezegd ook geen 65 miljoen. Wij verwachtte allemaal de Griezman van Atletico maar daar was het hele spel om hem heen gebouwd en dat excelleert hij, maar in dit barcelona team komt hij niet uit de verf.
 
CMG-
 
13
12 juli 2020 om 13:04
Nee klopt Barcelona zal een verlies moeten accepteren, ook bij Dembele en Coutinho bijvoorbeeld. Inderdaad, het spelstijl van Barcelona ligt Griezmann totaal niet, ondanks hij een slimme en hele goede voetballer is, is hij echt wel een counter voetballer gebleken.
 
Japie_Krekel
 
32
12 juli 2020 om 12:38
lullig voor Griezmann maar dan kunnen we nu wel meteen zien of alle hype rondom Fati terecht is of niet want die zal nu wel een serieuze kans gaan krijgen
 
ikbenjouniet
 
28
12 juli 2020 om 12:47
Van wat ik tot nu heb gezien zit die jongen echt op voetballen. Tuurlijk kan hij altijd stagneren of een ernstige blessure krijgen, alleen voor zijn leeftijd en de minuten die hij heeft mogen maken heeft hij wel een indruk gemaakt.
 
Kluivert09
 
11
12 juli 2020 om 12:49
Dat weet je niet, want Setien kan even goed 442 spelen zonder fati. Met deze trainer is het net hetzelfde zoals onder Valverde, liever een middenvelder extra dan een aanvaller.
 
Lierse1997
 
19
12 juli 2020 om 12:56
Het is ook niet makkelijk voor Setien. Hij heeft nu 4 aanvallers. Twee daarvan zijn al opa’s (Messi en Suarez), dus die kunnen nu en dan rust wel gebruiken. De andere is 17 en fysiek nog niet ontwikkeld en de laatste voldoet gewoon niet (Braithwaite). Ga er dan maar eens aanstaan als je om de 3-4 dagen een wedstrijd moet spelen.
 
De Toekomst
 
1
12 juli 2020 om 13:08
Je kan natuurlijk ook experimenteren met Semedo, Alba of Puig in de voorste linie. Ajax heeft in het verleden ook redelijk succesvol met spelers als Schone, Siem de Jong, Dest, Ziyech, Emanuelson in de voorhoede gespeeld.
 
Lierse1997
 
2
12 juli 2020 om 13:16
Op zich doet hij dat ook wel. Maar eigenlijk geldt er overal dat er weinig goede back-ups zijn. Op het middenveld is De Jong geblesseerd en Arthur wordt schijnbaar niet meer gebruikt. Dan heb je nog drie opa’s in de vorm van Busquets, Rakitic en Vidal. Ook Puig is er nog, maar die is ook nog jong. Het is daarnaast ook mogelijk Roberto als middenvelder te gebruiken, maar dat is ook de back-up van Semedo. In de defensie is het ook matig want daar heb je Llenglet, Piqué, Araujo en Umtiti (die kapotte knieën heeft) en op de linksback Alba en een Firpo die bijlange na het niveau niet aankan. Barcelona heeft gewoon een heel smalle selectie op het moment en dan is elke week twee wedstrijden echt geen cadeau.
 
bf1994
 
23
12 juli 2020 om 12:50
Gast hij is 17 en heeft enorm veel gespeeld in zijn debuut seizoen. IK ben wel benieuwd wat jij nu van fatti verwacht?
 
Guaporta
 
25
12 juli 2020 om 12:56
Nu begrijp ik meteen wat beter hoe je tot de conclusie bent gekomen dat Arthur 'overrated' is. De 17-jarige Ansu Fati heeft meer doelpunten gemaakt in La Liga dan Eden Hazard, Isco en Vinicius Junior bij elkaar. Wat verwacht je nog meer van hem op deze leeftijd? Overigens denk ik dat het verstandig zou zijn als Barcelona hem met het tweede elftal mee laat spelen om promotie naar het tweede niveau. Dat lijken me belangrijkere wedstrijden dan de paar nutteloze laatste duels in een toch al gelopen titelrace.
 
Japie_Krekel
 
6
12 juli 2020 om 13:03
@guaporta Arthur vind ik idd overhyped omdat ik hem alleen maar balletjes breed en terug heb zien spelen over 5 meter en eigenlijk zelden wat bijzonders heb zien doen. ik heb nooit gezegd dat Fati overhyped is want ik ga een speler niet beoordelen op wat invalbeurten en een wedstrijdje 1 keer in de zoveel tijd. we gaan nu zien wat hij in huis heeft nu hij waarschijnlijk een serie wedstrijden op rij gaat spelen en ik ben daar heel benieuwd naar
 
Guaporta
 
26
12 juli 2020 om 13:19
Ansu Fati speelde al 22 wedstrijden voor Barcelona en was in 9 wedstrijden basisspeler, inclusief een reeks van 3 wedstrijden waar hij achtereenvolgend in de basis stond. Als dat kwalificeert als 'wat invalbeurten en een wedstrijdje eens in de zoveel tijd'... Oh, en als je Arthur enkel balletjes breed en terug hebt zien spelen... Kijk dan even voor de grap zijn doelpunten tegen Villarreal en Osasuna terug. Of de wedstrijden in de groepsfase tegen Tottenham vorig seizoen waarin hij het tempo van de wedstrijd volledig bepaalde. Werkelijk, soms vraag ik me af of je wel iedere wedstrijd van Barcelona kijkt.
 
Guaporta
 
14
12 juli 2020 om 13:22
Oh, en volgens mij besef je je niet dat Barcelona nog maar twee wedstrijden in La Liga speelt dit seizoen. Dus de langste reeks wedstrijden die Ansu Fati achtereenvolgend speelt is al geweest.
 
Japie_Krekel
 
1
12 juli 2020 om 13:25
@guaporte een topspeler brengt het imo structureel en niet alleen in een handjevol wedstrijden. ja ik heb die wedstrijden gezien maar dat waren incidentele uitschieters want in het merendeel van de wedstrijden vond ik Arthur gewoon onopvallend voetballen
 
Japie_Krekel
 
3
12 juli 2020 om 13:26
@guaporta dan ben ik nog steeds heel benieuwd wat Fati gaat laten zien in die twee wedstrijden. hij en Puig worden door de supporters steeds bestempeld als de grote verlossers en dat het een schande is dat Setien ze niet opstelt dus ik heb hoge verwachtingen. ik vind het ook leuke, frivole spelers om naar te kijken maar ik en benieuwd of ze dat ook kunnen koppelen aan beslissend zijn in wedstrijden
 
PcWolf
 
5
12 juli 2020 om 13:29
Net zoals regelmatig bij Vidal die ballen verliest wanneer het spel te snel gaat voor hem, Rakitic die het echt niet meer aankan en dus letterlijk door de mand valt bij een tegen counter. Arhur is een mix tussen Iniesta en Xavi. Het feit dat hij maar alleen ballen breed en terug leg is het onkunde van heel wat medespelers die wachten op een bevlieging van Messi. Niemand bij Barcelona gaat diep wat tot heel wat frustraties leidt bij middenvelders. Hierdoor beginnen ze maar rond te tikken. Fati daartegen probeer het spel te spelen die moet worden gespeeld, en heeft dus alles wat een vleugelaanvaller moet hebben. Alba, Fati en Arthur zouden het linkerkant normaal gezien moeten domineren alleen zie je het dit seizoen zelden dat ze samen aan de basis staan. Het linkerkant met Alba, Neymar en Iniesta was ongekend.
 
Guaporta
 
26
12 juli 2020 om 13:32
Kijk, en daarom strooi je dus al snel met de term 'overrated'. Je vormt totaal onrealistische verwachtingen en noemt spelers vervolgens 'overrated' omdat ze niet voldoen aan jouw onrealistische verwachtingen. Verwacht je serieus dat een 23-jarige middenvelder of 17-jarige aanvaller meteen structureel op het allerhoogste niveau in het voetbal presteert? Of dat Arthur direct vanuit de Braziliaanse Serie A in staat moet zijn om de touwtjes structureel in handen te nemen op het middenveld van Barcelona? Het spijt me zeer, maar dan ligt het eerder aan jouw verwachtingen dan aan de prestaties van de speler.
 
Japie_Krekel
 
1
12 juli 2020 om 13:34
@pcwolf we gaan het zien bij Juventus aankomend seizoen. imo mag Arthur de schoenveters van Iniesta en Xavi niet eens vast maken en ik verwacht dat hij in zijn carriere niet eens een heel klein beetje in de buurt gaat komen van wat ik tot nu toe van hem gezien heb
 
Japie_Krekel
 
4
12 juli 2020 om 13:36
@guaporta ik heb Pogba op 19 jarige leeftijd zien excelleren bij Juventus, ik heb Varane op zijn 18e geweldig zien verdedigen bij Real en De Ligt ook op zijn 17e in de EL en twee jaar later op zijn 19e in de CL wederom, TAA bij Liverpool idem, ik heb Raul op zijn 18e geweldig zien spelen bij Real, Buffon, Arjan Robben en Del Piero geweldig zien spelen op hele jonge leeftijd en al vaak bepalend zien zijn op een heel hoog niveau dus ja ik verwacht meer van een 23 jarige speler die wordt vergeleken met Iniesta en Xavi als wat Arthur laat zien. een speler van 17 jaar wil ik nog best wel de tijd geven maar iemand van 23 jaar moet echt wel meer kunnen laten zien als wat Arthur bij Barca heeft laten zien. ik zeg niet dat Arthur helemaal niks kan maar ik zie er zelf geen toekomstige wereldtopper in
 
Guaporta
 
18
12 juli 2020 om 13:39
Nee, jij bestempeld Ansu Fati en Riqui Puig als grote verlossers. De rest van de voetballiefhebbers zien twee zeer talentvolle voetballers die met genoeg begeleiding en vertrouwen in het spelsysteem van Barcelona uit kunnen groeien tot belangrijke spelers. Niemand verwacht dat ze vanaf het eerste moment basisspelers zijn, we hopen enkel op genoeg begeleiding en vertrouwen zodat hun potentieel op langere termijn eruit kan komen.
 
Japie_Krekel
 
2
12 juli 2020 om 13:46
@guaporte jij bent dan misschien daar wel heel realistisch in maar ik heb genoeg Barca supporters zien beweren dat als Fati en Puig worden opgesteld het lek meteen boven is bij Barca
 
Guaporta
 
12
12 juli 2020 om 13:53
Heb je dan ook een 23-jarige Xavi bekritiseerd zien worden omdat hij fysiek tekort zou komen op het middenveld? Of David Villa, die pas op 24-jarige leeftijd de stap maakte naar Valencia? Wat denk je van Andrea Pirlo, die als 19-jarig talent mislukte bij Internazionale? Ieder mens heeft een eigen groeitraject, sommigen hebben langer nodig om op een bepaald niveau te komen (meestal is dat gerelateerd aan fysieke gesteldheid). Sommigen hebben een hoog basisniveau, maar ontwikkelen zich in mindere mate. Paul Pogba is daar een goed voorbeeld van. Dus nogmaals, misschien is het goed om te beseffen dat wanneer je een speler 'overrated' noemt het ook nog wel eens kan liggen aan de onrealistische verwachtingen die je zelf hebt opgelegd.
 
Japie_Krekel
 
0
12 juli 2020 om 13:57
@guaporte nee want dat waren spelers waarvan ik met grote regelmaat wel momenten of acties in wedstrijden zag waarvan ik dacht die heeft iets speciaals in huis. Pogba heb ik altijd een geweldige middenvelder gevonden maar die werd door Mourinho opgesteld als een veredelde controleur dus ik vond het niet zo gek dat hij niet echt rendeerde maar zelfs in die rol zag ik toch wel met regelmaat momenten van individuele klasse van hem. bij Arthur heb ik die momenten veel te weinig gezien dus daarom vind ik dat hij beter wordt gemaakt dan dat hij daadwerkelijk is. ik vind het zelf op zijn best een nuttige teamkracht maar verre van een speciale voetballer. maar goed, hij kan nu bij Juventus laten zien dat zijn criticasters er helemaal naast zaten. ik ben benieuwd of ze daar straks de nieuwe Xavi op het middenveld hebben lopen
 
Guaporta
 
7
12 juli 2020 om 13:58
Nou ja, kan mezelf moeilijk als 'heel realistisch' bestempelen aangezien ik jarenlang heb volgehouden dat Bojan Krkic in de juiste omgeving uit zou groeien tot een niveau waar hij minimaal sterspeler zou zijn bij clubs als Sevilla of Valencia. Of Sergi Samper die in mijn ogen de natuurlijke opvolger was van Sergio Busquets. Soms sla je een keer de plank mis.
 
Japie_Krekel
 
1
12 juli 2020 om 14:03
@guaporta dat is toch ook niet erg toch. als Arthur straks bv de sterren van de hemel speelt bij Barca dan zal ik ook mijn woorden moeten terugnemen. ik dacht bv altijd dat Milik het nooit zou redden bij Napoli maar die heeft mij toen daar toch een tijdje het tegendeel bewezen en zo zal ik er ook vaak genoeg naast hebben gezeten. bij Feyenoord zag ik in De Vrij ook nog geen wereldverdediger en dat hij zo goed zou worden als dat hij nu is had ik ook nooit verwacht destijds
 
PcWolf
 
2
12 juli 2020 om 14:20
Conclusie: Voordat je spelers beschouwd als mislukt of wacht maar bij hun volgende club(s) zou ik gewoon lekker rustig afwachten en de jongeren de tijd geven die ze echt verdienen. Het zou mij alleszins niet verbazen als Arthur bij Juventus straks de pannen van het dak gaat spelen.
 
Japie_Krekel
 
2
12 juli 2020 om 14:53
@pcwolf ik heb idd geen glazen bol maar ik beoordeel spelers gewoon op wat ze in de actualiteit laten zien. anders zou je nooit meer een voetballer goed, matig of slecht kunnen vinden want je weet nooit wat er in de toekomst gebeurd
 
mv010
 
6
12 juli 2020 om 13:00
Sinds wanneer is Fati een hype? Kan zijn dat je hem nog niet hebt zien spelen, want je kan niet ontkennen dat deze jongen met zijn 17 jaar barst van het talent.
 
Kolbeinn_Sigi
 
4
12 juli 2020 om 14:30
Een jongen van 17 die op de deuren klopt bij een club als Barcelona is nooit een hype denk ik. Het is al ongelooflijk knap wat die jongen presteert. Over 4 jaar mag je misschien pas hem beoordelen met hogere verwaxhtingen. Maar 17 jaar, toen was messi nog pas net gedebuteerd en Fati al een jaar geleden.
 
DieGelbeReds
 
5
12 juli 2020 om 13:06
Je kan nog niet van Fati verwachten dat hij elke wedstrijd de sterren van de hemel gaat spelen. Op momenten zie je zijn klasse, andere momenten zakt hij ver weg. Moet nog veel consistenter worden en dat gaat ook het volgende seizoen echt nog niet veranderen.
 
bijcrack
 
0
12 juli 2020 om 18:00
Ik weet niet hoor maar fati heeft rood gekregen, denk dat ook zijn seizoen er al op zit in spanje
 
KakaRonaldo
 
4
12 juli 2020 om 12:41
Tja Griezmann die misser van gister somt wel gwn heel zijn seizoen op. Krijgt keer op keer de kans maar laat vrij weinig zien. Hij werkt wel echt hard en verdedigend goed mee maar als je 100 mil kost word er gewoon meer van je verwacht. Weinig echt klasse momenten van hem gezien behalve dat stiffie. Moeilijk verhaal maar Barca heeft gewoon niet zijn speelstijl. Volgend seizoen gewoon terug naar Atleti of Tottenham.
 
bf1994
 
2
12 juli 2020 om 12:54
Die misser die griezman maakte maak je alleen als je niet lekker in je vel zit. Griezman is verre van gelukkig op sportief gebied in barca.
 
CMG-
 
1
12 juli 2020 om 13:09
Toch wel raar hoor, lobje tegen Villareal maak je dan weer ook, wanneer je helemaal in vorm bent. Heb het gevoel dat hij echt onzeker word wanneer hij geen ruimte heeft.
 
bf1994
 
1
12 juli 2020 om 13:14
Zo raar is het niet. Hij zit niet lekker in zijn vel. Hoe je je voelt kan heel belangrijk zijn op het veld.
 
KakaRonaldo
 
0
12 juli 2020 om 13:27
Precies wat jij zegt. Had na dat stiffie verwacht dat hij zijn zelfvertrouwen terug had maar dan kijk ik naar de wedstrijd van gister en denk ik sjongejonge zeg. Die zit echt niet lekker in zn vel en plek daar. Wat boekdelen spreekt is zijn non verbale gedrag. Je ziet gewoon dat hij de hoop verliest
 
Blaugrana1899
 
11
12 juli 2020 om 12:45
Het zit ook totaal niet mee dit seizoen zowel voor Barca als voor Griezmann, vind trouwens wel dat we hem in de zomer nog niet moeten verkopen een speler van Barcelona moet moet minstens één seizoen aan alles kunnen wennen en pas na zijn 2e seizoen echt beoordeeld worden daarom blijf ik de hoop houden dat hij nog gaat slagen maar op dit moment zit hij echt met zijn zelfvertrouwen te vechten vind trouwens ook dat spelers als Messi Pique of Busquets en natuurlijk de trainer hem ook kunnen helpen meer vertrouwen te krijgen maar dat gebeurt misschien ook wel dat weet ik natuurlijk niet Griezmann zelf zal toch echt de eerste stap moeten zetten
 
bf1994
 
3
12 juli 2020 om 12:56
Er zit normaliter wel een stijgende lijn in het spel van iemand die nog moet wennen aan barca. Griezman is gewoon constant slecht.
 
Blaugrana1899
 
8
12 juli 2020 om 13:12
Klopt maar het eerste seizoen van Suarez was ook niet bijzonder dus er is misschien nog hoop denk dat als hij een berg met vertrouwen krijgt nog wel van waarde zou zijn
 
bf1994
 
3
12 juli 2020 om 13:16
1e seizoen van suarez mistte hij de helft door een schorsing. En won Barcelona de treble. 1e seizoen van Suarez was denderend. Hij stond eerst op de flank voor een paar wedstrijden maar toen besloten messi en suarez om van positie te wisselen waardoor het spetterend ging lopen. Je kan echt niet zeggen dat zijn 1e seizoen slecht was. Hij was gruwelijk goed
 
Lebuffon
 
5
12 juli 2020 om 13:19
Suarez eerste seizoen was wel degelijk bijzonder. Van januari tot juni was hij ijzersterk en scoorde hij 18 competitie doelpunten en 7 goals in de knock out fase van de Champions League.
 
Blaugrana1899
 
7
12 juli 2020 om 13:25
Oke dan ben ik misschien fout waarschijnlijk in de war met een ander seizoen ofzo excuus hoe dan ook ik hoop dat Griezmann met wat meer vertrouwen gaat spelen ben benieuwd wat dat kan gaan doen
 
Kolbeinn_Sigi
 
0
12 juli 2020 om 14:35
Hij is wel vaak erg klinisch voor de goal. Dat wel. Verder als je suarez rechtsvoor zet dan is het nu toch ook niks? Je moet toch spelers kopen als je een plan met hun hebt. Het gaat al mis met het feit dat ze hem uberhaupt hebben gekocht. Hij had moeten spelen op de plek van Messi, maar daar speelt Messi. Als je al een speler hebt van type A koop je niet nog een ker type A. Nu met Pjanic ook. Er zit geen lijn of plan in de aankopen. Je kunt het iemand niet kwalijk nemen als diegene niet presteert als hii niet speelt in een systeem dat m niet lekker ligt.
 
bf1994
 
0
12 juli 2020 om 15:48
Goed verwoord je moet spelers halen als je een plan hebt. Die had barca duidelijk niet met griezman. Want ik zie echt geen plan op het veld. 900miljoen sinds 2016 en ik zie er niks van op het veld.
 
Rupsben
 
3
12 juli 2020 om 12:55
Ligt het aan mij of heeft Barcelona opvallend veel blessures dit seizoen?
 
bf1994
 
0
12 juli 2020 om 13:11
Ik zou er niet te veel naar kijken want het is verre van een normaal seizoen geweest met quarantine en alles erbij.
 
Jesaja
 
1
12 juli 2020 om 14:21
Griezmann had beter bij Atletico kunnen blijven. Hij had daar alles wat z'n hartje begeerde en werd op handen gedragen door het publiek. Eeuwig zonde deze transfer
 
El_Guaje7
 
1
12 juli 2020 om 14:27
Goed nieuws voor Barça want als hij op het veld staat is hij een groter probleem voor Barcelona dan hij is voor de tegenstander. Statische fransoos misschien wil El Cholo Simeone hem wel terug. Hij is iig op te halen met flinke korting.
 
Damsko1103
 
0
12 juli 2020 om 15:00
Volgens mij heeft hij die spierblessure opgelopen tijdens die zware misser van hem. Was toch ook zijn rechterbeen die mis trapte?
 
Yuto
 
0
12 juli 2020 om 16:05
Wat een ongelooflijke opa is dit toch. Wat een miskoop. Mensen zeggen constant Barcelona dit dat, maar deze jongen is gewoon echt helemaal niks. Ja, hij speelt niet op zijn beste positie, maar dan alsnog mag je wel verwacht en dat hij minstens ballen goed aanneemt, passt, en inzet toont. Deze gozer die 24/7 online fortnite zit te spelen moet echt zo snel mogelijk wegwezen bij Barcelona, maar ik ben bang dat dit een type Bale wordt, die lekker blijft zitten en zijn contract gaat uitdienen, maar och, wat hoop ik dat hij en dembele geruild worden voor Neymar.
 
Zilverenstok
 
0
12 juli 2020 om 19:31
Deze man is in zijn hele carriere maar 1x geblesseerd geweest...Wat heeft Barca met blessures opeens