Real 'f*cking gezonken': 'Een verschrikkelijke situatie, we zijn bedroefd'
Maandag, 8 januari 2018 om 21:42

Real Madrid heeft zondagavond opnieuw punten laten liggen in LaLiga door met 2-2 gelijk te spelen tegen Celta de Vigo. Door de remise staat de ploeg van Zinédine Zidane vierde in de Spaanse competitie, met een achterstand van liefst zestien punten op koploper Barcelona. Marcelo baalt van de situatie waarin Real momenteel verkeert en laat dat duidelijk blijken.

"We zijn bedroefd, we zijn f*cking gezonken", aldus Marcelo na afloop, geciteerd door Marca. "We proberen uit deze rotzooi te geraken en we werken hard om dit te realiseren, maar hier houden we echt niet van. Het is een van de verschrikkelijkste situaties die ik hier heb meegemaakt. Het is lastig, want hoe meer wedstrijden je remiseert of verliest, hoe meer druk we voelen."

"We kunnen niets anders doen", vervolgt de Braziliaanse verdediger. "We doen wat we kunnen. We proberen goed voetbal te spelen, doelpunten te maken en de bal rond te laten gaan, maar het zit ons gewoon niet mee. We hebben geen andere keus dan ons beste beentje voorzetten en vechten. Vechten en je uiterste best doen, zodat we weer gaan winnen", besluit Marcelo.

Meer nieuws
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug, maar vergeet zichzelf te belonen
6
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
2
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
   
21:37
21:37
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
5
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (55)

 
LukaModric.10
 
39
8 januari 2018 om 21:58
Nee Marcelo. Je had gisteren met jouw man moeten terug lopen in plaats van een "zidane" te doen en te klagen bij een scheids. Dan had Real denk ik wel gewonnen. Maarja achteraf he...
 
Adil-10
 
54
8 januari 2018 om 22:08
Je moet niet alleen naar die ene goal kijken maar juist naar de hele wedstrijd. REAL MADRID mag van geluk spreken dat zij met een punt mogen vertrekken. Penalty gemist en 2x op paal geloof jk. Plus Celta speelde 3 dagen terug tegen Barca met sterke elftal...terwijl Real Madrid met een B elftal trad in de copa. Je ziet dat ze bij Real het even kwijt zijn. Als Ronaldo niet scoort dan lijkt het als of ze met 10 man spelen. Verder had Real nooit Pepe moeten laten gaan. Was een vreselijke speler maar wel een top verdediger. Ook James hadden ze booit moeten verkopen.. Ik denk dat real een grote schoonmaak nodig heeft. Spelers zijn ouder en lijken het niet meer in de benen te hebben.
 
LukaModric.10
 
4
8 januari 2018 om 22:16
Ja dat weet ik, maar dat doelpunt zorgt wel voor een gelijkspel. Celta was gisteren in de tweede helft zeker beter, maar de grote kansen waren voor Real. Dus geluk zou ik het niet meteen noemen.
 
SpeedyAFC
 
4
8 januari 2018 om 22:33
Hij speelde de hele wedstrijd zeer matig. Dook veel te vaak op in de zestioen van de tegenstander en was bij de counters in geen velden of wegen te bekennen. Mag nog van gelijk lspelen dat hij geen penalty tegen kreeg. Ik hou ook van aanvallende backs maar wel van het soort die hun verdedigende taken niet verwaarlozen. Eerst achterin alles dicht houden en dan pas mee na voren.
 
Anlista
 
6
8 januari 2018 om 22:34
James is niet verkocht, maar verhuurd..
 
siulsrev
 
7
8 januari 2018 om 22:37
Bayern kan hem toch kopen voor 40 miljoen ofzo
 
Anlista
 
10
8 januari 2018 om 23:00
Blijft ie nog steeds verhuurd en niet verkocht
 
crazybob
 
5
9 januari 2018 om 07:53
Heel Real Madrid op een enkeling na voornamelijk bale, was slecht. Niet alleen Marcelo stelde zwaar teleur ook Ronaldo was nergens te bekennen.
 
mollemarijden
 
15
8 januari 2018 om 21:59
Haal die champions League weer binnen en niemand praat hier nog over.
 
Anlista
 
82
8 januari 2018 om 22:05
In deze vorm moeten ze oppassen dat PSG niet over ze heen gaat walsen....
 
RealSer
 
8
8 januari 2018 om 22:56
Dit klopt, maar werd vorig jaar ook elke ronde gezegd. Real heeft nog iets meer dan een maand om beter in vorm te komen.
 
Anlista
 
5
8 januari 2018 om 23:05
Ze zijn al 3 maanden niet in vorm en PSG is wel ff andere koek. We zullen zien, ik denk dat Real eruit vliegt.
 
crazybob
 
3
9 januari 2018 om 07:55
Op dit moment is dat totaal niet aan de orde als je ook ziet hoe goed PSG samenspeeld ze zijn nu sterker dan ooit in mijn ogen met city samen de grootste kanshebber op de CL.
 
Hoorterbij
 
29
8 januari 2018 om 21:59
Volgens mij ligt het probleem vooral aan het verkoop van de o zo belangrijke wissels, Morata en James worden nu toch echt overduidelijk gemist, en om al niet te spreken over het vertrek van Pepe, met alle respect, maar Ramos' gebreken worden nu echt pijnlijk zichtbaar. Dus het valt te hopen dat Real de selectie versterkt om volgend seizoen een waardige tegenstander te kunnen zijn voor Barcelona, nogmaals met alle respect.
 
Djibril00
 
4
8 januari 2018 om 22:10
Goed gesproken volledig mee eens ????
 
nerazzurri9
 
1
9 januari 2018 om 08:58
Hoorterbij Dat is de juiste conclusie die ik hier al maanden aanhaal.
 
Rowan1989
 
17
8 januari 2018 om 22:01
Zelfs op Atletico begint het gat behoorlijk te groeien nu. Echt bizar wanneer je kijkt naar waar zij vorig seizoen stonden rond deze tijd. Ik vrees dat zij hun handen mogen dichtknijpen met een tweede plaats, maar dat wordt echt knallen de komende tijd. Anders zie ik dat niet gebeuren.
 
Zermatt_Person
 
6
8 januari 2018 om 22:02
Toch denk dat Real Madrid de CL kan winnen dit seizoen. Real Madrid kan namelijk op het juiste moment pieken. Stel dat iedereen weer fit is rond maart en de groep weer gemotiveerd is, dan is Real Madrid gewoon weer een geolide machine hoor. Ik hoop daarom ook absoluut niet dat Real Madrid tegen Man City moet in CL, omdat dan de kans groot is dat Man City eruit ligt. Real Madrid, Barcelona of Bayern wint de CL.
 
Anlista
 
34
8 januari 2018 om 22:09
Ehm... in februari spelen ze al tegen PSG, he?? In deze vorm van Real en de vorm van PSG, moet Real eerder gaan hopen....
 
Adil-10
 
7
8 januari 2018 om 22:11
M.CITY er uit vliegt tegen dit Real Ik denk dat alle Real fans gingen biedeb dat real geen City loot tijdens de looting. E Nu Real is City ontlopen komen mensen zeggen dat City er uit zal vliegen raar.
 
jaweltog
 
2
8 januari 2018 om 22:11
Real piekt niet echt op de juiste momenten als je het mij vraagt. Waneer hebben ze gepiekt dan dit seizoen? Thuis tegen Barça? Je geeft ook aardige voorspellingen ; Barça, Real of Bayern win de CL. Dat is bijna elk jaar hetzelfde liedje. Ik hoop juist een keer niet op 1 van deze ploegen.
 
massinissa
 
4
8 januari 2018 om 23:18
jaweltog, haha we zeggen bijna het zelfde. ik had je reactie niet gezien anders had ik de mijne niet geplaatst...
 
massinissa
 
5
8 januari 2018 om 23:16
wanneer heeft real dan gepiekt dit seizoen?? tegen barca thuis om de supercopa ? ok, want uit had real toen wel met 1-3 gewonnen maar was barca echt niet veel slechter. ze zijn toen met 2 goals weg gecounterd.
 
Voetbalgod79
 
1
9 januari 2018 om 12:38
Vorig jaar was madrid met de wissels James Morata en Pepe wel een stuk sterker. We kijken allemaal veel voetbal en we zien toch wel dat dit madrid geen reet voor stelt. Ronaldo is gewoon klaar komt geen grasspriet meer voorbij met alle respect maar deze man kan het gewoon niet meer. Is niet erg als het team hem ook goed gebruikt helaas is dit niet aan de orde dus loopt ie er maar een beetje bij. Dit madrid gaat ff een moeilijk seizoen tegemoet CL kunnen ze gewoon vergeten. PSG eet ze gewoon op en is ook niet erg Barca verloor vorig jaar ook van ze maar uiteindelijk door veel geluk en goed spel konden we die wedstridj toch over de streep trekken. Om vervolgens pakkie te krijgen in de volgende ronde , dus als Real dit wint dan zal het de volgende ronde wel gebeuren ze zijn gewoon heel slecht bezig en Zidane is het gewoon kwijt
 
Zermatt_Person
 
0
10 januari 2018 om 08:39
Ronaldo pas al bijna 33. Hij kan makkelijk nog op z'n topniveau voetballen. Hij spaart z'n energie gewoon voor de CL en het WK. Ik zie Real Madrid nog wel de CL winnen hoor. Aanstaande WK, is Ronaldo z'n laatste WK. Ik denk dat voornamelijk dat de reden is dat hij niet voluit gaat in La Liga.
 
Moyashi
 
13
8 januari 2018 om 22:05
Dit Real in de CL haalt wat hoger niveau en als ze langs PSG weten te komen zie ik ze nog altijd als favoriet voor de CL. Daar speelt Ronaldo tenminste wel goed en heeft inmiddels 9 doelpunten gemaakt, maar ze hebben ook wel veel pech met blessures. Al kon je dit voorzien door door te selecteren en wat spelers kopen zoals Barca wel goed heeft gedaan.
 
massinissa
 
3
8 januari 2018 om 23:27
waar baseer jij dat op beste Moyashi ? tegen de enige serieuze tegenstander tot nu toe, tottenham, waren ze vrij kansloos en het is dat dortmund net in verval raakte anders hadden ze er zomaar eruit gelegen. je ziet toch dat er iets wezenlijks aan de hand is bij real. een diepere probleem dan dat wij weten en dat gaan ze echt niet in een maandje oplossen denk ik. dus in huidige situatie walst PSG met zeg maar 6 of 7-2 over real heen in 2 wedstrijden.
 
Schwarz
 
4
8 januari 2018 om 23:47
Zeggen dat Barca goed heeft ingekocht is makkelijk praten achteraf. Heb vooraf genoeg gasten hier hun beklag zien doen toen Neymar wegging en er niet in hun ogen iets geweldigs voor teruggehaald werd.
 
Rode Duivels
 
1
9 januari 2018 om 00:33
Barcelona koopt al jaren niet goed in. Veel te veel middelmatige spelers voor in de breedte. Ik ben wel zeer tevreden met de komst van Coutinho. Hij kan op termijn de vervanger zijn van Iniesta. Echter is er destijds en nog steeds geen vervanger gehaald voor Xavi. Ze hadden er eentje in huis, in de vorm van Thiago, maar die lieten ze voor een prikje vertrekken. Het vertrek van Neymar zal ook wel deels opgevangen worden door de komst van Ousmane Dembele, al moeten ze hem gewoon rustig de tijd geven en is dat vooral een aanwist voor de toekomst. Over Semedo en Umtiti ben ik zeer tevreden. Zij moeten wat mij betreft mee de achterhoede vormen de komende jaren. Voor de rest moeten ze gewoon doorselecteren en matige spelers als Paco, Vidal, Denis, Gomes, Arda, Digne en dergelijke verkopen. Niet allemaal natuurlijk, je hebt ook wisselspelers nodig, maar een groot deel mag in de verkoop.
 
JamieDS
 
5
9 januari 2018 om 02:46
Iedereen begint altijd over thiago alsof Barca hem liet vertrekken terwijl hij in bloed vorm verkeerde. Gozer was gewoon 20 wedstrijden per jaar geblesseerd!
 
Voetbalgod79
 
0
9 januari 2018 om 12:40
Nou ik was allang blij dat Neymar vertrok ja hij scoorde en gaf veel assist. Maaaaaaaar Alba kon niks meer doen ruzie met alle tegenstanders veel kaarten gepakt. Nou ben blij dat ie weg is 300 mil en we kopen toekomst die wel voor de club willen spelen.
 
barcalover123
 
3
8 januari 2018 om 22:18
Marcelo is de reden waarom gister real doelpunten tegen kreeg gister. Hij stond serieus in de aanval. Als deze gozer bij guardiola had gespeeld zou die meteen zijn gewisseld en een tijdje niet hebben gespeeld. Zelfde voor isco loopt lekker te dribbelen en loopt 9 vaj de 10 keer vast. Snap dat real fans zich ergeren. Had ik ook met neymar in zn laatste seizoen
 
SpeedyAFC
 
1
8 januari 2018 om 22:35
Helemaal met je eens, bij geen enkele tegenaanval stond Marcelo in positie. Achterin bij Real lag het gewoon open en speelde ze continue een tegen een. Als je dan 1-2 voor staat, dan verwcht je toch dat de back blijft hangen, mee helpt de boel dicht te houden i.p.v. maar te blijven gaan aanvallen?
 
FilipMich
 
6
8 januari 2018 om 22:24
Decompressie na een superseizoen.. titel is waarschijnlijk weg maar nog steeds kanshebber op derde CL op rij..als dat lukt ga je nog altijd de legende in. Andersom bij uitschakeling CL kan het wel in een keer allemaal voorbij zijn voor Zidane. Van druk gesproken..
 
SpeedyAFC
 
2
8 januari 2018 om 22:36
Het gekke is, je ziet het vaker bij teams. Eigenlijk moet je doorselectern, zoals Barca deed na de eerste CL winst destijds. Gewoon je sterren verkopen en doorgaan met nieuwe sterren. Dan blijft de ploeg hongerig.
 
FilipMich
 
1
8 januari 2018 om 22:56
Als je spreekt over sterren doorselecteren bij Real dan gaat het feitelijk over de BBC. En vooral Ronaldo doorselecteren ligt heel gevoelig. Met zijn status was die deze zomer "untouchable". En heb het deze zomer voorspeld dat zn schorsing van 5 speeldagen voor een moeilijk overbrugbare achterstand ging zorgen. Ronaldo is zn snelheid kwijt. Niks mis mee op die leeftijd want hij heeft zich heruitgevonden in de spits ipv komende vanop de linkerflank. Maar met een trage Benz en een blessuregevoelige Bale heb je gewoon nog een heel snelle flankaanvaller nodig. Aubameyang of een Hazard erbij had dit verschil kunnen maken. Ben benieuwd naar deze zomer.
 
Origami
 
6
8 januari 2018 om 22:40
Ik vond Real eerlijk gezegd vorig seizoen in La Liga ook slecht. Real voor CL is ander verhaal, dit seizoen dus ook.
 
FilipMich
 
3
8 januari 2018 om 23:01
Ik vond Barça ook het betere spel hebben hoor maar Real pakte elke keer wel de punten.. en uiteindelijk 3 meer dan Barca.
 
FR4EVAH
 
4
8 januari 2018 om 23:09
Origami, Het bekende verhaal van Real in de Liga de laatste jaren. Op halve kracht spelen, meestal drie punten pakken en daarna volledig opladen voor de CL-matches. Desalniettemin waren Barca en Atlético nog slechter. Zij hebben nimmer geprofiteerd van het puntverlies dat Real regelmatig leed.
 
Origami
 
0
9 januari 2018 om 07:46
Waarom op halve kracht spelen? Jullie gaan straks nog moeten strijden om CL kwalificatie.
 
FR4EVAH
 
6
8 januari 2018 om 22:54
Wat een afschuwelijke faalhaas is Florentino Perez toch ook! Real heeft enkel hele goede voetballers verkocht en talenten daarvoor gehaald die het niveau niet hebben en wellicht het niveau nooit aan zullen tikken. Met Llorente en Ceballos ga je de oorlog absoluut niet winnen. Hetzelfde geldt voor Theo Hernandez. Man, wat erger ik me altijd als hij speelt! Veel te traag en log voor het spel van Real Madrid. Achraf is niet gehaald natuurlijk, maar wat is die jongen ongelooflijk slecht! Elke keer als hij de bal krijgt, dan weet je dat hij 'm weer tegen een tegenstander schiet. Waar Carvajal medespelers gemakkelijk vindt, lijkt deze mislukking geen enkel gevoel te kunnen leggen in zijn been. Ben ik dan hard? Misschien. Maar als je -zoals hij- regelmatig in het witte shirt speelt, dan mag je wel verwachtingen hebben. Hij heeft inmiddels bijna evenveel wedstrijden als de superieure Carvajal gespeeld. Maar goed. Het allerergste is de schrikbarende achteruitgang van de zogenaamde dragende spelers. Sergio Ramos, Marcelo, Cristiano, Benzema, Varane... Het lijkt gewoon nergens op wat zij laten zien. Cristiano is gewoon volstrekt onherkenbaar dit seizoen. Benzema was al niet veel, maar maakt het wel heel bont in de minuten die hij speelt. Ramos maakt ook fout na fout. Daarachter staat dan ook nog eens een Real-onwaardige keeper. Door zijn lengte wordt hij veel te makkelijk geklopt. Met andere woorden, er is gewoon sprake van code rood bij Real. Hoe kan het zo rustig (bijna stil) zijn rondom de club als je halverwege het seizoen zo verschrikkelijk veel punten achterstaat op de grote concurrent? Na al die wanprestaties mag je op z'n minst wel vuur verwachten in de richting van de leiding! Maar niets van dat alles. Ik snap er helemaal niks van! Want laten we eerlijk zijn. Perez heeft met zijn verschrikkelijke transferbeleid deze zomer de groei van Real tot stilstand gebracht. Ik blijf zeggen dat Real met Morata, Pepe en James erbij veel meer punten had gehaald. Nu komen spelers als Mayoral en Vazquez van de bank om te pogen een overwinning te forceren. Ja, daar word ik absoluut niet vrolijk van. Perez heeft de mogelijkheden van Zidane flink beperkt, waardoor er alleen nog een plan A over is. En zoals we vaak hebben gezien, slaagt dat plan al meermaals niet. Real is toe aan vers bloed. Dan bedoel ik geen matige tot zeer slechte talenten meer, maar spelers die er direct staan. Het wordt weer tijd voor flinke klappers. Barca heeft zich in aanvallend opzicht weer versterkt en Real mag niet achterblijven. Barcelona kocht met hun oliedollars zwaar vuurwerk. Perez moet met een Moab komen deze zomer!
 
ModricMagic
 
4
8 januari 2018 om 23:05
Het ligt ook aan Zidane hoor. Die wilt geen spelers erbij en zegt dat hij het met deze selectie wilt doen. Ik snap wel dat Real niet dom moet kopen net als vroeger maar dit jaar neem je wel een hele grote gok om Morata, Pepe en James te vervanger voor talenten als Mayoral, Vallejo en Ceballos. Helaas is dat echt falie kant mislukt. Pepe had ik al een slecht gevoel over want die kon absoluut nog mee op niveau alleen hij was vorig jaar helaas vaak geblesseerd en die laatste blessure was zeer ongelukkig tegen Atletico door Kroos. Varane vind ik stil staan in zijn ontwikkeling en had Pepe er absoluut niet uitgespeeld. Uiteindelijk is de conclusie dat je die 3 topspelers heb weggedaan en geen gelijkwaardige vervanging er voor terug heb gehaald. La Liga is dit jaar voorbij maar we moeten minimaal 3e worden voor een directe CL plaats.
 
Sanderr
 
1
8 januari 2018 om 23:31
Minimaaal 4e worden voor een CL plaats. Dat moet Real natuurlijk ook in deze matige vorm kunnen halen aangezien Sevilla en Villareal ook bij lange na niet constant genoeg zijn. Desalniettemin zal positie 4 in Madrid voelen als een afgang, het is denk ik lang geleden dat ze zo laag geëindigd zijn.
 
FR4EVAH
 
3
8 januari 2018 om 23:32
Modricmagic, Zeker waar! Zidane heeft aangetoond veel te opportunistisch te zijn en te veel vertrouwen in zichzelf te hebben als talent-coach. Hoe hoog ik Zidane ook heb zitten (en dat lijkt me behoorlijk terecht na zijn geweldige prestaties!), hij is een passant en zou niet al te veel macht mogen hebben op het technische vlak. Perez is er om de club een juiste koers te laten varen. Maar ik moet wel zeggen dat ik ongelooflijk geschrokken ben van het feit dat Mayoral, Theo, Vallejo en Ceballos lichtjaren verwijderd zijn van het niveau dat een Real-speler toch wel minimaal zou moeten hebben. Laten we ook niet vergeten dat Coentrao en Danilo veel fijnere backups waren dan resp. Theo en Hakimi. Ook betreffende die belangrijke posities is er zwaar gefaald met de mutaties. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik de transfer van Pepe wel kon begrijpen. Ramos was de leider en Varane had toch klaar moeten zijn om vast in het centrum naast hem te spelen. Varane blijkt er niet klaar voor en Ramos is in korte tijd uiterst onbetrouwbaar en onzeker geworden. Het niet binnenhalen van Mbappé is ook doodzonde. Met hem had je een echte Real-speler in huis gehaald die op papier nog een decennium mee had gekund. Hij was toch een van de weinige toppers die haalbaar waren. Ik denk niet dat Real deze zomer kan verwachten dat het Hazard, Dybala of soortgelijke spelers binnen kan halen. Dat is best zorgwekkend, want de aanval is echt zwaar aan vervanging toe. Ik mag toch hopen dat we in ieder geval na dit seizoen van die vreselijke Benzema af zijn...
 
massinissa
 
0
8 januari 2018 om 23:40
modricmagic, het ligt niet aan zidane. als je puur naar de selecties kijkt heeft real al 10 jaar een betere selectie dan barca. het ligt aan de spelers die minder hongerig zijn lijkt het.ook de geluksfactor heeft real niet dit seizoen want vorig seizoen speelde real genoeg wedstrijden ondermaats maar winnen dan wel in laatste minuten of blessuretijd. het ligt ook er aan dat alles op ronaldo afgestemd is. heeft hij zijn vorm dan kan hij zomaar zoals vorig seizoen pieken in laatste 2 maanden en CL binnen halen voor je. heeft hij die piek niet dan verlamd real omdat hij dan weinig toevoegt en real niet zonder hem een tijd durft te spelen. ik vind dat zidane meer respect verdient van real fans. noem mij een trainer van real in de afgelopen 10 a 20 jaar die succesvoller was. misschien del bosque...
 
FR4EVAH
 
1
8 januari 2018 om 23:55
Massinissa, Natuurlijk heeft Zidane terecht zeer veel krediet bij de club en bij de fans. Tussendoor noem je trouwens wel dingen op (spelers niet hongerig, ondermaats spel, alles alleen maar op Ronaldo afgestemd) waar Zidane als dirigent toch wel invloed op zou moeten hebben. Maar goed. Modricmagic heeft het over de invloed van Zidane op het wel/niet kopen van spelers. En daar heeft hij wel een punt, vind ik. Zidane is nog een jonge coach en hij heeft zeer weinig tegenslag gekend tot op heden in zijn trainerscarriã¨re. Hij heeft een selectie vol wereldtoppers (gehad) en naar de kwaliteiten van Zidane kijkend, zou hij ook vooral met deze absolute topspelers moeten werken. Zidane is een heel andere trainer dan bijvoorbeeld Guardiola. Laatstgenoemde vindt wel gemakkelijk een systeem waarin spelers met specifieke kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Perez had beter moeten weten en moeten kijken naar wat het beste voor de club is. Nu heeft Real door een verschrikkelijke transferzomer in éã©n klap een achterstand op Barcelona en de coming Engelse clubs lijken ook Real voorbij te gaan. Cause for concern en voor Perez de zeer moeilijke taak om Real weer te versterken met nieuwe topspelers.
 
ModricMagic
 
0
9 januari 2018 om 00:33
Op transfer gebied juist wel. Hij wilt geen nieuwe spelers terwijl dat duidelijk wel nodig is. Geluk speelt zeker een factor maar teveel spelers zijn uitvorm en al een halve seizoen lang denkend aan Varane, Marcelo, Ronaldo, Benzema, etc dat is veels te veel. Tuurlijk heeft hij wel krediet alleen een paar aankopen is gewoon noodzakelijk en geen talenten maar spelers die direct mee kunnen op niveau. Ronaldo wordt ook ouder en kan niet elk jaar zoals vorig jaar schitteren hopelijk doet hij dat wel maar hij wordt al 33.
 
STORING
 
1
9 januari 2018 om 03:03
Ik snap ook niet helemaal hoe Real in de zomerse transferperiode zo naief kon zijn en nu uiteindelijk met de gebakken peren zit. Ik vind van al die talenten dat ze nog minimaal een jaar verhuurd moesten worden zodat je echt kan zien of ze het niveau voor Real kunnen bereiken. Nu is het gewoon nog veel te vroeg voor ze.Ik wil je verder wel nog wat vragen. Jij bent duidelijk meer op de hoogte van de situatie bij Real en ik zou het fijn vinden of je iets voor me zou kunnen verduidelijken. Ik ben namelijk van mening (of bang) dat Real vanaf nu steeds verder zal afglijden. En dat komt omdat ze structureel het kaas van hun brood laten eten qua transfers. Barca, PSG, City en dat soort clubs gaan er steeds vaker met de echte toppers vandoor en de vijver waar Real uit moet vissen word gewoon steeds kleiner. BBC is verder al jaren niet echt intact maar een topwinger werd nooit gehaald. Een echte concurrent voor Benzema ook niet. Een top CV ontbreekt ook en het is nog steeds gigantisch zonde dat De Gea niet door ging. Ik vraag me inmiddels af watvoor een transferpotje Real zal hebben in de zomer? Afgelopen zomer hebben ze, volgens mij, meer verdiend dan uitgegeven maar wat de verdere financiele situatie is weet ik echt niet. Weet jij daar meer over? Want spelers zijn inmiddels peperduur, zitten al bij grote clubs en dat op een moment dat Real in verschillende linies toppers moet kopen.
 
massinissa
 
0
9 januari 2018 om 00:10
Fr4evah, maar wat doet zidane anders dan vorig jaar dan? want als je naar basiself kijkt is real niets verandert. met deze reserve spelers had real ook veel beter moeten presteren. ok ik geef toe james had vorig seizoen echt een groot aandeel. maar met die jonge gasten die in plaats van pepe, james en morata zijn gehaald is echt niets mis mee. ik denk dat de problemen in de kern van de basiself zitten. iets wat wij niet weten. in media was alleen te lezen dat er een beetje frictie was tussen ramos en ronaldo en tussen ronaldo en isco is het ook niet pluis allemaal. dus moet iets dieper zijn dat wij nog niet weten.
 
FR4EVAH
 
0
9 januari 2018 om 01:29
Ik vind het zelf een beetje ver gaan om te stellen dat er niets mis is met de jonge spelers die Real erbij heeft gehaald. Zij bewijzen meermaals niet het niveau van Real aan te kunnen of daar maar een beetje bij in de buurt te kunnen komen. Vallejo zal mijns inziens nooit een topverdediger worden, Hakimi en Theo geen goede backs en Ceballos en Llorente zullen nooit kunnen toegroeien naar een vaste basisplek. Daarbij zie ik in Mayoral ook erg weinig. Dat het grote probleem binnen de basiself schuilt, sluit ik ook niet uit. Spelers die niet meer met hun neus dezelfde kant op staan. Het kan allemaal, maar in zo'n geval zou er juist een beroep op de daadkracht van Zidane gedaan moeten worden. Maar goed, speculeren hierover heeft niet veel zin.
 
IbrahimPaschino
 
0
9 januari 2018 om 02:35
Je moet de talenten wat meer tijd geven het zijn nog jonkies van 18 19 of verwacht je dat ze meteen niveau en ervaring van ramos marcelo carvajal hebben, wat jij nu doet is ze allemaal afbreken, hakimi theo vallejo komen denk ik er wel, ze hebben gewoon ervaring te kort om constant te zijn maar ze komen er wel.
 
KarimMahmoudi
 
3
9 januari 2018 om 06:06
Zidane heeft real madrid kapot gemaakt met zijn dom keuzes. Zidane is geholpen Door machine goals van Ronaldo. Als morata en James en Mariano en de ervaar pepe geblijven zijn , is de situatie van real madrid helemaal anders. Zidane en Benzema en perez zijn schuldig voor de catastrofe van real. Real wordt ook zwaar gestraft Door de PSG in de Champions league.
 
KarimMahmoudi
 
3
9 januari 2018 om 06:06
Zidane heeft real madrid kapot gemaakt met zijn dom keuzes. Zidane is geholpen Door machine goals van Ronaldo. Als morata en James en Mariano en de ervaar pepe geblijven zijn , is de situatie van real madrid helemaal anders. Zidane en Benzema en perez zijn schuldig voor de catastrofe van real. Real wordt ook zwaar gestraft Door de PSG in de Champions league.
 
NielsRademaker
 
0
9 januari 2018 om 08:17
Jammer joh Real geen kampioen denk ik.. Het is ook een gebrek aan scorend vermogen op dit moment , Ronaldo is ff niet in vorm dat heb je wel is maar Benzema die bakt er de laatste paar jaar ook niet veel van. Ze hadden allang een Lewandowski of een Cavani aan moeten trekken die zijn sowieso goed voor 25+ goals in een seizoen.
 
FilipMich
 
0
9 januari 2018 om 08:22
Alexis Sanchez zou dit Real toch ook beter maken en mag nog CL spelen..