Real Madrid gaat bod van 115 miljoen euro uitbrengen
Dinsdag, 17 april 2018 om 14:00

Manchester City verlangt een bedrag van zeventien miljoen euro van Leicester City voor Patrick Roberts. Beide partijen praten ook nog altijd over een transfer van Riyad Mahrez. (Daily Telegraph)

Om de financiële zorgen weg te nemen, moet Aston Villa in de zomer voor 55 miljoen euro aan spelers verkopen. Daarmee lijken in ieder geval Jack Grealish, James Chester en Jonathan Kodjia te gaan vertrekken bij the Villans. (Birmingham Mail)

Real Madrid gaat testen hoe graag Manchester United David De Gea binnenboord wil houden. De Koninklijke brengt op korte termijn een eerste bod van 115 miljoen euro uit op de Spaanse sluitpost van the Red Devils. (The Sun)

Newcastle United gaat Dwight Gayle waarschijnlijk voor een bedrag van twaalf miljoen euro lozen. Stoke City wil de aanvaller overnemen van the Magpies, ondanks dat recent Benik Afobe al van Wolverhampton Wanderers werd gehaald. (Northern Echo)

Gelson Martins is in beeld bij Lazio. De middenvelder annex buitenspeler, die zijn contract bij Sporting Portugal wil laten ontbinden, wordt gezien als mogelijke vervanger van Felipe Anderson. (Radiosei)

Bayer Leverkusen is niet de enige gegadigde voor Thomas Strakosha van Lazio. De sluitpost, die circa dertig miljoen euro moet kosten, staat ook in de belangstelling van Liverpool. (the Guardian)

Meer nieuws
   
07:30
07:30
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
   
07:10
07:10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
   
07:00
07:00
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
   
06:30
06:30
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
   
06:00
06:00
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.