Real Madrid vraagt 500 miljoen euro voor één speler
Zondag, 29 maart 2020 om 09:00

Arsenal weet wat het moet betalen als men Carlos Soler in de zomer wil inlijven. Voor minder dan veertig miljoen euro wil Valencia in ieder geval geen afscheid nemen van de middenvelder. (AS)

Benfica moet mogelijk op zoek naar een nieuwe keeper. Odysseas Vlachodimos geniet concrete interesse van Internazionale en Napoli, nadat AS Roma en Arsenal eerder ook al belangstelling hadden getoond. (Marca)

De interesse van Manchester United in Federico Valverde is volledig verdwenen. Real Madrid wees de Engelsen op de transferclause van een half miljard euro in het contract van de middenvelder. (AS)

In navolging van Barcelona heeft nu ook Bayern München meer dan gemiddelde interesse in Luiz Felipe. De verdediger uit Brazilië is dit seizoen tot een van de smaakmakers van Lazio uitgegroeid. (Corriere dello Sport)

Chelsea sprak weken geleden met het management van Jude Bellingham. De pas zestienjarige middenvelder, die Birmingham City alleen voor minimaal 35 miljoen euro mag verlaten, geniet interesse van tal van topclubs. (The Sun)

Arsenal wil het keepersgilde versterken met Freddie Woodman. De doelman van Newcastle United speelt dit seizoen op huurbasis voor Swansea City en moet een serieuze concurrent voor Bernd Leno gaan worden. (The Sun)

Meer nieuws
   
21:09
21:09
Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
0
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
20:59
20:59
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
1
   
20:31
20:31
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
   
20:30
20:30
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (17)

 
AFC-BusbyBabe
 
3
29 maart 2020 om 10:47
Die sporen niet in Madrid. Spelers willen halen voor een appel en een ei. Maar eigen spelers, ie nog niks bewezen hebben, zulke vraagprijzen geven. Al verwacht ik niet dat dit niet waar is hoor.
 
4Ever4Ajax
 
14
29 maart 2020 om 11:02
Real koopt genoeg niet voor een appel en een ei hoor. Daarnaast zou het toch kunnen dat de afkoopclausule (die verplicht is in Spanje) op 500 miljoen staat? Voor de transfer van Neymar dacht niemand op psg na dat dat soort bedragen betaald zouden worden dus worden die clausules ook steeds hoger. Wil niet zeggen dat Real hem alleen voor 500 miljoen laat gaan.
 
TILBURG013
 
13
29 maart 2020 om 12:02
En waarom zou Real hem verkopen? Valverde bewijst nu al een van de beste middenvelders van La Liga te zijn en misschien wel van Europa.. dat is de reden dat ze op zijn afkoopclausele wijzen he slimmerik.. omdat ze niet willen verkopen.. en Real betaald gewoon voor kwaliteit als ze het willen hebben, zie Hazard, Ronaldo, Mendy, Bale etc..
 
CJordan
 
1
29 maart 2020 om 13:23
Daarnaast wil iedere club goedkoop inkopen en duur verkopen. Is geen onlogische gedachte. Zou ik zelf ook wel willen met aandelen of iets dergelijks hoor!
 
REPUS
 
0
29 maart 2020 om 16:11
Er is helemaal geen vraagprijs want Real wil hem niet verkopen. Er is alleen een afkoopclausule omdat dat verplicht is in Spanje.
 
cesc4ars
 
6
29 maart 2020 om 11:30
United heeft in McTomminay een identieke speler. Deze interesse lijkt me uit de lucht gegrepen
 
Raulista
 
17
29 maart 2020 om 11:39
Identiek? Valverde is echt een paar klasse beter dan Mctominay hoor. Die gozer draagt het middenveld van Real zowat. Als Valverde speelt, draait heel Real beter. Mctominay is niet zó belangrijk, heeft ook minder snelheid als Valverde. Valverde is meer te vergelijken met Pogba qua kracht en dynamiek.
 
AjaxCunian
 
2
29 maart 2020 om 13:16
En daar houdt het dan ook op, vind tactisch Valverde nog sterker en ook qua discipline. Maar als het komt op passing, dribbel, techniek, creativiteit, passeervermogen is Pogba weer hele andere koek. Valverde is beter dan Scott.
 
Schams1
 
3
29 maart 2020 om 15:22
Pogba is op dit moment beter maar Valverde is ook veel jonger.
 
Raulista
 
2
29 maart 2020 om 11:41
Valverde is de toekomst van dit middenveld. Ontzettend belangrijk. Die gaat dus nergens heen. Hoop dat Pogba komt, dan heb je met Pogba, Casemiro en Valverde een ontzettend krachtig middenveld. Sancho voor rechtsvoor halen en Jovic het vertrouwen geven. Jovic die aanvoer krijgt van Hazard en Sancho vanaf de flanken en Valverde en Pogba achter hem moet veel beter presteren dan dat hij dit seizoen heeft gedaan. Dit seizoen was er amper aanvoer.
 
10_Alex_10
 
3
29 maart 2020 om 11:54
Pogba en Sancho zijn compleet overbodig en veel te duur. Reinier moet de kans krijgen en je hebt altijd nog kroos. Sanco is al helemaal overbodig voorin.
 
Lierse1997
 
5
29 maart 2020 om 12:00
Hoe kun je Sancho nu overbodig noemen voorin? Het is heel duidelijk dat Real een probleem heeft op de rechtsbuiten. Oftewel staan daar spelers die nog jong zijn (Vinicius, Rodrygo, Brahim) oftewel spelers die te kort komen (Lucas Vázquez) oftewel totaal uitgerangeerde spelers (Bale). Als Real Sancho kan binnen halen moeten ze dat meteen doen. Dat is gewoon een spelers die dubbele cijfers haalt qua doelpunten en assists (zelfs meer dan 20) op een seizoen.
 
Raulista
 
3
29 maart 2020 om 12:02
Sorry Alex, ben het echt compleet met je oneens. Pogba en Sancho overbodig? Tell me.bale speelt als een natte krant. Rodrygo is geen echte rechsvoor. Wie ga je daar dan zetten? Vazquez, Vinicius, Isco? Zijn geen echte wingers. Vinicius is een linkse winger en ontzettend jong. We hebben gezien wat met de jonkies spelen ons bracht. Bij vlagen leuke acties maar te weinig. Real moet er nu staan. Kroos heeft niet het eeuwige leven. Casemiro kan niet alles spelen. Een middenveld met Casemiro, Pogba en Valverde is ontzettend krachtig. Ik denk dat Pogba haalbaar is, die kans moet je niet laten lopen. Reinier is ook jong, die moet langzaam gebracht gaan worden. Heb je gezien hoeveel doelpunten Real heeft gemaakt dit seizoen? Echt heel weinig. Dat komt omdat we zo dik zitten voorin wil je zeggen? Pogba is een scorende middenvelder, net zoals Valverde. Haal een winger erbij als Sancho die zowel veel doelpunten als assists maakt en je staat er volgend seizoen heel anders voor. Tegen de kleintjes kan je spelen met Valverde op cdm, en Pogba en Kroos ervoor. Zo ontlast je Casemiro ook.
 
Lierse1997
 
6
29 maart 2020 om 12:28
@Raulista, ik zie persoonlijk veel liever Fabian Ruiz komen. Die is een stuk jonger, is Spaans, heeft minder kuren en zal een veel lager salaris ontvangen. Pogba presteert al tijden minder goed en is ondertussen al 27. Dan lijkt Ruiz me een veel betere vervanger op termijn van Kroos.
 
10_Alex_10
 
0
29 maart 2020 om 15:20
Laten we eerst Rodrygo een echte kans geven. Robben begon ook als linksbuiten en was geweldig. Ronaldo begon als rechtsbuiten en deed dat ook geweldig. Maar Robben op rechts werd werelds en Ronaldo op links ook. Posities staan niet vast. En zoveel verschil tussen rechts en links als pure aanvaller is het niet. Iemand die lcm speelt of rcm maakt ook niet veel uit of lcv of rcv. Er zijn heel veel backs die op beide flanken uit de voeten komen. Daarnaast heb je nog Assencio lopen. Reinier moet net als Valverde de kans krijgen. Pogba is daarnaast echt niet zijn prijskaartje waard. Als je zoveel geld uittrekt haal dan iemand anders. Nogmaals je kan zelfs Hazard op 10 zetten. Pogba is geen prio. Reinier, Isco, Kroos, Casemiro, Valverde, Hazard, Assencio. Genoeg middenvelders!
 
bruh
 
1
29 maart 2020 om 13:02
Als valverde 500 miljoen moet kosten voor united dan kost pogba natuurlijk ook minimaal 180 miljoen. Maar goed, sancho en pogba spelen komend seizoen lekker in manchester.
 
Schams1
 
2
29 maart 2020 om 15:25
Maar Real hoeft Pogba niet. Het is dat Zidane hem graag wilt, we hebben geen eens behoefte aan hem. We hebben Valverde die niet eens veel minder is en 6 jaar jonger is. Daarnaast komen Odegaard en Ceballos er ook nog bij in de zomer. En wie zegt dat het zo zeker is dat Sancho naar United gaat? United is een van de opties maar het kan ook dat hij naar Chelsea verkast. En als Real langskomt en hem en garantie geeft op een basisplek kan hij ook naar Real komen. En misschien blijft hij wel bij Dortmund, die zijn op dit moment niet minder dan United.