Real Madrid wint nipt in Turkije; Mbappé en Icardi slopen Club Brugge
Dinsdag, 22 oktober 2019 om 22:54

Zowel Real Madrid als Paris Saint-Germain heeft dinsdagavond weten te winnen in Groep A van de Champions League. De Spaanse grootmacht had veel moeite met Galatasaray, maar kon mede dankzij het keeperswerk van Thibaut Courtois de eerste zege boeken in de poule: 0-1. Tegelijkertijd rekende PSG heel eenvoudig af met Club Brugge: 0-5. Les Parisiens staan nu na drie wedstrijden op negen punten, terwijl nummer twee Real tot op heden vier punten heeft verzameld. Club Brugge en Galatasaray staan op respectievelijk twee en één punt.

Galatasaray - Real Madrid 0-1
Galatasaray, met Ryan Babel en Ryan Donk in de basis, begon sterk, waarbij het aan Thibaut Courtois lag dat Real niet snel tegen een achterstand aankeek. Florin Andone had twee grote kansen, maar de Belg redde ook twee keer. Waar Galatasaray verzuimde een doelpunt te maken, wist Real wél te scoren. Eden Hazard zette zelf een tegenaanval op en bediende daarna Toni Kroos, die via Jean Michaël Seri raakschoot in zijn honderdste Champions League-duel: 0-1. Na de treffer kreeg Real meer grip op de wedstrijd. De thuisploeg kon voor rust nog wel gelijk komen, maar Courtois redde andermaal, ditmaal op een poging van Younès Belhanda na een fraaie actie van Ryan Babel.

Karim Benzema had vlak na rust de 0-2 op zijn schoen, maar Fernando Muslera pareerde knap. Ook Hazard had een mogelijkheid op de verdubbeling van de score, maar wederom stond de doelman in de weg. Halverwege de tweede helft leek de volgende goal wel te vallen, maar Hazard raakte, na het omspelen van Muslera, verrassend de lat. In de slotfase zocht Galatasaray nog naarstig naar de gelijkmaker, maar Cim Bom kon geen vuist maken tegen de gasten uit Spanje.

Club Brugge - Paris Saint-Germain 0-5
Beide ploegen waren niet op volle oorlogssterkte in het Jan Breydelstadion. Club Brugge miste onder anderen de geschorste Ruud Vormer, terwijl Thomas Tuchel bij PSG zonder Kylian Mbappé, Edinson Cavani (beiden bank) en de geblesseerde Neymar aan de wedstrijd begon. PSG kende een bliksemstart en stond al na zeven minuten op voorsprong. Een lange bal van achteruit van Thiago Silva belandde bij de vrijgelopen Ángel di María, die vervolgens Mauro Icardi simpel in stelling bracht: 0-1. Na de eerste schrik kroop Club Brugge uit zijn schulp, maar tot doelpunten leidde dat niet in de eerste helft.

Na een uur spelen wist PSG kort achter elkaar twee keer te scoren, waardoor het duel beslist was. Invaller Kylian Mbappé kon na een fraaie aanval waarbij ook Di María betrokken was binnenkoppen, als een soort rebound op het ingrijpen van doelman Simon Mignolet: 0-2. Club Brugge was nog niet bijgekomen of Icardi tikte de 0-3 binnen na goed voorbereidend werk van Mbappé. De Fransman kende geen rem en was enkele minuten voor tijd ook verantwoordelijk voor de laatste twee treffers van PSG: 0-5.

Meer nieuws
   
18:00
18:00
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
   
17:59
17:59
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
0
   
17:56
17:56
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
1
   
17:41
17:41
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
5
   
17:31
17:31
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (100)

 
Rockett
 
51
22 oktober 2019 om 22:55
Zeg het niet vaak maar mijn complimenten aan Courtois. Zelf brand ik hem vaak af voor gigantische fouten maar vanavond had hij een prima wedstrijd gekeept, dat moet ook weer gezegd worden. Het spel was weer vrij matig met wel veel kansen, maar ik weet ook niet meer wat goed is om dit team goed op gang te laten komen. De verdediging was weer dramatisch voordat de 0-1 viel.
 
Fabian1986
 
14
22 oktober 2019 om 23:03
Het was vanavond wederom duidelijk dat de defensie van Real niet staat. Courtois is vaak de zondebok. Maar de manier hoede defensie staat en hoe makkelijk brugge,gala er doorheen komt laat duidelijk zien waar het grootste probleem van Real zit.
 
Rockett
 
20
22 oktober 2019 om 23:17
Daar ben ik niet helemaal mee eens. Bij Ziggosport hadden ze de statistieken van Courtois bijgepakt:24 schoten op doel10 tegendoelpunten14 reddingendit zijn niet echt de cijfers die je voor ogen hebt van een keeper bij een topclub
 
HeskeyTheBest
 
20
22 oktober 2019 om 23:22
Fabian moet je niet serieus nemen, geeft heel vaak de schuld aan de verdediging van Real Madrid, maar Courtois? Nee joh die keept elke wedstrijd top. Belg en Chelsea fan wat wil je nog meer.
 
Fabian1986
 
17
22 oktober 2019 om 23:29
Ah daar hebben we onze huskey weer. Nee hoor Courtois keept niet elke match top,maar is wel met alles de zondebok. Maarjah lul jij maar met de menigte mee. Heskeythebest zegt al alles??. Fijne avond!
 
HeskeyTheBest
 
13
22 oktober 2019 om 23:39
Dit is al de 2e keer dat je mijn naam serieus neemt, Heskey is een meme geworden in de voetbal wereld en de naam HeskeyTheBest komt door KSI een hele bekende Youtuber. Maar daar zul je weinig over weten aangezien jij uit de oertijd komt, geniet van je Belgische wafels en ik wens je een fijne avond! ??
 
Fabian1986
 
30
22 oktober 2019 om 23:45
Nee is de 2e keer dat ik hem niet serieus neem. Nee ik ken deze youtuber niet omdat mijn leven uit meer bestaat dan youtube. Een Belgische wafel zou je ook eens moeten proberen, maar dan een brusselse wafel. Heeft echt mijn voorkeur. Of misschien in Brugge een brugse zot en een bezichtiging doen bij de maan. Een echt aanrader.
 
Zinedane
 
2
22 oktober 2019 om 23:46
Ik zeg niet ik onder de indruk ben van Courtois bij Real.maar de verdediging van Real is dit seizoen toch ook niet fantastisch. Ramos en Marcelo hadden echt al lang jongens achter ze moeten hebben die ze in de helft van de wedstrijden kan vervangen gezien hun leeftijd. Van de eerste 4 achterin speelt alleen Ramos dit seizoen op niveau en wat je erachter hebt behalve misschien Eder Militao die 3,5 wedstrijd gespeeld heeft ben ik ook niet zo onder de indruk
 
FlackoGS
 
32
22 oktober 2019 om 22:57
Real was beter, Gala moest maar zijn kansen verzilveren. Van Real kan je verliezen. Maar Belhanda. Als ik jou nog ooit in een roodgeel shirt zie, mag Fatih Terim van mijn part met jou mee. Hoe durf je tegen de supporters, die jou zoveel hebben gegeven, zo uit te schelden? Ik hoop op een recordboete, en een transfer in januari. Wegwezen.
 
NietsTeZoeken
 
83
22 oktober 2019 om 23:00
Met 'zoveel hebben gegeven' bedoel je zoveel fluitconcerten hebben gegeven?
 
FlackoGS
 
19
22 oktober 2019 om 23:03
Nietstezoeken, kijk je wekelijks Gala? Volg je wat er zoal gebeurt? Nee he? Probeer het dan niet goed te praten.
 
NietsTeZoeken
 
59
22 oktober 2019 om 23:05
Toevallig keek ik vandaag naar een club die bekend staat met fans die als 12e man supporten, maar heb ze in de tweede helft, naast het uitfluiten van hun eigen spelers, amper gehoord. Top.
 
FlackoGS
 
17
22 oktober 2019 om 23:11
Als je bleef kijken zag je dat er zelfs na de laatste fluitsignaal gezongen bleef worden. Ik weet alleen niet of je aan het provoceren bent, of of je serieus zo onwetend bent over Gala. Alle spelers verdienden het uitfluiten, als je kijkt hoe ze de laatste weken presteren in verhouding met hun salaris. Oh wacht, je keek geen Gala he?
 
NietsTeZoeken
 
19
22 oktober 2019 om 23:00
Met 'zoveel hebben gegeven' bedoel je zoveel fluitconcerten hebben gegeven?
 
Yasemin
 
41
22 oktober 2019 om 23:01
Nee, onvoorwaardelijke steun na al die vreemde kaarten en capriolen. De maat is een keer vol.
 
voetbal55
 
7
22 oktober 2019 om 23:26
Belachelijk dat ondanks de redelijk stabiele verdediging Terim ook Donk als eerst eraf haalt. Juist met een drie-mans verdediging konden ze achterin de fouten van de backs grotendeels afdekken. Na deze wissel werden we de tweede helft kansloos uitgespeeld.
 
Yasemin
 
1
22 oktober 2019 om 23:29
Ik had gehoopt op een 3-mans verdediging en de backs meer opgesteld als vleugelverdedigers, puur omdat het middenveld vrij compact is.
 
voetbal55
 
4
22 oktober 2019 om 23:35
En wat te denken over de combo Belhanda EN Seri. Die jongens kunnen gewoon niet samen spelen - wat we ook de voorgaande weken hebben gezien - , maar toch denk Terim van 'oh misschien lukt dit wel tegen Real'.
 
Yasemin
 
7
22 oktober 2019 om 23:40
CL-wedstrijd tegen Real is ook natuurlijk dé ideale match om dit uit te proberen. Terim: wat in de league tegen bilmem-ne-spor niet werkt, gaat vandaag ook niet werken. ???????
 
R.madrid/ajax
 
17
22 oktober 2019 om 22:57
Ontsnapt is weer overdreven, real gaf grote kansen weg maar het had zelf ook vaker moeten scoren. Jezus wat is dat psg goed zeg! Real sleept met moeite een gelijkspel uit het vuur tegen club brugge en hun rollen brugge op 50% op en dan moet je nog nagaan dat neymar en cavani niet eens meespeelden. Psg is een absolute topfavoriet om de CL te winnen
 
R.madrid/ajax
 
1
22 oktober 2019 om 23:44
Vorig jaar hadden ze het nog lastig in de poule. ja dat klopt maar tot nu maken ze van de clubs in de CL wel een van de meeste indruk
 
Schams1
 
16
22 oktober 2019 om 22:58
De titel is best wel jaar, Real ontsnapte niet echt. In de eersre helft kreeg Gala een paar kansen maar had Real de overwicht en hadden ze ook de meeste kansen. In de tweede helft heeft Galatasaray geen ene kans gecreerd en heeft Real de wedstrijd rustig uitgespeeld en verdiend gewonnen.real speelde eindelijk met een goede opstelling, probz naar Zidane. We domineerden de wedstrijd en iedereen speelde heerlijk, jammer van Hazard maar hij komt steeds meer in zijn spel, Rodrygo speelde heerlijkhala Madrid!
 
TheWorld
 
7
22 oktober 2019 om 22:58
Mooi om een 18jarige zonder echte profervaring te laten starten. Maar was misschien beter een extra verdediger geweest. De eerste helf mocht Di Maria vrij lopen. Tot dan ging het nog redelijk met Brugge dat soms kansen creëert maar vanaf Mbappe inkwam was het totaal verloren. Ongelooflijk, 3 goals en een assist als invaller.
 
Primetime
 
17
22 oktober 2019 om 23:03
Record van Messi lekker verbroken en flink aangescherpt. Jongste speler die 15 goals in CL heeft gescoord, bijna jaar jonger dan Messi destijds. Had er nog eentje nodig maar heeft er 3 geprikt.
 
Bon Jovi
 
6
22 oktober 2019 om 23:22
Beetje overmoedig van Clement. Leuk voor die jongen om te debuteren tegen Psg maar hij stond echt te zwemmen. Tactisch stond het ook niet perfect, jammer want lange tijd deden we redelijk mee. Bij de 0-2 brak de veer dan wel en ging het plots snel.
 
Bon Jovi
 
1
23 oktober 2019 om 00:07
Daarin heb je volledig gelijk. Maar dat vond ik vanavond niet het geval.
 
BJK-Q7
 
4
22 oktober 2019 om 23:00
Ik vond dat gala eigenlijk goed had gespeeld in de eerste helft. Ze hadden 3 fantastische kansen die je op dit niveau gewoon niet mag verprutsen! Daarna scoort real madrid en nemen ze de controle over van de wedstrijd. De 2de helft was het gewoon eenrichtingsverkeer en dat was mede dankzij Terim zijn slechte wissels. Hoe hij zo lang heeft volgehouden met seri is belachelijk! Hij was overduidelijk de slechtste aan de kant van Galatasaray. Kroos, courtois, muslera en nzonzi waren in mijn ogen de beste op het veld.
 
Yasemin
 
0
22 oktober 2019 om 23:45
Seri is veel te instabiel: soms een redelijke match, soms verkloot hij alles. We hebben een brede selectie, lekker doorselecteren naar mijn mening. Laat ze maar eens wakker worden.
 
Mirzet12
 
5
22 oktober 2019 om 23:00
Wat heb ik toch genoten van Di Maria. Man wat kan die gozer voetballen als doe erzin in heeft. En Icardi natuurlijk ook een topper. En wat heeft hij zich snel aangepast. Ik denk dat Inter hier spijt van gaat krijgen, want hoe je het wendt of keert hij is beter dan Lukaku.
 
Real Madr!d
 
3
22 oktober 2019 om 23:00
Waardeloze wedstrijd. Waardeloze overwinning. Sloeg weer is helemaal nergens op. Carvajal, Marcelo en Varane. Wat een dramatische zooitje is het ook. Vooral Marcelo. Wat stond die te doen dan bij die tweede grote kans van Gala? Echt waar. Wat een probleem is dit zeg. En helaas gaat het nog jaren duren voordat we echt eens gaan doorselecteren. Wat een foutenfestival zeg vandaag. Slechte passes, zachte's passes, ballen werden zomaar ingeleverd alsof het al Sinterklaas is. Maar hey, Zidane zal wel tevreden met de overwinning en nu is de druk er beetje vanaf omdat Club Brugge kansloos verliest. Dan zie je daar Mbappe simpel drie keer scoren als invaller. Ik weet echt niet wat ik zag vandaag, me ogen bloeden letterlijk vanaf het begin tot eind. Ik ga nog niet zeggen of het een fouten keuze is geweest om Zidane terug te halen. Maar man man man, wat gigantisch slecht weer. Overigens mag Hazard ook wel die mega kans voor leeg doel gewoon netjes erin schieten. En oh, Courtois heeft deze wedstrijd voor Real gewonnen. Geen Courtois fan, maar ik ben blij voor hem dat die een hoofdrol heeft gespeeld met goede reddingen. Ongelooflijk man.
 
SergioRamosHM
 
1
23 oktober 2019 om 11:14
Je noemt de verdedigers maar Benzema dan? Die jongen was echt hopeloos gisteren. Waar is zijn snelheid gebleven? Die jongen loopt erbij alsof hij al tegen de 40 aan loopt. Het middenveld stond best aardig, vooral Valverde, wat is die jongen goed bezig. Rodrygo en Vinicius moeten ze nog even elders laten spelen en zo snel mogelijk afscheid nemen van James. Die minuten dat hij gisteren maakte waren echt schandalig slecht.
 
blink182
 
15
22 oktober 2019 om 23:01
Gelukkig zag ik weer flits van de oude Hazard, al mag hij wat mij betreft egoïstischer worden voor goal. Hij moet echt de ball opeisen.Benzema was matig vandaag, en hoorde gewoon gewisseld te worden.Ik vond Courtois eindelijk weer goed keepen. Dankzij hem bleef het 0-1. Hopelijk trekt ie deze lijn door. Kroos en Valverde (zoals gewoonlijk) ook goed gespeeld. Al met al blij met de overwinning.
 
Fenerunited
 
2
22 oktober 2019 om 23:02
Buiten een stroef begin was Real toch wel de betere. Courtois paar goeie ballen gepakt maar de verdediging is toch echt zwak van Real. Daarnaast denk ik dat het einde oefening is voor Belhanda. Speelt heel slecht en ging zich vandaag ook nog eens afreageren op de fans. Zal sowieso komend zomer verkocht worden en indien mogelijk in de winter. Cl hoofdstuk is toch wel gesloten voor GS, hoop dat ze tenminste derde kunnen worden en punten kunnen pakken in de el.
 
R.madridista
 
10
22 oktober 2019 om 23:03
Ontsnapt? Zeker niet. In de beginfase in de problemen gekomen, maar 3 goeie reddingen van Courtois. Maar in de tweede helft amper in de problemen gekomen en zelf veel kansen gecreëerd. Die van Hazard moest er wel in.valverde wederom Motm en Kroos speelde ook sterk. Ondanks dat ik Benzema goed vond, zag hij er moe uit, gelukkig 's weekends rust en dan volgende week op naar Leganes.
 
SergioRamosHM
 
0
23 oktober 2019 om 11:15
Benzema goed? Hebben wij een andere wedstrijd gekeken?
 
AcePluto
 
14
22 oktober 2019 om 23:03
Mbappé heeft club brugge echt gesloopt, dat is pas een fenomeen. Gewoon een hattrick in 45 min
 
DimaMadrid26
 
0
22 oktober 2019 om 23:07
We domineerden deze wedstrijd wel, alleen misten we de kansen om het steeds af te maken. Hazard oogt wat onzeker, ging niet genoeg voor eigen succes zoals hij bij Chelsea deed zoals die sologoal tegen West Ham vorig seizoen. Benzema en Marcelo lopen ook steeds in z'n weg, zou daarom Mendy over Marcelo zetten en Jovic vaker opstellen ondanks dat Benzema m'n favoriete speler is. Ben benieuwd hoe Hazard-Jovic-Bale eruit zou zien, naar Zidane kennende stelt hij Marcelo vaker op en speelt Benzema elke minuut. En dan nog Courtois, bekritiseer hem vaak, maar vandaag was hij één van de beste op het veld, zo niet de beste, hopelijk pompt hij hier vertrouwen uit en gaat hij zo door!
 
CimBomBala
 
0
23 oktober 2019 om 11:41
Domineren is een groot woord. De openingsfase was echt wel voor Gala maar Courtois was op dreef. Daarna werd Real pas sterker.
 
baloog
 
4
22 oktober 2019 om 23:07
Di Maria had de juiste vorm meegenomen. Eigenlijk met 4 assists vandaag, vooral de laatste was om in te lijsten met buitenkant voet uiteraard.
 
AltanAltinok
 
3
22 oktober 2019 om 23:08
Real was over de gehele wedstrijd beter, je ziet erg duidelijk dat achterin echt een maaslander gaten kaas is. Gala enig positieve is de vechrlust voor de rest niks eigenlijk. Belhanda out.
 
TheGreatest10
 
3
22 oktober 2019 om 23:13
Belhanda optieven. Je speelt als een natte krant en dan scheld je iedereen uit waar jij en heel je gezin en de generatie erna gebakken zit met wat je hebt verdiend in turkije.
 
Bon Jovi
 
4
22 oktober 2019 om 23:16
Pijnlijk uitslag. 0-5. Desondanks vond ik ons een uur lang erg goed meevoetballen. Maar dan komt Mbappe erin, valt de 0-2, en gaan de kopjes naar beneden. Daarna was een aangeslagen Club duidelijk geen partij voor Mbappe wat toch een speler van een andere wereld is. Di Maria, Silva en Verratti waren goed, maar Mbappe.. mamma mia. Vanavond hebben we het niet laten liggen. Thuis hadden we 1 van de vele kansen tegen Gala moeten maken, en in Real is het jammer dat je een dubbele voorsprong nog weg geeft. Dit had ik wel verwacht, belangrijkste is om zondag te reageren tegen Standard. En we staan nog steeds derde in de poule. Psg gaat trouwens ver raken dit jaar denk ik. Samen met Liverpool tip ik hen als topfavoriet voor eindwinst. Wat een machine.
 
THenry_228
 
0
23 oktober 2019 om 09:44
Blijf me toch afvragen waarom onze Belgische ploegen zo graag naar die CL gaan. Ok, financieel snap ik het wel maar sportief? Geen enkele Belgische ploeg heeft iets te zoeken in de CL. Elk jaar opnieuw krijgen onze deelnemers slaag en zitten er dergelijke zware uitslagen bij. Gisteren Brugge thuis 0-5 vernederend, ik hou mijn hart al vast voor Genk vanavond want dat kan zomaar een 7 of 8-0 worden. Maar leve de deelname aan de CL...
 
Yasemin
 
10
22 oktober 2019 om 23:25
Dus even terug naar het begin: wat is het systeem? Spelen we nou met flanken die we niet hebben? Spelen we met vleugelverdedigers die tekort komen? Loopt Nzonzi de ruimtes in zijn eentje dicht? Wat. Is. Het. Plan. Guys. Je hebt een selectie waar je niks van kan smeden. Iets met gerichte aankopen enzo. Terim, het is simpel: óf een systeem hanteren en daarbij een aantal spelers opofferen, of een systeem creëren afhankelijk van je selectie. Geef je volgende CL-ticket maar door aan een team die wél probeert iets te presteren. Het is toch schandalig dat er na zoveel weken nog steeds geen vaste opstelling bestaat. Dat ze geen waarde hechten aan de jeugd in Turkije: moeten zij weten. Wil je geld pompen wat je eigenlijk niet hebt? Moeten zij weten. Maar probeer nooit meer met bullshit de harten van je supporters te stelen om eindstand met niet eens 1 doelpunt uit deze groep te worden gedonderd. *logt uit*.
 
Metin10oktay
 
3
22 oktober 2019 om 23:38
Backs hebben we zowiezo niet Mariano nagatomo kunnem geen meters meer maken een keer vooruit achterkomen veel te laat .... marcao is een bom kan elk moment zwaare fout maken middeveld buiten zonzi is er geen voetballer die presteert belhanda met rugmummer 10 kzou die nummer 2 geven ... seri veel te slegt babel speelt ni zoals bij nl feghouli zijn we gewoonlijk elk sezoen 1 ste 10 wedstrijden is die nergens te zien en ja andone kun je weinig op zegge ... systeem in tr heb je geen systeem fatih terim ook ni alleen motiveren en bambambam deze selectie motiveren helpt niet Muslera jaa hij is gwn de legend
 
Yasemin
 
3
22 oktober 2019 om 23:42
Nee idd we hebben geen backs, wat doet Terim? Linnes buiten de selectie houden. Maar HOE dom ben je dan? Babel kan ook niet renderen met al die trage, slecht gepositioneerde spelers om hem heen. Het vreet al z’n energie om die bal steeds vast te houden en blijven vast te houden totdat iedereen aansluit.
 
Metin10oktay
 
1
23 oktober 2019 om 00:28
Linnes buiten selectie houden was de grootste fout van terim vanaf nu wil ik echt geen oude spelers meer zien genoeg is genoeg koop jonge potentiele spelers al het geld aan oude kome cashe spelers is genoeg geweest winterstop Mariano verkopen nagatomo wegdoen belhanda verkopen en nieuwe jonge spelers kopen ianis hagi moeste we Halen voor 4.5 miljoen domme bestuur verkoop toch gewoon die kutkop belhanda
 
Metin10oktay
 
1
23 oktober 2019 om 00:31
Onyekuru moeten we ook terug Halen... ndiaye was de moter de as van de middeveld die missen we ook behoorlijk samen met Fernando nzonzi is geen slegte speler maar te traag ....
 
Yasemin
 
0
23 oktober 2019 om 00:32
5mil voor Falcao was al zwaar, weet niet of het verstandig is om Hagi (die naam geeft alleen al voldoende druk) binnen te halen voor 4,5.
 
Yasemin
 
2
23 oktober 2019 om 00:33
Je wil geen oude spelers maar dan kom je met Fernando.. Onyekuru is een optie, Ndiaye mweh. Ik vind Nzonzi juist heel veel rust brengen op het middenveld, balvast, staat goed gepositioneerd waarmee hij zijn tekort aan snelheid compenseert en is een prima schakel tussen verdediging-middenveld.
 
Metin10oktay
 
0
23 oktober 2019 om 00:45
Fernando is zowiezo al over Onyekuru is nog ern talent Ndiaye 28 Al's je belhanda verkochte voor 8 kon je gemakelijk ianis hagi van 21 Halen
 
Metin10oktay
 
1
23 oktober 2019 om 00:48
Ianis hagi had duidelijk in een intervieuw aangegeven om voor galatasaray te willen spelen... Onyekuru heb je al 2 parelles van 21 Linnes rechtsback en linksback laten scouten jonge spelers genoeg voetballers in brazilie Jimmy durmaz te hale konden die meer kans aan yunus akgun geven nu die jonge wilt vertrekken meteen laten invallen tegen sivas
 
Metin10oktay
 
0
23 oktober 2019 om 01:15
1 Muslera 2 Transfer luyindama marcao 4 transferNzonzi lemina7 transfer 10transfer babelFalcao Linnes inschrijven linksback scouten onyekuru Halen belhanda verkopen een echte 10 Halen
 
Esenbuka27
 
0
23 oktober 2019 om 18:17
Een van de weinige mensen op voetbalfora met wie fatsoenlijk kan communiceren bent u, Mevrouw Yasemin Om uw vragen te beantwoorden, er is geen systeem. Terim heeft dat nooit gehad. Hij had alleen een formatie waarin hij optimaal was (442) en daar bleef het bij. In Turkije kom je er nog mee weg maar in Europa sta je zo voor schut. Het is dat Real zo zwak is en dat het maar bij 0-1 bleef. Kon Galatasaray winnen? Ja. Zelfs met Terim, ondanks dat hij niet verantwoordelijk zou zijn. Maar de kans achtte ik zeer klein. Ik blijf me als Fener fan afvragen wat het idee was om Mancini of zelfs Prandelli weg te sturen? Hamzaoglu en Terim zijn nooit geschikt geweest en de Italiaanse heren in kwestie zouden voor langere termijn met betere resultaten kunnen komen, een vaste systeem bijvoorbeeld. Desondanks werd er geen geduld getoond aan hen en werd er elke jaar om Terim gevraagd. Nu is hij er en valt hij door de mand. Nu wordt de situatie erger. Het klinkt wel heel biased om dit van mij te horen maar bij het mislopen van de titel en/of geen CL is Galatasaray in zeer ernstige problem waar ze niet 1, 2, 3 eruit kunnen komen. Gezellig... mag je met je eeuwige rivalen om de laatste centen van de fans bedelen Succes tegen Brugge, in Madrid en Parijs kan je alleen maar de schade beperkt houden.
 
Yasemin
 
0
24 oktober 2019 om 01:42
Ik voel me al bejaard en dan ga je nog die U er bovenop gooien.. ??. Terim heeft veel credits opgebouwd vanuit het verleden, man van de club etc. Maar de tijden zijn veranderd, de kloof met de (sub)top is enorm vergroot. Met ‘gaz’ ga je tot een bepaald punt komen maar daarna val je door de mand. Zodra je dat doorzet, zie je echt hoe ver we achterlopen en wat we tekort komen om te moeten presteren. Ik ga geen cent doneren aan spelers die supporters uitschelden. Period. En ja: alles beter dan die 1-6 destijds..
 
Esenbuka27
 
0
24 oktober 2019 om 15:47
Een 25 jarige die zich bejaard voelt, wat doe je nu Yasemin abla :/ Voetbalwereld is per 2020 een harde wereld waar geen plaats is voor nostalgie en emotie als het geen positieve bijdrage meer levert. Je zegt het zelf, we hebben er niks aan. Het grootste probleem is dat de fans het niet toestaan. Ze blijven nog steeds blind achter Terim aanrollen. Het is mij ook een raadsel wie het een goed idee vond om Sneijder te vervangen met Belhanda. Hij is wellicht nu met pensioen, maar had hij niet in 2017 vertrokken dan had hij nog twee jaar de 10 van Gala had kunnen wezen. Gala heeft namelijk niks aan een 10 die alleen maar in de tweede helft van een seizoen zijn kunnen laat zien. Gezien hij eerder de fans heeft uitgescholden sinds 2017 verwacht ik nu dat Belhanda wel zwaar wordt gestraft...
 
Wilgenduin
 
0
23 oktober 2019 om 06:13
Ik heb de match van Real jammer genoeg niet kunnen zien? Hoe speelden ze in het algemeen? Was Hazard goed? En hoe speelde Rodrygo bij zijn eerste CL wedstrijd? Ik hoop wel dat hij meer kansen gaat krijgen, want wat ik de laatste wedstrijden van Vinicius zie is toch echt niet goed hoor.
 
xmelissa
 
1
23 oktober 2019 om 08:31
Hazard liet bij vlagen goede dingen zien, maar moet meer voor eigen succes gaan. Benzema en Marcelo lopen zijn ruimte op de linkerflank dicht waardoor hij in de knoei komt. Wil Jovic daarom wel een keer naast Hazard zien staan aangezien hij dit nier doet. Marcelo was werkelijk een drama. Mendy vanaf nu basis wat mij betreft. Rodrygo speelde wel lekker, zorgde voor veel beweging. Kroos en Valverde MOTM, waren overal. Spel was nog steeds niet je van het. Foute passes en erg slordig.
 
Eydie Cee
 
0
23 oktober 2019 om 12:03
Ben het volledig eens met je analyse. Er is altijd kritiek op Hazard, maar inderdaad staat Benzema bijna constant op de flank. Marcelo er nog eens bij en Hazard heeft zijn ruimte niet meer. Maar ja, Zidane gaat dat tegen Benzema zeker niet zeggen. Die heeft een vrijgeleide te doen wat hij zelf wil.
 
CimBomBala
 
0
23 oktober 2019 om 11:58
Balen! Vooraf had ik echt voor een puntje getekend. Dit is echt het verschil tussen effectief scoren en het vizier niet op scherp. Die kansen van Gala mag je op dit niveau niet missen! Mijn complinenten aan Courtois die zijn kluppie heeft behoedt voor enkele doelpunten maar aan onze zijde ook Muslera die zeer sterk keepte. Belhanda mag oprotten en verder Seri, Mariano en Nagatomo zo snel mogelijk wegwezen!
 
Yasemin
 
0
23 oktober 2019 om 15:55
Ik vind dat Seri soms toch nuttig kan zijn, maar doordat het systeem wekelijks verandert kan hij zich moeilijk in het team aanpassen.
 
Metin10oktay
 
0
23 oktober 2019 om 23:55
Van seri had k heel veel verwacht maar hij doet het heeeeel slegt seri belhanda Mariano nagatomo moete dringend weg ndiaye onyekuru ( linnes emre akbaba ) en een linksback cimbom is terug