Real Madrid ziet megatransfer 'wel gebeuren': 'Ik hoop dat hij komt'
Dinsdag, 28 mei 2019 om 07:16

Eden Hazard staat al jarenlang op het verlanglijstje van Real Madrid, zo verzekert voorzitter Florentino Pérez. De aanvaller van Chelsea wordt al maandenlang hevig gelinkt aan een transfer naar de Koninklijke, waarbij de topclubs zouden steggelen over de hoogte van de transfersom. Pérez geeft aan dat een Hazard waarschijnlijk wel naar Real gaat komen.

"Hoe moeten we praten met een club als ze een finale spelen?", begint Pérez in gesprek met Onda Cero over het feit dat Chelsea woensdag in Baku in de finale van de Europa League staat tegenover Arsenal. "We zijn al een aantal jaar bezig om Hazard een speler van Real Madrid te laten worden, maar daar zijn we nog niet in geslaagd."

"Ik ben echt fan van Hazard, ik hoop dat hij komt. Hij is een van de beste voetballers ter wereld. Het is een lastige deal, waar nog veel aan moet gebeuren. Maar ik zie het wel gebeuren dat Hazard naar Real komt dit jaar", aldus de voorzitter. Hazard, die zelf altijd heeft aangegeven dat Real zijn droomclub is, ligt nog tot medio 2020 vast in Londen.

Pérez erkent dat Real een kwaliteitsinjectie nodig heeft. De preses vindt eveneens dat de topclub dit seizoen erg tegenviel. "Dit seizoen was iedereen minder dan voorheen. Iedereen, behalve Karim Benzema. We hebben een slecht seizoen achter de rug, want de spelers waren moe. Alleen Benzema was de uitzondering en hij ging ook niet naar het WK", besluit Pérez.

Meer nieuws
   
11:15
11:15
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
1
   
11:15
11:15
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
   
11:13
11:13
Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
0
   
11:00
11:00
Pak 3x je inzet als Uitblinker Saka scoort tijdens Tottenham Hotspur-Arsenal!
0
   
10:29
10:29
Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
9
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (16)

 
Robinozaurus
 
14
28 mei 2019 om 07:59
Jammer van de laatste zin. Alsof het allemaal met het wk te maken heeft dit seizoen. Gelukkig speelde alleen spelers van Real een wk... Ik denk een week na de finale dat de deal rond zal zijn. En hazard is meer dan welkom.
 
TILBURG013
 
2
28 mei 2019 om 08:10
Dat zegt die toch niet. Hij zegt Benzema ging niet naar het WK dus misschien dat hij daarom zo goed presteerde, door de extra rust die hij heeft gehad. Hij zegt nergens dat de andere spelers slecht presteerden door het WK.
 
YoeriCFC
 
23
28 mei 2019 om 08:00
Real zal flink moeten betalen voor Hazard. Ze hebben een rampseizoen gehad, zullen nu inzien dat ze hun superster vorig seizoen al hadden moeten vervangen en dus zal dat de absolute topprioriteit zijn! Ik hoop dat Chelsea wel meewerkt en dat Hazard naar Real kan, hij is nooit ala Courtois in staking gegaan en is altijd wel eerlijk geweest over zijn ambities. Dat respecteer ik wel in hem!Ik blijf alleen mijn vraagtekens zetten bij de combinatie Hazard en Real Madrid. Hazard is geen speler die vijftig goals gaat maken en dat zoekt Real wel. Dat hebben ze nodig zelfs. Daarbij zijn de fans van Real net verwende kinderen! Die verschrikkelijke fans hebben schaamteloos Ronaldo uitgefloten en zijn bijvoorbeeld ongelofelijk ondankbaar naar iemand als Bale, die ze 4 Champions Leagues geschonken heeft en altijd aanwezig was in de finales! Ik vraag me sterk af of iemand die de wisselvalligheid heeft van Hazard zich daar ooit thuis gaat voelen. In Engeland zet men hem al neer naast Lampard en Zola, bij Real gaat hij straks door de achterdeur vertrekken..
 
InsideRMadrid
 
26
28 mei 2019 om 08:14
Youri/ verschrikkelijke fans nog wel haha, richt je aub op je eigen club want daar gebeurt volgens mij voldoende. Hazard zal zich prima thuis voelen met zijn maatje Courtois. Kan niet wachten op deze transfer, maar ik begrijp ook wel dat Perez niet 140 miljoen wil betalen... een voorhoede met Hazard Jovic Benzema wordt smullen straks! Ik merk in jouw reactie en in vele reacties hier op Vz een bepaald bitter gevoel richting De Koninklijke! They hate us cause they ain’t us! Galactico season is coming! Hala Madrid
 
YoeriCFC
 
26
28 mei 2019 om 08:23
Omdat er bij Chelsea mensen zijn die Jorginho en Sarri als stront behandelen zou ik niet kunnen zeggen dat dat bij Real Madrid nog een schepje erger is? Dat is onzin natuurlijk... Bij Chelsea en in de Engelse voetbalcultuur als geheel genomen worden die gasten op handen gedragen. Over Hazard kun je ook bijna niks slechts vinden en denk ik dat hier op VZ ik de enige Chelsea supporter ben die regelmatig erg kritisch op hem geweest is. Hij zou door 90 van de supporters nu namelijk zo in het rijtje met de grootste legendes van de club gezet worden.. Ik denk dat je dat gevoel wat je voelt op VZ niet moet omschrijven als bitter maar als geirriteerd. Als ik reacties op VZ lees van Real supporters dan hebben zij vaak het idee dat ze Fifa aan het spelen zijn en dan komen er weer die lijstjes met wie er `volgend seizoen allemaal wel niet komen en hoeveel Perez daar wel niet voor wil gaan betalen..` en bla bla bla.. Die illusie van constante jaloezie is best sneu eigenlijk. Nogmaals: De fans van Real Madrid zijn zo`n beetje de naarste van Europa. Ze fluiten hun beste speler ooit uit, ze laten spelers na drie wedstrijden vallen, de hele situatie rondom Bale die vanaf minuut 1 geen goed heeft kunnen doen ondanks dat ze die Decima niet gewonnen hadden zonder zijn inbreng in mijn ogen..
 
Rodg
 
18
28 mei 2019 om 09:11
Inside hij heeft gewoon gelijk, de fans van Real zijn de meest verwende, respectloze en kortzichtige in heel Europa. Leven ook constant in het verleden en fikken spelers na 1,5 slechte wedstrijd af. Ik ben geen fan van Ronaldo maar als je als supporter van Real voor zo'n speler geen respect kunt opbrengen verdien je het woord supporter niet.
 
Eydie Cee
 
0
28 mei 2019 om 10:40
Als ge het hele artikel in Marca leest, dan heb ik zo langzamerhand terug een slecht gevoel. Dat hij Hazard graag wil, geeft hij toe. Maar voor de rest staat het interview bol van uitspraken zoals : al onze spelers hier zijn fenomenaal, of : ze waren dit seizoen wat vermoeid, komt wel allemaal terug goed. Ik vrees echt dat het enige wat hem nog echt interesseert, zijn stadion is. Hoe kunt ge nu in hemelsnaam zeggen dat uwe kern momenteel de beste van de wereld is? En ja, dat zou hij dus ook echt gezegd hebben...
 
YoeriCFC
 
0
28 mei 2019 om 11:37
@eydie Cee, Ze zijn ingehaald door Liverpool en Manchester City en dreigen steeds verder achterop te raken. Ze hebben veel jonge talenten maar ondertussen ook nog steeds Benzema, Modric, Kroos, Ramos en Marcelo die toch ouder beginnen te worden, Benzema, Varane en Courtois vind ik niet goed genoeg (meer) en zullen toch ook echt vervangen moeten worden. Isco? Als hij speelt, vind ik hem geweldig maar ik weet niet hoe de relatie met Zidane is en of hij niet beter kan gaan vertrekken?
 
Eydie Cee
 
1
28 mei 2019 om 12:21
Isco heeft van Zidane terug zijn kans gekregen, nadat Solari hem aan de kant had geschoven. Maar volgens wat hij heeft laten zien, had Solari het bij het juiste eind. Van mij mag ie weg voor een goed bedrag. Er zal toch wat verkocht moeten worden, willen ze zich deftig kunnen versterken, want ik heb nu al 2x in Marca gelezen dat ze maar 100 miljoen meer mogen uitgeven dan er binnen komt. En de meesten willen niet eens vertrekken....
 
real8madrid
 
3
28 mei 2019 om 12:25
Niet de naarste maar de eerlijkste en meest veeleisende. Maakt niet uit wat je bereikt hebt, als je nu niet presteert zul je dat te horen krijgen. Met presteren heb ik het niet eens over doelpunten maar over inzet. Carvajal heeft ook moeilijke periodes gehad maar gaf wel altijd 110% en kon dus ook rekenen op applaus, zelfs wanneer hij geen pepernoot raakte. Keerzijde daarvan is dan weer dat spelers van de tegenstander die het bernabeu op een hoopje spelen even goed op een staande ovatie kunnen rekenen. Dat zie je bijna nergens anders. Juve overlaatst met Ronaldo in de cl maar dat is een absolute uitzondering terwijl het bij Madrid vaal gebeurt
 
real8madrid
 
2
28 mei 2019 om 12:37
Een jonkie en absolute superster worden gelijk behandeld in het bernabeu. Of je nou 6 titels en 3 gouden ballen hebt of amper 6 wedstrijden in het eerste, werken voor het shirt is een vereiste. Zo niet dan zul je het merken aan de fans, simple as that.
 
Yeisoonnn
 
0
28 mei 2019 om 13:09
@Rodg Heb je uberhaupt gezien hoeveel kritiek Perez kreeg dat hij Ronaldo liet gaan zonder waardige vervanger? Dat er nou een zekere Medalofhonor hier op VZ liep te tieren dat Real beter af was zonder Ronaldo zegt toch niks. Heb hem zelden nog zien reageren onder een topic over Real & Ronaldo, want hij ging ongelooflijk hard op zijn bek. De meeste Real fans houden van Ronaldo en hadden liever Perez out gezien.
 
SocioFan1
 
0
28 mei 2019 om 18:46
Waar is hij gebleven eigenlijk haha onze ekte Madridista. Nee maar klopt, zoals real8madrid al zei, veeleisend. Je moet gewoon werken, helemaal als het wat minder gaat. Wat je zag is dat het minder ging en je zag dan een speler erbij staan alsof het hem niks boeide, niet keihard vocht voor het team. Dat had een Ronaldo of Bale weleens meegemaakt en Benzema ook. Stonden erbij alsof het hen niks uitmaakte, vedette gedrag terwijl Real en de rest weg gespeeld werden door de tegenstander.
 
Alcantara91
 
1
28 mei 2019 om 08:44
& maar kritiek geven Sarri op Bayern als ze openlijk over odoi spraken terwijl Zola er over begon. Nu doet real het ook dus Sarri zo zie je maar dat het in andere landen geen probleem is om over andere spelers te praten mag enkel in de PL niet?? Chelsea kan sws geen 140 vangen voor hazard vanwege zijn contractduur + wordt 29, voor 115M zou ik hem laten gaan
 
Wilgenduin
 
3
28 mei 2019 om 08:59
Ik hoop met Perez mee. Niet dat hij Ronaldo zal kunnen vervangen. Maar hij geen zeker een meerwaarde bieden aan Real. Ik zeg al jaren dat Hazard een speler is voor de Spaanse comp. En hij zal het bewijzen ook, daar ben ik zeker van.