Real wil transfer uit angst voor blessures eerder afronden
Maandag, 12 februari 2018 om 18:00

Puma wordt de nieuwe kledingsponsor van AC Milan. Adidas maakte onlangs een einde aan de samenwerking, waarna de concurrent van het Duitse sportmerk toesloeg. (Officiële kanalen AC Milan)

Wojciech Szczesny vindt het geen probleem als Juventus nog een seizoen doorgaat met Gianluigi Buffon. De zaakwaarnemer van de Pool geeft aan dat Szczesny ervan overtuigd is dat zijn kans hoe dan ook gaat komen. (Tuttosport)

Real Madrid overweegt om Vinícius Júnior vervroegd naar LaLiga te halen. Het talent van Flamengo, waar 45 miljoen euro voor wordt betaald, is in Brazilië regelmatig het slachtoffer van forse charges en de Koninklijke vreest voor blessures. (AS)

Borussia Dortmund slaagde er vorige maand niet in om een koopoptie in de huurovereenkomst van Michy Batshuayi op te nemen. Die Borussen gaan echter wel proberen om de spits na dit seizoen definitief van Chelsea over te nemen. (London Evening Standard)

Vier clubs zitten nog steeds achter Marcelo Brozovic aan. De middenvelder, die bij Internazionale overhoop zou liggen met trainer Luciano Spalletti, staat op het lijstje bij Arsenal, Everton, West Ham United en Sevilla. (Tuttomercatoweb)

Ivan Strinic beschikt over een aflopend contract bij Sampdoria en dat heeft de verdediger belangstelling van AC Milan opgeleverd. Sampdoria gaat echter proberen om de Kroaat langer aan boord te houden. (Sky Italia)

Meer nieuws
   
11:44
11:44
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
0
   
11:09
11:09
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
15
   
10:20
10:20
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
22
   
10:00
10:00
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
   
09:38
09:38
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
28
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
APPELSAP12
 
2
12 februari 2018 om 19:02
Die jongen bewijst keer op keer in Brazilliƫ dat hij een geweldig talent is. Vind dat Real hem idd zo snel mogelijk moet halen, maar eerst uitlenen aan een kleiner Spaans team om meer ervaring op te doen.