Recordaankoop Newcastle United dompelt Tottenham Hotspur in rouw
Zondag, 25 augustus 2019 om 19:26

Tottenham Hotspur heeft zondagavond de eerste nederlaag van het seizoen geleden. Het team van manager Mauricio Pochettino was voor eigen publiek niet opgewassen tegen Newcastle United, dat dankzij een voltreffer van recordaankoop Joelinton de eerste punten van het seizoen pakte. Burnley liet tegelijkertijd na om Wolverhampton Wanderers een nederlaag toe te brengen: de thuisploeg verzilverde in de 97e minuut een penalty.

Tottenham Hotspur - Newcastle United 0-1
Een doelpunt van Joelinton zorgde voor het klassenverschil in de eerste helft. Newcastle United maakte achterin een stabiele indruk en was in aanvallend opzicht zeer efficiënt. Het eerste gevaar van the Magpies was na dik twintig minuten spelen, toen Hugo Lloris een goede redding op een inzet van Sean Longstaff had. Luttele minuten later viel de 0-1: na een slimme pass van Christian Atsu maakte Joelinton zijn eerste goal. Daar had Tottenham niet van terug. Pochettino keek lijdzaam toe hoe alleen Heung-min Son en Lucas Moura in de eerste helft voor gevaar namens de Londenaren konden zorgen.

Tottenham zocht na rust met man en macht naar de 1-1, maar Newcastle hield goed stand. Na een uur spelen maakten Christian Eriksen en Giovani Lo Celso hun entree, maar ook met het duo binnen de lijnen waren de Londenaren niet in staat om minimaal een gelijkspel af te dwingen. Elf minuten voor tijd claimde heel Tottenham nog een penalty, na een duel tussen Jamaal Lascelles en Harry Kane. Mike Dean liet doorspelen, terwijl Anthony Taylor er als VAR niks in zag. Ook in de slotfase en de zes minuten extra tijd kwam het scorebord niet meer in beweging, ondanks nog een goede mogelijkheid voor Moura.

Wolverhampton Wanderers - Burnley 1-1
Met een heerlijk doelpunt brak Ashley Barnes de ban in het Molineux Stadium. Na twaalf minuten slaagde Wolverhampton er niet in om de bal weg te werken, waarna de vrijstaande Barnes het leer met de borst aannam en van afstand raak volleerde in de linkerhoek. De 0-2 hing vervolgens nadrukkelijker in de lucht dan de gelijkmaker. In de tweede helft slaagde Wolverhampton er lange tijd evenmin in om Burnley in grote problemen te brengen. In de slotfase voerde men de druk op en dat leidde diep in de blessuretijd tot een penalty, na een overtreding op Raúl Jiménez. De Mexicaan ging zelf achter de bal staan en maakte geen fout, waardoor Wolverhampton een clubrecord evenaarde: in 1979 bleef men ook tien opeenvolgende thuiswedstrijden ongeslagen in de competitie.

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug, maar vergeet zichzelf te belonen
6
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
4
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (68)

 
AlexDelPiero10
 
25
25 augustus 2019 om 19:37
ArsenalJoelinton 53 euro heeft zijn transfersom al dik terugverdiend, koopje van Newcastle.
 
Zermatt_Person
 
15
25 augustus 2019 om 19:41
Hij kost 53 miljoen euro. Geen 53 euro. Geen koopje dus
 
ArsenalAddict
 
6
25 augustus 2019 om 19:45
Vind dat echt een heerlijke spits om te zien. Loeisterk, lekker sleuren, een zuigertje en blijft maar gaan.
 
SuperBuLi
 
42
25 augustus 2019 om 19:50
Zermatt er stond een tijdje geleden dat Joelinton 53 euro kostte en ik denk dat Alex daar op doelde
 
ArsenalFanehv
 
4
25 augustus 2019 om 19:39
Trouwens waarom speelde Kane een groot deel van de wedstrijd als 10? Een tactisch idee van Pochettino?
 
YoeriCFC
 
52
25 augustus 2019 om 19:31
Eerste wedstrijd tegen Aston Villa met de hakken over de sloot en veel geluk winnen. Vorige week met alle geluk van de wereld gelijkspelen tegen Manchester City en nu weer ondermaats en dus verliezen van Newcastle. Het geluk blijft zelfs Spurs niet toe lachen.. Wat een draak van een wedstrijd en wat is dat Spurs toch een overhypt team. Ik vind er echt kraak nog smaak aan zitten.. Die kunnen best wel eens uit de top vier kukelen dit seizoen.
 
ForzaZitterd
 
12
25 augustus 2019 om 19:44
Die Poch is ook allemaal rare dingen aan het doen met Lamela centraal te zetten, Eriksen moet gewoon beginnen en Moura als supersub. Ik maal er in ieder geval niet om, hwtl
 
YoeriCFC
 
4
25 augustus 2019 om 19:52
Ach ja, die zal ook langzaamaan aan de uitgang zitten te denken.. Hele rare opstelling weer.. Er werd hier gister nog gedaan alsof LoCelso de directe vervanger voor Eriksen kan zijn, maar die jongen komt op alle fronten te kort!
 
ForzaZitterd
 
3
25 augustus 2019 om 20:57
Denk dat het daar wat te vroeg voor is, maar ik snap niet dat trainers alles willen gaan veranderen als het werkt. Ben benieuwd naar die top 4, want ik denk dat City, Liverpool, Spurs en Chelsea het gaan worden maar Leicester zie ik ook nog wel eens verrassen.
 
 
14
25 augustus 2019 om 21:00
Taalnazi's zijn stom en ik ben ook stom, maar het is kraak noch smaak Wel eens met je betoog over Spurs overigens. Eeuwig zonde ook dat Ajax vorig jaar verliest van vrijwel het enige te kloppen team dat ze tegenkomen.
 
YoeriCFC
 
4
25 augustus 2019 om 22:17
Haha nee top datje het zegt! Zo leer je nog eens wat!
 
hamidarsenal
 
7
25 augustus 2019 om 19:31
Ik dacht dat Spurs effe van arsenal gaat winnen volgende week, maar als ik ze dan vandaag zie spelen denk toch weer dat Arsenal zijn kansen heeft. Zeer slecht en armzalig spurs gezien. In eigen huis verliezen van Newcastle dat nog geen punt heeft gepakt en ook nog eens slecht heeft gevoetbalt. De naam titelkandidaat mag er weer heel snel af.
 
sk-arsenal
 
17
25 augustus 2019 om 19:41
Arsenal heeft het gewoon nog steeds goed gedaan. Ook al hebben ze gisteren verloren er is veel om naar uit te kijken vooral Pepe. Dus effe winnen en dan ben ik objectief gaat m echt niet worden. Vergeet niet vorige seizoen waren we ook de mindere en wonnen we ook in een gek duel. Het is nou eenmaal een north london derby.
 
hamidarsenal
 
2
25 augustus 2019 om 20:07
Goed gedaan? Heb je gezien hoe we gister te kijk zijn gezet. Kijk we zijn beide arsenal fans, enige verschil is dat ik niet door een arsenal bril kijk en ik heel eerlijk oordeel. En mijn mening is gewoon dat arsenal en Spurs beide niet goed zijn begonnen zelfde geldt voor chelsea en man utd. Ik zou er persoonlijk niet raar van opkijken als arsenal verliest volgende week, sterker nog zie het gewoon in een gelijkspel eindigen.
 
Arsenallz
 
10
25 augustus 2019 om 21:32
Iemand op voetbalzone die nog kritischer is dan ik op Arsenal? Hoe is Arsenal niet goed begonnen? We missen tal van spelers om uiteenlopende redenen: Kolasinac en Özil (bekend) Tierney, Bellerin, Lacazette (eerste match), Holding. Dat zijn veel basisspelers waardoor je met maar 1 basisspeler in defensief opzicht begint. De wedstrijd tegen Newcastle was een draak, aangezien je letterlijk alle vormen van creativiteit niet had. Özil, Lacazette, Pepe en Ceballos niet van de partij. De wedstrijd tegen Burnley was prima, de goal tegen was ongeluk en genoeg kansen gehad als team. De wedstrijd tegen Liverpool weer, je begint met drie verdedigers die normaal niet in de basis staan. Je moet wat meer nuance aanbrengen in je analyse. Bij Spurs, United EN Chelsea speelt nagenoeg de volle basiself en het loopt niet. Arsenal heeft een degelijk begin.
 
sk-arsenal
 
2
25 augustus 2019 om 22:59
Ik ben het helemaal met arsenallz eens , je zag bij vlagen dat het beter ging met auba, laca en Pepe. Tuurlijk zijn we nog ver verwijderd van Liverpool en city. Maar de gat naar Spurs is niet groot HAMIDARSENAL. Wij winnen van Newcastle en jij zet ons neer op de zelfde positie! Wij kunnen alleen maar naar boven kijken, waar het juist bij Spurs onrustig is. Hoe kom jij erbij dat ik alleen door arsenal bril kijk. Goos check mij comment bij Liverpool - Arsenal. Niet onzin praten Hiero want ik ben geen Ty die altijd positief staat. Jij komt met je statement dat je denkt dat wij volgende week verliezen, nou ik zie veel positief op dit moment vergeleken met vorige seizoen. Wonnnen we toen ook niet dan? Of was jou comment toen ook dat je dacht dat we pakkie zouden krijgen. Ik volg Arsenal al sinds 98 en jij denkt dat ik niet kritisch ben ? Ik heb de UPS en downs gezien. Maar wij kunnen eindelijk een x naar boven kijken en dan kom jij onzin praten "dat de enige verschil is dat jij niet door een Arsenal bril kijkt". Ey leave IT voor volgende week ja, zonder enige kennis kom jij praten. Wie zegt dat wij slecht begonnen zijn, jij! Had jij verwacht te winnen dan van Liverpool ??? Ik niet, als ze maar de eerste 2 games winnen. Team is in opbouw en meneertje denkt dat ik alleen subjectief kan wezen. Ik prijs Liverpool voor hun elftal en spel en ik mag dan niet eenlichtpuntje zien , zoals een Pepe? Niet ouwehoeren aub want als ik die comment van arsenallz mag lezen dan sta ik ook achter zijn punten.
 
GlasjeAzijn69
 
0
26 augustus 2019 om 04:09
@Arsenallz Verbaasd me van jou, je bent en keer positief ben het volledig met je eens. Sommige leden hier willen alleen maar negatief doen als het om Arsenal gaat. Ontopic: duur punten verlies van Tottenham Newcastle speelde goed georganiseerd gaven weinig weg en met Joelinton en Almiron kan je Altijd terug prikken zoals vandaag het geval was.
 
sk-arsenal
 
0
26 augustus 2019 om 05:37
Ook al verlies je van Liverpool , af en toe mag je best een lichtpunt benoemen. Liverpool uit winnen doe je niet zomaar begrepen andere dat maar. Qua spel is het veel beter dan vorig jaar maar een beetje positief uitstralen betekent voor sommige dat je altijd maar subjectief klinkt.
 
JamesRodriquez
 
8
25 augustus 2019 om 19:31
Joelington speelde goed, balvast, sterk en snel. Mourinho zal blij zijn, misschien mag hij Pochetino vervangen.
 
YoeriCFC
 
6
25 augustus 2019 om 19:36
Mourinho heeft in het verleden meermaals contact gehad met Spurs, in 2007 en in 2012, maar steeds kwam het niet uit. Misschien dat het nu wel een goede optie voor hem is.. Spurs kan wel een flinke injectie winnaarsmentaliteit gebruiken!
 
Zermatt_Person
 
24
25 augustus 2019 om 19:44
Waarom zou Spurs in vredesnaam Pochettino vervangen voor Mourinho?? Pochettino is een van de beste coach/trainers ter wereld en heeft geweldige prestatie geleverd met steeds een top 4 plek en vorig jaar finale CL gehaald.
 
YoeriCFC
 
6
25 augustus 2019 om 19:51
Omdat Pochettino er zelf misschien niet eeuwig wil blijven zitten? Zidane doet het bar-, maar dan ook bar slecht bij Real Madrid, OGS gaat ook zijn termijn niet volmaken bij United, wie weet komt PSG wel vrij als Tuchel weer geen hoge ogen gooit in de CL? Die clubs zijn allemaal een stuk attractiever voor een manager die nu een streepje voor heeft op de rest door zijn prestaties vorig jaar.. Als het dit seizoen slecht gaat kan hij naar die ECHTE top baantjes wel fluiten?!
 
Drex
 
3
25 augustus 2019 om 19:55
Na een tijdje is de chemie gewoon op.
 
GlasjeAzijn69
 
0
26 augustus 2019 om 04:11
Zermatt_personPochettino is inderdaad en goeie trainer maar Mourinho is gewoon beter hoor zoals het nu is er nauwelijks vergelijking tussen de 2. Poch moet die laatste stap nog zetten.
 
Zuidenaar
 
6
25 augustus 2019 om 19:37
Suley had gelijk! Mou noemde spurs express titelkandidaat om druk te zetten op pochettino.
 
Japie_Krekel
 
3
25 augustus 2019 om 21:32
@zuidenaar alsof een nikszeggende uitspraak van aan analist meteen druk legt op de Spurs en Pocchetino hoe kan je nou zeggen dat de Spurs kampioen moeten worden als City een selectie heeft staan van 1,5 miljard? daar komt de selectie van de Spurs niet eens een klein beetje in de buurt. een totaal onrealitische doelstelling dus
 
Zuidenaar
 
0
25 augustus 2019 om 23:00
Daaaaaarrrrroooommmm juist, iedereen weet toch dat tussen de 2 titanen gaat.
 
ajaxf1
 
12
25 augustus 2019 om 19:32
Levy is een idioot. Vertonghen en Eriksen laten banken, lol. Absoluut gestoord, neem aan dat dat van Levy afkomt vanwege de contractsituaties van beide heren. Kan me niet voorstellen dat Poch ze vrijwillig bankt (in elk geval Eriksen).
 
Oelie Wapper
 
6
25 augustus 2019 om 19:37
Als dat inderdaad de reden is (en dat lijkt me waarschijnlijk), dan schiet je jezelf daarmee duidelijk in de voet. En dat vind ik dan wel weer een beetje leuk. Zoals ik ook slecht tegen voetballers kan die "het niet kunnen opbrengen om te spelen", vanwege transfers die ze willen maken, maar waar de clubs niet tot een vergelijk komen, kan ik ook slecht tegen clubs die op deze manier spelers onder druk zetten. En die zullen vast de druk voelen, met een EK aanstaande.
 
Zuidenaar
 
3
25 augustus 2019 om 19:39
Daarom, de reden dat ze verloren is gewoon omdat ze geen eriksen in de basis hadden want hij was ook bij aston villa de reden dat ze wonnen toen ze hem inbrachten.
 
Drex
 
3
25 augustus 2019 om 19:44
Levy vaak geprezen, maar begaat gewoon een hele grote fout. Het ergste is nog dat je dit van mijlen ver kon zien aankomen.
 
Fc Scheidsrech
 
7
25 augustus 2019 om 19:33
Newcastle verdedigde alsof hun laatste dag op aarde was. Vooral Dummett was geweldig. Voor mij man of the match... Wat een gladiatoren. Spurs had allicht pingel kunnen krijgen maar waren gewoon zeer matig en inspiratieloos. Als Joelinton wat beter kon meevoetballen had ie een hattrick gemaakt. Over een week Arsenal - Spurs, heb er zin in.
 
hamidarsenal
 
5
25 augustus 2019 om 19:37
Gelukkig voor Spurs is Arsenal ook niet in goede doen, dus blijft het een 50/50 wedstrijd.
 
Fc Scheidsrech
 
5
25 augustus 2019 om 19:40
Klopt bro. Maar zelfs vorig seizoen hadden alleen City en Liverpool beter thuisseizoen dan Arsenal.
 
hamidarsenal
 
2
25 augustus 2019 om 19:45
Vorig seizoen won arsenal in eigen huis Bijna alles, maar dat zie ik dit jaar echt niet gebeuren broer.
 
Fc Scheidsrech
 
3
25 augustus 2019 om 19:49
We hebben nu Pepe erbij, Ceballos en Bellerin, Holding en Tierney komen er weer aan. Het maakt me niet uit hoe en waar we winnen als maar minimaal CL kwalificatie wordt afgedwongen door winst EL of plek 4.
 
AchrafEL Morabit
 
0
25 augustus 2019 om 19:57
Denkt dat Arsenal en Chelsea gaan strijden om plek 3. En omdat Chelsea allemaal jonge spelers in de basis heeft staan met weinig ervaring denk ik dat Arsenal zeker kan gaan verassen dit seizoen.
 
JdHk
 
1
25 augustus 2019 om 20:00
T is altijd een 50/50 wedstrijd, die North London Derby.
 
sk-arsenal
 
5
25 augustus 2019 om 19:35
Altijd lekker als Spurs verliest. En nu objectief, Tottenham speelde gewoon niet goed. Eriksen en Lo celso op de bank weet niet hoor maar een beetje fitte Eriksen speelde bij mij vanaf minuut 1. En ik vondt het zeker geen penalty, ik vond dat hij zich wel een beetje liet vallen en die linker been hangen. Je zag ook aan de var waarom ze zolang aan het kijken waren. Hij kan gegeven worden maar ik sta achter de var bij deze. Meerdere spelers waren goed bij newcastle vooral Joelinton een goeie balr, toen zij hem kochten vondt ik de prijskaart aan de hoge kant bewijst aan mij wel het tegendeel. Maar hij maakte wel de leven zuur van Spurs verdediging. Atsu ook een goeie invalbeurt.Mooie uitslag zo wordt de competitie net als vorige jaar weer spannend als het om plek 3 tm 6 gaat.
 
MoTheSpur
 
7
25 augustus 2019 om 19:47
Overal mee eens maar het was duidelijk een pingel.
 
Drex
 
16
25 augustus 2019 om 19:52
Als het duidelijk een penalty was zou er nu geen discussie zijn.. Kane zet een stap naar links. Niet elk contact of valpartij is een penal.
 
NL_Modric
 
3
25 augustus 2019 om 19:53
Inderdaad, gewoon jezelf voor de voeten van een tegenstander werpen. Veel duidelijker krijg je ze niet wat mij betreft. Zag er overigens wel komisch uit.
 
NL_Modric
 
1
25 augustus 2019 om 19:54
Drex, die verdediger heeft toch 0 intentie om de bal te raken ? Of denk jij dat hij een bal op de grond probeert te koppen ?
 
Drex
 
4
25 augustus 2019 om 19:57
Als Kane rechtdoor rent heeft hij de bal. Hoeveel intentie heeft Kane dan om de bal te spelen? Heeft alleen maar oog voor contact.
 
NL_Modric
 
0
25 augustus 2019 om 20:00
Hij probeert inderdaad met zijn linkerarm uit te vinden waar zijn tegenstander is. (wat heel normaal is voor een spits) Tot zijn verbazing komt die verdediger head first op kniehoogte invliegen. Gewoon een honderd procent strafschop.
 
LilywhiteNL
 
3
25 augustus 2019 om 19:35
Alleen tweede helft kunnen zien, maar wat een armzalige pot zeg... eeuwig breien tot er alsnog geen creatieve oplossing te binnen schoot, dan balverlies, counter neutraliseren en opnieuw beginnen. Rinse, repeat. Spel werd wel wat beter met Eriksen binnen de lijnen, maar het elftal draait echt nog voor geen meter. En ik begrijp eigenlijk ook niet dat Lamela maar minuten mag blijven maken, terwijl hij het voor mijn gevoel bij Spurs nog nooit heeft laten zien. Ben benieuwd hoe we er aan het einde van het seizoen voorstaan, maar momenteel lijkt het nergens op en zie ik ons behoorlijk wat punten verspelen.
 
MoTheSpur
 
0
25 augustus 2019 om 19:46
Lamela moetst al een jaar geleden weg joh, maakt altijd verkeerde keuzes en is spelvertragend (voor zover het tragen kon dan vandaag)
 
RamonDore
 
4
25 augustus 2019 om 19:38
Heerlijk dit!! Transfermarkt daar gesloten dus niks meer te repareren via Ajax zoals ik begrepen heb via enige spurs fans in een ander topic.... nu komt het aan op eigen selectie/opleiding succes jongens??
 
MoTheSpur
 
21
25 augustus 2019 om 19:45
Ik zou niemand willen van Ajax als ik eerlijk ben...waarom denken jullie ajaxfans altijd dat elke club zit te wachten op jullie spelers. Er zijn zat betere opties lijkt mij.
 
ajaxf1
 
3
25 augustus 2019 om 19:46
Neres en Ziyech zijn beiden beter vanaf rechts dan Lucas. Daarnaast zou Onana ook niet misstaan hoor. Buiten dat lijkt het me duidelijk dat de Spurs betere spelers heeft.
 
MoTheSpur
 
12
25 augustus 2019 om 19:48
Ik heb Lucas veel liever dan Neres lol veel betere kwaliteit en ook veel sneller.Lo Celso en Eriksen schat ik hoger in qua plafond dan Ziyech. Ziyech gaat bij ons niet passen denk ik, ook zou hij makkelijk de bal verliezen in de PL. Ik zie hem zich niet aanpassen aan het Engelse voetbal, moet naar Spanje gaan.
 
Drex
 
8
25 augustus 2019 om 19:50
Het is voor Ajax spelers ook beter om naar een voetballende ploeg te gaan. Niet dat blind naar voren rammen en hopen op een wonder.
 
ajaxf1
 
1
25 augustus 2019 om 19:54
Mo Liever Lucas dan Neres? Daar denkt de bondscoach toch anders over, terecht ook. Ik vind Lucas de zwakste schakel bij Spurs, blind paard. Maargoed, ieder zijn voorkeur.
 
MoTheSpur
 
10
25 augustus 2019 om 20:00
Toch veel beslissender en best wat goals in de PL en CL ook bij PSG heeft hij het gewoon goed gedaan. Ja, ik heb liever Lucas ook omdat Neres in NL al niet heel consistent speelt laat staan elke week in de PL.
 
JdHk
 
2
25 augustus 2019 om 20:03
Hoewel ik Ajacied ben, snap ik Mo volledig. Spurs heeft een topselectie, nu moet er nog een topteam van gemaakt worden. Ziyech, Martinez en Taliafico zouden nog wat kunnen zijn, maar voor de rest zou ik ook niemand willen hebben.
 
MoTheSpur
 
6
25 augustus 2019 om 20:03
Ja...rammen dat is wat we doen. Houd toch op. We spelen normaal gewoon verzorgd voetbal en ookal deden we dat niet wat maakt dat nou uit? Maakt dat je beter als je verliest? Het is gewoon nog niet goed genoeg de eerste wedstrijden maar we zijn wel degelijk in staat om mooi voetbal te spelen. De lange bal of de voorzet zoeken is ook gewoon een kwaliteit, een kwaliteit waar Ajax bijvoorbeeld geen antwoord op had. Dat is ook een mentaliteits dingetje. Elk team heeft zijn zwaktes.
 
RamonDore
 
0
25 augustus 2019 om 20:44
Omdat juist the spurs altijd bij ons voor een dubbeltje op eerste rang gaat zitten: vertongen eriksen sanchez... omweg alderweireld sorry misschien pijnlijk ... maar Ajax is zeker bepalend in het succes van de spurs!
 
RamonDore
 
0
25 augustus 2019 om 20:47
Dat zijn er 3!! Aangevuld met vertongen sanchez alderweireld eriksen zijn het er 7 sorry hoor... ze moeten lekker zelf gaan opleiden scouten i.p.v. seizoenkaart arena!
 
MoTheSpur
 
1
25 augustus 2019 om 23:49
Volgensmij moeten beiden partijen akkoord gaan met het bedrag....lol
 
John Terry
 
1
26 augustus 2019 om 03:58
Want Ajax heeft al die spelers vanaf hun 8e in Amsterdam gehad?
 
MoTheSpur
 
2
25 augustus 2019 om 19:42
Uitermate slecht voetbal gezien vandaag. Kane afwezig, middenveld geen creativiteit en verdediging erg zwak bij de goal en veel te traag opbouwend. Lucas moet minimaal een van die kansen erin schieten en ook Kane mist een kans die hij normaal maakt. Newcastle heeft dr huiswerk gedaan en was tacktisch perfect en georganiseerd, wij lijken dan altijd in paniek te raken. Goed gedaan van Newcastle en niet onverdiend. Was natuurlijk een pingel maar vind dat dit beter is gezien we niet lijken te leren van andere wedstrijden. Misschien worden sommige spelers nu eens wakker waaronder Poch. Als Vertongen en Eriksen niet spelen volgende week dat is hij het spoor bijster.
 
ajaxf1
 
1
25 augustus 2019 om 19:44
Mo, ik denk dat ze niet spelen door Levy hoor. Poch bankt zeker Eriksen niet vrijwillig. Beste speler van de Spurs imo. Ndombele en Lo Celso als cvms met Eriksen lekker op cam. Son en Lucas op de vleugels en Kane in de spits.
 
MoTheSpur
 
1
25 augustus 2019 om 19:54
Geloof ik niet, als hij niet zou mogen spelen dan zou hij niet op de bank zitten of ingebracht worden. Lo Celso is nog niet geheel fit, het kost veel tijd voor nieuwe spelers uit het buitenland om zich aan te passen aan de PL. Eriksen is een van de ropspelers maar ik vind Kane en vooral Son toch wel wat beslissender. Ook Aldenweireld en Vertonen zijn ontzettend stabiel bij ons. Eriksen is super belangrijk maar ook zijn probleem is soms concistent opstaan ala het echt moet.
 
MoTheSpur
 
1
25 augustus 2019 om 23:47
Vertongen gaat niet vertrekken, dat is onzin. Poch verkiest Sanchez omdat hij zegt dat Vertongen harder moet werken.