Reeks van Lucas Vázquez bij Real Madrid boezemt nog altijd angst in
Zaterdag, 2 januari 2021 om 22:47

Real Madrid heeft zich zaterdagavond hersteld van de halve misstap in de uitwedstrijd tegen Elche. Drie dagen na de 1-1 remise was het team van Zinédine Zidane in LaLiga met 2-0 te sterk voor Celta de Vigo. Lucas Vázquez tekende voor de openingstreffer en daarmee vergrootte hij zijn sublieme reeks. De aanvaller verloor niet één van de 25 officiële duels voor Real Madrid waarin hij trefzeker was: 21 zeges en 4 remises. Het andere doelpunt kwam op naam van Marco Asensio, die ook bij openingsgoal betrokken was.

Real Madrid en Celta werkten een goede eerste helft af. Het bezoek uit Vigo zette in de openingsfase goed druk en liet na om aan de leiding te gaan. Nacho Fernández was na vijf minuten de reddende engel toen Iago Aspas de bal langs Thibaut Courtois werkte maar niet op de verdediger had gerekend. Een belangrijk moment, daar het team van Zidane in de tegenaanval op voorsprong kwam. Asensio werd aan de linkerkant gelanceerd en uit diens voorzet kopte Vázquez bij de tweede paal de openingstreffer binnen: 0-1.

Een hard gelag voor Celta, dat in de eerste helft weliswaar 59 procent balbezit had maar op de kans van Aspas amper gevaarlijk was. Alleen toen een bal via Raphaël Varane net naast het doel ging, was er enige zenuwen bij Real Madrid. De bezoekers claimden na nog geen half uur spelen een handsbal van Ferland Mendy, maar daar wilde de arbiter noch de VAR aan. Real Madrid kwam op zijn beurt niet verder dan een goed schot van Daniel Carvajal, maar tot een ruimere voorsprong leidde dat niet.

Real Madrid kwam nog geen tien minuten na rust op 2-0, enkele minuten na het uitvallen van Aspas. Na een veroverde bal van Luka Modric kwam het leer via Casemiro en Vázquez terecht bij Asensio, die tegendraads afwerkte. Celta had ook in het restant van het duel meer balbezit, maar was tegelijkertijd ook slordiger. Dat resulteerde niet in meer tegengoals. Asensio, die voor het eerste sinds 19 juli 2020 trefzeker was, maakte na 73 minuten plaats voor Eden Hazard en in de slotminuten kregen ook Martin Ödegaard, Vinicius Junior en Federico Valverde nog speeltijd.

Real Madrid overnacht door de overwinning als koploper van LaLiga, met 36 punten uit 17 duels. De koppositie geeft echter een enigszins vertekend beeld, daar stadsgenoot Atlético Madrid een punt én drie wedstrijden minder heeft. Het team van Diego Simeone speelt zondag uit tegen Deportivo Alavés.

Meer nieuws
   
11:13
11:13
Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
0
   
11:00
11:00
Pak 3x je inzet als Uitblinker Saka scoort tijdens Tottenham Hotspur-Arsenal!
0
   
10:29
10:29
Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
6
   
10:00
10:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
09:10
09:10
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
35
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (69)

 
InsideRMadrid
 
31
2 januari 2021 om 22:50
Zidane heeft zijn zaken toch wel goed voor elkaar de laatste weken, 7 Laliga wedstrijden gespeeld 1 gelijk en 6 gewonnen en we zijn ook de meest scorende ploeg van de Laliga. Asensio eerst op Vazquez en daarna Vazquez op Asensio. Ik ben trots op onze Spaanse flank en trots op onze Spanjaarden achterin Carvajal en Nacho dat ze de 0 houden. Ik las ook weer veel kritiek van mensen dat Odegaard en Fede en nog een paar namen niet vanaf het begin spelen, maar die krijgen hun minuten allemaal ruim en breed in de Supercopa de Espana en ook tijdens de Copa del Rey die in januari nog voor ons van start gaat dus hou geduld met die jongens. Zidane heeft veel al dezelfde spelers gebruikt in de laatste wedstrijden dus ik ben blij dat we nu 7 dagen kunnen rusten. En voor wie het zich afvraagt : de spelers hebben zelf aan Zidane gevraagd om een tijdje met een vaste kern te gaan spelen ipv roteren na de wedstrijd tegen Shakhtar, en prompt wint Zidane 7x in 8 wedstrijden. We staan weer bovenaan in Laliga, waar we ook horen en Atletico gaat echt nog wel fouten maken! The best is yet to come! Hala Madrid Y Nada Mas!
 
Suarez 7
 
34
2 januari 2021 om 22:57
Real Madrid speelt zakelijk voetbal en het veldspel is uitstekend maar de X-factor mist echt. Als neutrale kijker (ik ben Messi-fan, niet echt een Barca-fan voordat je dat zegt) ga je niet voor Real op de bank zitten. Een speler als Odegaard brengt de broodnodige creativiteit en heeft veel meer potentie dan een degelijke harde werker als Vazquez. Ik vind dat Real in alle geleidingen de lat hoger moet leggen. Als na corona het geld er is moet er geïnvesteerd worden in de komst van twee Galactico's (ik denk zelf aan Mbappé en Sancho) en moet er voor naast Ramos wat bij. Varane heeft imo te weinig echte competitie en valt tegen in de topgames.
 
InsideRMadrid
 
9
2 januari 2021 om 23:03
Sua / Mbappe , Haaland en Alaba, die moet Florentino proberen te halen, dat zouden echt mooie aanvullingen zijn
 
SocioFan1
 
9
2 januari 2021 om 23:04
Ik wou net zeggen ja logisch maar las je laatst stuk want daar ligt het simpelweg aan, gemis van aanvalspower. Barca heeft die x factor ook niet echt meer naast een oude Messi. Ney en Suarez inmiddels weg en niets ervoor terug. Nja een zwakke griezz en een steeds geblesseerde Dembele. En Real heeft ook veel verloren. Als Real Alaba erbij kan krijgen gratis en voor voorin Mbappe in 2021 dan kan je prima verder. Dat zou echt veel schelen.
 
Guaporta
 
54
2 januari 2021 om 23:16
Begon me al zorgen te maken, Insidermadrid. Voor het eerst sinds tijden las ik een reactie van je waarin de naam van Kylian Mbappé niet genoemd werd. Gelukkig weet je het alsnog voor elkaar te krijgen in je tweede reactie.
 
Darksslord
 
84
2 januari 2021 om 23:25
Vind ik een beetje een kinderachtige reactie van je, Guaporta. Had het niet verwacht om eerlijk te zijn. Als InsideRMadrid nu wil dromen van Mbappé dan is dat ook zijn volste recht. Maar goed de VZ-community is sowieso heel erg toxic helaas en negatief naar sommige VZ-leden toe....
 
Fusionizing
 
2
3 januari 2021 om 00:26
Sinds wanneer is dollen/ het maken van een grapje 'toxic'?
 
Darksslord
 
26
3 januari 2021 om 00:33
Deze vraag kan je jezelf inderdaad stellen. Echter wanneer men veelvuldig bepaalde leden viseert omwille van hun meningen of uitspraken kan je niet meer spreken van dollen/maken van een grapje. Ik wil absoluut niet de sfeerspons zijn, maar bepaalde leden op VZ kunnen nooit iets goeds zeggen of er wordt direct negatief op hen gereageerd. Het stoort mij gewoon enorm dat, ondanks hoe je het ook niet met een mening of stelling eens kan zijn, er weinig respect is tegenover bepaalde mensen hier op VZ. Ik vind dit een geweldige site omwille van de grote actieve community, maar tegelijkertijd is het jammer om te zien hoe er op sommige mensen 'gehaat' kan worden.
 
Guaporta
 
24
3 januari 2021 om 01:04
Pfoe, wat moet het leven moeilijk zijn als je dit soort cynische opmerkingen als ‘haat’ of ‘toxic’ bestempeld. Sinds wanneer mogen we opmerkingen als ‘Real Madrid is de droomclub van David Alaba’ (terwijl dit aantoonbaar onwaar is gebleken), ‘de machtige La Liga ten opzichte van de Bundesliga of Ligue 1’ (terwijl het niveau in Spanje misschien wel op z’n laagst is van de afgelopen vijftien jaar) of dat ‘spelers pas echt in de schijnwerpers staan op het moment dat ze voor de Koninklijken spelen’ niet meer bestempelen voor wat ze waard zijn? Complete onzin. Tsjonge, wat kan men soms kleinzerig zijn zeg.
 
bf1994
 
1
3 januari 2021 om 02:39
@guaporta tegenwoordig wordt je al snel toxic/hater genoemd. En wat ik observeer is dat degene die deze woorden zo snel in hun mond nemen vaak zelf haters/toxic zijn. Genoeg madridstas waar ik op een normale manier mee kan praten zonder dat ik hater of toxic genoemd wordt als ik iets zeg waar ze niet mee eens zijn, wat gewoon regelmatig gebeurd. Helaas zitten er altijd degene bij die te veel in groepjes denken en iedereen buiten hun groepje is een hater.
 
SocioFan1
 
9
2 januari 2021 om 22:50
Motm de scheidsrechter. Top gefloten (zeker tov die vorige match, met z'n vreemde beslissingen). En solide match, we blijven moeilijk scoren, Benz helaas minder scherp maar gelukkig staat Asensio enigzins op en Vaz weer stabiel en strijder, heerlijk om te zien. En oh waar is dat gezeik om wissels, of was dat vandaag niet nodig ugh. Maar prima pot, defensief ook compact. Helaas zag je wel weer wat stomme balverlies momentjes bij wie anders dan Case en Mendy. Dat blijft een issue helaas want er ontstaat steeds gevaar door. Voor de rest zat ik me al in te beelden hoe Mbappe hier voorin zou opereren zeg, zou tig keer in scoringspositie gebracht worden met zijn dreiging. Anyway prima pot en weer 3 hele belangrijke punten!
 
InsideRMadrid
 
0
3 januari 2021 om 10:51
Socio / Ja scheids was prima vandaag, niets mis mee en onze Spaanse spelers deden het echt goed gister (asensio, Vazquez, Nacho en Carvajal). Ik beeld me iedere wedstrijd in hoe we met een Mbappe zouden opereren hahah, en dan te bedenken dat hij afgelopen zomer al bij ons had kunnen zijn als covid niet insloeg. Nu lekker 7 dagen uitrusten en dan op zaterdag weer knallen op El Sadar!
 
Jinhovan Bergen
 
0
3 januari 2021 om 13:27
Inderdaad. Jullie speelden gisteren zeer solide. Niet spectaculair, maar ik kan best genieten van dat soort zakelijke overwinningen. Nu maar hopen dat wij vanmiddag weer over jullie heen gaan.
 
barcalover123
 
4
2 januari 2021 om 22:51
Wedstrijd niet kunnen volgen maar knap de 0 gehouden zonder Ramos. Waarom speelde hij niet? Verder zie ik de traditionele middenveld met casemiro modric en kroos. Hoe speelde die 3 vandaag?
 
Lierse1997
 
24
2 januari 2021 om 22:53
De officiële verklaring was buikklachten. Hij was wel gewoon aanwezig in het stadion.
 
InsideRMadrid
 
1
3 januari 2021 om 10:51
Liers/ Inderdaad, en als ik me niet vergis zag ik hem gewoon chocola eten hahah ik ging helemaal stuk toen ik dat zag. Misschien wilde hij gewoon ff uitrusten of iets, lijkt me niet dat hij iets heel ernstigs had en nu kan hij ook weer 7 dagen lekker bijkomen voordat we weer verder gaan
 
InsideRMadrid
 
10
2 januari 2021 om 22:54
Lov / Hij had maagklachten, en idd knap dat Real de 0 heeft gehouden, we hebben ook amper kansen tegen gekregen vandaag dus een positieve dag
 
barcalover123
 
16
2 januari 2021 om 22:57
Ah thanks voor de opheldering. Gefeliciteerd met de overwinning!
 
blink182
 
12
2 januari 2021 om 22:52
Niet hoogstaand maar gew zakkelijk gewonnen. Celta is geen walkover, dus er moest hoe dan ook gewonnen worden. Lekker om Asensio weer happy te zien. Motm modric voormij.
 
InsideRMadrid
 
12
2 januari 2021 om 22:55
Blink/ Modric was goed man, ik ben ook blij voor Asensio, had een hele mooie assist en ook een goede goal! Ben blij dat hij het vertrouwen van Zidane uitbetaald
 
blink182
 
8
2 januari 2021 om 23:07
Het heeft lang geduurd maar hij is terug. Hopelijk Hazard next.. al heb ik geen vertrouwen meer...
 
InsideRMadrid
 
1
3 januari 2021 om 10:52
Hazard is een lang verhaal, maar als Asensio en Vazquez zo blijven presteren, dan is er ook geen noodzaak om Hazard echt te rushen. We moeten ook geen risico nemen met Hazard meer, laat hem nu gewoon een halfjaar in zijn ritme komen en dan in het nieuwe seizoen weer knallen met Hazard en hopelijk nog een aanvaller erbij
 
blancosd
 
8
2 januari 2021 om 22:52
solide wedstrijd, maar man man wat doet zidane met zijn wisselspelers. Goede talenten die echt wel meer betrokken mogen worden. Valverde en odegaard is toekomstig wereld top materiaal, maar op deze manier stromen die mannen nooit door.
 
SosuhZV
 
15
2 januari 2021 om 22:54
Niet zo zeiken joh Modric speelt weer alsof ie 25 is en Kroos beter dan ooit, dan ga je ze toch niet eruit halen. Tijd van Valverde en Odegaard komt wel geen zorgen
 
InsideRMadrid
 
8
2 januari 2021 om 22:58
Sosu/ Inderdaad, ons middenveld is in een goede vorm en Modric wauw man, die techniek, Kroos met zn prachtige lange ballen, Casemiro speelde ook goed in balbezit. Positieve dag, alleen jammer dat Benz niet scoorde vandaag, had hem echt een goal gegund
 
SosuhZV
 
4
2 januari 2021 om 23:01
Benz speelde heel erg matig voor zijn doen maar dat mag ook wel na die geweldige maand van hem
 
InsideRMadrid
 
0
3 januari 2021 om 10:53
Sosu / Wat vond je van die Mariano wissel? Volgens velen is het al beklonken dat Jovic deze winter naar een andere club gaat.
 
InsideRMadrid
 
5
2 januari 2021 om 22:57
Blancos/ Die namen komen allemaal aan de bak de komende weken dont worry about that. We spelen straks 2 Supercopa de Espana wedstrijden en ook de Copa del Rey gaat van start
 
SocioFan1
 
5
2 januari 2021 om 23:00
Volg je het wel of niet soms? Ze speelden veel vanaf het begin. Veel roulatie, nadat het moeizaam ging is er samen met ook de kern spelers besloten om even vast te houden aan deze basiself, met daarbij 1 a 2 wisselingen om de benodigde resultaten te behalen en dat is gebeurd! Spelers als Vaz, Benz, Modric etc. houden het team staande en vooral op 'constante' niveau. Straks gaat ie rouleren en gaat het slecht dan is het weer pff waarom rouleert hij zoveel, agh!
 
InsideRMadrid
 
2
2 januari 2021 om 23:06
Socio/ Ja ik snap wat jij bedoelt, Zidane kan het nooit goed doen maar ik ben blij dat hij nu naar de groep luistert. Dat we nu met een vastere kern spelen komt omdat de ervaren jongens dat zelf aan Zidane hebben gevraagd om betere resultaten te behalen, hopelijk gaat Zidane dit nog langer doen, we hebben onze hele selectie op zich fit op Rodrygo na en toch spelen er nu veel al dezelfde namen. I like it
 
SocioFan1
 
3
2 januari 2021 om 23:20
Ja wordt er wat moe van. Zidane kan niks goed doen bij sommige lijkt het. En nu hoor je sommige weer niet om wissels schreeuwen. Wisselt ie wel, dan is het agh waarom wisselt hij tsja. En ja dit was nodig want konden niet meer op de breedte vd selectie leunen, dit is prima voor nu. Zidane laat zien in vele zaken en keuzes keihard gelijk te hebben. KCM, Vaz opstellen e.d., het is wel elk pot struggelen maar er wordt prima gepresteerd. Benz moet alleen niet te lang weer minder scherp zijn, want scoren doen we al niet makkelijk.
 
InsideRMadrid
 
1
3 januari 2021 om 10:54
Socio / Ja eens man. Maar Benz had in principe wel twee kansen vandaag, allebei met zijn mindere been helaas, verders kreeg hij ook niet echt ballen maar hij maakte wel mooi ruimte bij die 2-0 waardoor Asensio veel vrijheid kreeg, dat deed hij weer prima
 
KakaRonaldo
 
16
2 januari 2021 om 22:53
Echt werkelijk waar. Hoe kunnen mede madridistas hier blij mee zijn. Zolang er resultaten behaald worden. Vriend je bent Real Madrid. Wanneer hebben we voor het laatst in stijl gewonnen. Niemand word vermaakt want een partij vriendjespolitiek voetbal. Maar 4 kansen gecreerd in 90 min tegen Celta loooooool. Sorry maar als je blij bent hiermee. Zidane kapitein vriendjespolitiek. Slechtste wisselbeleid die ik ooit gezien heb. Plus benzema laat gewoon niks zien en mag altijd spelen lachwekkend
 
Lierse1997
 
34
2 januari 2021 om 22:54
Benzema speelt nu al twee wedstrijden matig ja, maar mag die man wat meer krediet hebben? Die schopte real vorig jaar naar de titel nota bene.
 
SocioFan1
 
22
2 januari 2021 om 22:56
Je bent de realisme totaal kwijt ben ik bang zoals ook vele barca fans. Man dit is geen Real meer als 3 jaar terug! We missen kwaliteit voorin, aanvalspower. Dan moet je wel meer compact spelen en ga je zowiezo vaak het pittig krijgen, vooral tegen die low block teams. Maar waar maak je je druk om? Kaka en Ronaldo zijn allang al weg bij Real hoor.
 
barcalover123
 
18
2 januari 2021 om 23:01
Snap niet zo goed wat "barcafans" hier mee te maken hebben maar goed. @kaka het is toch logisch dat je hier niet met 5-0 wint. Allereerst spelen die spelers ongelofelijk veel dit seizoen dus je kan niet 90 minutem vol uit gaan, er komen nog zo veel wedstrijden aan. Verder is er stuk minder kwaliteit, Ronaldo scoorde tegen dit soort ploegen nog 1 of 2 doelpunten. Het belangrijkste is winnen dir seizoen, mooi spel hoef je niet te verwachten denk ik.
 
SocioFan1
 
7
2 januari 2021 om 23:10
Zoals sommige Real fans denken dat ze nog een wereldaanval hebben e.d. en dat denken sommige Barca fans ook. Maar beide teams zijn niet meer de teams van 3 jaar geleden. Hebben veel ingeleverd en weinig terug gekregen of met pech, zoals Dembele en bij Real nu Hazard. Maar ik zie nog steeds men overdreven zeiken als het even minder gaat e.d. terwijl men, onder de barca en real fans, totaal geen begrip heeft voor de huidige situatie en het gemis. Bedoel barca verliest Suarez, en gaat verder met Braithwaite maar verwachten wel hoogstaande prestaties, tsja. Onreallistisch. Zo heb je dat ook met Real en dus bepaalde fans. Een Ronaldo is nooit fatsoenlijk vervangen maar sommige denken dat we nog met het team van 3 jaar terug spelen. Vandaar me reactie, lijkt me niks mis mee of ben je de barca security agent hehe.
 
KakaRonaldo
 
5
2 januari 2021 om 23:31
Jij praat gewoon onzin. Misschien moet je een x de tactiek veranderen ipv ballen naar de zijkant en alleen de 16 in pleuren. Worden nauwelijks ballen tussen de linies gespeeld. We spelen op voorzetten maar Benzema staat te vaak op de flank.... ? Low block teams is moeilijk te bestrijden maar dat begint allereerst met een hoog baltempo hanteert real dat? Nee. Weet niet over welk realisme jij het hebt maar met dit materiaal mag je wel een x een zorgeloze wedstrijd hebben.
 
SocioFan1
 
4
2 januari 2021 om 23:48
Ik snap je heel goed. Alleen dan mis je een belangrijke element in dat spel wat je graag ziet. Oke je wil domineren combineren tussen de linies en zo door de defensie penetreren om tot kansen te komen, oke en welk clinical killer hebben wij? Als dat ontbreekt dan ga je geen eindstation hebben en dan ontstaat er onzorgvuldigheid omdat de eindpass keer op keer zal falen en als je dan hoog staat en aamvallend speelt dan zal je in de counter tikken krijgen. Lope probeerde dit al toen, mooi spel, tussen de linies, met Isco. En er kwam niks van, want voorin faalde het (Ronaldo was al weg) en dan ging het vaak fout in de tegen counter. Of neem City, die spelen zo, in extreme maar je zag bij hen dat ze moeilijk hadden zodra Ageuro weg viel, die eindstation viel weg en voorin hadden ze het moeilijk, je wordt onzorgvuldiger en onzekerder en in de tegencounter kregen ze goede tikkem zoals tegen Leicester goed naar voren kwam. En Jesus is het net niet. Had Real een type Lewandowski dan kan je dat wellicht doen maar nu is dat lastig. En daarnaast spelen we gewoon prima voetbal met jongens als Modric en Kroos, we missen enkel die aanvalspower voorin, individuele wereldflankspelers.
 
KakaRonaldo
 
2
2 januari 2021 om 23:59
Sorry maar Kroos vind ik persoonlijk vertragend. Verdeeld het spel verder goed maar te weinig steek passes alleen ballen links rechts en verdedigend vind ik hem zwak. Modric is wel herboren. Maar goed ik zou graag zien dat Real het probeert en tuurlijk zijn punten belangrijk. Maar kom op waar zit ik afgelopen weken naar de te kijken. Ik heb gwn t gevoel dat de spelers TE comfortabel zijn onder Zidane. Vooral de jongens die wekelijks op speeltijd kunnen rekenen. En ik vind dat alle fans hier kritischer op mogen zijn tegenover Zidane. Wisselbeleid slaat nergens op. Oke Zidane moet minder roteren maar betekent dat dat hij spelers die gwn slecht spelen tot de 80ste minuut moeten laten staan??? Bepaalde dingen zijn gwn apart. Voor de jongens die wekelijks spelen is Zidane heerlijk maar als je op de bank zit bij Zidane hou maar op. Uiteindelijk heb je iedereen nodig ook de mensen op de bank.
 
Jsmooth
 
9
2 januari 2021 om 22:59
Slaat nergens op wat je allemaal zegt. Winnen is winnen. Ze staan er nog steeds goed voor en kunnen atletico nog inhalen. CL door en nog in de copa. Dus wat valt er te klagen? Real is al de meest scorende ploeg en heeft 19 punten behaald in de laatste 7 wedstrijden. Het is geen playstation. Die spelers zijn ook maar van vlees en bloed en moeten hun krachten doseren.
 
InsideRMadrid
 
10
2 januari 2021 om 23:00
Kaka / we zijn gewoon weer op weg om nog een Laliga titel bij te schrijven en dat moet Zidane doen zonder dat hij ook maar 1 euro mocht uitgeven. Van Benz hoop je dat hij vaker scoort maar soms lukt het gewoon niet, kan gebeuren. Zijn moment komt nog wel, 3 punten is heilig nu
 
Maxi_Lopez
 
21
2 januari 2021 om 23:10
Pff volgens mij heeft Atletico de beste papieren. 3 wedstrijden minder gespeeld.
 
InsideRMadrid
 
0
3 januari 2021 om 10:55
Maxi/ Probeer dat maar eens vol te houden, Atletico staat er wel bekend om dat zij een dip krijgen en een minder brede selectie hebben dan Real Madrid, al is het verschil wil minder in selectie dan de afgelopen jaren maar tot nu toe heeft Atletico geen enkele pech gehad, wel hebben ze alle hoeken van het veld gezien tegen Real Madrid, maar ze wonnen heel gelukkig van barcelona, en ook een paar andere partijen winnen ze net aan met 1 goal verschil, dat kan niet zo door blijven gaan
 
RM1335
 
1
2 januari 2021 om 23:33
@Kaka, je zegt het zelf, de tegenstander was Celta, de ploeg met 6xwinst en 1xgelijk in de laatste 7 wedstrijden geloof ik en met La Liga topscorer Aspas in de gelederen. Overigens vond ik het echt rot voor hen dat hij er geblesseerd af moest. Maar Celta is echt niet zomaar een ploeg die je even weg zet. De rest van de Primera zal dat nog ondervinden in de komende weken. Wij zijn zelf niet in optimaal goede doen dus wees blij met 3 punten en de 0 gehouden. De resultaten spreken voor zich.
 
InsideRMadrid
 
0
3 januari 2021 om 10:56
Rm133/ Andere clubs gaan nog punten morsen tegen Celta, dat is gewoon een solide ploeg, wij hadden geluk dat Aspas niet echt on fire was en zelfs uitviel nog, maar dit is gewoon een goede ploeg
 
Real Madr!d
 
8
2 januari 2021 om 22:54
Hoera, we staan bovenaan, met wel drie gespeelde wedstrijden meer dan Atletico. 2021 goed begonnen. Hopelijk een jaar met veels mooi voor Real Madrid. Over de wedstrijd? Ja, 3 punten zijn binnen maar Celta hebben we meer gepakt op de counter, dan met goed veldspel. In sommige fase's voetbalde we wel lekker, maar grotendeels was Celta aan de bal en stonden wij te wachten op foutjes. 2 keurige goals natuurlijk van Vazquez en Asensio. Ik blijf het wel merkwaardig vinden dat Real dit soort potjes wel kan winnen, maar tegen degradatiekandidaten spelen we als sinterklaas. Verder stel ik voor dat Jovic ergens anders de komende halfjaar gaat spelen. Derde keus inmiddels achter Benzema en Mariano en dat voor iemand die 60 miljoen heeft gekost. Of wat dacht je van die Militao? 50 miljoen al kan je niet ontkennen dat Nacho een goede pot heeft gespeeld maar toch. 10 minuten voor Odegaard en Valverde is veel en veel te weinig. Hazard onopvallend.
 
JoshuaK_
 
12
2 januari 2021 om 23:01
Moet zeggen dat Nacho dit seizoen net als Modric weer als herboren speelt, heb hem nauwelijks op fouten kunnen betrappen bij de afwezigheid van Ramos. Vandaag ook weer goede ingrepen gezien van hem. Begint er langzamerhand op te lijken dat er met Jovic en Militao (al helemaal indien Alaba als cv komt) 100+ miljoen door de plee is gespoeld, Zidane ziet het niet in ze zitten en op deze manier ontwikkelen die jongens zich totaal niet. Verder een prima overwinning vandaag, maar had toen de overwinning binnen was toch liever wat langer van de jonge garde willen genieten.
 
barcalover123
 
5
2 januari 2021 om 23:08
Real is wel altijd heel sterk in het verkopen van spelers. Zie ze voor die 2 zo 60 mil krijgen dus dan valt het uiteindelijke nog mee.
 
JoshuaK_
 
2
2 januari 2021 om 23:16
Real doet het inderdaad goed met de verkopen de laatste jaren maar 60 miljoen voor beiden vind ik iets aan de hoge kant eerlijk gezegd. Jovic heeft in anderhalf jaar Real 1014 minuten gespeeld in alle competities, Militao iets meer met 1693. Militao zou in de Premier League wel een mooie club kunnen vinden, maar voor Jovic zal je helaas echt niet meer dan 20 miljoen krijgen met hoe weinig hij gespeeld heeft.
 
InsideRMadrid
 
1
3 januari 2021 om 10:57
Josh / Nacho was geweldig, die intercepties waren echt puik en die technische gele kaart die hij pakte was ook goed ingeschat want er zou veel gevaar uitkomen, dat hij daarmee Aspas blesseerde is weer minder voor Celta maar toen had Real helemaal niets meer te duchten van Celta. Modric zijn techniek is gewoon wereldklasse, hij is misschien niet de snelste of de fitste meer maar zijn first-touch is echt second to none.
 
InsideRMadrid
 
1
3 januari 2021 om 11:00
Lover / Met Militao en Jovic heeft Real iig het geluk dat zij nog jong zijn. Daarnaast heeft de club al aangegeven dat er niemand in januari weg mag, en ik was zo blij om dat te lezen. Want die tv-gelden worden allemaal uitgekeerd in de zomer pas, dus in januari krijgt Real geen mooie prijs meer voor spelers en dus moet Florentino ook geen zaken meer doen in de januari window, alleen om spelers misschien te verhuren. Het lijkt mij dat of Jovic of Mariano verhuurd zal worden, en ik vrees dat het Jovic zal zijn. Maar bijvoorbeeld Isco is heel erg gewild, die wil zelfs meteen weg, maar geen club gaat in januari een mooi bedrag neertellen, terwijl als Real wacht tot de zomer, dan gaat Arsenal echt wel 50 miljoen voor Isco betalen, zelfde geldt voor Ceballos die ook nog onder Real contract staat, en ook wel 40 miljoen op zou kunnen leveren. Op die manier hoop ik dat Florentino de transfer van Mbappe bij elkaar gaat sprokkelen, als hij ook nog Jovic weet te verkopen voor een mooi bedrag en misschien ook wel Mariano en Odriozola. Wordt een spannende zomer, eerst maar hopen dat we het Bernabeu kunnen uitverkopen weer
 
Wilgenduin
 
4
2 januari 2021 om 22:56
Eindelijk eens de 0 gehouden zonder Ramos. Dat is heel positief. En iedereen mag commentaar geven op Vazquez, ook ik heb dat. Ik vind het geen typische Real speler. Maar ik snap wel waarom Zidane er graag mee werkt. Die jongen geeft altijd alles, maakt ni uit op welke pos. hij speelt. En vandaag werd zijn talloze inzet beloond met een mooie goal en een assist.
 
SocioFan1
 
2
2 januari 2021 om 22:57
En... geen Marcelo maar mendy en we winnen weer hoor, best bizar eigenlijk.
 
InsideRMadrid
 
5
2 januari 2021 om 23:01
Socio/ Die Marcelo-curse, ik begin er bijna in te geloven, echt raar. Hopelijk gaan we Mendy vaker zien, hij speelde vandaag ook gewoon solide. Uitblinkers waren Modric, Vazquez en Asensio voor mij, maar ook Kroos en Nacho waren goed man, leuke wedstrijd voor Zidane en een lekker begin van 2021
 
Lierse1997
 
10
2 januari 2021 om 23:03
29 wedstrijden gestart in La Liga, 22 gewonnen en 7 gelijk. En dan willen mensen hem er nog uit hebben. Lekker interessant dat hij niet kan voetballen.
 
InsideRMadrid
 
4
2 januari 2021 om 23:04
Liers/ Idd haha, maar Zidane moet hem soms ook wel rusten, dat kan niet anders, we spelen echt een rits wedstrijden in januari februari maart april mei, dat gaat in 1 trein door omdat het EK eraan komt
 
SocioFan1
 
7
2 januari 2021 om 23:15
Ja het is wel echt gek. En soms helaas ook zichtbaar, zeker met Ramos naast hem. Mendy zorgt er gewoon voor dat hij zijn gat opvult en Ramos niet extra werk bezorgd maar zodat hij ook zelf gewoon zijn eigen taak kan vervullen. Dan is het aanvallend en aan de bal minder maar goed dat zal dan wel op dit moment.
 
InsideRMadrid
 
0
3 januari 2021 om 11:02
Uitstekend verwoord Socio. Marcelo brengt onze verdediging meer in de problemen dan dat hij ze helpt, helaas maar wel waar. Een Alaba binnenhalen voor onder andere die positie is zo gek nog niet bedacht van Real Madrid, en hopelijk kan je dan Marcelo voor een redelijk bedrag verkopen nog. Aanvallend is het ook niet meer wat het ooit was met Marcelo. hij was samen met Cristiano wel echt dodelijk, maar die klik heeft hij nooit meer met een andere speler gehad
 
SocioFan1
 
0
3 januari 2021 om 17:10
Ja dus dat. Helaas want het is een legend. Jammer dat het zo minder is geworden. Ik denk echt dat Ronaldo hem ultiem motiveerde en veel eiste. Sinds hij weg is, is dat bij Marcelo aardig verdwenen.
 
InsideRMadrid
 
0
3 januari 2021 om 11:18
Wilgenduin / Ik ben het met je eens wat je over Vazquez zegt, zo een nuttige speler. Maar niet een traditionele buitenspeler zoals je die van De Koninklijke gewend bent. Maar Vazquez zal er niet voor eeuwig staan en zijn er natuurlijk andere opties die zich nu aan het ontwikkelen zijn. Gister maakte AS overigend bekend dat Real Madrid, Kubo en Getafe het eens zijn geworden over de verhuur van Kubo voor een halfjaar. Kubo zou komende zondag zelfs al tegen Elche kunnen spelen voor Getafe! Echt mooi nieuws want bij Villarreal komt hij er niet aan te pas
 
Martinator
 
0
2 januari 2021 om 23:43
Misschien omdat hij tegen de kleintjes scoort? Vasquez is niet het niveau wat ze moeten nastreven.
 
InsideRMadrid
 
1
3 januari 2021 om 11:03
Martin / Die wedstrijden tegen die kleintjes moeten ook gewonnen worden. Hele nuttige speler om er bij te hebben maar het lijkt er op dat hij niet wil verlengen meer bij ons
 
mcgregor
 
2
3 januari 2021 om 02:36
Super blij met de 3 punten en heerlijk voor vaz en asensio. Dik gegund. Nacho deed het weer geweldig als vervanger van ramos. Net als in die wedstrijden een paar weken terug staat Nacho zijn mannetje. Jammer dat we tegen Elche 2 punten hebben gemorst. Was totaal niet nodig.
 
SalaheddinOuldali
 
3
3 januari 2021 om 03:14
Maar dat komt ook door Marcelo dat real 2 punten heeft gemorst ik denk als mendy er was zou er real 2-1 konden maken want mendy rent naar het doel bij Marcelo niet soms probeerd hij te dribbelen en voorzetten je verliest de bal op die manier maar toch Marcelo had wel een goede wedstrijd gehad met lekkere schot tegen de lat maar real moest die wedstrijd gewoon winnen.
 
InsideRMadrid
 
1
3 januari 2021 om 11:04
Mc / Zo onnodig idd tegen Elche, anders zaten we nu op 7 win streak, maar 6 win en 1 gelijk is ook nit verkeerd hoor, Zidane heeft iig weer grip op onze prestaties en sinds hij niet meer roteert loopt het veel beter. Laliga wordt nog spannend en er komt nog een hele mooie El Derby Madrileno aan in maart. Dat wordt een cruciale partij!
 
SalaheddinOuldali
 
1
3 januari 2021 om 15:41
Dat klopt maar ik denk zelf dat Atletico punten gaan liggen tegen Barça gaan ze waarschijnlijk punten laten liggen.