'Revelatie van de Eredivisie kan rekenen op serieuze interesse van Lazio'
Vrijdag, 3 april 2020 om 18:25

SC Heerenveen gaat Chidera Ejuke mogelijk na slechts één seizoen alweer kwijtraken, zo blijkt uit de berichtgeving van de Corriere dello Sport vrijdag. De papieren editie van de Italiaanse krant verzekert dat Lazio komende zomer een serieuze poging wil wagen om de 22-jarige linksbuiten uit de Eredivisie weg te plukken.

Ejuke, die afgelopen zomer voor naar verluidt twee miljoen euro overkwam van het Noorse Valerenga IF, is een schot in de roos gebleken voor Heerenveen. Afgelopen zomer had ook Lazio overigens interesse in de Nigeriaanse aanvaller, maar toen gaf Ejuke de voorkeur aan een transfer naar Nederland. Volgens de Corriere dello Sport is Heerenveen nu bereid om de vleugelspits voor vijf miljoen euro door te verkopen, al is het de vraag of dat bedrag niet aan de lage kant is.

Ook Olympique Marseille zou inmiddels belangstelling hebben voor Ejuke, die met zijn dribbels en snelheid een plaag voor menig rechtsback uit de Eredivisie is gebleken. In 25 competitiewedstrijden maakte de jeugdinternational dit seizoen 9 doelpunten en gaf hij 4 voorzetten die leidden tot een goal van een ploeggenoot.

Begin maart waren er ook al geruchten over interesse in Ejuke. Toen zei de dribbelaar, die een contract heeft tot medio 2023, een langer verblijf bij Heerenveen niet uit te sluiten. "Ik zou het helemaal niet erg vinden om hier volgend seizoen nog te spelen, maar als ik hogerop kan, moet ik zorgen dat ik er klaar voor ben", zei hij in de Leeuwarder Courant. "Het gaat om de juiste timing. Ik ben op dit moment nog niet met mijn toekomst bezig."

Meer nieuws
   
19:45
19:45
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
   
19:33
19:33
Rensch onthult: 5 Ajax-spelers gingen gesprek aan met fans na uitfluiten Taylor
0
   
19:15
19:15
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
   
19:10
19:10
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
0
   
19:07
19:07
Miskoop van Ajax heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
41
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (8)

 
baradona
 
13
3 april 2020 om 18:32
Revelatie ?? Heb ik iets gemist ?? Hij heeft een goede techniek voor een redelijke voetballer. Maar mist elke vorm van overzicht , totaal geen rust aan de bal en een matig schot.
 
swvo
 
5
3 april 2020 om 18:49
Revelatie is een wat groot woord, ben ik met je eens, maar hij heeft toch best een degelijk seizoen gedraaid? Zeker voor subtop Nederland.. maar of dat genoeg is voor Lazio? Aan de andere kant, kijk naar een De Roon en Gosens..
 
MarkvanderHeide
 
3
3 april 2020 om 18:50
Dat overzicht ben ik absoluut met je eens. Maar hij is jong en kan zich op dat vlak nog enorm ontwikkelen. Deze jongen heeft enorm veel potentie, doet soms geniale dingen, is razend snel en pakt zijn goals mee. Vind 5 miljoen echt te weinig. Zeker het dubbele maar beter blijft hij nog 1 jaar
 
DannyUtreg
 
5
3 april 2020 om 19:24
Naar mijn idee speelt hij ook veel voor zich zelf, oogt erg egoistisch.
 
f3rhooligans
 
1
3 april 2020 om 18:48
Lijkt mij niet echt CL materiaal voor Lazio. Maar goed dat had ik van Hateboer ook niet verwacht, dus ik laat mij graag verassen.
 
JK-Ajax
 
1
3 april 2020 om 20:54
Blinde draver die enkel voor zichzelf voetbalt. Wat moet Lazio daar nou mee haha. Revelatie , hilarisch.
 
JuveHveen
 
14
3 april 2020 om 21:12
Mag zeker aan zijn afronding werken, maar een blinde draver is het zeker niet. Vraag Daley Blind maar na, die werd compleet zoek gespeeld door deze jongen. 9 goals en 4 assist is ook niet slecht. Als we niet zo'n ontzettend slechte spits als Odgaard hadden gehad had hij nu makkelijk rond de 9 goals en 9 assist gestaan. Mooie speler.
 
bloem1977
 
7
3 april 2020 om 21:28
Ach jk-ajax. Waarschijnlijk heb je hem weinig zien spelen. En ik merk dat mensen een artikeltje van het een of ander over ejuke hebben gelezen. En lullen elkaar maar wat na. Zie het veel hier op vz. En 5 miljoen is lachwekkend en kan je verzekeren dat dit niet het bedrag is wat heerenveen verlangd. Minimaal 8-10 miljoen komt meer in de richting.