Ronaldo benadert Real Madrid: 'Pérez heeft mij verteld dat het moeilijk wordt'
Donderdag, 13 december 2018 om 14:45

Ronaldo wil Vinicius Junior dolgraag zien spelen bij Real Valladolid. De Braziliaanse oud-spits, sinds september aandeelhouder en president van de Spaanse club, heeft Real Madrid al benaderd inzake de jonge Braziliaanse aanvaller. Ronaldo hoopt dat zijn voormalig werkgever het achttienjarige toptalent wil verhuren.

"Ik heb al bij Real Madrid aangeklopt voor een deal", wordt Ronaldo geciteerd door AS. "Wij hebben zelf het kapitaal niet om spelers van die kwaliteit naar Valladolid te halen. Ik sta in direct contact met de clubleiding van Madrid hierover. Florentino Pérez (voorzitter van Real Madrid, red.) heeft mij echter verteld dat het moeilijk wordt."

Ronaldo is nu enkele maanden werkzaam bij Valladolid en het bevalt de Braziliaan vooralsnog goed. "Ik had de Spaanse markt bestudeerd en Valladolid kwam als een geschenk. Een club met negentig jaar historie, met een stad van 300.000 mensen en een regio waar voetbal echt leeft. Er zit hier heel veel potentie", aldus de oud-spits.

"Ik wil graag dat de mensen hier dromen hebben en blijven hopen, dus ik heb experts gehaald die de club stabieler moeten maken. Ik krijg geen salaris, maar mijn werk blijft fantastisch. Ik geniet van mijn werk. We doen er alles aan om in LaLiga te blijven. Ik heb de club niet gekocht met andere investeerders, maar het is niet zozeer mijn project. Het is het project van de hele stad."

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
6
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (15)

 
Sparta-Ajax88
 
6
13 december 2018 om 14:47
Groot talent maar heeft geen fijne keuze gemaakt met Real Madrid. Had bij een iets kleinere club wekelijks kunnen spelen maar moet het nu doen met invalbeurten en een wedstrijden als je al geplaatst bent. Jammer
 
Callee5
 
38
13 december 2018 om 15:08
Soms is het voor ons buitenstaanders erg makkelijk om talenten te verwijten op jonge leeftijd voor de grote clubs te gaan, maar het kan ook anders bekeken worden. Hoeveel spelers kunnen aan het eind van hun carrière navertellen dat ze voor een club als Real gespeeld hebben? Vergeet niet dat hij uit Brazillie komt en het misschien niet zo breed heeft, als je dan op 17 jarige leeftijd bij Real kan tekenen voor een gigantische salaris zijn er niet veel die nee kunnen zeggen wat natuurlijk ook te begrijpen valt. Soms moet je in het leven eenmaal keuzes maken of risico's nemen om succesvol te worden. Ronaldo en Messi hebben ook op een jong leeftijd keuze's moeten maken, als het goed uitpakt zeggen we niets er over maar als het dan even tegenvalt weten we allemaal beter..
 
Conti
 
6
13 december 2018 om 15:18
Niet zozeer direct naar jou toe, maar t valt me wel op. Als er een talent naar Real gaat dan wordt er al heel snel geroepen: Jammer. Kiest voor het geld en al die andere cliches. Nu ram jij er ook een cliche uit. Kijk eens voor de gein eens naar de volgende rijtje namen die jong zijn gekomen en/of uit de opleiding zijn gekomen: Marcelo, Gago, Higuain, Assensio, Varane, Ramos, Casemeiro, Carvajal, Casillas, Llorente, Vazquez, Nacho, Vallejo, Jése. Dat zijn geen misselijke namen. Uiteraard, de laatste 5 zijn niet de meest gelukkige, waar Llorente, Nacho, Vallejo en Vazquez in de toekomst nog zeker vele wedstrijden zullen spelen. Ik vind het juist onzin als ze zeggen dat je geen kans krijgt bij Real, want dat is gewoonweg niet waar. Als je goed genoeg bent, krijg je ook bij Real kans.
 
NeutraleFanNL
 
0
13 december 2018 om 17:10
Je noemt inderdaad een leuk lijst, het aantal mislukten is echter velen malen groter. Zie Odegaard.
 
Conti
 
4
13 december 2018 om 17:28
Dat valt dus best mee. Het is niet zo dat er bij real minder doorbreekt, dan bij barca. Sterker mog, op t moment heeft real meer "eigen jeugd" rondlopen in de selectie. Wie zegt dat odegaard niet gaat slagen? Is 19 en staat er nog onder contract, erg voorbarig dus! Ik kan trouwens nog best wat namen noemen voor je, als je daar om verlegen zit....
 
Othman04
 
1
13 december 2018 om 15:41
Vinicius is toch vrienden met Sancho? Mischien kan ie verhuurd worden aan Dortmund
 
Yovo
 
9
13 december 2018 om 15:45
Ik zie eerder gebeuren dat Sancho naar Real gaat
 
InsideRMadrid
 
1
13 december 2018 om 18:47
@ Sparta- Ajax88 / Hij heeft een prachtige keuze gemaakt, dit zijn niet de kansen die dagelijks voorbij komen. Met Cristiano, Bale en Benzema die toch wel alle drie in hun eindfase zitten van hun Real Madrid tijd (cristiano is zelfs al weg), kan deze Vinicius straks een kans krijgen op het aller grootste podium dat er is : Real Madrid. Ik kan me niet voorstellen dat jij zijn keuze echt niet begrijpt, iedereen had zich vereerd gevoeld als de Koninklijke jou als 17 jarige wil kopen voor een heleboel geld. Florentino Perez is al bezig met zijn project voor de toekomst, en je moet je ook afvragen hoelang Flo nog de president zal zijn, hij is alweer 71-jaar oud. Dat toekomst project van hem ziet er echt interessant uit met Odegaard, Vinicius, Rodrygo, Valverde, Brahim Diaz en talentvolle Spaanse spelers zoals Reguilon, Javi Sanchez, Llorente, Ceballos, Vallejo, Asensio, Mariano, en wat meer ervaren Spaanse spelers als Isco, Carvajal, Odriozola, Vazquez. De toekomst is goud waard, ik hoop dat alles op de juiste plek valt. Hala Madrid
 
SpeedyAFC
 
0
13 december 2018 om 23:24
Hetzelfde goldt voor Barbosa, was ooit ook zo'n groot Braziliaans talent maar die koos voor Inter. Je kan niet in een keer vanuit een B competitie instromen bij een top team. Jonge spelers hebben tijd nodig om te wennen in Europa, ze zouden veel beter voor een wat mindere ploeg kunnen kiezen en vanuit daar geleidelijk de transfers omhoog maken.
 
Yovo
 
15
13 december 2018 om 14:57
Het grootste talent in de leeftijd van 18 die er is. Hij wordt een absolute wereldtopper. Wat die nu al laat zien in die paar invalbeurten is prachtig.
 
BVRCV
 
20
13 december 2018 om 15:10
Sorry maar dat is op dit moment zeker weten Jadon Sancho. Speelt meer op hoog niveau en heeft een hoger rendement.
 
John Terry
 
3
13 december 2018 om 15:35
En gasten als Mbappe en Jesus zijn ook nog geen 20. Er komt een erg interessante generatie aan en ik ben benieuwd wie er uiteindelijk als beste naar boven komt drijven.
 
Othman04
 
4
13 december 2018 om 15:42
Vergeet Rodrygo niet, Guendouzi, Aouar...
 
Yovo
 
13
13 december 2018 om 15:46
Jesus is de 20 al gepasseerd. En ik vind zelf dat Vinicius veel meer talent dan hem heeft.
 
Duke222
 
5
13 december 2018 om 15:04
Ik snap Ronaldo wel dat hij dat wilt. Maar ben ook blij dat Perez meldt dat t moeilijk wordt. Hij moet gewoon in het eerste van Real (blijven) wennen. Elke wedstrijd dat hij heeft gespeeld tot nu toe (en dat zijn nieteens enorm veel minuten) was hij van waarde of iniedergeval zowat de beste speler aan Reals zijnde, om hem dan te gaan verhuren lijkt me echt niet verstandig, Real heeft hem nodig. En zeker nu in deze tijden. Hij moet nog veel leren maar ik verwacht wel dat hij er komt,wat mij vooral opvalt is dat hij wel nog een stuk scherper voor t doel mag zijn maar verder heb ik niet veel op en aanmerkingen nog. Echt blij met de aankoop.