Sangaré is ook tegen katachtige Okoye van grote waarde voor PSV
Zondag, 3 oktober 2021 om 21:56

PSV heeft optimaal geprofiteerd van de nederlagen die Ajax en Feyenoord eerder op de dag leden. De Eindhovenaren wonnen zondagavond met moeite van Sparta Rotterdam (2-1) en nemen daardoor de tweede plaats in, op één punt achterstand van Ajax. Maduka Okoye groeide gaandeweg de wedstrijd uit tot plaaggeest van PSV en verrichtte liefst negen verschillende reddingen, voordat hij werd geklopt door Ibrahim Sangaré, die donderdag ook al de ban brak tegen Sturm Graz (1-4 zege). Daarna maakte PSV er 2-0 van en vond Sparta nog de aansluiting.

Sparta, dat vorige week nog met 0-4 verloor van SC Cambuur, koos voor een verdedigende tactiek in Eindhoven. Henk Fraser stuurde zijn ploeg in een 4-5-1-formatie het veld in, met Emanuel Emegha als voorste man. De spits kwam er nauwelijks aan te pas, want PSV had een flink overwicht. De ploeg van Roger Schmidt was desondanks onmachtig in aanvallend opzicht. Spelers liepen elkaar in de weg; als er wel kansen waren, lette Okoye goed op.

De doelman van Sparta keerde twee schoten van Sangaré op knappe wijze, kende geen moeite met een kopbal van Marco van Ginkel en belette ook Eran Zahavi en Cody Gakpo het scoren in de eerste helft. In minuut 25 werd een doelpunt van Spartaan Vito van Crooij afgekeurd door scheidsrechter Sander van der Eijk vanwege hands, waardoor het in de eerste helft bij 0-0 bleef. Ook na de pauze bleef PSV zonder veel overtuigingskracht op zoek naar het openingsdoelpunt.

Michael Heylen gleed weg en bezorgde de bal bij Zahavi, die een vrije doortocht leek te hebben, maar Bart Vriends en Okoye herstelden de fout van hun ploeggenoot. Vervolgens tikte Okoye een poeier van Ritsu Doan onder de lat vandaan en haalde Emegha een bal van de lijn. De grootste kans was voor Zahavi, die van dichtbij uit de draai op de paal schoot. Niet veel later was Okoye snel bij de grond om een kopbal van Zahavi ternauwernood uit de hoek te halen. Hij kreeg vervolgens geel voor tijdrekken.

De tijd begon te dringen voor PSV. De reddingen van Okoye dreven de thuisploeg tot wanhoop, maar Sangaré liet zich niet ontmoedigen. De middenvelder sprintte door de as van het veld, passeerde Bryan Smeets en schoot vanaf een kleine twintig meter raak in de rechterbovenhoek: 1-0. De ban was daarmee gebroken en via Ryan Thomas liep de thuisploeg ook uit naar 2-0. Na goed voorbereidend werk van Gakpo aan de linkerflank kon de invaller van dichtbij afronden. Via een vlijmscherpe counter kwam Sparta in de laatste minuut van de officiële speeltijd nog op 2-1; Lennart Thy was de doelpuntmaker. PSV stormde nog met drie man af op Okoye, maar speelde de situatie belabberd uit.

Meer nieuws
   
06:00
06:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (150)

 
MT87
 
78
3 oktober 2021 om 21:58
Beste man aan PSV kant: Sangaré. De enige die speelde met Europese allure. Slechtste man aan PSV kant: Roger Schmidt. Hoe die zich in bochten wringt om Zahavi in de ploeg te houden is afschuwelijk. Hij gaat zo ver dat hij dat mislukte 4222 systeem gaat spelen, en Götze op rechts misbruikt, en Zahavi, die niet kan passen, als schaduwspits om hem er maar in te houden. Beste man aan Sparta kant: Eran Zahavi. Hij krijgt minder dan een 0 voor zijn PSV bijdrage, een -10. Dan kan je hem net zo goed als Spartaan beschouwen. Ieder andere coach had een speler met zo'n afschuwelijke negatieve impact na 20 minuten gewisseld. Soms speelt een speler slecht en dan speel je met 10, maar Zahavi was zó slecht dat Sparta met 12 speelde. Heb me nog nooit zo gefrustreerd gevoeld na winst.
 
665
 
68
3 oktober 2021 om 22:00
Het was Zahavi niet zijn beste wedstrijd, maar die keeper pakte echt zoveel ongelofelijke ballen eruit vooral van Zahavi. Dus wel weer overdreven dat Sparta met 12 speelde.
 
DieGelbeReds
 
22
3 oktober 2021 om 22:03
Los van de kansen heeft Zahavi weinig toegevoegd aan het spel van PSV. Vond hem in de combinatie erg matig!
 
665
 
7
3 oktober 2021 om 22:04
Klopt vandaag wel maar om nu te zeggen dat Sparta met 12 speelde en dat hij zo slecht was vond ik overdreven. Al is die Vinicius niet veel beter van wat hij tot nu toe heeft laten zien.
 
MT87
 
13
3 oktober 2021 om 22:05
Al had Zahavi 2x gescoord tegen dit uiterst tamme Sparta, dan nog had hij zijn negatieve impact op het veld- en combinatiespel niet weggepoetst. Hij leek wel de libero van Sparta. Elke aanval waarin hij werd betrokken liep ook meteen bij hem spaak. Dit kan echt niet meer.
 
gomes1psv
 
3
3 oktober 2021 om 22:24
Dat is sowieso zijn zwakke punt. Geeft hij niet thuis als afmaker dan heb je niks aan hem. Ik vind het vooral kwalijk dat De Jong in Vinicius onterecht een volwaardige concurrent voor Zahavi ziet - zoals Mwene evenmin een verbetering op Teze is rechts achterin. Het zou me niet verbazen als PSV het seizoen eindigt met Maxi Romero of Yorbe Vertesse als eerste spits. Die hebben meer talent dan die andere twee, dus als hij hun de ketchupfles opengaat…
 
Prosoccr47
 
6
3 oktober 2021 om 22:28
Afgezien van die zwakke pass op het einde vond ik Mwene nog niet eens zo slecht spelen. Hij is balvast en durft vooruit te denken. Teze daarentegen is imo geen back, die speelt te vaak terug of balletje breed. Wat betreft de spits positie ben ik het met je eens. Vertessen kan met zijn snelheid nog enigszins voor dreiging zorgen.
 
Hazardinho77
 
5
3 oktober 2021 om 22:39
Was geen zwakke pass die vinicius liep gewoon dramatisch buitenspel dus hij had geen andere keus. Vertessen kun je beter laten invallen met zn snelheid, in de kleine ruimte is die ook niet alles.
 
Sir Paul
 
4
3 oktober 2021 om 22:39
Gakpo spits,Bruma links, Madueke rechtsbuiten. Romero reservespits. Vertessen kan op alle posities voorin maar vind hem een typische counterspits. Het spel wat ons het beste ligt uiteindelijk. Zahavi komt te kort ,heeft teveel tijd nodig, moet t echt hebben van fouten vd tegenstander. In China kon ie t fysiek makkelijk aan,in Nederland spelen 9 vd 10 tegenstanders met de kont in de 16 zwartwit gezegd. Een duwtje en hij ligt. Gapko kan als kapstok dienen, ook wegtrekken uit de punt waar oa Madueke Gotze of Bruma die ruimte kunnen benutten ter verrassing. Afwisselen met Gotze. Wehebben balvaste jongens nodig in de as.
 
MT87
 
1
4 oktober 2021 om 00:11
@gomes1psv , denk dat Maxi een goede zou zijn wat betreft kaatsen en meevoetballen als statische 9. Vond hem tot nu toe weinig indrukwekkend, maar dat meevoetballende is wel zijn pluspunt. Vertessen kan meer beweging brengen en ook naar de flanken. Hij verkloot soms de makkelijkste passes, maar heeft soms ook momenten van overzicht in de 16 op volle snelheid dat ik denk: hey, hij kan het wel. Dan passt hij ook goed, strak en laag. Daarbij nog jong natuurlijk, daar zit nog rek in. Vinicius is vaak ingevallen als het pompen of verzuipen was. Of zoals vandaag in dat debiele 4222. Ik wil hem heel graag eens vanaf minuut één in 433 zien. Dan kan ik een eerlijker oordeel geven. Ik heb een sterk vermoeden dat hij een betere verbindingspeler is dan Zahavi.
 
Colombiafoot7
 
11
3 oktober 2021 om 22:02
Wat ik me afvraag wat gaat PSV doen als deze man naar de Afrika Cup gaat ?
 
Andres13
 
29
3 oktober 2021 om 22:05
Dat wordt wel een heel groot probleem. Volgens mij mist hij dan o.a. Groningen uit, Ajax en AZ thuis. Ik zie geen 1-op-1 oplossing dus dat zal een flinke uitdaging worden.
 
MT87
 
13
3 oktober 2021 om 22:11
4 januari meteen een vervanger halen. Dat is de enige oplossing.
 
Ruben Schuit
 
14
3 oktober 2021 om 22:15
Rosario ?? :D
 
Bobiku29
 
0
3 oktober 2021 om 23:07
Natuurlijk zijn het andere types, maar met Pröpper en Van Ginkel zal PSV ook wel aardig voor de dag komen toch?
 
JustusMorris
 
1
3 oktober 2021 om 23:16
@Bobili29. Pröpper en Van Ginkel zijn eerder dezelfde spelers. En Van Ginkel is erg zwak dit seizoen, geeft al weken niet thuis. Ohja, allebei erg blessuregevoelig.
 
Nick_10
 
1
3 oktober 2021 om 23:26
Nou het antwoord is heel simpel. Psv heeft dan een gigantisch probleem. Deze man is zooooo belangrijk. Zijn ontwikkeling gaat als een speer.
 
PSVparasiempre
 
32
3 oktober 2021 om 22:03
Ik kan het alleen maar met je eens zijn. Zahavi mist alles: snelheid, kracht, techniek. Elke bal schiet van zijn voet. Wat een ellende.
 
Alsjemenou
 
7
3 oktober 2021 om 22:04
Leuk voor de competitie. Feyenoord komende potjes ook tegen Sparta, RKC en Cambuur. Ajax dan tegen PSV. Kan best gelijk opgaan tot de winterstop tot mijn eigen verbazing.
 
Fossen
 
10
3 oktober 2021 om 22:41
Zahavi wordt constant na 60 minuten gewisseld, soms zelfs in de rust al. Hoezo wringt Schmidt zich dan in allerlei bochten? Voetballend ben ik ook niet onder de indruk van hem maar ook vandaag haalt die keeper er eerst een 100% goal uit en vervolgens schiet Zahavi op de paal. Dat zijn 2 bijna zekere goals die hij anders gehad zou hebben. Als je moet scoren zou ik toch vooral iemand die uit het niets kan scoren, óók als hij slecht in de wedstrijd zit, niet wisselen.
 
MT87
 
5
3 oktober 2021 om 23:57
Die keeper was uitstekend, maar de andere 10 van Sparta legden PSV geen strobreed in de weg. Ze liepen wel ver naar achteren maar er was ruimte zat. PSV kon zowat elke minuut een nieuwe aanval opzetten, en zowat elke aanval strandde bij Zahavi. Hij heeft er zonder gein minimaal 20 verpest. Is leuk als ie dan 2x had kunnen scoren, maar met een betere voetballer op 9 hadden we véél meer schotkansen gehad. Ik ben dus vooral zo gefrustreerd door Zahavi omdat Sparta het ons eigenlijk heel makkelijk maakte, op de keeper na, natuurlijk, maar dit had 90 minuten een bombardement kunnen zijn, en dan vraag ik me af of ie er nog steeds maar twee had doorgelaten.
 
JustusMorris
 
63
3 oktober 2021 om 21:58
Wat. Een. Tank. Van een speler is die Sangaré. Heb hem al maanden verdedigd hier, en met name om zijn verdedigende kwaliteiten. Zit overal bij, wint duels door de lucht en over de grond en met zijn uitschuifbenen kan hij om een speler heen krullen om de bal af te pakken. Maar vandaag was hij de hele wedstrijd zowel verdedigend als aanvallend de beste. Dat heb ik nog nooit gezien. Hij kan ook gewoon dribbelen, puur omdat je door zijn grote passen en sterke lichaam de bal niet zo makkelijk afpakt. 10 met een griffel! Hebben we de verkeerde keeper gekocht afgelopen zomer trouwens? Wat een wereldpartij speelde Okoye dan… Vandaag was het tot de goal eigenlijk gewoon echt bizar slecht. Ramalho weer shaky en met een blunder, Boscagli wil te graag interessante passes geven maar laat zich verdedigend vaak aftroeven, Mwene heeft geen idee wat die doet of moet doen. Vond Max wel oké. Van Ginkel smeekt er bijna om, om eruit gehaald te worden. Slechte oriëntatie, positionering en nog lagere handelingssnelheid. Zodra Pröpper fit is, mag hij erin. Götze ook minder, maar die laat het laatste periode wel zien dus dat mag een keer. Doan is onzichtbaar, is niet snel en draait zich constant vast. Heeft ook totaal geen klik met teamgenoten. Zahavi en Vinicius zijn van hetzelfde laken een pak. Kunnen nauwelijks normaal combineren, wachten ALTIJD te lang met schieten, houden de bal niet vast en Zahavi heeft ook de zeldzame kwaliteit om in de weg te lopen. En Vinicius loopt bij die pas van Mwene op het eind gewoon de hele tijd buitenspel?? Wat ben je dan voor spits. Heb me in ieder geval flink lopen ergeren, vooral aan Zahavi. Zet Vertessen daar dan maar neer. Gakpo viel niet op maar uiteindelijk weer een belangrijke assist.
 
MrKrillin
 
55
3 oktober 2021 om 22:02
Man man zie je Okoye op goal en dan Pasveer bij ons...Man man.... Panter vs bejaard poesje.. Why Overmars why!!!!!?.?
 
 
3
3 oktober 2021 om 22:05
Gratis ? Terwijl hij voetballend wel slecht was.
 
DieGelbeReds
 
89
3 oktober 2021 om 22:07
Ik las behaard poesje, hou ik niet zo van. Van bejaarde poesjes overigens ook niet. Einde bericht (kon het niet laten haha).
 
PsvFan700
 
37
3 oktober 2021 om 22:15
@MrKrillin Ja, laten we hier in het wedstrijd topic van PSV - Sparta de discussie over de keepers van Ajax aanzwengelen. Gaaaap. On: Sangare ontketend. Wat een heerlijke goal in een wedstrijd die totaal op slot zat omdat PSV zo ongelofelijk inspiratieloos is als de tegenstander het in het midden dicht zet. De flanken worden totaal niet gebruikt en de bezetting voor de goal met vaak alleen Zahavi is ook om te janken bij een voorzet. Gelukkig gewonnen, maar dit soort potjes gaan we nog vaker zien als we zo koppig door het midden willen blijven voetballen.
 
JustusMorris
 
3
4 oktober 2021 om 01:39
Volg Sparta niet genoeg om te beoordelen of Okoye klaar is voor Ajax. Maar dat Overmars het seizoen in gaat met Pasveer en Stekelenburg heb ik ook nooit begrepen..
 
Prosoccr47
 
8
3 oktober 2021 om 22:05
Thomas viel me ook positief op. Hij voegde iig meer toe dan vGinkel. Vind vginkel de laatste wedstrijden ook al matig spelen, vraag me af of Propper zoveel beter is op die positie.
 
JustusMorris
 
6
3 oktober 2021 om 22:07
Ten opzichte van Van Ginkel is momenteel iedereen goed, die valt echt vies tegen. Hij doet alles zo traag, en Thomas scoort meteen als die een keer diep gaat. Vond Pröpper elke keer goed spelen/invallen, die verliest de bal niet zo vaak.
 
Prosoccr47
 
5
3 oktober 2021 om 22:26
Maar Propper voegt ook weinig toe op die positie. Vind hem tot op heden nog onzichtbaar. Misschien dat het nog gaat komen, maar er komen binnenkort weer belangrijke duels aan en dan moet hij er wel direct staan.
 
SneekPSV
 
2
3 oktober 2021 om 22:17
Ik heb het contracteren van van Ginkel al nooit begrepen. Iemand met kapotte knieën een contract aanbieden. Hoe dan! Aan alles kon je zien dat van Ginkel heel, maar dan ook héél veel heeft ingeleverd. In álles. Sneu voor hem vooral, maar dan begin je er toch gewoon niet aan? Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. En dat geldt zéker voor een van Ginkel met kapotte knieën die vaker wél dan niet geblesseerd is geweest.
 
Typende Boer
 
6
3 oktober 2021 om 22:26
Natuurlijk wel afhankelijk van het financiele plaatje. Bij geen enkele transfer weet je 100% wat de uitkomst gaat zijn. Ik hou hoop op betere tijden van van Ginkel. Thomas heeft me nooit echt kunnen overtuigen
 
SneekPSV
 
1
3 oktober 2021 om 22:32
Hoezo? Aan een speler die aantoonbaar niet meer kan versnellen, rennen, draaien en angstig duels ingaat of ontwijkt omdat hij (terecht) bang is om wéér geblesseerd te raken, gaf ik nog niet 1 euro aan uit. Iedereen kan toch zien dat hij niet rent, maar snelwandeld? Hij ontziet zijn knieën. Hij kan ze niet meer belasten. Uit stand een versnelling? Hij zou iets kunnen scheuren, dus voorzichtigheid troef. En nogmaals, dat vind ik vooral erg jammer voor hem zelf, maar PSV en van Ginkel zelf moeten eerlijk zijn. Het gaat niet meer.Thomas overtuigd overigens niemand. Dan zoek je dus maar verder.
 
Bongiorno
 
4
3 oktober 2021 om 23:29
Het zegt wat als je na Sparta-thuis je verdedigende middenvelder de hemel in zit te prijzen.
 
JustusMorris
 
15
4 oktober 2021 om 01:38
Het zegt ook genoeg dat je de behoefte hebt zo’n reactie te plaatsen. Sorry, ben normaal altijd bereid inhoudelijk en open(minded) het gesprek/discussie aan te gaan maar ik heb zo’n hekel aan zo’n toontje. Wat wil je nou bereiken? Over PSV zegt het wat neem ik aan? Gelukkig geef ik daarna ook aan wat er niet goed is, wat ik anders zou willen doen etcetera. En dat ik Sangaré ‘de hemel inprijs’ is gewoon terecht. Kijk maar even op vele voetbal media/programma’s/Twitter en de complimenten vliegen je om de oren. Hij is AD speler van de week als CDM.
 
665
 
41
3 oktober 2021 om 21:58
Kijk nu al uit na VI morgen kijken wat Johan te zeggen heeft over Sangare. Want sinds hij weer terug is, is niet meer zo open huis als toen hij er niet bij was. Echt zo’n belangrijke speler voor dit PSV.
 
consy
 
14
3 oktober 2021 om 22:00
Hoezo kijk je daar naar uit? Het is niet alsof Johan Derksen ooit terugkomt op een verkeerde uitspraak of voorspelling.
 
665
 
31
3 oktober 2021 om 22:02
Nee maar hij gaat zich wel in allerlei bochten wringen waardoor een speler alsnog slecht was/is. Ben gewoon benieuwd waar die nu mee gaat komen.
 
Andres13
 
34
3 oktober 2021 om 22:02
Waarschijnlijk iets in de trend van "het was maar tegen Sparta"
 
Jacco89
 
7
3 oktober 2021 om 22:12
Johan Derksen reageert vanuit de waan van de dag. Zal nu gewoon zeggen dat Sangare een uitstekende pot heeft gespeeld.
 
Hazardinho77
 
4
3 oktober 2021 om 22:13
Wel een hele makkelijke opmerking dit. Vorig jaar met sangare en rosario was het vaak genoeg open huis in de toppers. Ga nou niet doen alsof we kante hebben na een paar goede wedstrijden. Aanvallend blijft het te moeizaam.
 
SneekPSV
 
6
3 oktober 2021 om 22:22
De mening van Derksen interesseert mij geen ene lor. Hecht er totaal geen waarde aan. Kijk er ook al jaren niet meer naar. Dat zouden meer mensen moeten doen. Hij vormt een mening op basis van vooringenomenheid of op basis van 1 wedstrijd. Vervolgens houdt hij daar tot domheid aan toe aan vast. Hij ziet ook lang niet alle wedstrijden volgens mij. Maar oh oh, wat zijn ze slecht....
 
Fossen
 
9
3 oktober 2021 om 22:44
Ik weet 110% zeker dat Derksen vrijwel nooit internationaal voetbal kijkt en in de Eredivisie maximaal 2 wedstrijden per weekend. Merk je aan alles.
 
Sir Paul
 
6
3 oktober 2021 om 22:46
Tegen Willem II krijgen 1 doelpoging binnen de palen en 2 goals tegen. Vandaag 2 doelpogingen binnen de palen en 1 goal tegen. Tegen Sparta en Willem II 190 minuten voetbal, 3doelpogingen binnen de palen tegen, 3 goals. Opmerkelijk .
 
DeKraal
 
1
3 oktober 2021 om 23:04
Ja dat is heel frustrerend. Op die manier maak je het jezelf zo moeilijk. Met Zoet hadden we ook zo'n periode. Hoop dat het snel over is daarmee.
 
DieGelbeReds
 
20
3 oktober 2021 om 21:59
Goh, wat heb ik een haat-liefde verhouding met Sangaré. Verdedigend vind ik hem erg sterk, aan de bal bij vlagen echt ontzettend matig. Maar af en toe heeft hij ineens zo`n flits waarbij je denkt: die gast kan eigenlijk toch wel heel goed voetballen. Hele belangrijke en goede goal en direct zie je dat het makkelijker loopt, omdat Sparta een paar centimeter ruimte weggeeft. Per saldo laat Sangaré toch ook vandaag weer zien echt wel heel belangrijk te zijn voor PSV. Ik snap alleen niet zo goed waarom de opbouw zo ontzettend vaak via Sangaré loopt, die man heeft misschien wel de meeste balcontacten per wedstrijd voor PSV.
 
Typende Boer
 
4
3 oktober 2021 om 22:29
Vandaag was die aan de bal ook echt wel goed naar mijn mening. Tuurlijk ziet het er af en toe niet heel soepel uit of nog een matige aannameof pass, maar we moeten ook realistisch blijven. Als die dat ook nog had gehad was t echt yaya toure 2.0
 
Bongiorno
 
1
3 oktober 2021 om 23:31
Yaya Touré scoorde 20 goals vanaf het centrale middenveld van City en verzaakte eigenlijk nooit. Sangaré is een stofzuiger voor PSV die tegen Sparta uitblinkt. Even rustig blijven hoor.
 
JackGrealish
 
6
4 oktober 2021 om 01:52
nounou Yaya verzaakte nooit? dan heb jij bij lange na niet al zn wedstrijden gezien. overigens wel een uitstekende speler, maar had zeer zeker zijn momenten.
 
itsTom
 
30
3 oktober 2021 om 21:59
Die Sangaré is zo ongelofelijk goed????. Onhoudbaar aan het einde van het seizoen ben ik bang. Manmanman was een zware bevalling deze pot. 3 punten en daar is alles mee gezegd… Een hoop werk aan de winkel want als je zoveel moeite hebt met Sparta thuis gaat het niks worden dit seizoen.
 
experia91
 
9
3 oktober 2021 om 22:00
Wereldgoal van Sangare!! Verder parkeerde Sparta, en terecht, de bus. Moeilijk doorheen gekomen. Verder drie belangrijke punten.
 
 
12
3 oktober 2021 om 22:00
Wat een doelman van Sparta, partij uitstraling en reddingen in huis!
 
PSVparasiempre
 
3
3 oktober 2021 om 22:01
Sangare een 7, Gakpo een 6 en de rest onvoldoende. Zware onvoldoendes voor Zahavi en Ginkel. Ook verdedigend weer zo klunzig. Ramalho die de bal verliest en Boscagli grijpt als een oud wijf in. Na de interlandperiode basisplaatsen voor Obispo, Thomas en Vinicius. Hopelijk Madueke ook terug.
 
JustusMorris
 
32
3 oktober 2021 om 22:04
Sangaré mag wel wat hoger. Verdedigend én aanvallend de beste. Dat zie je niet vaak.
 
RyanUduwage
 
3
3 oktober 2021 om 22:04
Thomas basisplaats? Die voegt echt werkelijk niks toe. Van Ginkel/Propper zorgen tenminste voor wat voetbal vooruit naast Sangare. Met Thomas heb je weer een Rosario achtig type...
 
PsvFan700
 
4
3 oktober 2021 om 22:17
@RyanUduwage. Van Ginkel heeft het heel heel moeilijk aan de bal. Vandaag ook veel verkeerde aannames, trage voorzetting en geen kwaliteit in de kleine ruimte. Iets wat Pröpper wel zou moeten kunnen, maar die blijft voorlopig sukkelen met zijn fitheid helaas.
 
RyanUduwage
 
0
3 oktober 2021 om 22:20
Ben ik wel met je eens, maar nog altijd zie ik hun liever dan Thomas. Thomas is prima voor als we een 1 doelpunt voorstaan in de 80ste minuut. Maar echt geen basisplaats. Dan nog liever Guti
 
Prosoccr47
 
9
3 oktober 2021 om 22:07
Vinicius is niet beter dan Zahavi. Ik zie daar liever de rappe Vertessen.
 
Woody2406
 
6
3 oktober 2021 om 22:37
Of Romero
 
ajaxrkc33
 
1
3 oktober 2021 om 22:01
Voor PSV is het fijn dat hij weer terug is. Toch belangrijk voor PSV. Hopelijk kan Ajax ze over 3 weken op achterstand zetten
 
Andres13
 
16
3 oktober 2021 om 22:04
Wordt een leuke pot, in ieder leuker dan vandaag. Ajax wilt het spel maken en dat ligt ons wel. Sparta parkeert de bus en dan weet PSV geen oplossing
 
ajaxrkc33
 
0
3 oktober 2021 om 22:06
Word het zeker in die wedstrijd zou PSV ook beter voor de dag komen. Als het maar niet weer 0-4 word :'. Maar eerst de westrijd tegen Heerenveen door komen zonder Nico, Martinez, Alvarez en Anthony
 
 
12
3 oktober 2021 om 22:07
Ajax die wedstrijd het grote voordeel van 2 extra rustdagen na Europees voetbal.
 
DieGelbeReds
 
9
3 oktober 2021 om 22:11
@Janssen, klopt. Daar moeten ze wat mij betreft wat aan gaan doen. Plan die topwedstrijden maar op een ander moment, niet direct na Europese wedstrijden.
 
ajaxrkc33
 
0
3 oktober 2021 om 22:11
En hopelijk vol vertrouwen naar winst of gelijkspel op Dortmund.
 
summerof69
 
8
3 oktober 2021 om 22:35
PSV heeft ook de kans gehad om op dinsdag en woensdag CL te spelen maar hebben die kans niet gepakt , dus dan moet je daar niet over zeuren
 
Sir Paul
 
7
3 oktober 2021 om 22:55
Summier,als PSVer moet ik je grif gelijk geven. Eigen schuld.
 
MessiBazoer
 
48
3 oktober 2021 om 22:01
Toch te triest voor woorden dat Sparta een betere 1e keeper heeft dan Ajax, PSV en AZ..
 
ajaxrkc33
 
4
3 oktober 2021 om 22:02
Idd hij doet het goed bij Sparta
 
HakimZiyach22
 
7
3 oktober 2021 om 22:06
Hoeveel zou Sparta voor hem vragen... heeft bijna 4 jaar contract. Wordt heerlijk cashen voor Sparta. Kan misschien wel 5 miljoen opleveren.
 
ajaxrkc33
 
3
3 oktober 2021 om 22:08
8 miljoen dacht ik
 
Wildo
 
3
3 oktober 2021 om 23:20
8 miljoen ja? Zou wel een heel hoog bedrag zijn voor Sparta. Een verdubbeling van hun uitgaande recordtransfer, mogen ze daadwerkelijk 8 miljoen ontvangen.
 
hansje1969
 
6
3 oktober 2021 om 22:09
Vorig jaar keepte hij ook al erg goed tegen PSV. Van de zomer heeft het me ook verbaasd dat deze keeper geen stap heeft gemaakt
 
Mike-ajaxontop
 
2
3 oktober 2021 om 22:34
Kerel die keeper kan niet mee voetballen en snel de bal doorpassen, schoot de hele wedstrijd ballen over de zijlijn etc!!
 
Rotterdam1888
 
1
3 oktober 2021 om 22:46
Had inderdaad interesse vanuit verschillende clubs (Az was een grote kanshebber). Maar sparta kon er gewoon de hoofdprijs voor vragen aangezien Okoye (baas dat het is) zijn contract verlengde. Dus die vroegen heel terecht gewoon 8 miljoen en dat heeft niemand durven neer te leggen. Alhoewel sommige clubs daar ondertussen wel spijt van hebben.
 
gomes1psv
 
4
3 oktober 2021 om 23:15
Hoewel ik de kritiek op Drommel buitengewoon vind, denk ik wel dat Okoye een betere optie was. En Ajax heeft ook lopen slapen. Maar AZ veroordelen… kom op man! Dat deed een prima bod, maar de doelman besloot bij te tekenen. Dat kun je AZ toch niet kwalijk nemen?
 
sunaxd
 
0
4 oktober 2021 om 01:17
Had zo gehoopt dat psv hem zou halen afgelopen zomer maar helaas… hij kon toen al weg voor 4-5 miljoen dus zal wel aan de prijs hebben gelegen
 
JWD81
 
1
4 oktober 2021 om 07:52
Dit is de kans voor Overmars om zijn Pasveer fout te herstellen. Als Onana daadwerkelijk passé is moeten ze Okeye halen. Wat een keeper. En 5 miljoen is peanuts voor Ajax. Snap niet waarom ze die niet gepakt hebben van de zomer.
 
Heung-plus-son
 
6
3 oktober 2021 om 22:01
Sangar㩠fantastische pot gespeeld. Zelfs de passes vooruit floreert hij meer in dan van Ginkel. Dat zou toch de verlosser worden naast sangare? De beste man is hartstikke traag, loopt de hele wedstrijd te wijzen en te waggelen en heeft een handelingssnelheid á la beugelsdijk. Verder heel veel matige dingen gezien. elkaar in de weglopen, pompen door het midden en als klap op de vuurpijl 3 tegen 1 op de keeper en het nog vekloten. Ik moet zeggen dat PSV de laatste weken erg saai is om te kijken, maarja ze winnen wel.. Dan zal herr schmidt wel weer gelijk hebben..
 
Mathildelaan13
 
7
3 oktober 2021 om 22:03
Zahavi is ook maar een frusterende speler. Ongelooflijk slecht in het positiespel, maar toch als je naar de statistieken kijkt is hij belangrijk voor de goals en assists.
 
kev045
 
0
3 oktober 2021 om 22:03
Kan nu wel blij zijn dat we winnen, maar het is toch wel duidelijk dat het dit seizoen weer niks gaat worden.
 
Rotterdam1888
 
0
3 oktober 2021 om 22:03
Gemiste kans hier om te stunten. 2 100% kansen om 0-1 voor te komen. En na de aansluitingstreffer ga je geen alles of niets spelen. Zonde maar al met al wel een verdiende overwinning
 
Aguerooo
 
9
3 oktober 2021 om 22:04
Jongens jongens.. als wij Sangare toch niet hadden, weer bewezen een onmisbare speler te zijn. Speelde niet alleen ontzettend sterk, maakt ook nog eens een werelddoelpunt. Zahavi ben ik volledig klaar mee, Marcus Berg is een topspits vergeleken met hem, man wat een niveau zeg. Overigens ook wel zoals altijd, een topkeeper a la Casillas in de goal, die pech heeft PSV altijd weer. Gelukkig alsnog 3 punten, en de dikke winnaar van het weekend. Geweldig! Maar ik heb mij nog nooit zoveel geërgerd op 1 speler als vanavond, man wat werd ik gek.
 
Hazardinho77
 
9
3 oktober 2021 om 22:08
Die o zo geweldige vinicius van je speelt ook de sterren van de hemel he?
 
Aguerooo
 
18
3 oktober 2021 om 22:10
Prima balvaste spits hoor. Speelde iig 5 klasse beter dan Zahavi vandaag, ookal is dat niet heel moeilijk. Heb je niet gezien na die 1-0 tegen City vorige week trouwens, frappant wel.
 
Psvkoorts
 
14
3 oktober 2021 om 22:16
Die viniciusis is echt geen verbetering tov zahavi. Die kan erook helemaal niks van. Gooi die Romero er maar in. Die is toch fit?
 
Davilla_7
 
4
3 oktober 2021 om 22:29
Prima balvaste spits? Haha dit kun je toch niet met droge ogen beweren. Vincius is nu een aantal keren ingevallen maar voegt echt he-le-maal niets toe. Zelfs Mitroglou had meer te bieden
 
Aguerooo
 
4
3 oktober 2021 om 23:15
Het blijft me altijd verbazen, mensen wie een spits compleet afschrijven terwijl de beste man nog geen pot heeft mogen starten. Misshien ooit eens aan gedacht dat hij in het centrum tussen 5 man staat? Vinicius is inderdaad een balvaste spits, van jou weten we onderhand wel dat je helemaal niks met Vinicius hebt, Davilla. Je was al negatief over hem voordat hij überhaupt minuten maakte. Ik wil meer van Vinicius zien, niet alleen omdat het niet slechter kan dan Zahavi, maar vooral omdat hij veel meer tot zijn recht komt bij dit PSV, bal aannemen, vasthouden, en doorpassen. Dit heeft hij vooralsnog prima gedaan wanneer hij erin kwam. Maar goed, blijkbaar moet een speler eerst een hattrick maken voordat je enigzins positief gaat praten over hem. Jammer.
 
Aguerooo
 
2
3 oktober 2021 om 23:19
Kortom: Geef een speler nou eerst eens fatsoenlijk een kans voordat je hem volledig af gaat schrijven en af gaat branden. Zodra hij een basisplek krijgt en er dan niks van bakt, pas dan ga ik zeggen van oke, misschien is het geen beste speler. Voor een spits is niets vervelender dan in te vallen bij een achterstand of gelijkspel wanneer de tegenstander de bus parkeert. Neem dat nou maar van mij aan.
 
Hazardinho77
 
2
3 oktober 2021 om 23:25
Sorry dat ik niet elke dag hier te vinden ben, heb ook een leven naast vz in het weekend. Gefeliciteerd met die 0-1 gozer, dat was een matige wedstrijd.
 
Hazardinho77
 
1
3 oktober 2021 om 23:28
Niemand schrijft hem af maar het is tot nu toe zeer matig en als je deze zahavi al niet uit de basis kunt spelen heb ik sterk mn twijfels. Jij deed net alsof psv een topspits had binnengehaald, dan had benfica hem wel gebruikt of een andere grote club hem wel gehaald niet?
 
DeProfessor1
 
2
3 oktober 2021 om 23:42
Ik snap niet hoe mensen Vinicius afschrijven. Op basis van wat? 20/30 min? Laat die man eerst 2/3 wedstrijden spelen. Andere spelers hebben een hele seizoen nodig om te acclimatiseren.
 
Aguerooo
 
2
4 oktober 2021 om 00:19
Spelers afschrijven na 30 minuten blijkt een hele hype te zijn op dit forum. Haller werd ook al snel afgeschreven, diezelfde mensen staan nu voorop te roepen dat Haller een topspits is. Altijd zo voorspelbaar. Beetje jammer wel maar ach, misschien handiger niet meer op te reageren. Scheelt een hoop discussies. Ik schrijf een speler pas af wanneer ik hem in de basis heb zien staan en hij constant matig presteert, een beetje zoals van Ginkel waarbij je duidelijk kunt zien dat het gewoon helemaal op is met die jongen, en Propper echt z.s.m weer fit moet worden.
 
Reyhan
 
0
4 oktober 2021 om 15:58
En van jou weten we onderhand wel dat je niks met Zahavi hebt! Keer op keer dat gezeik op hem, begint langzamerhand behoorlijk op te vallen. Heb je zijn statistieken bij PSV weleens bekeken? Hij is statistisch gezien de meest waardevolle speler! Haal zijn goals en assists eraf en PSV zou een middenmoter zijn. Voor een 34 jarige doet ie het zo slecht nog niet. Het is niet altijd even gepolijst en soms ziet het er inderdaad knullig uit, maar hij is gewoon hartstikke belangrijk. En dat jij als internetsupporter hem niet kan verdragen is meer jou probleem. Wat je anderen verwijt, daar ben je zelf ook schuldig aan, dus begin als eerst kritisch te zijn op jezelf!
 
De Toekomst
 
7
3 oktober 2021 om 22:28
Die pech heeft PSV altijd weer, die goede keeper bij de tegenpartij? Ajax had dat vandaag toch ook... Overkomt echt niet alleen PSV hoor..
 
Neutraal1980
 
2
3 oktober 2021 om 22:33
Die Paes van Utrecht was ook echt goed vandaag. PSV nu wel eerst tegen Willem II een uitblinkende keeper en vandaag opnieuw. Maar als topclub moet je toch gewoon dit soort wedstrijden kunnen winnen.
 
Benzema.
 
2
3 oktober 2021 om 22:05
Wat een zaadpot weer zeg. Alleen Sangare was top. Bij Zahavi lijkt niks meer te lukken, dus die mag wel even gaan banken. Van Ginkel en Boscagli ook wat mij betreft.
 
Pressing12
 
3
3 oktober 2021 om 22:05
PSV heeft veel te weinig creativiteit voorin. PSV heeft moeite met elk team die de bus parkeert. Zahavi is een waardeloze spits. Die moet je gewoon weg doen met dat salaris.
 
DeProfessor1
 
0
3 oktober 2021 om 23:45
Heeft niks te maken met creativiteit, tis tactiek. Alles moet door het midden. Enige wat tegenstander hoeft te doen is gewoon midden dicht houden.
 
Pressing12
 
0
4 oktober 2021 om 00:32
heeft niets met tactiek te maken. Gewoon te weinig creativiteit. Zahavi houdt geen bal vast. Gotze kan niemand wegsteken. Als je diepte in de spits had die aanspeelbaar is en balvaster dan kun je onder de bal komen. Dan kunnen spelers eroverheen gaan en moet de verdediging kiezen. Nu lopen ze de bal eindeloos naar elkaar te passen door een gebrek aan ideeen en een spirlts die geen bal vasthoudt en alleen maar op doel schiet.
 
DeProfessor1
 
2
4 oktober 2021 om 01:01
Wat je net hebt uitgelegd is tactisch en niet zozeer creativiteit. Niet weg gestoken worden komt doordat iedereen in het midden staat. Spelers moeten ruimte maken voor zichzelf door goed te positioneren, maar dat moet de coach aangeven. Het is aan de coach om een bepaalde spelidee te implementeren waarin spelers renderen. Maar als je geen balvaste spits hebt en dan alles door het midden wilt spelen. Is niet logisch. Ik heb vandaag goed opgelet op het spel. En in balbezit staan al die spelers op een lijn naast elkaar in een ruimte van 20 meter. Gotze is aan het zwerven waardoor onze niet balvaste spits de bal nooit kan terugleggen omdat niemand er staat. En ook al staat er iemand, die Zahavi mist gewoon de techniek om een bal te kunnen terug leggen. Een coach moet dan ingrijpen en spelers vertellen waar en hoe ze moeten lopen, maarja.
 
PSVparasiempre
 
0
3 oktober 2021 om 22:05
Schmidt moet de interlandperiode eens heel goed gaan nadenken. Met Gotze, Ginkel en Zahavi in het centrum heb je geen snelheid en geen kracht. Er komt bijna niets uit dit drietal. En niet alleen deze wedstrijd, maar de laatste 6 wedstrijden waren om te janken.
 
Prosoccr47
 
1
3 oktober 2021 om 22:15
Gotze gaat nog wel maar Zahavi is een momentenvoetballer en Ginkel lijkt het fysiek niet aan te kunnen.
 
Nick_10
 
2
3 oktober 2021 om 23:30
Dat van gotze is echt onzin. Die is belangrijk voor psv met zijn creativiteit. Van Ginkel en zahavi mogen van mij wel eens gaan banken.
 
Sir Paul
 
1
4 oktober 2021 om 06:51
Gakpo spits. Sterk,snel en kan een bal vast houden. Gotze bij m in de buurt als 10. Kunnen van posities wisselen ala Memphis en Klaassen bij oranje. Madueke vanaf rechts,Bruma vanaf links. Vertessen reserve,kan op alle posities voorin. Doan Vinícius Zahavi ook bank.
 
latjeron
 
3
3 oktober 2021 om 22:06
Sparta verdiend natuurlijk helemaal niks vandaag maar wat een beroerde wedstrijd weer van psv beste man sangare en de sparta keeper
 
Hombre_Guapo
 
3
3 oktober 2021 om 22:06
Die keeper van Sparta is geweldig zeg wat een reddingen. Uiteindelijk terecht de winst voor PSV maar aan de keeper van Sparta lag het zeker niet.
 
Appie030
 
2
3 oktober 2021 om 22:07
Als je verdedigende middenvelder de meeste aanvallende dreiging brengt, dan weet je dat heel de aanval ondermaats speelde, en dat was ook het geval. Sangare daar in tegen maakt een mooie ontwikkeling op het middenveld. Denk dat we helaas in de zomer afscheid moeten nemen van onze Pogba ??
 
Davilla_7
 
4
3 oktober 2021 om 22:07
Ik erger mij de laatste weken mateloos aan Ramalho. Maakt vaak verkeerde keuzes in balbezit en gaat zo nu en dan ook defensief dom in de fout. Dat verwacht je toch niet van zo`n ervaren verdediger. Hij heeft nu als RCV al meer fouten gemaakt dan Teze in het hele vorige seizoen. Dat geeft te denken hoor. Jammer dat Teze zelf zo nodig RB schijnt te willen staan, zou hem graag weer terug in het centrum zien
 
Gaagie
 
1
3 oktober 2021 om 22:11
Ramalho begon juist erg goed, maar de laatste weken wordt het minder. Ik hoop dat hij zijn niveau van de eerste paar weken terug krijgt. Dan is hij zeker beter dan Teze.
 
Davilla_7
 
2
3 oktober 2021 om 22:18
Hij begon inderdaad goed, maar de laatste weken is het vrij hopeloos. Van een ervaren CV verwacht ik consistentie, dus ik schrik hier van. Teze was vorig jaar een stuk constanter in ieder geval, veel mensen lijken te zijn vergeten hoe goed hij vorig seizoen was. Nagenoeg geen fout gemaakt
 
De Toekomst
 
0
3 oktober 2021 om 22:14
Wat had je dan gedacht? Als Ramalho echt een speler was die constant dat niveau haalde, speelde hij al lang in een sterkere competitie...
 
Prosoccr47
 
0
3 oktober 2021 om 22:17
Hij liep er ook vermoeid bij, net als vorige week overigens. Weet niet of het fysieke overbelasting is, maar dan zie ik ook liever een Teze op die positie die wat scherper is.
 
Oelie Wapper
 
0
3 oktober 2021 om 22:08
Goede keeper, zoals ik in het PLM topic ook al schreef, had AZ best mogen lappen voor hem.
 
De Toekomst
 
4
3 oktober 2021 om 22:12
Dat PSV ging winnen, stond voor mij de hele wedstrijd wel vast. Ook al speelt PSV enorm belabberd, dan nog scoren ze altijd in de laatste 10 minuten. Dat is haast een zekerheidje. PSV heeft verdient gewonnen en is ingelopen op de concurrentie. Het resultaat zal het misschien verbloemen, maar ik wil wel nog aansnijden dat het echt frustrerend is om naar dit PSV te kijken. Bijna alle combinaties door het midden, terwijl je ziet dat dat gewoon niet werkt. Ik snap echt niks van dat strijdplan, ik snap niet dat Schmidt daar weer op teruggekomen is, ik snap niet dat hij langer dan één helft eigenlijk zelf verpest heeft door zo te spelen. Dan ben je in mijn ogen gewoon een hele domme trainer, dan snap je het niet. Het PSV dat overtuigend was, hield het veld veel breder met Madueke en Gakpo. Dat werkte, maar nu toch weer terug naar deze tactiek... Ik snap het gewoon niet. Je ziet dat spelers als Zahavi, Gakpo, Van Ginkel, Gotze hier gewoon onder lijden. Ik had echt hoge verwachtingen van Schmidt bij PSV, omdat ik dacht dat hij een trainer was die een duidelijke spelopvatting erin kon slijpen/van PSV een powervoetbal machine kon maken. Het tegendeel lijkt nu na bijna anderhalf jaar echter waar. Er zit nog totaal geen lijn in het spel, ze doen maar wat, zijn erg afhankelijk van de grillen van spelers als het lastiger wordt... Ik vind dat Schmidt te weinig levert, maar goed, PSV heeft gewonnen en dat telt. PSV'ers, van harte gefeliciteerd! De winnaars van het weekend, geniet van dat goede gevoel, jullie hebben het verdient!
 
Hazardinho77
 
4
3 oktober 2021 om 22:15
Eens het is zeker te matig. Waar ze het seizoen zo fris begonnen in de cl lijken ze niet de kracht en energie te hebben om het langer vol te houden. Creatief gezien is het ook veel te matig.
 
afcamta1
 
6
3 oktober 2021 om 22:13
Zahavi, ga maar terug naar Maccabi. In Nederland houden ze er van om een hetze te hebben op bepaalde spelers. Is bij Ajax met Haller precies hetzelfde. Als ik die reacties van de PSV-ers zie is dat gewoon te bizar voor woorden. Gelukkig kijk ik de wedstrijden ook en zie ik dat het allemaal wel meevalt. Hij zit daar totaal niet goed op zijn plek lijkt wel. Ook dat Israël-Palestina conflict heeft daar niet aan meegedragen. Hoop zo dat je volgende week 1 of andere hattrick scoort tegen Schotland, want bij het Nationale Team rendeert hij namelijk wel.
 
De Toekomst
 
3
3 oktober 2021 om 22:17
Het is toch niet gek dat er kritiek is op Haller? Is de recordaankoop, verdient miljoenen, mist veel enorm grote kansen én voegt nagenoeg niks toe aan ons spel. Zahavi is bij PSV de laatste tijd ook een grijze muis die nagenoeg niks toevoegt, dus ook daar terecht. De lat hoort hoger te liggen dan deze twee spitsen leveren bij zulke clubs, dus dan mag je er best wat van zeggen.
 
afcamta1
 
1
3 oktober 2021 om 22:21
Zeg nergens dat kritiek hebben niet mag. Zeg alleen dat hier in NL mensen heel goed zijn om een hetze op spelers te hebben.
 
De Toekomst
 
2
3 oktober 2021 om 22:26
Hetze, hetze... Je krijgt wat je verdient. Ze presteren niet voldoende, dus is er kritiek. Dat jij dat als hetze ziet, mag, maar is in mijn ogen niet terecht. Er wordt niks verzonnen om hem zwart te maken. Mensen oordelen over zijn spel en zijn daar niet positief over. Niet meer, niet minder...
 
Aguerooo
 
9
3 oktober 2021 om 22:18
Dat het wel meevalt? Dan heb je vandaag echt niet gekeken. Zahavi met Haller vergelijken is ook compleet idioot. Haller is echt zo veel beter.
 
afcamta1
 
1
3 oktober 2021 om 22:24
Heb hem vaak genoeg ballen door zien spelen. Het spel verleggen de andere kant op en korte combinaties aan zien gaan. Ik zie jouw naam sws vaak bij die korte reacties en is alles 1 en al negatief.
 
Aguerooo
 
2
3 oktober 2021 om 23:10
Dat is heel jammer dat je alleen dat ziet. Ik zie jou nooit ergens reageren. Ik heb hem vandaag niks goeds zien doen, kansen missen, slecht positie kiezen, foute passes, extreem slechte aannames, nee ik kan niks noemen wat vandaag wel bij hem lukte.
 
afcamta1
 
1
3 oktober 2021 om 23:17
Zet net Studio Voetbal aan en zie de samenvatting van jullie wedstrijd voorbij komen. Bij de eerste kans van Sangare zie ik hem anders heel aardig in de combinatie meevoetballen. En zo is ie bij genoeg andere momenten ook positief betrokken. Het is gewoon heel makkelijk om hem alleen maar te beoordelen op de mindere momenten (had ie uiteraard ook ja).
 
Reyhan
 
2
4 oktober 2021 om 16:11
Heb ik onderhand ook gemerkt. Lijkt alsof ie persoonlijk iets tegen Zahavi heeft, terwijl zijn statistieken in zijn voordeel spreken. Men vergeet ook gemakshakve even de situatie rondom Zahavi (nieuw land, nieuw team, corona, blessure, interlands, overval gezin, leeftijd). Men verwacht dat Zahavi 8/10x de pannen van het dak speelt, maar dat is gewoon niet zo, maar toch is hij ontzettend belangrijk voor PSV. Gelukkig zien een handvol mensen het wel.
 
Aguerooo
 
0
4 oktober 2021 om 16:36
Leuk, dat bekijken van een samenvatting. Beetje jammer dat je op basis van een samenvatting een speler gaat beoordelen. Als we dat allemaal toch eens zouden gaan doen zeg, wat zou er dan van terecht komen? Bekijk de hele wedstrijd, en kom pas dan eens met een oordeel. Nu benoemen dat ik persoonlijk iets tegen Zahavi heb vind ik ronduit walgelijk eerlijkgezegd maar goed, dat zijn typisch buitenstaanders en trolls op dit forum blijkbaar. Gelukkig weten wij PSV-ers het wel omdat wij namelijk 90minuten van de wedstrijd zien, en niet maar 5 minuten, daaruit kun je echt niet zien of een speler wel of niet goed speelde. Dus tip van de week: Kijk eens een gehele wedstrijd. En typ dan pas je oordeel betreft een speler.
 
DWS020
 
3
3 oktober 2021 om 22:16
Ongelooflijk dat Schmid die Zahavi nog steeds blijft opstellen. Beter voor 020 daar niet van. Zahavi moet lekker in tel aviv gaan voetballen. Dan is hij de messi van de competitie
 
Bloemo23
 
2
3 oktober 2021 om 22:25
Als PSV slim is kopen ze Okoye. Hij doet me wat denken aan Unerstal. Het is een keeper die punten voor je pakt. Voetballend misschien iets minder dan Drommel. Maar in andere aspecten vindt ik hem veel beter.
 
PSVparasiempre
 
5
3 oktober 2021 om 22:28
Okoye is de beste keeper van de Eredivisie. Katachtige reactie en ook erg goed in de lucht. Hij doet me aan Gomes denken, al was die nog een stukkie beter.
 
SneekPSV
 
1
3 oktober 2021 om 22:46
Een keeper die kan meevoetballen is mooi meegenomen. Een keeper moet ballen tegenhouden. Punt. Drommel heeft een goede reflex en that's it. Daar vertrouwd hij veels te veel op. Uitkomen?...... ho maar. En als hij daar van leert, ok. Maar hij doet het nog steeds niet. Hij leert niet. Nee, Drommel gaat ons nog veel punten kosten
 
92643
 
3
3 oktober 2021 om 23:00
Drommels is juist enorm sterk in de 1 tegen 1. Heeft in Enschede enorm vaak laten zien dat goed te beheersen. Zijn mindere punt zijn afstandschoten en wellicht hoge ballen
 
SneekPSV
 
0
3 oktober 2021 om 23:17
Klopt, maar dat schaar ik min of meer onder de noemer reflex. De rest is van beduidend minder niveau. En laat dat "wellicht" maar weg hoor. Hij weigert domweg van zijn doellijn te komen. Zonde, want zo moeilijk kan dat toch niet zijn om aan te leren?
 
DieHalveMalle
 
1
3 oktober 2021 om 22:28
Tjah. Het is en blijft psv, wint vaak met geluk..maar goed, wat een keeper die van Sparta. Man! Wel het beste wat er rond loopt op het moment in de eredivisie.
 
De Toekomst
 
11
3 oktober 2021 om 22:43
Geluk? Vandaag niet hoor. PSV was de club die het meest aanzette, de meeste kansen kreeg en het beste spel had. Terechte overwinning. Het spel was niet denderend, maar dat is een andere discussie, ze waren beter dan Sparta.
 
SneekPSV
 
6
3 oktober 2021 om 22:47
Ja, PSV was (alweer) heul erg slecht vandaag. Maar geluk? Nee dat niet...
 
PijlSnelVentje
 
2
4 oktober 2021 om 00:35
Vandaag de veel betere en tegen Willem 2 ook. Met heel veel moeite 3 punten maar goed waar hebben we het over. Je hebt waarschijnlijk niet eens gekeken.
 
 
2
4 oktober 2021 om 08:51
Beter dan Sparta, meer kansen, meer balbezit. Het is dat die keeper er zoveel uit houdt, anders had PSV met meer doelpunten verschil gewonnen.
 
Beastman
 
0
4 oktober 2021 om 00:29
Om maar weer door te gaan met het ridicule opportuinisme dat er was omtrent Ajax, de strijd zou al beslist zijn etc. Psv de grote winnaar dit weekend, dus die worden kampioen.