'Sensationele' De Bruyne maakt indruk: 'David Beckham had dat ook'
Zondag, 10 september 2017 om 10:24

Kevin de Bruyne maakte zaterdag grote indruk in de met 5-0 gewonnen wedstrijd van Manchester City tegen Liverpool. De Belgisch international speelde een uitstekende wedstrijd en was met twee assists van grote waarde voor de ploeg van manager Josep Guardiola. Oud-international Gary Neville roemde De Bruyne na afloop en ziet gelijkenissen met David Beckham.

Manchester City stond al op een 1-0 voorsprong toen Sadio Mané in de 37ste minuut met rood van het veld werd gestuurd na een overtreding op doelman Ederson. Aan de hand van De Bruyne liep City uit naar een ruime overwinning, door doelpunten van Gabriel Jesus (2) en Leroy Sané (2). De Bruyne werd uitgeroepen tot Man of the Match. "Hij beschikt over sensationele kwaliteit, dat heeft hij écht", aldus Neville bij Sky Sports. "Ik heb gespeeld met David Beckham, iemand die beschikte over een geweldige pass en traptechniek, als je het hebt over nauwkeurigheid. De Bruyne doet me aan hem denken."

"De Bruyne is doelbewust en precies, het lijkt alsof iedere crosspass goed aankomt. Te vaak zie je spelers een pass versturen, gericht op een gebied of zone in het strafschopgebied", aldus Neville. "De Bruyne heeft de kwaliteit en precisie om er iemand uit te pikken. Dat had David Beckham ook." Door de overwinning op Liverpool komt City op tien punten uit vier wedstrijden, evenveel als koploper Manchester United.

Meer nieuws
   
15:55
15:55
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
0
   
15:18
15:18
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
5
   
14:55
14:55
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
19
   
14:24
14:24
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
41
   
14:00
14:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (8)

 
NJfromVOL
 
2
10 september 2017 om 10:45
Nou dat wordt leuk woensdag . Volle bak er op en er het beste van hopen.
 
Rochester
 
0
10 september 2017 om 11:05
@ Njfromvol, Ondanks dat ik denk dat Feyenoord een redelijke kans heeft om minimaal 1 punt te pakken, denk ik toch dat Manchester City woensdag zal winnen en dat Jørgensen geblesseerd is geraakt, helpt niet echt mee maar ook als Jørgensen wel mee zou spelen, zou de kans denk ik groot zijn dat City zou winnen. Zoals hier in dit artikel ook al staat aangegeven: de Bruyne speelde echt een zeer sterke wedstrijd tegen Liverpool. De rode kaart had natuurlijk wel een impact op de wedstrijd, maar persoonlijk moet ik wel toegeven dat ik 'm terecht vond, want Mané ging voor de bal, maar het zag er uiterst gevaarlijk uit en het was ook gevaarlijk spel, waardoor Ederson zo'n beetje knock-out was. Ik weet niet of Ederson woensdag kan keepen, maar als Bravo tegen Feyenoord keept, dan zal dat echt wel een meevaller voor Feyenoord zijn, aangezien Bravo toch een stuk minder als Ederson is.
 
NJfromVOL
 
0
10 september 2017 om 11:29
Ik denk dat je altijd kans hebt, maar dit City is wel heel sterk. Omdat je Jørgensen mist zal je je voorin moeten aanpassen en hopen op bevliegingen van Boetius en Berghuis. Als City deze wedstrijd een beetje serieus neemt, zal je met lege handen komen te staan.
 
ModricMagic
 
10
10 september 2017 om 11:00
Pff De Bruyne is zo goed dit jaar. City heeft sowieso al een goed elftal. De backs waren het probleem maar die zijn nu 3 niveaus hoger dan vorig jaar. City is samen met United en Chelsea top favoriet voor de titel.
 
omgAsanta
 
14
10 september 2017 om 11:00
Als Barca een man moet benaderen om Iniesta te vervangen en dat is deze man. Niet Coutinho, niet Erikssen. Thiago is een mooi alternatief
 
Football93
 
7
10 september 2017 om 11:06
Vindt Eriksen de ontbrekende schakel bij Barcelona en kan van Suarez topscorer maken en Thiago vindt ik niet goed genoeg om Barca naar een hoger level ye brengen, Eriksen wel. De bruyne zal denk ik niet haalbaar zijn.
 
Jopie22
 
9
10 september 2017 om 11:03
De Bruyne hoort gewoon tot de betere spelers in het hedendaagse voetbal. Fenomenale speler en ook nog eens erg multifunctioneel!