Sergio Ramos: 'Het is zonde van de tijd om over dat soort spelers te praten'
Zaterdag, 29 juli 2017 om 07:55

Sergio Ramos houdt zich naar eigen zeggen niet bezig met de eventuele komst van Kylian Mbappé naar Real Madrid. De aanvaller was volgens Marca hard op weg naar de Champions League-winnaar, maar AS Monaco weet nergens wat van af en ook Manchester City zit nog altijd achter de veelbelovende Frans international aan.

"Het zijn beweringen, geruchten, waar ik geen invloed op heb. Het is zonde van de tijd om over dat soort spelers te praten", zei Ramos daags voor de oefenwedstrijd tegen Barcelona in Miami. "Het zijn geen spelers van Real Madrid. Ja, het is een geweldige voetballer met een enorm potentieel. Maar in de zomer wordt er veel te veel over dit soort dingen gesproken omdat er minder nieuwsberichten zijn."

"Iedere voetballer is hoe dan ook van harte welkom", zo benadrukte de captain. Zinédine Zidane herhaalde dat hij tevreden is over de huidige samenstelling van de selectie, ook al vertrokken spitsen als Álvaro Morata en Mariano Diaz. "Ik blijf er rustig onder. Ik ben tevreden over de selectie", zo stelde de trainer. "We hebben de beste spelers, we hebben afgelopen seizoen veel prijzen gewonnen en dat willen we opnieuw doen."

"De selectie is heel goed", zo herhaalde Zidane. "Ik wil geen veranderingen. Alleen Cristiano Ronaldo ontbreekt nog. We weten wat we een moeilijk seizoen tegemoet gaan. Iedereen wil van ons winnen en dat is voor ons alleen maar mooier." Real Madrid strijdt op 13 en 16 augustus om de eerste officiële prijs van het nieuwe seizoen. Dan is Barcelona in het kader van de Spaanse Super Cup de tegenstander.

Meer nieuws
   
15:24
15:24
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
28
   
15:00
15:00
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
   
15:00
15:00
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
   
15:00
15:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
14:30
14:30
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (4)

 
MRB-Vlogs
 
5
29 juli 2017 om 08:12
Als speler van de club (zeker als aanvoerder) is dit het enige goede antwoord dat je kunt geven. Misschien iets minder sterk in bewoordingen, maar als je 100 keer dezelfde vraag gesteld krijgt, krijg je daar ook genoeg van. OT: ik denk overigens dat ze echt nog wel een spits kunnen gebruiken. Als ze Ronaldo in de spits zetten, een vleugel erbij. Tenzij ze echt vertrouwen in Asensio hebben, maar ik verwacht eigenlijk nog wel een aankoop. Dat Mbappe verhaal loopt eigenlijk parallel met Neymar. En tot dat iets officieel is kunnen wij (en de spelers) er ook niet zo veel mee.
 
HichamBelmadan
 
2
29 juli 2017 om 08:54
De eerste officiƫle wedstrijd van Real Madrid die gaat om een prijs is 8 augustus en niet zoals het artikel beweert 13 en 16. Real speelt dan om de eerste officiƫle prijs nl. de Europese Supercup tegen Manchester United.
 
vastreke
 
1
29 juli 2017 om 10:49
Haha geweldige reactie hier van ramos Of een speler nu wel of niet komt Heeft het voor de spelers toch geen zin om over zo'n jongen te praten Maar we zullen zien welke club het wordt Net zo'n soap al als neymar