Sergio Ramos legt via Instagram link naar mogelijke nieuwe werkgever
Dinsdag, 11 mei 2021 om 13:11

Er is nog altijd geen duidelijkheid over de toekomst van Sergio Ramos. De centrale verdediger van Real Madrid heeft verschillende mogelijkheden gehad om zijn aflopende verbintenis bij de Koninklijke te verlengen, maar gaf de clubleiding telkens nul op rekest. Op Instagram hint Ramos naar zijn mogelijke nieuwe werkgever, daar hij een groot gedeelte van de selectie van Paris Saint-Germain is gaan volgen. Bovendien reageerde hij vorige week op het medium enthousiast op de contractverlenging van Neymar.

Ramos baarde opzien op Instagram door in korte tijd onder meer Neymar, Mauro Icardi, Rafael Alcântara, Ander Herrera, Keylor Navas en Julian Draxler te volgen. Allen uitkomend voor PSG. Intern bij Real groeit de gedachte dat Ramos aan zijn laatste weken bezig is in het shirt van de grootmacht. De club deed hem meerdere aanbiedingen, maar vreest dat de Spaans international bij een andere club een betere aanbieding heeft gekregen en de deur van het Santiago Bernabéu komende zomer achter zich dicht trekt. De mandekker is al meermaals genoemd bij PSG, dat zich na de contractverlenging van Neymar komend seizoen ook in defensief opzicht hoopt te versterken om een serieuze gooi te doen naar de eerste Champions League in de geschiedenis van de club.

De nieuwe verbintenis van Neymar werd afgelopen weekend met gejuich ontvangen door Ramos, die via Instagram reageerde middels vier emoticons van klappende handen. De comment van de centrumverdediger werd bijna 65.000 keer geliket en was daarmee veruit de meest populaire reactie van allemaal. Hoewel PSG de interesse in Ramos nog niet heel concreet heeft gemaakt, is het geen geheim dat technisch directeur Leonardo de situatie van Ramos nauwlettend in de gaten houdt bij Real. De regerend landskampioen van Frankrijk wil echter wachten totdat Ramos en Real aan het einde van het seizoen met nieuws naar buiten komen over de toekomst van de verdediger.

Ramos, die naar verluidt zeventien miljoen euro per jaar verdient bij Real, had meer waardering verwacht bij Real en stoorde zich eveneens aan het feit dat voorzitter Florentino Pérez het voorlopig alleen maar bij korte ontmoetingen met hem hield. Later bleek het contact tussen Ramos en de voorzitter echter alweer een stuk beter te zijn. Het is nog onduidelijk of Real nog steeds naar een opvolger zoekt van de mandekker. De naam van David Alaba zingt steeds vaker rond in de Spaanse hoofdstad. De linkspoot besloot in februari na dertien jaar afscheid te nemen bij Bayern München en staat hoog op het wensenlijstje van Real.

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (59)

 
bijcrack
 
11
11 mei 2021 om 13:14
wat een poppenkast weer. zo moeilijk is het niet, bijtekenen en anders ook niet meer op fb heel blij alles van real posten ramos en gewoon zeggen dat je weg wil
 
Skede
 
105
11 mei 2021 om 13:24
Ramos heeft cursus 'social Media' gevolgd bij M. Ihattaren.
 
GJ7300
 
22
11 mei 2021 om 13:15
Tja, boodschap is helder. Wel jammer dat Real spelers soms laat vallen terwijl ze mi nog enorme waarde hebben. Raul, Guti, Casillas ze gaan allemaal beetje door achterdeur weg heb ik t idee. Misschien ook lastig, afscheid nemen en doorselecteren. Maar Ramos is niet makkelijk vervangbaar qua impact, veel geblesseerd maar hij houdt iedereen scherp. Kan volgens mij nog prima twee jaartjes mee desnoods in aangepaste rol. Dat doen Italianen vaak handiger
 
ViscaCatalunya
 
53
11 mei 2021 om 13:19
Toch hadden ze tegen Chelsea beter zonder de (niet fitte) Ramos kunnen spelen. Het duo Militao-Nacho doet het erg goed.
 
SergioRamosHM
 
13
11 mei 2021 om 13:20
Wat kan Real hier aan doen dan? Hij wilt geen geld inleveren terwijl Real het er niet voor wil geven. Logisch toch gezien zijn leeftijd en aantal wedstrijden dat hij nog speelt.
 
Conti
 
39
11 mei 2021 om 14:09
@ Gj7300 Raul is zo door de achter deur gegaan, dat hij nu jeugdtrainer is bij Real. Hij zou 3e keus worden, wat best logisch was op dat moment, waardoor Real hem de optie heeft gegeven transfervrij te laten gaan. Hoezo laten vallen? Guti: De man was 'alweer'35 geworden en speelde niet altijd. Toen heeft hij de optie gekregen transfervrij naar Besiktas te gaan. Na zn carriere direct jeugdtrainer bij Real. Hoezo laten vallen? Casillas: Grote wilde geruchten mbt het lekken van gigantisch veel informatie naar de pers toe, vanwege zijn vriendin/vrouw. Geruchten zijn nooit de kop in gedrukt of iets dergelijks. Verdiend idd geen schoonheidsprijs. Wat ik maar wil aangeven in deze: Je lult maar wat!!! Mbt Ramos, beste man wil volgens mij met 2 jaar verlengen met behoudt van salaris, wat Perez mede door de corona niet kan/wil betalen. Daarnaast heeft de afgelopen maanden toch wel aangetoond dat Real niet perse heel veel slechter is geworden door het ontbreken van Ramos. Desondanks vind ik t erg jammer, want de man is een living legend! Maar zoals jij t schets, is veels te gemakkelijk!
 
ConchaEspina
 
2
11 mei 2021 om 16:00
Hoezo laat vallen? Ramos is 35 en krijgt de mogelijkheid om 1 jaar te verlengen aan dezelfde voorwaarden of 2 jaar met 10 procent inlevering. Lijkt mij een mooi aanbod. Paar maand geleden stond Ramos ook veel sterker in zijn schoenen. Toevallig of niet was hij toen heel trots (en terecht) aan het aankaarten hoe fit hij was, zich goed verzorgde en nooit geblesseerd was. Plots was daar die knie ingreep en nu sukkelt hij wat met zijn fitheid. Beetje karma, ook al wens ik het hem niet toe. Het lijkt mij een vreemde keuze dat Ramos voor wat miljoenen zijn legend-status toch wat laat afbrokkelen. Buiten de financiele keuze is er eigenlijk weinig reden om naar Parijs te gaan. Hij houdt van Spanje, heeft de CL meermaals gewonnen,... en voor een buitenlandse ervaring zie ik hem toch iets exotischer ambieren. De Premier League zou ik nog eerder begrijpen. Lijkt me wel een gemaakte zaak dat hij vertrekt. Zie anders niet in waarom hij een Kehrer zou volgen, met alle respect.
 
RM1335
 
1
11 mei 2021 om 16:18
Die onzin van de achterdeur weer, ha ha ha. Chendo, Zidane, Roberto Carlos, Hierro, Raul, Guti, Casillas, Butragueã±o zijn slechts enkele namen van clubiconen die gewoon verbonden waren en zijn aan de club in allerlei functies, nadat ze de voetbalschoenen aan de wilgen hingen. Men roept hier altijd dat de club oudspelers bij het grof vuil gooit. Het getuigt van enorme onwetendheid en het is ook gewoon lachwekkend en dom om dat zomaar te roepen. En dat is niet zozeer aan jou gericht hoor Gj7300, misschien laat jij je ook leiden door allerlei misinformatie die maar rondgebazuind wordt. Feit is, is dat het gewoon niet waar is.
 
Lerfr12
 
19
11 mei 2021 om 13:17
Ruilen voor Mbappe ??
 
RM1335
 
1
11 mei 2021 om 16:20
Nou, je zegt het als een grap Lerfr12, maar Ramos, Varane en een zak(je) knaken?
 
Foortje
 
81
11 mei 2021 om 13:17
Ik ben gisteren Kate Moss, Doutzen Kroes en Heidi Klum gaan volgen. Ik loop volgend seizoen mee voor Victoria Secret... Zonder gekheid. je kan hem haten maar ik vind Ramos echt 1 van de beste verdedigers ooit.
 
SamirHammadi
 
24
11 mei 2021 om 13:28
Verbaast me altijd dat men dit zegt. Ik heb de hele ophemeling nooit begrijpen. Opbouwend niet sterk, pakt onwijs veel kaarten omdat hij altijd te laat is en/of verkeerd timet. Hij heeft veel scorend vermogen, redelijk goede kopper en coacht veel maar de rest.. persoonlijk heb ik hem nooit echt heel bijzonder gevonden.
 
SosuhZV
 
49
11 mei 2021 om 13:54
Je vind hem niks omdat je supporter bent van een bepaalde club uit Catalonie. Bekijk maar de uitspraken van tientallen topaanvallers die stuk voor stuk zeggen dat Ramos de beste verdediger is tegen wie ze hebben gespeeld (oa Lewandowski, Suarez, Dani Alves, Aguero, Neymar). Het `Ramos kan eigenlijk niet verdedigen` fabeltje is natuurlijk onzin verzonnen door we weten allemaal wie
 
memphisdepay
 
34
11 mei 2021 om 13:58
Haha kom op dit kun je toch niet serieus menen? Hij heeft iedere prijs gewonnen die er te winnen valt, 180 interlands voor Spanje en bijna 700 wedstrijden voor Real Madrid een van de grootste clubs op aarde. Dan zou hij volgens jou geen hele bijzondere speler zijn?
 
xstream
 
9
11 mei 2021 om 16:00
Om `m te beschrijven als geen bijzondere voetballer gaat wat ver inderdaad. Zeker een goede verdediger, maar ik kan toch nog wel wat verdedigers opnoemen die ik individueel als verdediger wel wat sterker vond. Uiteindelijk heeft hij ook gewoon de mazzel gehad dat hij bij een geweldig team, zowel club als land, heeft gespeeld. Om nou te zeggen dat hij hierin DE sterkhouder was, nee. Dat hij belangrijk was, ja. Uitstekende verdediger met een grote staat van dienst en vooral ook belangrijk met z'n mentaliteit om te willen winnen. Maar 1 van de beste verdedigers ooit gaat me ook wat ver.
 
ConchaEspina
 
13
11 mei 2021 om 16:01
Als Ramos een 'redelijk goede kopper' is volgens jou, denk ik dat we je al niet meer serieus moeten nemen.
 
Kelsb01
 
3
11 mei 2021 om 16:11
Wat een lul verhaal.. Je hoeft geen fan van hem te zijn maar zulke onnozole dingen neer pennen is wel heel erg grappig. Opbouwend niet sterk? Noem 3 Cv's die het beter doen. Pakt veel kaarten helemaal eens mee. Redelijk goede kopper? Noem 3 betere koppers (cv) op de Europese velden.. Heeft veel scorend vermogen? Je mag gerust de cijfers nagaan en je zal merken dat er haast geen Cv's zijn die soortgelijke cijfers kunnen overleggen..
 
salaaf
 
1
11 mei 2021 om 18:15
Dani alves is geen aanvaller. Daarnaast als hij hem niks vind omdat hij een supporter is van een bepaalde club uit catalonia (espanyol) dan geldt voor jou precies hetzelfde. Jij bent fan van een bepaalde club uit madrid (getafe) en hebt daarom een hoger opinie van speler X.
 
Apocalyps
 
3
11 mei 2021 om 16:57
Hebben wij dan het genoegen met Foortje of Floortje?
 
SergioRamosHM
 
7
11 mei 2021 om 13:19
Ik gun het zowel PSG als Ramos van harte en ook denk ik niet dat Real er perse van wakker moet liggen. Financieel gaat het niet goed en Ramos is vaker geblesseerd dan fit. Fit is hij uiteraard een meerwaarde maar met zijn salaris en het aantal wedstrijden is het contrast erg groot. Militao bewijst zijn waarde meer en meer en met Alaba heb je al een vervanger voor Ramos in huis. Voor PSG is het qua marktwaarde een winst en blijkbaar hebben ze qua financien weer een manier gevonden om te voldoen aan de Ffp. Voor denk alle 3 een goede situatie.
 
Aqua1
 
2
11 mei 2021 om 13:59
Alaba vervanger voor Ramos? Je maat ene grap hopelijk, als Centrale verdediger is Alaba een ramp was betrokken bij veel tegengoals voor Bayern toen hij achterin stond. Vind Alaba geen buitenklasse maar krijgt wel zieken hoge tekengeld dikke salaris, kijk hoe er met Ramos wordt omgegaan.
 
SergioRamosHM
 
4
11 mei 2021 om 14:47
Alaba is aanvallend een stuk sterker en verdedigend kunnen Mendy en Militao het oplossen. Ik zie niet in waarom het een grap is? Lijkt mij juist de ideale speler in de defensie van Real Madrid. Iemand dat een bal van A naar B kan brengen. Nu heb je dat Modric en Kroos de bal altijd halen omdat er geen speler is die beschikt over een goede pass. Alaba geen buitenklasse? Bijzonder.
 
Aduriz20
 
3
11 mei 2021 om 14:48
Is ook een grap, alaba is helemaal niet zo goed als beweerd word hier. Ramos is vele malen beter ook, belachelijk ook dat zoveel salaris en zolang contract ook.
 
Aqua1
 
0
11 mei 2021 om 14:59
Ik heb hem liever ook niet dat hij komt, dat geld stop het in Ramos. Is op geen positie een uitblinker. Zegt genoeg dat hij geen vaste positie speelt omdat hij niet op een positie erbovenuit steekt.. Bovendien 28 jaar oud....
 
RM1335
 
0
11 mei 2021 om 16:24
Hoezo wordt Nacho overgeslagen in het verhaal? Die doet het toch minstens zo goed als Militao en zeker beter dan Varane. Naast dat hij op alle 4 posities achterin kan spelen.
 
burwatti
 
3
11 mei 2021 om 13:19
Dit is toch wel wereld nieuws, ik denk dat het speculeren nu eindelijk kan stoppen! We weten het nu zeker, na deze liefdesverklaring tot PSG vanwege deze follows!
 
Deenb
 
6
11 mei 2021 om 13:20
Die reactie op Neymar is toch allerminst toeval ? Ik volg op Instagram de voetballers niet dus ik weet niet of dit vaker onderling is... Ramos zie ik wel naar PSG gaan. Zijn ook een van de weinige topclubs die met hem aan de haal gaan en kunnen betalen.
 
SocioFan1
 
5
11 mei 2021 om 13:24
Zien het wel. Vast vanuit kamp Ramos meegekregen. Tsja het zal wel. Constant horen we allerlei geruchten en geluiden. Het duurt helaas nog even maar we wachten het af. Ga me niet druk maken. Blijft ie top, zou het graag willen. Gebeurd het niet, het zij zo en helaas. Dan nemen we afscheid van een absolute legende en strijder van de club.
 
barcalover123
 
5
11 mei 2021 om 13:29
Denk dat je met Alaba en militao er niet eens op achteruit gaat.
 
ConchaEspina
 
0
11 mei 2021 om 16:05
Zelfde gevoel. Zou het fantastisch vinden als hij blijft en bij Real afsluit, maar als hij voor een laatste dik contract gaat is dat zijn goed recht. Heeft heel veel ingeboet op snelheid, en laat vandaag fysieke kracht en snelheid bijna de hoofdcomponent zijn van modern voetbal. Techniek komt bijna secundair.
 
DerKaiser123
 
3
11 mei 2021 om 13:40
Met Ramos mist PSG misschien wel dat stukje leiderschap en kunnen ze de CL een keer echt gaan pakken. Al zal ik nog wel een goede middenvelder toevoegen aan de selectie. Want buiten Verratti vind ik dat toch wel magertjes.
 
DavidDein
 
2
11 mei 2021 om 14:26
Klopt, Paredes en Gueye zijn houthakkers
 
real8madrid
 
1
11 mei 2021 om 16:32
Gueye is de definitie van een houthakker inderdaad. Paredes vind ikzelf wel een goede middenvelder
 
De Reiziger
 
1
11 mei 2021 om 13:54
Ik zie dit zeker gebeuren.. Maar hierbij kom ik terug op mijn eerdere opmerking. Ramos was 2-3 jaar geleden ook openlijk aan het flirten met Man United. Mede uiteindelijk hierdoor tekende hij bij Madrid gewoon een (dikker) contract.
 
real8madrid
 
3
11 mei 2021 om 13:55
Niet koppig zijn Perez, gewoon verlengen en het salaris geven dat ie wil. Ik weet dat je moet besparen maar door het aantrekken van Alaba kan je gemakkelijk Varane en Marcelo van de hand doen komende zomer. Daarmee kan je 50 tot 80 miljoen opstrijken en spaar je 17 miljoen euro aan salaris uit. Een stukje van dat geld kan je gerust gebruiken om Ramos en ook Vazquez te verlengen lijkt me. Met het verlengen van Vazquez kan je vervolgens weer Odrio verkopen voor nog eens 15-20 miljoen en spaar je wederom 6 miljoen aan salaris uit. Kan je gewoon Ramos verlengen en heb je al een halve Mbappe bij elkaar geschraapt.
 
MadVillainy
 
4
11 mei 2021 om 14:00
Had liever een item willen zien over dat ferland mendy er ook uitligt voor de rest van het seizoen, dit is inmiddels blessure 62(!!!!!!!), de 1e keus verdediging van zidane (Mendy-Ramos-Varane-Carvajal) ligt er dus uit voor de rest van het seizoen. Hoe Zidane Real toch heeft geloodst naar een 2e plek en halve finale CL mag langzamer hand een wereldwonder genoemd worden.
 
FlamengoBrasil
 
5
11 mei 2021 om 14:24
Zolang hij Mitchel Bakker nog niet volgt geloof ik er niks van
 
RNGesus
 
2
11 mei 2021 om 14:58
Als Mbappe nog gaat dan zie ik Cristiano wel naar PSG gaan. Zowat de enige club die hem nog redelijk tot aanzienlijk kan betalen aan salaris. Of stel dat Mbappe voor 1 seizoen bijtekent en Ronaldo ook komt.. PSG probeert volgens de berichten ook Messi te halen dus geld is er. Dat PSG gaat leuk worden op deze manier.
 
ConchaEspina
 
1
11 mei 2021 om 16:08
Zie ook dat scenario zich voltooien. Ramos zal vertrekken en als Mbappe daar vertrekt moeten ze uiteraard iemand terughalen. Ronaldo lijkt dan het makkelijkste haalbaar, tenzij er nog een twist komt met Messi. Messi, Ronaldo en Neymar zie ik ook graag gebeuren maar zal helaas wel niet :D
 
MoniqueVerschoor
 
0
11 mei 2021 om 15:44
Wss is dit weer 1 van zn "geniale" spelletjes voor een beter contract. Maar wat zou t toch heerlijk zijn als PSG hem weet aan te trekken. Psg laat dan ff wie de echte baas is. Eerst t stoere bsrca dat liep te flirten met T.Silva, om dan vervolgens zelf Neymar te verliezen. Nu heb je Real dat liep te flirten met Mbappe, verliezen ze vervolgens hun boegbeeld aan PSG. Heerlijk, hoe PSG ff de gevestigde orde op hun plek zet. Enige domme van ze was Tuchel op straat zetten voor Poch.
 
ConchaEspina
 
1
11 mei 2021 om 16:11
Zie niet hoe PSG hiermee een statement maakt richting Real. Als Real wilt bieden ze Ramos aan wat hij wenst. Enkel zien ze dit economisch niet als een goede zet. Ze willen Ramos behouden, maar niet aan elke prijs. Als Ramos vertrekt en Mbappe komt denk ik dat net Madrid de winnaar is. PSG kan zoveel geld bieden ze willen, maar hoe het er nu naar uitziet vermijdt dat niet dat sommigen spelers toch nog van andere clubs/liga's dromen. En hoeveel geld ze ook beschikbaar hebben, zal PSG altijd in de mindere Ligue1 spelen en dus dat nadeel hebben.
 
real8madrid
 
0
11 mei 2021 om 16:33
Als PSg zoveel wil betalen is dat hun goed recht. Real Madrid besluit dat dat niet verstandig is. Hoezo worden ze daarom op hun plaats gezet?