Smaakmaker FC Groningen geniet Turkse belangstelling
Maandag, 24 juli 2017 om 00:30

West Bromwich Albion biedt elf miljoen euro aan Manchester United om Chris Smalling te strikken. Manager Tony Pulis ziet in de verdediger een ideale partner van Jonny Evans in de defensie van the Baggies. (The Sun)

Fenerbahçe wil van Sevilla meer dan tien miljoen euro zien voor Simon Kjaer. De Spaanse club is op zoek naar een vervanger voor de vertrokken Adil Rami en eerder werd een bod van AC Milan van acht miljoen van tafel geveegd. (AS)

Mimoun Mahi staat in de belangstelling van Trabzonspor. De Turkse club bespreekt intern of de aanvaller van FC Groningen gehaald moet worden en hakt over een paar dagen de knoop door. (Ulke)

Matías Vecino gaat maandag een medische keuring ondergaan bij Internazionale. De middenvelder van Fiorentina verkast voor 24 miljoen euro en gaat voor vijf jaar tekenen bij i Nerazzurri. (Premium Sport)

Tottenham Hotspur gaat Jeremy Toljan inlijven. De Engelse topclub troeft hiermee onder meer Benfica af, dat ook interesse had in de verdediger van TSG Hoffenheim. (Record Sport)

Javier Hernández vliegt dinsdag naar Londen voor een medische keuring. Als alles goed verloopt, is de spits van Bayer Leverkusen definitief van West Ham United. (Sky Sports)

Meer nieuws
   
15:03
15:03
Engeland maakt voorselectie bekend: Marcus Rashford schittert door afwezigheid
54
   
14:53
14:53
Davy Pröpper (32) zet opnieuw een punt achter zijn voetbalcarrière
4
   
14:26
14:26
Portugal neemt Francisco Conceição mee naar het EK in Duitsland
33
   
13:53
13:53
'Vangelis Pavlidis kan AZ verlaten en alsnog de Champions League in'
20
   
13:30
13:30
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
12
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

 
Leicester
 
1
24 juli 2017 om 09:06
Smalling voor 11M naar WBA zou het koopje van dit seizoen zijn. Keane voor 35M naar Everton bijvoorbeeld. Smalling kan wel eens kind van de rekening worden onder Mourinho nu ze die Zweed hebben gehaald.