Smaakmaker sluit transfer niet uit: 'Als het juiste bedrag wordt geboden'
Donderdag, 30 november 2017 om 16:10

PEC Zwolle presteert onder de vleugels van trainer John van 't Schip uitstekend en met een vierde plek in de Eredivisie mogen de Blauwvingers zeer tevreden zijn. Door de goede prestaties draait de geruchtenmolen momenteel op volle toeren, waarbij enkele sterspelers worden gelinkt aan een transfer. Ook de naam van Ryan Thomas valt regelmatig.

De international van Nieuw-Zeeland wil echter nog niets weten van een vertrek. "Op dit moment speel ik voor PEC, daar focus ik me op", zegt Thomas in gesprek met FOX Sports. "Ik houd me daar niet mee bezig. De club en mijn zaakwaarnemer moeten zich ermee bezighouden. Ik probeer met het team nu gewoon om zoveel mogelijk punten te pakken."

Op de vraag of een winterse transfer tot de mogelijkheden behoort, antwoordt de middenvelder annex buitenspeler bevestigend. "Het is altijd een mogelijkheid. De club heeft het zelf gezegd: 'Als het juiste bedrag wordt geboden en de situatie goed is voor iedereen, gaat het waarschijnlijk gebeuren.' Maar als het niet gebeurt, dan ben ik hier honderd procent gefocust."

Meer nieuws
   
11:15
11:15
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
4
   
11:15
11:15
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
   
11:13
11:13
Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
1
   
11:00
11:00
Pak 3x je inzet als Uitblinker Saka scoort tijdens Tottenham Hotspur-Arsenal!
0
   
10:29
10:29
Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
11
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (12)

 
STORING
 
12
30 november 2017 om 16:25
Het is momenteel wel hot bij PEC. Ze doen het inderdaad heel goed maar laten we niet doorslaan. Ryan Thomas is inderdaad jong en goed maar de top 3 is een ander verhaal. Kijk bijvoorbeeld naar Ramselaar die nog geen indruk maakt bij PSV en op die leeftijd verder was. En Ayoub is ook beter maar zit nog steeds bij Utrecht. Een basisplaats bij de top 3 is nog steeds andere koek.
 
Sulejmanii
 
4
30 november 2017 om 17:03
Storing, erg goede conclusie! En dat hebben we met meerdere spelers gezien, Ron Jans sloeg helemaal door met Real Madrid. Mits Thomas een transfer verdiend naar de top drie, zie eerst maar een basisplaats te halen bij een van die clubs. En vanaf daar kijken we wel verder.??
 
Sirius
 
2
30 november 2017 om 17:53
Dit gebeurde ook toen ze het een aantal jaren geleden goed deden. PEC lijkt in dat opzicht wel veel op Heracles. Die clubs lijken op de 1 of andere manier toch het onderste uit de kan te kunnen halen bij de spelers, want als ze vervolgens transfereren, zakken ze door het ijs. Jongens als Plet, Mokhtar, Lachman, Breukers hebben het bijvoorbeeld bij `mijn` club (FC Twente) slecht gedaan. Die jongen moet eerst maar eens laten zien dit niveau vast te houden. In de tijd dat Zwolle de beker en de JC schaal won speelde deze Thomas ook best behoorlijk, maar de afgelopen twee seizoenen heeft men hem nauwelijks gezien. De spelers die nu weer worden bejubeld, werden vorig jaar enorm bekritiseerd. Ik vind het allemaal wat te overdreven, al spelen ze wel leuk voetbal.
 
Finalvoetbal
 
2
30 november 2017 om 17:12
Heel snel kopen en over een paar jaar doorverkopen aan Real Madrid! Aldus Ron Jans..
 
jobforgrunn
 
0
30 november 2017 om 17:33
Tja.. goed presteren als kleine club.. Wij zagen het jaren geleden toen in de winterstop Lindgren, Suárez en Silva werden weggehaald. Je kunt het je bijna niet meer voorstellen... Als Zwolle 2, 3 spelers kwijtraakt, kan het zo maar instorten na de winter..
 
Sirius
 
3
30 november 2017 om 18:00
Dat was 2-3 jaar geleden ook het geval. Veel spelers doen het goed bij Pec, maar doen het een stap hoger een stuk minder. Mokhtar deed het goed bij Pec, faalde bij FC Twente en is nu weer de beste speler van PEC Zwolle na wat omwegen. Het is knap dat die club altijd het onderste uit de kan haalt betreft de individuele kwaliteiten van spelers, maar de club kan geen hoofdprijzen vragen voor de spelers en ze hebben niet de financiele middelen om hun sterke krachten makkelijk te vervangen.
 
StevenBrowns
 
5
30 november 2017 om 18:54
Wat proef ik toch een hele hoop jaloezie bij jou. Zorg eerst maar eens dat jullie bij Twente de boel op de rit krijgen.
 
Sirius
 
3
30 november 2017 om 19:21
Ten eerste heeft jaloezie er niets mee te maken. Ik geniet van het voetbal dat Zwolle speelt en ik vind het een mooie club. Ik geef enkel m'n mening over zaken die me opvallen. Verder heeft de huidige situatie van FC Twente er niets mee te maken. Ik stel enkel een feit betreft Mokhtar en FC Twente. Dit is een platform waarop men kan discussieren. Een ondoordachte sneer is nutteloos. Als je wilt discussieren, kom dan in ieder geval met argumenten, want jouw reactie is eerlijk gezegd lachwekkend.
 
StevenBrowns
 
2
30 november 2017 om 19:27
@sirus "want jouw reactie is eerlijk gezegd lachwekkend" Wanneer Mokhtar wel goed speelt bij PEC Zwolle en niet bij Twente, dan ligt het probleem toch bij Twente?
 
Sirius
 
0
1 december 2017 om 01:29
@stevenbrowns Onderbouw dat eens met een argument...?
 
caddy
 
2
30 november 2017 om 17:34
ron jans zegt als grap real madrid ,en iedereen verklaart ron jans als iemand die de weg kwijt is,ron jans weet ook wel dat het hoogst haalbare de top 3 in nederland is en geen real madrid