Spits baalt bij Heracles: 'Het is jammer dat ik niet de voorkeur krijg'
Woensdag, 5 december 2018 om 20:11

De bijdrage van Vincent Vermeij aan het succesvolle seizoen van Heracles Almelo is tot dusverre beperkt gebleven tot zeven wedstrijden in de Eredivisie. De aanvaller kwam in totaal 104 minuten in actie en scoorde één keer. Vermeij baalt van het geringe aantal speelminuten, zo vertelt hij voor de camera van FOX Sports.

Vermeij scoorde voor de beloften vijf keer in zes wedstrijden, maar vindt het 'zonde' dat hij amper aan spelen toekomt in het eerste elftal van trainer Frank Wormuth. "Het is jammer dat ik niet de voorkeur heb gekregen aan het begin van het seizoen. Waar dat precies aan ligt, weet ik niet. Daar probeer ik zelf ook achter te komen."

ADO Den Haag ving bot: 'Dan denk je toch: jammer, ik had dat best willen zijn'

Vincent Vermeij stond in de zomer in de belangstelling van ADO Den Haag. Hij zag een transfer zelf wel zitten.Lees artikel

Wormuth geeft voorlopig de voorkeur aan Adrián Dalmau, die dit seizoen op zes doelpunten en drie assists staat in competitieverband. De 24-jarige Vermeij is overigens nog niet met een vertrek bezig, zo benadrukt hij: "Het heeft nu nog geen prioriteit voor mij om verder te kijken."

Vermeij speelde in de jeugdopleiding bij onder meer Almere City en Ajax en brak in het betaald voetbal door bij De Graafschap, waarvoor hij twee seizoenen speelde. Twee jaar geleden maakte de voormalig jeugdinternational de overstap naar Heracles en daar ligt hij tot het einde van het seizoen vast. Het contract kan door een optie met een jaar verlengd worden.

Meer nieuws
   
19:01
19:01
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
8
   
19:00
19:00
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
   
18:45
18:45
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
23
   
18:24
18:24
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
9
   
18:20
18:20
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
27
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
ErinKamps
 
6
5 december 2018 om 20:34
Dalmau doet het gewoon goed, jammer voor Vincent maar die heeft in de wedstrijden die hij vorig jaar basis stond ook bar weinig laten zien.
 
shenkie
 
3
5 december 2018 om 20:39
Het zou toch wel een tragisch dieptepunt zijn als Vermeij de spits zou zijn van de nr 4 van de eredivisie! Gauw terug naar de graafschap en hopen daar aan de bak te kunnen.
 
jeron
 
2
5 december 2018 om 23:28
Kom maar naar ons.... Wij hebben werkelijk niks wat een doelpunt kan maken....
 
fcoldambt
 
4
6 december 2018 om 01:03
Nou Emmen pak je kans . Loopt er een echte spits voorin.