Stewart onthult live op tv: 'Denk niet dat hij volgend jaar nog voor PSV speelt'
Zondag, 4 februari 2024 om 23:20

Earnest Stewart verwacht dat Johan Bakayoko komende zomer bij PSV vertrekt. Dat vertelt de technisch directeur van de Eindhovenaren bij NOS Studio Voetbal. Bakayoko kon aan het begin van huidig seizoen al naar talloze (sub)topclubs, maar besloot nog een jaartje te rijpen in het Philips Stadion. Nu lijkt een exit ophanden.

Alles en iedereen trok afgelopen zomer aan Bakayoko. Burnley (meer dan twintig miljoen euro) en Brentford (veertig miljoen euro) dienden biedingen in, terwijl ook Liverpool en Napoli de jonge Belg met argusogen bekeken.

In de transferwindow daarvoor hengelde Paris Saint-Germain al naar Bakayokos diensten. De Parijzenaren wilden vijftien miljoen euro betalen, een bod waar PSV pertinent 'nee' op antwoordde.

De buitenspeler koos dus voor een langer verblijf in Eindhoven en die keuze heeft vooralsnog niet verkeerd uitgepakt. Met PSV kent Bakayoko een uitstekend seizoen, waarin de knock-outfase van de Champions League werd behaald en naar alle waarschijnlijkheid een Eredivisie-titel wordt gewonnen.

Bakayoko heeft daarnaast een belangrijke rol in het elftal van trainer Peter Bosz. Ondanks de aanwezigheid van Noa Lang en Hirving Lozano is de Belgisch international vrijwel altijd verzekerd van een basisplek.

De kans is groot dat Bakayoko komende zomer vertrekt bij PSV, zo onthult technisch directeur Stewart bij NOS Studio Voetbal. De Amerikaan kreeg de vraag of hij verwacht de vleugelspits volgend seizoen nog in Eindhoven te zien spelen.

"Nee, dat denk ik niet", was het korte doch duidelijke antwoord van Stewart. Mocht Bakayoko daadwerkelijk voor een vertrek bij PSV staan, dan zal de koploper van de Eredivisie waarschijnlijk een aardig bedrag kunnen bijschrijven. Volgens Transfermarkt is de aanvaller, die nog een contract heeft tot medio 2026, een bedrag van rond de veertig miljoen euro waard.

Meer nieuws
   
13:15
13:15
De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
7
   
13:01
13:01
Kroatië publiceert EK-selectie en biedt uitsluitsel aan Sutalo, Sosa en Ivanusec
10
   
12:40
12:40
AD ziet hoogst opmerkelijke rol voor Berghuis weggelegd in Farioli's Ajax
17
   
12:15
12:15
Grote aderlating voor Engeland? Superster raakt vlak voor het EK geblesseerd
18
   
12:00
12:00
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
6
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (65)

 
jer oen
 
62
4 februari 2024 om 23:25
PSV staat een mooie toekomst tegemoet met professionals als stewart en brands en niet te vergeten bosz .
 
Kevin1989
 
13
4 februari 2024 om 23:53
De motor draait wel lekker op dit moment inderdaad. Dat is wel eens anders geweest de laatste jaren. Wel fijn voor de PSV supporter.
 
Davilla_7
 
37
5 februari 2024 om 00:00
Stewart wordt zwaar overschat. Hij heeft het nagelaten de zwakste schakel van het elfal te vervangen, hij heeft Vertessen veel te goedkoop van de hand gedaan en hij krijgt contracten van spelers als Babadi, Mauro, Boscagli en Teze maar niet verlengd die allen binnen nu en max anderhalf jaar aflopen. Als je kijkt naar de restwaarde van de selectie dan zijn er buiten Bakayoko en wellicht Saibari niet veel spelers meer die extreem veel waarde vertegenwoordigen. Met een zak geld Schouten, Lang en Lozano kopen dat kan iedereen. Daar hoef je geen goede TD voor te zijn
 
Tipptopp
 
69
5 februari 2024 om 00:17
Hij had natuurlijk helemaal niet zoveel startgeld. Oftewel die zak heeft hij ook zelf gevuld. Hij heeft in korte tijd een behoorlijk team gerealiseerd dat nogal wat prijzengeld heeft binnengehaald. Bovendien leveren naast Bakayoko en Sabari ook bv een Lang en Veerman nog wel het eea op. Kortom: financieel en sportief is PSV er behoorlijk op vooruit gegaan. Maar wat verwacht jij van een TD?
 
Rockett
 
22
5 februari 2024 om 00:20
Vertel dat maar eens aan de mensen bij man united dat het niet zo moeilijk is om met een zak geld goede spelers te kunnen kopen.Dus Steward moet dus bij de contract onderhandelingen maar gewoon lekker toegeven op de salarissen die de spelers willen. Ja goed plan, ff de club naar financieel afgrond brengen ??
 
Davilla_7
 
11
5 februari 2024 om 00:24
Die zak met geld was gevuld door de verkopen van Madueke en Gakpo vorig jaar. Die hebben Stewart het startkapitaal verschaft en daar heeft hij verder weinig aandeel in gehad. Een keuze waar Stewart wel de credits voor verdient is de aanstelling van Bosz. Maar hij zei ook dat als RvN niet zelf was opgestapt ze daar gewoon mee verder waren gegaan. Laten we dingen niet groter maken dan dat ze zijn. Ja PSV doet het goed maar het lijkt dan wel alsof je op niets en niemand kritisch meer mag zijn
 
XaviHernandez_
 
2
5 februari 2024 om 01:43
Bakayoko is imo de enige met een extreme waarde ook omdat het een aanvaller is. Lang is op dit moment te blessure gevoelig om interessant te zijn voor een transfer. Saibari is een vrij niche speler die zich nog echt moet bewijzen. Is niet eens een basisspeler onder Bosz. Dus die waarde zal best meevallen/ tegenvallen. Teze zou volgens de wandelgangen wat moeten opleveren. En wie weet Veerman als hij ooit nog een stap wilt maken.
 
Psvlld
 
8
5 februari 2024 om 07:35
Je mag prima kritisch zijn @davilla, maar je bent afgelopen weken echt alleen maar negatief. Het is ongelofelijk, het is dat ik weet dat je PSV ‘support’ maar anders zou ik echt mijn twijfels hebben. Ten eerste heeft Stewart al aangegeven dat hij niet alles in één keer zou kunnen oplossen, hij en zin staf hebben keuzes gemaakt waar ze risico’s moesten nemen en dat heeft heeft uitstekend aangepakt. Misschien heb je even een wake-up call nodig, maar na 5 jaar overwinter je weer in de CL, word je waarschijnlijk kampioen, ben je 20+ wedstrijden ongeslagen en volgend jaar speel je gegerandeerd weer CL. Is het lek meteen weer boven na zoveel jaar ellende? Nee. Is het team op veel posities beter dan het lijkt? Ja. Maar dat hoort erbij, ook Overmars en Vd Sar deden niet alles perfect, maar hebben wel Ajax weer naar topniveau gebracht. Wees lekker kritisch, en als het gaat om Lozano, Bakayoko, Ramalho etc. doe ik zeker met je mee, maar laat het even na om onder elke post gal te spuwen over PSV. Wees een beetje fan zo nu en dan en probeer te genieten.
 
BurdyM
 
7
5 februari 2024 om 07:54
Is ook onzin wat Davilla zegt. PSV wordt sinds 6 jaar kampioen, is voor het eerst door in de CL en speelt prachtig voetbal. Spelers op het veld zijn meer waard geworden en PSV heeft ruimte om komend seizoen met de CL miljoenen en verkoop van Bakayoko nog meer te investeren. Wat wil Davilla dan, dat ze ook de CL winnen? PSV doet het geweldig en dat is vooral ook de verdienste van Steward
 
arsenal890
 
2
5 februari 2024 om 08:07
Je bent wel erg negatief. Het eerste gedeelte is ook onjuist. Ze hebben die speler gehuurd uit Engeland, een prima verdediger. Maar is toch het hele seizoen al geblesseerd.
 
The-Jump
 
2
5 februari 2024 om 08:15
Ik snap Davilla wel. We kijken sinds het vertrek van Moreno niet meer naar een echte centrale verdediger. Boscagli is goed genoeg, maar dat we al een jaar of 3 lopen te klooien met een Ramalho, zã³nder noemenswaardige back-up (ja eentje die nu al het hele seizoen geblesseerd is), is toch wel aan te rekenen. Daarvoor kopen ze nog maar even een extra aanvaller. En zelfs die linie is ineens dungezaaid door 1 blessure. Stewart begon goed, maar komende zomer mag hij zich echt gaan bewijzen. Bakayoko moet je gewoon verkopen. Niet alleen omdat hij na deze zomer minder gaat opleveren (zo grillig en egoã¯stisch als maar zijn kan), maar daarmee heb je ook weer wat startkapitaal om eens een goede verdediger te kopen, wellicht Tillman vast te leggen en een vervanger voor Baka zelf. In het gunstigste geval verkoop je Lang ook zonder al te veel verlies, zodat je daar een minder blessuregevoelige speler voor kun halen en een extra 6 (of Land het vertrouwen geven). In de tussentijd moet dat contract van Babadi eindelijk eens verlengd worden. @burdy, nee niemand verwacht dat PSV de CL wint. Ik heb er zelfs een hard hoofd in dat we minstens 1x gelijk spelen tegen Dortmund. Zolang deze afwezigen niet terugkomen, heb je gewoon niet de kwaliteit om het ze moeilijk te maken. Dat was zaterdag ook wel duidelijk, met dit geã¯mproviseerde middenveld. Het Van Aanholt-experiment slaat echt alles.
 
Neutraal1980
 
4
5 februari 2024 om 08:20
@Davilla 7, hij heeft Bolla-Kotchsp binnengehaald voor op de plek van Ramalho. Helaas raakte hij al snel geblesseerd aan zijn schouder. PSV heeft dit seizoen veel pech met blessures. Ondanks dat staan ze toch knap 10 punten los en hebben ze de hele top 5 al uit gehad. Komende zomer doorgaan met goede transfers, dan kan de club komende jaren verder bouwen.
 
Psvlld
 
2
5 februari 2024 om 08:55
@the-jump dat Babadi verhaal speelt nu al tijden, is wel heel raar dat dit nu in de schoenen van Stewart geschoven wordt. Denk je dat hij zelf niet er alles aan doet om hem te behouden? Onze twee beste vleugelspelers waren geblesseerd en desondanks door de breedte van de selectie hebben we alle duels gewonnen in de periode, zeg mij welke team zo’n brede selectie heeft op dat op te vangen. Dat er nu zoveel mensen geblesseerd zijn en van Aanholt als noodingreep als CVM moet spelen is het enige wat je hem wellicht kwalijk kan nemen omdat we wisten dat de ‘6/8’ dun bezet was, maar de vele blessures afschuiven op je TD gaat me echt allemaal wat ver hoor.
 
The-Jump
 
1
5 februari 2024 om 09:08
Ik schuif de blessures ook zeker niet af op Stewart. Maar zo'n Lozano wordt de laatste dag (gelukkig) binnengehaald, en dan de supporters blij maken met een huurspeler voor achterin. Dat die nooit fit is, kun je weinig aan doen. Maar alsnog, waarom de allerlaatste dag en waarom niet iemand die er echt direct staat? En Sangare verkoop je, en je haalt er niemand voor terug. Wat ik al zei, komende zomer mag hij zich bewijzen. Dat niet alles in 1 zomer lukt, snap ik. Maar deze winter was ook zeer zeer matig en als het komende zomer niet in balans is, ben je weer snel klaar overal.
 
T. Alavez
 
2
5 februari 2024 om 09:23
Deze winter was het inderdaad matig te noemen, maar wat wil je met deze uitgangspositie. Ik denk dat ze alleen hebben gekeken naar directe versterkingen en die zullen of te duur zijn geweest of niet haalbaar. Alleen dat er geen vervanger is gekomen voor Vertessen is Steward kwalijk te nemen. Voor de zomer verwacht ik wel vuurwerk en een paar verrassende namen.
 
amrani89!!!
 
0
5 februari 2024 om 10:20
Die contracten verlengen hadden ze voor stewart al kunnen en moeten doen het is wel makkelijk om dit op hem te gooien hij moet nu de zooi opruimen kan je eigenlijk stellen ook ben ik het niet eens met de waardes baka, saibari, Veerman en Schouten vertegenwoordigen genoeg geld overigens lozano en lang ook kijk maar even wat ze waard zijn plus hebben we al goeie inkomsten gehad dit jaar dus ja alles loopt crescendo kan beter altijd trouwens maar van waar we komen is dit een goeie voorbode
 
Zanazanyan
 
1
5 februari 2024 om 10:32
Ik ben buiten adem na het lezen wat jouw post.
 
Primetime
 
1
5 februari 2024 om 10:36
@xavihernandez_, Saibari is vrij niche speler? Ik denk dat dit type juist een enorm grote markt is want elke PL clubs houdt van dit soort spelers. Groot, sterk, loopvermogen, kan ook nog eens voetballen. De Leipzigs en Dortmunds ook. Bij een vrij niche speler denk ik eerder aan zo`n slappe 6 die alleen in Nederland gehandhaaft wordt (clasie denk ik dan gelijk aan) of Veltman op cv of om een voorbeeld binnen PSV te noemen: Boscagli
 
amrani89!!!
 
0
5 februari 2024 om 12:40
Je mag zeker kritisch zijn al denk ik dat je hier doorslaat denkt dat elke td in Nederland ook die van Feyenoord respect hebben voor wat stewart in zijn eerste volledige jaar heeft gepresteerd met zijn aankopen en bosz die hij heeft aangesteld met zijn team
 
amrani89!!!
 
0
5 februari 2024 om 12:41
Xavi hernandez brabbelt maar wat saibari is een van de beste spelers in de eredivisie dan vond hij waarschijnlijk Moussa dembele ook een niche speler want zo een type is het maar dan rechts
 
Hendrik63
 
0
5 februari 2024 om 14:54
We hebben bij Ajax gezien dat het met een zak geld alsnog heel lastig is om goede spelers te halen als TD. Iets van 100+ miljoen deze zomer ofzo.
 
Benzema.
 
30
4 februari 2024 om 23:27
Misschien een ideetje om dat geld dan eens een keer in de verdediging te investeren.
 
RvPstrikerNL
 
11
5 februari 2024 om 00:18
Dat zou kunnen maar dan is er voor de rest van de teams niets meer aan.
 
FCVoetbal23
 
7
4 februari 2024 om 23:28
Leuke speler voor de eredivisie, nogal wisselvallig alleen. Die stap naar het buitenland komt in mijn ogen echt te vroeg voor hem. Maar als PSV kan cashen en er een betere speler voor terughalen dan zou dat een perfect beleid zijn.
 
Andres13
 
19
4 februari 2024 om 23:36
Voor Bakayoko zal een extra seizoen PSV nog niet eens zo slecht zijn. Hij is nog niet constant genoeg in zijn rendement en kiest nog te vaak voor eigen succes. En in de grote wedstrijden heb ik hem ook nog niet gezien en dat is wel het niveau waar hij naartoe moet groeien om echt de top te halen. Het zal na dit seizoen sowieso al een drukke transferzomer worden. Naast Bakayoko verwacht ik ook wel een vertrek van Veerman, Tillman, Dest, Ramalho, Obispo, Drommel, van Aanholt en Bella Kotchap. Ernie kan dus aan de bak komende zomer.
 
Oenieboy
 
2
4 februari 2024 om 23:44
Dest en Tillman heb je optie tot koop voor toch? Zeker bij Tillman zou ik dat wel doen.
 
Andres13
 
21
4 februari 2024 om 23:50
Bij Tillman kan Bayern de clausule helaas afkopen, dus die zullen dat zeker doen. Hebben ze afgelopen zomer ook bij Rangers gedaan. En ik verwacht dat Dest salaristechnisch niet haalbaar is. Verdiend nu 6 miljoen per jaar, dus die zal dan ongeveer de helft moeten gaan inleveren. Schat daarom de kans groter in dat het mislukt dan dat het wel lukt.
 
RicottoFC
 
0
5 februari 2024 om 13:55
Dest weet nog niet eat hij gaat doen, heb vermoeden dat hij graag naar een andere competitie wilt dan de eredivisie. Wat gebeurt er eigenlijk als bayern het contract afkoopt, maar tilman zelf in Eindhoven zou willen blijven??
 
The-Jump
 
1
6 februari 2024 om 08:45
Dan heeft Tillman pech, want hij heeft een langdurig contract met Bayern en die hebben geen overeenkomst met PSV dan. Kun je hetzelfde zien als dat Diouech naar PSV wil, maar de clubs niet tot een overeenkomst zijn gekomen. Die clausule is eigenlijk voor de schijn. Doet hij het goed, koopt Bayern hem af. Doet hij het slecht, wil PSV er niet mee door. Kortom, het enige is dat PSV (gelukkig) dan nog een paar miljoen zou krijgen als soort van opleidingsvergoeding.
 
Yoda
 
4
4 februari 2024 om 23:45
Constant waarin? Er zijn tal van voorbeelden die in de eredivisie er bovenuit staken, het ook al lieten zien in Europese topduels, maar die evengoed geen onomstreden basisspeler werden in het buitenland. Dus dat jaartje extra voor stabiliteit, leuk en aardig, maar het is geen enkele garantie voor slagen in het buitenland. Er zijn inmiddels best wel wat spelers aan te wijzen die nooit toonaangevend waren in de eredivisie, maar gewoon succesvol werden en groeiden in hun buitenlandse avontuur. Dus als je het mij vraagt, geen echte reden om eerst stabiel in de eredivisie te worden. Krijg je een kans? Pakken.
 
Andres13
 
1
4 februari 2024 om 23:53
Uiteraard is dat geen zekerheidje voor succes in het buitenland, maar het kan hem wel helpen. Als je wat doelpunten scoort in de CL en beslissend bent tegen bijvoorbeeld Ajax of Feyenoord kom je wel als een wat grotere meneer binnen bij je nieuwe club. Daarnaast is hij nog maar 20 en dat is wel heel jong om nu al NL te verlaten voor een grote Europese club. Iemand als Madueke is nog ouder dan Bakayoko en heeft bij Chelsea lang niet zoveel gespeeld als bij PSV. Om even een ander voorbeeld te geven
 
Mattiaspsv
 
1
4 februari 2024 om 23:55
Een garantie tot succes is er zelden maar volgens mij zijn er toch aardig wat voorbeelden van spelers die te snel een stap hebben gemaakt en faalden en ook aardig wat voorbeelden van spelers die wat meer geduld hadden. Van Dijk, Blind, Wijnaldum, Gakpo, Depay en Dumfries zijn toch allemaal vrij recente (nederlandse) voorbeelden.
 
Yoda
 
1
5 februari 2024 om 07:27
andres, Maar waarom moet je meteen een grote meneer aan de haak slaan? Juist daar gaat het voor veel eredivisie toppers verkeerd. Madueke is een van de vele voorbeelden die misschien nog niet klaar in Nederland waren inderdaad, maar ik denk dat het meer met de club keuze heeft te maken, Ziyech was in de eredivisie en CL behoorlijk bepalen, maar maakte het toch ook niet waar zoals werd verwacht? Anderzijds denk ik dat de spelers die in het buitenland uitgroeiden tot vaste basiskrachten, en misschien ook wel volwaardige internationals, dat ook wel zouden bereiken zonder de eredivisie periode. We maken die eredivisie belachelijk als het ons uitkomt, maar we vinden hem wel van belang in groei naar de top? Nee ik geloof daar niet zo in, goed presteren in de eredivisie is een mooi reclame bordje en lekker voor de verkopende partij.
 
Yoda
 
0
5 februari 2024 om 07:35
Mattias en er zijn voorbeelden genoeg van spelers die in het buitenland succes hadden die nooit op fatsoenlijk niveau in de eredivisie speelden. Maw. De eredivisie is geloof ik niet echt een goede maatstaf als voorspeller naar de top. Van het lijstje dat je noemt is van Dijk bv toch ook niet zo groot geworden vanwege spelen inde top van de eredivisie? Sterker nog, niemand geloofde hier dat hij de top zou halen.gakpo was top eredivisie maar moet nog alles laten zien.
 
Reinaldinhoo
 
1
4 februari 2024 om 23:40
De organisatie van een club wordt altijd geprezen wanneer het elftal goed draait. Komend jaar als het elftal is leeggelopen dan ligt het allemaal aan de trainer. Wie heeft bakayoko gehaald was dat Ernie of John?
 
jer oen
 
7
4 februari 2024 om 23:56
Beide niet
 
Sanderr
 
0
5 februari 2024 om 08:58
John de Jong was toch gewoon een TD toen Bakayoko in 2019 overkwam naar (de jeugd van) PSV? Of worden/werden de jeugdtransfers door iemand anders geregeld?
 
Mattiaspsv
 
2
4 februari 2024 om 23:47
Ik denk toch echt dat Bakayoko nog genoeg kan leren bij PSV. Die jongen zal vast een stap willen maken en PSV heeft de eurotekens ook in de ogen staan maar voor de ontwikkeling van Bakayoko lijkt het me beter dat hij nog een jaartje in Eindhoven blijft. Ik vind Bakayoko echt nog iets te wisselvallig, hij laat bij vlagen briljante dingen zien maar is nog lang niet zo constant als bijvoorbeeld een Gakpo of Depay bij hun vertrek.
 
Wetenschapper
 
14
5 februari 2024 om 00:00
Toch wel ziek dat PSV zoveel goede aanvallers opleidt de laatste jaren. Depay, Malen, Bergwijn, Gakpo, Vertessen en nu nog Bakayoko.
 
PecZwolle038
 
13
5 februari 2024 om 00:24
Malen kwam op zijn 19e van Arsenal nadat die tot zijn 16e in de Ajax jeugd zat ????. Verder heb je gelijk
 
Afc88
 
2
5 februari 2024 om 06:38
Flink discussie punt voor vele vaak haha maar Bakayoko kwam ook ‘pas’ in 2019 op zn 16e naar Psv. Altijd wel leuk om de achtergrond van spelers op te zoeken.
 
The-Jump
 
1
5 februari 2024 om 08:20
Je kunt het inderdaad beter anders stellen: PSV heeft een goed oog voor aanvallend talent. Als ze dat eens half zo goed zouden hebben voor verdedigend talent, zou dat een hoop schelen in de balans van je elftal. Benitez is de gelukkig een uitzondering, hoe ze ooit bij Drommel uit zijn gekomen mag een wonder heten.
 
tony1
 
6
4 februari 2024 om 23:54
Ik vind Bakayoko zwaar overschat, 4 goals 8 assists ,en Bergwijn 7 goals en n 5 assists! En bakayoko is in bloedvorm zogenaamd, als je de statistieken van Bergwijn tegenover die van Bakayoko zet dan doen ze het even goed. Laat staan als bergwijn in vorm is hahaha
 
Wetenschapper
 
32
4 februari 2024 om 23:58
Het is niet zo zwart-wit als je hier beschrijft. Bakayoko is een veel betere speler dan Bergwijn wie dat niet ziet heeft een gekleurde bril op. Vergeet niet dat Bergwijn ook 4 penalty's heeft gescoord. Dus dat betekend 3 veldgoals van Bergwijn en minder dan Bakayoko. Bakayoko was ook in de CL twee keer heel belangrijk en heeft veel meer geslaagde acties en pases.
 
AjaxRosenberg
 
0
5 februari 2024 om 07:57
Ik ben verre van een grote Bergwijn fan maar Bakayoko speelt het hele seizoen al in een veel beter draaiend team en in een team dat ook veel meer scoort. Dus terecht dat er dan nog wel wat vraagtekens bij het rendement gezet worden. In de Premier League krijg je niet zoveel ruimte.
 
RicottoFC
 
0
5 februari 2024 om 13:57
Bergwijn zou met zijn ervaring één van de spelers zijn die het team op sleeptouw zou moeten nemen, dat doet hij 0.0 met zijn ervaring. Dat kan je hem toch wel kwalijk nemen.
 
tony1
 
0
5 februari 2024 om 17:11
Bro geloof me dit is zijn plafond en hij zou niet misstaan bij de middenmoot Engeland, Bergwijn en Bakayoko zie ik geen verschil in, we gaan het zien bij een eventuele overstap naar de kerk n andere club
 
amrani89!!!
 
2
5 februari 2024 om 09:38
Ja toch meer bij doelpunten betrokken dan Anthony in zijn topjaar waarvoor die voor 100 miljoen werd verkocht en Ooja 5 penalty’s bij bergwijn vergeet je ook te vermelden
 
Hendrik63
 
0
5 februari 2024 om 14:55
Vijf penalties bij Bergwijn dat flateert de boel al enorm
 
SergioRamosHM
 
0
5 februari 2024 om 19:10
Lekker scoren dit. Bergwijn neemt de penalty’s. Daarnaast is Bergwijn een ervaren rot en komt Bakayoko net kijken. Nogal een verschil.
 
Moridin
 
0
5 februari 2024 om 07:30
Mooiste opmerking was over Henderson. Het ging over moderne en dynamische middenvelders als Veerman en Schouten. Denk je dat Henderson iets toe zou voegen aan psv? Euhhh... glimlach... ik bemoei mij niet met Ajax.
 
Lexy88
 
6
5 februari 2024 om 07:50
Tja, als dan jouw interpretatie is dat Henderson weinig toe zou voegen aan PSV, dan is dat een verkeerde inschatting.
 
amrani89!!!
 
1
5 februari 2024 om 10:23
Waarom een verkeerde inschatting Schouten is veel beter en jonger saibari idem dito dus nee hou henderson maar overbetaalde speler die bij psv niks zou toevoegen nee misschien bij Ajax wel maar voor dat geld had je iets kunnen halen waar je later nog geld op zou kunnen verdienen denk ik
 
AjaxRosenberg
 
3
5 februari 2024 om 08:00
Dat zijn beide geen moderne, dynamische middenvelders toch? Schouten voetbalt vooral tot aan het laatste kwart van de tegenstander en Veerman is vooral goed in balbezit. Zijn beide juist heel goed in bepaalde kwaliteiten maar mijns inziens niet allround genoeg om als moderne, dynamische middenvelders te zien.
 
JK-Ajax
 
3
5 februari 2024 om 08:53
Veerman is toch geen moderne dynamische middenvelder? Dat is meer juist een tien van vroeger.
 
amrani89!!!
 
0
5 februari 2024 om 10:31
Veerman veroverd meer ballen als Schouten ook als Henderson dit seizoen dus ja moderner als Henderson inderdaad en zo modern is Henderson niet hoor was een degelijke speler en nu een speler die totaal niet opvalt en ook niet box to box speelt wat een moderne middenvelder doet een moderne dynamische middenvelder is saibari of timber totaal dus geen Henderson als we eerlijk zijn
 
JK-Ajax
 
0
5 februari 2024 om 10:51
Waar beweer ik dat Henderson een moderne dynamische middenvelder is? Ik spreek volgens mij over Veerman - dat is helemaal geen moderne dynamische middenvelder.
 
amrani89!!!
 
0
5 februari 2024 om 11:02
Je hebt gelijk verkeerd gelezen en nee zijn ze allebei niet alhoewel Veerman dit jaar wat aan het ontwikkelen is vind ik ook hem geen moderne dynamische middenvelder zoals saibari en timber
 
JK-Ajax
 
0
5 februari 2024 om 11:40
Ik vind een Reijnders wel een mooi voorbeeld van een hele moderne dynamische middenvelder.
 
amrani89!!!
 
0
5 februari 2024 om 11:50
Ook een hele goeie indd
 
Giannini
 
0
5 februari 2024 om 10:15
Hij is gewoon alvast begonnen de marktwaarde omhoog te praten, slim!
 
mattijs
 
0
5 februari 2024 om 11:01
Misschien nu vast kijken naar een centrale verdediger! Elke keer op de laatste dag iemand huren is echt geen beleid.
 
RicottoFC
 
0
5 februari 2024 om 13:59
Ik snap dat ook niet, al jaren is dit een groot struikelblok. Je zou denken dat ze daar wel op inspelen, maar op de één of andere manier komen we altijd van een koude kermis thuis. (Of tijdelijke nood oplossingen)