'Streep door transfer Matthijs de Ligt door mogelijke frictie in kleedkamer'
Zondag, 9 juni 2019 om 08:38

Matthijs de Ligt gaat hoogstwaarschijnlijk niet naar Liverpool, zo redeneren Engelse media zondag. De verdediger van Ajax wordt begeerd door vrijwel de gehele Europese top en gaat bij een nieuwe werkgever veel geld incasseren. Liverpool zou het salarishuis op zijn kop moeten gooien om De Ligt in te lijven en zo ver gaat de Champions League-winnaar naar verluidt niet.

Volgens verschillende media zijn momenteel alleen nog Paris Saint-Germain en Barcelona in de race voor De Ligt. De Oranje-international kan in Parijs meer verdienen, maar zou vanwege het sportieve plaatje mogelijk eerder voor de Catalaanse topclub kiezen. Liverpool heeft de hoop op De Ligt opgegeven, ook omdat de stopper een te hoge kostenpost zou vormen.

Zaakwaarnemer Mino Raiola zou Liverpool de ideale stap vinden voor De Ligt. De Engelse grootmacht zou de verdediger echter de duurste speler in de geschiedenis van the Reds moeten maken om hem in te lijven en dat weigert men. Momenteel verdienen bijvoorbeeld Mohamed Salah en Virgil van Dijk circa 225.000 en 170.000 euro per week, waarbij De Ligt meer zou gaan verdienen dan het genoemde duo.

Manager Jurgen Klopp heeft echter geen zin in gesteggel binnen zijn selectie over salarissen en wil niet dat De Ligt meer gaat verdienen dan zijn sterspelers. Andere clubs zouden hoe dan ook meer salaris bieden dan Liverpool. Manchester United en PSG zouden bijvoorbeeld bereid zijn om respectievelijk 265.000 en 290.000 euro per week te betalen.

Meer nieuws
   
00:01
00:01
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
113
   
23:58
23:58
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
   
23:55
23:55
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
   
22:54
22:54
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
   
22:40
22:40
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (74)

 
buitenspelval
 
23
9 juni 2019 om 09:30
Media media media... Dit zijn nog niets anders dan aannames gemaakt door Britse media. Natuurlijk zal Riaola er het meeste uit willen slepen en zal hij ongetwijfeld de media met geruchten voeden, maar uiteindelijk zal de Ligt zelf kiezen en is het de vraag of hij geld in deze prille fase van zijn carrière als zal laten prefereren boven zijn sportieve ontwikkeling. Hij kan, zonder blessures, in de loop van de toekomst nog genoeg miljoenen gaan verdienen.Verder hebben we met de transfersoap van Frenkie de Jong al kunnen meemaken hoe onzinnig al die mediavoorspellingen waren en hoeveel al die suggestieve bespiegelingen waard zijn. De Jong was al op zoek naar een woning in Parijs, had al mondeling een overeenkomst en zou voor de hoogste bieder zijn gegaan.
 
Sta plaats
 
2
9 juni 2019 om 09:46
Het klopt met wel Frenkie al heel ver met PSG was en Barca ontzettend veel haast moest maken om de dit nog te kunnen blokkeren.
 
buitenspelval
 
13
9 juni 2019 om 10:26
Volgens mij heeft Frenkie de Jong naderhand verklaard, dat hij zelf al die tijd alleen maar naar zijn droomclub Barcelona wilde. Het hele mediacircus eromheen was één grote poppenkast gevoed door zijn zaakwaarnemer en voer voor de media om hun kranten vol te mogen kalken.De hele poging van PSG, inclusief de foto’s van Leonardo en Maxwell bij etentjes in Amsterdam , die er zogenaamd al zo goed als uit waren met De Jong en Ajax, zijn vooral op internet gedropt door zijn zaakwaarnemer, om de prijs eens lekker op te drijven. Barca hoefde waarschijnlijk helemaal geen haast te maken, ze hoefden er alleen maar eens te worden over de de transfersom, de contractvoorwaarden en het bijbehorende salaris,
 
Japie_Krekel
 
9
9 juni 2019 om 12:34
@buitenspelval maar waarom zou De Ligt Raiola inschakelen voor de onderhandelingen als geld geen drijfveer is? bij een grote club komt hij ook zonder Raiola wel terecht
 
buitenspelval
 
0
9 juni 2019 om 15:55
@Japie_KrekelIk zeg ook nergens dat geld geen issue of drijfveer zo je wilt is (hij weet er financieel vaak ook het meeste uit te slepen schrijf ik toch), maar op de leeftijd van De Ligt lijkt me de het ‘t meest belangrijk, dat hij voor zijn sportieve ontwikkeling de juiste keuze maakt. Ook daar heb je aan een topzaakwaarnemer als Raiola een goede met zijn grote netwerk en onderhandelingskwaliteiten..
 
KEIZER!
 
47
9 juni 2019 om 09:15
Haha toch echt eigenlijk belachelijk als een speler zoals de Ligt geen genoegen neemt met een salaris van pak hem beet €10m per jaar. Dat is het 10voudige van wat hij nu verdiend. Door bonussen kan dat bedrag aardig oplopen als je kijkt dat bijv van Dijk pak hem beet per gewonnen punt nog eens €10.000 erbij krijgt dat wil zeggen dat ie vorig seizoen alleen al 970.000 extra heeft verdiend. Dit zijn namelijk geen rare bonussen voor een voetballer.
 
jaakke
 
28
9 juni 2019 om 09:30
Joh, jij denkt dat dit bericht werkelijk klopt? De ligt is we slim en goed, maar ook slim genoeg om niet z’n hand te overspelen.
 
 
36
9 juni 2019 om 09:33
Ik denk wel degelijk dat dit bericht klopt ja. Frenkie gaat zo ongeveer 15mil per jaar verdienen bij Barça. vDijk verdient dus zo'n slordige 12 miljoen per jaar. Ik denk dat raiola ook voor 15 milper jaar gaat voor zijn client
 
hz26
 
2
9 juni 2019 om 11:41
@jaakke hij gaat vlgs de franse media naar PSG. Jochie heeft niets te zeggen. Geld geld en nogeens geld fair play ver te zoeken
 
 
6
9 juni 2019 om 11:57
Frenkie ging ook naar PSG toch..... raiola weet precies hoe hij moet handelen. Barça heeft een hekel aan PSG dus gaat raiola daar ook praten voor zijn cliënt zodat Barça ook een megasalaris gaat bieden. En zo niet gaat hij naar City. Matthijs gaat echt niet naar PSG, dat is onderhandelen op zn top
 
Elmatador27
 
1
9 juni 2019 om 13:50
@fcbuurman Jij denkt toch niet werkelijk dat Frenkie 15 miljoen per jaar gaat verdienen bij Barcelona? Dat verdienen Pique en Busquets geen eens. Enkel Messi, Suarez en Coutinho overstijgen de 10 miljoen grens. In Spanje geldt er juist een hiërarchie wat betreft salarissen zoals je ook bij aanvoerders ziet. Aanvoerderschap wordt gekozen op basis van hoe lang iemand al bij de selectie zit. Wanneer een jochie van 19 of 21 binnenkomt en gelijk grootverdiener wordt gaat dat zeker voor scheve gezichten zorgen.
 
Kyle66
 
3
9 juni 2019 om 13:57
Frenkie krijgt bij Barcelona gegarandeerd 10 miljoen per jaar. Dit bedrag kan oplopen tot 16 miljoen. Dat is al bekendgemaakt. omgerekend komt dat uit op een gegarandeerd bedrag van een kleine 200.000 per week. Volgens bovenstaande cijfers is dat al meer dan Van Dijk krijgt bij Liverpool.
 
PParzyszek
 
1
9 juni 2019 om 16:17
Barcelona betaalt verreweg het meeste aan spelers. Gemiddeld tegen de 12 miljoen euro per jaar. Dan is die 15 zeker niet ondenkbaar.
 
MiltonKeynes
 
8
9 juni 2019 om 09:32
Er staat geen enkele bron in dit artikel en het lijkt me niet onwaarschijnlijk dat dit bewust is gedaan. De Ligt wordt door Spaanse en Engelse media blijkbaar beschreven als een geldwolf, met voornaamste reden dat hij Raiola als zaakwaarnemer heeft. Ik moet dat nog zien, of de Ligt echt een keuze voor een club laat bepalen door zijn salarisstrookje.
 
Zytto34
 
10
9 juni 2019 om 09:34
Want? PSG, Barcelona, Juventus, United, City en Liverpool zijn geintresseerd in hem. Dan zou ik ook het maximale er uit proberen te halen. We weten allemaal hoe gek die clubs zijn. De Ligt heeft simpelweg niks met die clubs en wil gewoon lekker verdienen. Als United dan 12 miljoen per jaar betaald waarom genoegen nemen met 8 miljoen per jaar bij Liverpool?
 
VoetbalVreugd
 
6
9 juni 2019 om 09:46
Zodra het om dit soort bedragen gaat, praten we allang niet meer over `lekker verdienen` natuurlijk. In dit stadium, wetend dat je bij je volgende clubkeuze toch wel binnen bent, mag je ook andere factoren laten meewegen. Bij welke club je het beste gevoel hebt of de meeste kans ziet op prijzen bijvoorbeeld.Overigens geloof ik geen reet van dit artikel.
 
 
4
9 juni 2019 om 10:32
Tja als je geld echt belangrijker vind dan de club waar je voor uitkomt dan moet je inderdaad gewoon voor de centen gaan.
 
Zytto34
 
2
9 juni 2019 om 12:56
Ik denk dat voor de meeste topvoetballers PSG of Barcelona of Juventus of City of Liverpool niet veel uit maakt. Zijn allemaal favoriet voor de landstitel en kanshebber voor de CL. Misschien zit Liverpool nu in een betere fase dan Juventus, maar dat kan volgend seizoen weer anders zijn. Dus ja dan ga je kijken wie de beste arbeidsvoorwaarden heeft, want meestal heeft de club die het verst wil gaan ook het meeste vertrouwen in je.
 
PParzyszek
 
1
9 juni 2019 om 16:20
Dat is wel handig om te kunnen zeggen als ze het meeste wilden betalen. Ik voelde het meeste vertrouwen van club X.
 
Warabe
 
224
9 juni 2019 om 09:21
Als dit soort salaris artikelen gingen over Depay, Promes, Afrikaanse spelers of een Marokkaanse speler dan waren de reacties veelal in de trant van "geldwolf, niets bewezen, niet waard etc etc". Bij De Ligt en Frenkie hoor je dit minder terwijl zij juist uit goede stabiele welgestelde gezinnen komen.
 
PSV.1913
 
100
9 juni 2019 om 09:25
Kijk voor de lol eens bij het bericht van Gareth Bale dat hij bekend gemaakt heeft bij Real te blijven. Hem wordt ook verweten een geldwolf te zijn, en hij komt toch echt uit het welgestelde VK.
 
pprins
 
17
9 juni 2019 om 10:21
Als je prefereert op de bank te zitten bij een club die je niet meer moet...dan is er ook geen Ander woord daarvoor mogelijk dan geldwolf
 
PSV.1913
 
7
9 juni 2019 om 10:36
Dat bedoel ik dus ook. Hij wordt dus ook geldwolf genoemd
 
AadMaat
 
4
9 juni 2019 om 11:53
Als mijn werkgever mij niet naar klanten zou sturen( dat vind ik leuk in mijn werk), maar we salaris zou uitbetalen dan is dat prima voor mij. Verder spelen er toch ook heel veel zaken mee. Misschien wonen ze prima in Madrid, misschien is zijn gezin hartstikke gelukkig daar. Het gaat toch niet alleen maar om zijn werk? Bij een transfer moet je weer naar een ander land verhuizen en dat is nogal wat.
 
Sta plaats
 
41
9 juni 2019 om 09:44
Dit zijn allemaal aannames die je nu doet en het klopt ook niet.
 
SjonnyvdBeek
 
44
9 juni 2019 om 10:19
@Sta plaats nou hij heeft toch echt wel een punt hoor. Bij enkele jongens gaan velen compleet los, bij deze jongens is dat veel meer met de zachte hand. Verder is het natuurlijk allemaal dom schreeuwen want wie zegt dat dit verhaal ook maar enigszins op waarheid berust. Iedere dag weer een compleet nieuw verhaal terwijl de hoofdrolspeler himself gewoon op het veld staat te trainen.
 
Sirius
 
6
9 juni 2019 om 16:17
Als een autochtone blanke Nederlander naar Spartak Moskou zou verkassen, noemen ze hem hier ook ongetwijfeld een geldwolf. Dat heeft werkelijk niets met huidskleur of een eventuele migratieachtergrond te maken. Het salaris van Ziyech werd de vorige zomer zelfs verdubbeld en men was louter positief. De argumenten van Warabe zijn gewoon nergens op gebaseerd en neigen naar discriminatie. Het feit dat hij nergens reageert en de argumenten van anderen niet probeert te weerleggen zegt eigenlijk al genoeg.
 
JDG84
 
40
9 juni 2019 om 10:00
Hoezo zou iemand De Ligt op basis van dit verhaal een geldwolf noemen? Heeft De Ligt Liverpool afgewezen op basis van geld? Staat hier dat De Ligt meer wil verdienen dan ze bieden? Is er gesteggel geweest over het salaris van Frenkie de Jong bij barcelona? Is er ergens gezeur geweest om salaris vanuit deze twee jongens? Een geldwolf heeft niets met achtergrond te maken of met afkomst zoals jij nu doet laten blijken. Het is een enorm zwaktebod om te zeggen dat de term geldwolf enkel gebruikt wordt bij donkere jongens en afrikaansr jongens. Beetje jammer.
 
gaeajax94
 
4
9 juni 2019 om 11:43
Idd De Ligt heeft nog geeneens een keuze gemaakt dus kunnen we ook nog niks van zeggen. Zulke bedragen komen in de wereld om te concureren met andere grote clubs, zij bieden tegen elkaar op en daar zal Raiola vast wel slim meespelen. Uiteindelijk zal De Ligt dan moeten kiezen waar hij door will gaan. Ik ga ervan uit dat hij wel een club zoekt waar hij sportief vooruit kan (naar mijn mening geen Juve of PSG) en door het hoge bieden van clubs tegen elkaar kan je misschien wat extra's verdienen wat Raiola voor je regelt. Geldwolf nee, maar clubs beetje tegenelkaar op laten bieden is niet verkeerd, we gaan zien wat de keuze van De Ligt is
 
JDG84
 
0
11 juni 2019 om 07:56
Mijn hoop ligt nog steeds bij Barcelona, City of Liverpool (liefst Engeland). voor speelminuten en om een pilaar te worden in de wederopbouw, zou ik united ook wel een mooie uitdaging vinden. Zolang het maar geen psg of juventus wordt, daar heb ik gewoon niet zoveel mee.
 
AdoDuhhaag
 
15
9 juni 2019 om 10:58
En dan vinden sommige mensen vreemd dat er racisme is (niet dat ik dat goedkeur). Altijd die slachtoffer rol aannemen...En welgestelde gezinnen hebben er ook niks mee te maken, alsof je dan minder recht hebt op een beter salaris.
 
TheJurgenKlopp
 
4
9 juni 2019 om 17:30
Omgekeerde wereld. Dus omdat mensen racisme benoemden bestaat racisme nog? Dus bijvoorbeeld de slavernij heeft honderden jaren geduurd omdat de slaven zichzelf in de slachtoffer rol zetten? De joden zijn grotendeels uitgeroeid omdat ze de slachtofferrol aannamen? Hoe type je zoiets, jij moet erg ver van de realiteit leven
 
Xyzz
 
2
9 juni 2019 om 20:20
Als je mensen beschuldigt van racisme waar dat niet het geval is, zoals Warabe dikwijls doet, dan draag je niet bij aan de oplossing in ieder geval. Overigens is slavernij niet iets dat "honderden jaren heeft geduurd", maar iets dat zo lang bestaat als de mensheid zelf en het is nog steeds niet afgelopen. Tegenwoordig leven rond de 30 miljoen mensen in slavernij. Dat is meer dan ooit. Laten we die mensen niet vergeten door te doen alsof slavernij niet meer bestaat (buiten de westerse wereld).
 
Bartra
 
23
9 juni 2019 om 11:28
Ik denk niet dat het te maken heeft met afkomst of huidskleur, wel met gedrag. Typische “patsertjes” met Balmain kleding, dure gouden sieraden, grote tatoeages en door Amsterdam rijdend in een grote pikzwarte Cayenne, worden eerder aangepakt dan een De Ligt of De Jong, omdat de twee laatstgenoemde hollandse nuchterheid uitstralen, wat de gewone man nu eenmaal waardeert. Ik denk dat als bijvoorbeeld Alexander Buttner dit soort capriolen uithaalt, hij ook harder zou worden aangepakt, gezien zijn uitstraling/houding. Daarmee zeg ik trouwens niet dat het terecht is; iemand met een porsche cayenne of oorbellen hoeft echt niet arroganter/minder sympathiek te zijn dan een De Ligt, maar die uitstraling heeft het voor veel mensen wel.
 
TheRoscoe
 
5
9 juni 2019 om 11:47
Zonder gekheid gast, letterlijk twee reacties boven jou die een opmerking maken over hoeveel geld De Ligt wilt hebben. En ik zie ze over het algemeen regelmatig bij artikelen over De Ligt. Veel minder over Frenkie, wat logisch is, want hij heeft zijn transfer allang binnen, dus is er geen speculatie over salariseisen.Ik zeg niet dat je niet moet zeggen wat je denkt, maar zo`n opmerking is dan wel gelijk heel moeilijk om serieus te nemen.Dat gezegd hebbende, het is Matthijs de Ligt. Er is geen verdediger met meer talent en potentie dan De Ligt geweest in de afgelopen 20 jaar. Misschien langer. Geen idee, zo oud ben ik niet. Hij hoort zoveel te vragen. Net zoals je bij Mbappe weet dat hij een van de besten aller tijden kan zijn op zijn positie, weet je bij De Ligt dat hij dat kan worden op zijn positie. En als hij dat doet bij jouw club, dan spreken ze over 50 jaar nog steeds erover.
 
Lucaij
 
15
9 juni 2019 om 11:50
Ik vind jouw bericht nogal racistisch en dom overkomen. Wat een aannames en wat een gezoek naar een slachtofferrol. Zelfs in een artikel die totaal niks te maken heeft met huidskleur of afkomst wordt de racismekaart getrokken. Stel je voor dat bij willekeurige artikelen over Afrikaanse spelers wordt gezegd; deze spelers worden voorgetrokken en niet hard aangepakt, omdat ze een kleurtje hebben. Jij hebt zelf niet door dat jij de racist bent in dezen. Ik ben benieuwd of je daar ver mee komt in het leven?
 
AadMaat
 
0
9 juni 2019 om 12:05
Ik denk dat je zaken als ras, huidskleur en zeker ook de term racismekaart lekker los moet laten. Als het goed is leef je voor de dingen die je zelf belangrijk vind en met de mensen waar je en klik mee hebt, vaak is dat door wat anders dan ras of huidskleur. Ik zou niet zoeken naar zaken die tegenzitten, maar ten alle tijden zorgen dat men niet om je heen kan. Als iemand keuzes maakt op basis van ras, geaardheid of sekse dan paar die persoon gewoon niet in mijn leven en ben ik die persoon liever kwijt dan rijk.
 
kleinegeneraa7
 
6
9 juni 2019 om 12:11
Warabe. Ga alsjeblieft ergens in een hoekje huilen en verdrinken om je minderwaardigheidscomplex. Ik heb echt zelden zulke onzin gelezen.
 
Gbeg
 
1
9 juni 2019 om 13:01
De mensen hier, waaronder jij, doen net alsof alle berichten over De Ligt (en Raiola) waarheidsgetrouw zijn. Op dezelfde dag komen 3 artikelen van 3 "nieuwsbronnen" die elkaar allemaal tegenspreken over de clubs, het salaris en de transfersom.
 
Bossie
 
1
9 juni 2019 om 14:08
Misschien komt het ook een beetje hoe iemand zich naar buiten toe presenteert, zou dat er misschien ook mee te maken kunnen hebben? Dat de Ligt er alles uit wilt halen, blijkt wel uit het feit wie zijn zaakwaarnemer is . Voor mij is het een pot nat en als ik in die positie zou zitten zou ik het ook doen , ik denk wel.meerdere personen hier op deze site.
 
Sirius
 
1
9 juni 2019 om 16:13
Ben je echt serieus spelers in een slachtofferrol aan het plaatsen vanwege hun afkomst? Bovendien ben je (gelukkig) niet de persoon die bepaalt wat een ander ergens van vind. Dit soort reacties zijn werkelijk walgelijk en neigen zelfs naar een vorm van discriminatie. Ik heb nauwelijks tot geen reacties voorbij zien komen over het salaris van Memphis en als De Jong van Ajax naar Spartak Moskou verkast, zullen mensen ook vraagtekens zetten bij zijn motieven. Toen Ziyech een enorme salarisverhoging kreeg vorig seizoen waren mensen louter positief. Jouw opmerking is dus niet alleen in en in triest, het slaat ook nog eens helemaal nergens op. Je kunt het niet feitelijk of uberhaupt goed onderbouwen. Alsof spelers met een migratieachtergrond of een andere huidskleur niet uit welgestelde gezinnen kunnen komen?! Wat een onvoorstelbaar domme reactie!
 
Reservebank
 
0
9 juni 2019 om 16:22
Wanneer heb je voor het laatst een bericht over de Ligt gelezen?
 
Borras
 
0
9 juni 2019 om 16:26
Ga lekker KOZP joinen.. Nergens zie je deze blanke koorknaapjes gekke dingen doen, gekke dingen zeggen. Nergens weet men wat de exacte bedragen zijn die geboden worden (in het geval van de Ligt). Wat men wel weet is dat het alleen maar Europese topclubs zijn die de Ligt willen hebben. Dus geldwolf is een volstrekt kansloze en domme opmerking. De namen die jij opnoemt hebben daarentegen gekkere (ik ben de weg kwijt) uitspattingen op hun naam staan. En wanneer je redelijk pril in je carrière voor Rusland kiest, doe je dat niet vanwege sportieve ambities. Dus volgende keer je bordje leeg eten voordat je uit je Biafra smoel, onzin loopt uit te kramen.
 
Xyzz
 
1
9 juni 2019 om 19:12
Ah, Warabe die weer eens iedereen van racisme beschuldigt waar het helemaal niet gepast is. Verrassend.
 
AhmedHossam
 
1
11 juni 2019 om 13:05
Toen Depay naar Manchester United ging, noemde bijna niemand hem een geldwolf. Men vond dit over het algemeen een mooie stap voor iemand die te goed was voor de Nederlandse competitie. Wanneer Ziyech nu een mooie transfer maakt zal ook niemand hem een geldwolf noemen. Gaat hij nu in Qatar voetballen, ja dan misschien wel. Wanneer een jong talent als Mink Peeters van Ajax naar Real Madrid ging vonden veel mensen dit wel zonde, of noemden ze hem een geldwolf. Ook al is hij niet van Afrikaanse of Marokkaanse (al ligt dit ook in Afrika) afkomst. Het is heel makkelijk scoren om anderen altijd te betichten van discriminatie.
 
baradona
 
16
9 juni 2019 om 09:24
Iedereen die roept dat Raiola de beste deals regelt praat absolute onzin, uiteindelijk is iedere zaakwaarnemer afhankelijk van de kwaliteit van de speler. Raiola is nu helemaal niet bezig in het belang van de Ligt, dat ventje is 19 jaar oud en het gaat nu alleen maar over geld. Het moet gaan over wat de beste club is voor zijn ontwikkeling, dat hij miljonair word lijdt geen enkele twijfel wat de keuze ook is. Ik hoop dat alle clubs afhaken door deze prutser.
 
Japie_Krekel
 
5
9 juni 2019 om 12:38
@baradona natuurlijk, geef Raiola maar weer de schuld. waarom denk je dat De Ligt Raiola uberhaupt als onderhandelaar heeft ingeschakeld? niet omdat hij het zo een aardige gozer vind waarschijnlijk, maar omdat hij flink wil verdienen. Raiola doet als zaakwaarnemer gewoon waarom De Ligt hem heeft ingeschakeld en dat is zo een hoog mogelijk salaris voor hem binnen harken want De Ligt zou zonder Raiola ook wel bij een grote club terecht komen
 
078Connected
 
3
9 juni 2019 om 09:35
Komkommer tijd, ze moeten de bladeren/sites wel een beetje spekken met "nieuws", deze fabeltjes moet je niet echt serieus nemen en ook al de k ik wel dat hij een goed salaris gaat vangen. Ik denk persoonlijk dat hij graag naar Barca zou willen gaan maar de vraag is of Barca wel een CV nodig heeft?!
 
Stormjager
 
5
9 juni 2019 om 09:40
Die achterlijke Raiola is lekker bezig, het imago van de Ligt als nuchtere verdediger wordt zo wel heel snel omzeep geholpen naar een geldwolf. Ik kan me toch niet voorstellen dat de Ligt niet graag bij Liverpool terecht zou komen en dat hij geen genoegen zou nemen met een salaris gelijkwaardig aan Salah en van Dijk. Heel jammer...
 
EmileTheunissen
 
5
9 juni 2019 om 09:48
Ik denk dat de Ligt net als de meeste andere spelers slechts één ding voorop stellen. En dat is cashen. Clubliefde bestaat voor de meeste spelers niet meer.
 
Woezel
 
6
9 juni 2019 om 09:58
Clubliefde voor een club waar je nog nooit geweest bent????
 
AfcaAjaxxx
 
7
9 juni 2019 om 09:59
Clubliefde? Waarom zou hij clubliefde moeten hebben voor een club waarvoor hij nog nooit heeft gespeeld? Zijn droomclub is Ajax, daarna heeft hij geen droomclub , heeft hij meermaals aangegeven
 
gert33
 
2
9 juni 2019 om 09:50
Wat ik altijd zo vreemd vind, is dat Manchester City vaak negatief wordt belicht vanwege de financiële uitgaven. Tsja. Als ik lees welke bedragen bij andere clubs langskomen!?!?
 
Scouserper
 
5
9 juni 2019 om 09:59
Als dit waar is geef ik de club groot gelijk. Bovendien heb ik alle vertrouwen in Joe Gomez en afgelopen seizoen heeft Matip het licht gezien en is een solide en betrouwbare verdediger die veel heeft gespeeld. En ja,de Ligt wordt echt een wereldtopper,maar mag (ook voor die torenhoge salariseisen) dan beter naar Barca,psg,city,real,juve of München gaan
 
Tukker1993
 
11
9 juni 2019 om 10:00
Wat een zieke wereld ook. Hoe belangrijk is geld nou? Die lui verdienen op dat niveau toch al zoveel dat ze het niet opkrijgen in hun leven. Wat is het verschil tussen 20 miljoen of 200 miljoen? En dan moet je een prachtige club als Liverpool laten gaan.. Daar zou je voor een krat pils en 4 gehaktballen nog voor moeten gaan voetballen.
 
Leicester
 
0
9 juni 2019 om 10:52
Liverpool heeft groot gelijk om het salaris huis niet te veranderen. De bedragen genoemd zijn wel brutto dus de fiscaliteit gaat als het hier alleen om geld gaat (Mino) een grote rol spelen. Als je naar sportieve (De Ligt) aspect kijkt tsja dan zijn Liverpool, Man City, Juventus, Bayern, Barca en Real echt interessant. Voor het geld ga je naar de gouden kooi in Parijs of naar Man Utd.
 
bvbrunschot
 
1
9 juni 2019 om 11:20
Het is ook echt belachelijk veel geld. En de Ligt is gewoon nog niet meer waard dan van Dijk, Salah of zelfs Wijnaldum. Hij is pas 19! Hij moet gewoon kiezen waar hij het beste speelt, zich het meeste kan ontwikkelen en ook om de prijzen kan spelen. Het beste salaris dat komt dan vanzelf wel. Als hij nu voornamelijk voor het geld kiest en daardoor bij PSG gaat spelen in plaats van bij Barcelona, Liverpool of Juventus, dan zou dat echt een zware teleurstelling zijn, had namelijk een hogere pet van hem op. We zullen zien hoe het uiteindelijk uitpakt.
 
Kyle66
 
0
9 juni 2019 om 14:27
Waarom zou hij het nog niet waard zijn? Wat een speler waard is, wordt namelijk niet door jou en mij bepaald, maar door de clubs die hem willen hebben. Als er veel meer belangstelling voor De Ligt is dan voor bijvoorbeeld Wijnaldum, is hij meer waard.
 
balcontact
 
1
9 juni 2019 om 11:45
Het is voor een doorsnee voetballiefhebber als ik totaal onmogelijk om er achter te komen wat waarheid is of wat opgeblazen geruchten zijn. Je kunt hooguit vinden dat als het om dit soort bedragen gaat de voetbalwereld totaal geldziek is. En nog iets: wat heb je aan zo'n salaris. Je krijgt een paar ton in een week nooit op. Ga je er beter van voetballen als je een ton per week of zo meer verdient? Waanzin. Toch blijf ik gewoon weer een seizoenkaart kopen maar de hele voetbalbranche klapt misschien een keer als een luchtballon uit elkaar. De invloed van Chinees, Russisch, Arabisch geld en dergelijke (india zal binnen een paar jaar aanhaken) zal het voorlopig nog wel winnen maar op een gegeven moment houdt het voor de gewone liefhebber op. Denk ik, hoewel het spelletje op het veld nog steeds leuk is.
 
JMPR
 
1
9 juni 2019 om 11:50
In Nederland zijn ze daar idd gevoelig, maar zouden Premier League spelers echt wakker liggen van wie wat verdient? Daar geloof ik niet zo in.
 
MaceReal
 
5
9 juni 2019 om 12:22
Geldwolf De Ligt is wakker. Hij heeft het natuurlijk voor het uitzoeken maar komop, als hij 10 miljoen verdient met bonussen dan zou dat toch ook prima zijn. Natuurlijk wil je meer geld verdienen maar je moet toch ook wel een beetje rekening houden met hoe je binnenkomt bij zo'n club.
 
RonaldinhoG
 
1
9 juni 2019 om 13:58
Dit is betrouwbaar nieuws..wat heel raar is want vz is laatste tijd niet meer betrouwbaar vind ik. De Liverpool journalisten hebben dit overigens ook gemeld. Hij zou de meeste geld verdienen van alle spelers in Liverpool tenzij Salah en Van Dijk een salarisverhoging krijgen. Zijn imago in de media wordt steeds slechter. De Engelse beginnen echt te twijfelen.. Hij moet echt een keuze maken na de Nations League Finale.