Talisca eist met prachtgoals hoofdrol op bij monsterzege Besiktas
Zaterdag, 10 februari 2018 om 18:55

Besiktas heeft geen fout gemaakt in de 21e speelronde van de Süper Lig. De Turkse titelverdediger had zaterdagavond op eigen veld geen kind aan hekkensluiter Karabükspor: 5-0. De Zwarte Adelaars naderen Istanbul Basaksehir door de overwinning op de ranglijst tot drie punten, al komt de koploper later dit weekeinde nog in actie tegen Fenerbahçe.

De overwinning kwam geen moment in gevaar voor het elftal van Senol Günes. Besiktas schoot voor eigen publiek furieus uit de startblokken en had uiteindelijk minder dan een half uur nodig om de drie punten veilig te stellen. Pepe opende na veertien minuten spelen de score uit een hoekschop, waarna Talisca met een halve omhaal de 2-0 verzorgde. Aan het doelpunt van de Braziliaan ging goed voorbereidend werk van Ryan Babel vooraf.

Winteraanwinst Vágner Love werd elf minuten na rust binnen de lijnen gebracht door Günes en de Braziliaan had maar drie minuten nodig om zijn doelpuntenaccount voor Besiktas te openen. Na een goede voorzet van landgenoot Adriano Correia vanaf de linkerflank tekende hij van dichtbij voor de 3-0. Daarmee was de koek echter nog niet op voor Besiktas: Talisca schoot zeven minuten voor tijd fraai een vrije trap tegen te netten, alvorens Love in blessuretijd de eindstand bepaalde met zijn tweede treffer van de avond. Jeremain Lens was een kwartier voor tijd als invaller binnen de lijnen gekomen.

09:16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!

10 februari 2018 om 19:01
Vorige week zei ik dat het klaar was met Besiktas in de competitie. Maar mij hebben ze de mond gesnoerd! Ik zie Besiktas nu wel een comeback maken. Ps. Goede invalbeurt van Lens! Ik heb geleerd dat ik niet te gehaast conclusies moet trekken. Vorige week mocht hij weg van mij maar hij heeft bewezen om toch nog van enige waarde te zijn voor Besiktas.

10 februari 2018 om 22:55
Volgensmij heb ik niks gezegd over het steunen van mijn team... ik ben alleen realistisch over de kansen en die zijn flink gestegen vandaag ja.

SMK88

11
10 februari 2018 om 19:14
Je hebt geleerd dat je niet te snel conclusies moet trekken, maar trekt nu weer enorm snel conclusies.. Vorige week waren ze kansloos voor een comeback; nu zie je zeker kansen. Volgende week ben je er weer klaar mee zeker als ze puntverlies oplopen?

OehNaNa

1
10 februari 2018 om 22:54
Volgensmij heb ik niks gezegd over stoppen met suporten... Ik blijf achter mijn team maakt niet uit wat. Echter blijf ik wel realistisch over de kansen en ik heb alle recht om te zeggen wat ik vind.

Emre42

1
10 februari 2018 om 21:24
Besiktas moet achter elkaar tegen Konyaspor, Fener en Trabzonspor. Als ze hiervan 1 verliezen zijn ze al bijna afgehaakt. Dus dan kan je elke week weer een andere conclusie trekken.

OehNaNa

0
10 februari 2018 om 22:52
Helaas ben ik ook een mens en ja ik zie nu kansen. Maar ik blijf mijn team steunen, ongeacht de kansen om kampioen te worden.

Darth Vader

1
10 februari 2018 om 19:02
Beste spelers op het veld waren: pepe, medel, talisca en adriano voor mij. Love heeft me de mond gesnoerd door zijn 2 doelpunten, maar heeft vandaag ook een paar kansen gemist. We missen als een ploeg teveel kansen! Oguzhan had ook een goede wedstrijd gespeeld, maar senol haalt hem in de 55ste minuut eraf voor vida ipv tolgay! Waardoor onze middenveld atiba-medel werd en dat is echt niet om aan te zien. De slechtste spelers op het veld waren negredo, babel en quaresma! Lens was zeer gevaarlijk toen hij erin kwam en had een geweldige actie op het einde waaruit quaresma moest scorenWe hebben 15 schoten op doel en 7 schoten ernaast die gevaarlijk waren. Dus in totaal 22 kansen, maar we scoren er maar 5. Het moet er wel bij gezegd worden dat karabuk een zeer zwakke ploeg is en we dit seizoen goed spelen thuis. De echte test is volgende week uit tegen konya! Als we daar goed spelen en winnen dan kunnen we hopelijk wat momentum opbouwen voor de zware periode die ons te wachten staat aangezien we in de uitwedstrijden niet de resultaten hebben gepakt die we moesten pakken.

Gtore7

2
10 februari 2018 om 19:08
Quaresma heeft veel kansen gemist etc. maar als de afwerking ook maar een beetje normaal zou zijn bij de rest speelde hij met minstens 4 assist op zijn naam. Was wel klungelig met de bal maar wat wil je als je karabuk onderschat. Ozzie ging er om 2 redenen af denk ik. 1 wedstrijd had je gewoon 100% gewonnen dus beetje rust, vrijdag tegen Konya. 2 waarschijnlijk wilt die tegen bayern met atiba en medel spelen dus hij test het gewoon uit.

Darth Vader

4
10 februari 2018 om 19:17
Bro we missen als een ploeg teveel kansen. Negredo heeft 2 kansen gemist, love heeft 2 kansen gemist. Quaresma 3-4 kansen zelfs talisca miste er 2! Als we tegen moeilijkere tegenstanders gaan spelen dan kunnen we het ons niet permitteren om zulke kansen te missen. Dit was de perfecte wedstrijd gewoon om de aanvallende spelers die in mijn ogen uit vorm zijn te laten scoren. Wat moet tolgay wel niet denken als die nog niet eens tegen karabuk kan inkomen? In duitsland zullen we inderdaad met medel-atiba spelen, maar de competitie is gewoon belangrijker!

Darth Vader

1
Edit: dubbelpost

noppa

4
10 februari 2018 om 19:04
Mooie zege van Besiktas. Maar iemand enig idee wat er aan de hand is met Karabukspor? Dat was toch altijd een club die ik goed had met toto. Tegen Trabzonspor waren zij altijd mijn favoriete bet , en thuis waren ze meestal ook een zekerheidje tegen middenmoters afgelopen jaar. Paar jaar terug toen ik op stage in Noorwegen was nog na de wedstrijd tegen Rosenborg geweest (waarbij Karabukspor , Rosenborg uitschakelde). Jammer dat ze onderaan bungelen.

Darth Vader

2
De club is financieel verzwakt en kunnen al maandenlang als ik me niet vergis de salarissen van de spelers niet betalen.

noppa

0
10 februari 2018 om 19:26
Bedankt voor je reactie. Ik hoop oprecht dat ze er in blijven. Heb wel een zwak voor ze.

Darth Vader

2
10 februari 2018 om 19:35
Ik wil je niet teleurstellen, maar karabuk zal het niet halen denk ik. Ze hebben te weinig kwaliteit en hebben veel van hun spelers weg gestuurd. Dit seizoen hebben ze 20 spelers weg gestuurd en in 19 wedstrijden hebben ze 3 trainers gewisseld. Ze waren zeer stabiel vorig seizoen nadat ze terug gepromoveerd waren naar de super lig, maar door een paar omstandigheden van buitenaf zijn ze zwaar financieel aangepakt.

Gtore7

4
10 februari 2018 om 19:06
Heerlijke wedstrijd tegen de allerslechtste tegenstander in tijden. Karabuk is dus sowieso gedegradeerd, maar goed. Anderson Talisca, bro jij bent serieus van wereldklasse. We moeten hem gewoon overnemen, want hem verkoop je zo voor 50 door, beste man is 21 maar wat een talent niet normaal. Babel en Quaresma waren goed met het verzepen van kansen, hoewel quaresma met een beetje geluk gewoon 4 assist op zijn naam hoort te hebben vanavond. Verder ben ik wel echt heel blij met Garry Medel. Ik kijk nu al uit naar de confrontatie met Bayern, want dan is het medel vs vidal !! Goed gespeeld, 3 punten zijn binnen, motivatie on point, morgen verspeeld 1 sws punten hopen op een gelijkspel of winst van Fener natuurlijk. TOt slot, had negredo gewoon de 90 minuten gegund Senol Gunes en waarom wissel je je 3e speler niet.

Darth Vader

4
10 februari 2018 om 19:27
Bro senol heeft voor de eerste keer 3 spelers gewisseld lol Oguzhan > vidaNegredo > loveBabel > lens

Clutch

0
10 februari 2018 om 19:33
Mooie goals maar die hadden we vorige week harder nodig. Maar hij is tenminste weer de oude, 6 doelpunten in de eerste 4 wedstrijden na de winterstop. Tegen Bayern zal die onze grootste wapenfeit zijn.

kartal1

1
11 februari 2018 om 09:27
Vorig jaar toen ik enkele wedstrijden van talisca had gezien zei ik tegen een vriend, hij is de betere versie van sosa, dzn spreek ik over de sosa die op dreef was bij bjk. De kamaraad van mij zei nee echt niet. Gisteren dus na anderhalf jar geleden stuurde hij mij een sms dat talisca idd beter is dan sosa . Geweldige speler maar ik ben bang dat bjk hem niet langer gaat kunnen binden.