Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

België-bondscoach Domenico Tedesco: 'Nog nooit gezien, kon maar anderhalve minuut speechen'

Laatste update:

"Ik wil nog iets toevoegen over de omstandigheden waarin we arriveerden", zei de verbolgen Tedesco op de aansluitende persconferentie. "En vooral hoe. Dat heb ik nog nooit gezien. Met een politie-escorte deden we er één uur over van het hotel naar het stadion."

"Ze gebruiken geen zwaailicht. En terwijl de weg vrij was, vertraagden ze tot 20 à 25 kilometer per uur. Bovendien stopten ze bij elk rood licht", aldus de bondscoach die zich mag opmaken voor een treffen met Frankrijk in de achtste finale.

"Daardoor kon ik maar een speech van anderhalve minuut geven en moesten we de opwarming inkorten, want de match uitstellen was blijkbaar niet mogelijk. Voor mij is dat onwaarschijnlijk", is Tedesco bijzonder ontevreden over de UEFA, de organisator van de wedstrijd.

"Het was ongelofelijk stresserend voor de staf en de spelers. Er zijn dus veel dingen gebeurd en tóch kwalificeren we ons. Dat is het belangrijkste." België vervolgt EURO 2024 als nummer drie van groep E.

Fluitconcerten


Tedesco ging ook kort in op de fluitconcerten van de Belgische fans na afloop. "Ik was verrast. Voor ons was het belangrijkste om ons te plaatsen. Na het verlies in de eerste match weet je dat het niet makkelijk wordt."

"We wisten dat het zwaar zou worden tegen Oekraïne en mochten niet falen. Het was duidelijk dat mijn spelers wilden spelen om te winnen. Ze hebben alles geprobeerd."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Newcastle United bereikt voor kleine 40 miljoen euro akkoord over Yankuba Minteh
17
Live meepraten op het EK: Duitsland - Denemarken
13
Zwitserland kwartfinalist op het EK na machtsvertoon tegen kansloos Italië
69
Roemenië vreest Oranje niet: 'Hebben niet de kwaliteiten om ons bang te maken'
31
Grootste sterktes Roemenië aangestipt: 'Daarmee kunnen ze Oranje pijn doen'
25
Manchester United legt eerste contact met management van Matthijs de Ligt
45

Meer sportnieuws

Reacties