Teijsse staat na Amerikaans avontuur voor terugkeer: 'Morgen overleggen'
Maandag, 22 januari 2018 om 22:08

Kenny Teijsse keert mogelijk terug op de Nederlandse velden. De 25-jarige verdediger is op proef bij SC Cambuur, dat later deze week een beslissing maakt over het al dan niet contracteren van de linksback. De club uit Leeuwarden is sinds het vertrek van Marvin Peersman naar Hapoel Tel Aviv op zoek naar een nieuwe linkervleugelverdediger.

"Hij is een ruwe bolster-type, een jongen die voorop gaat in de strijd, fysiek sterk", zei trainer Sipke Hulsoff maandagavond voor de wedstrijd tegen Jong Ajax (3-2 nederlaag) tegenover FOX Sports. "We gaan morgen (dinsdag, red.) overleggen hoe de toekomst van Kenny bij Cambuur zal zijn. De jongens die we nu gaan halen, moeten echt iets toevoegen en moeten er meteen staan. Teijsse zou zo iemand kunnen zijn."

Teijsse komt uit de jeugdopleiding van FC Utrecht en speelde daarna voor FC Oss, Helmond Sport, Sparta Rotterdam en Go Ahead Eagles. Vorig jaar verkaste hij naar de Verenigde Staten, waar hij speelde bij San Francisco Deltas.

Meer nieuws
   
06:00
06:00
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
   
00:04
00:04
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
11
   
00:00
00:00
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
   
23:25
23:25
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
   
23:00
23:00
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

 
voetbalfreak
 
0
22 januari 2018 om 22:46
Kenny 'verdedigen' Teijsse, je kunt hem niet verwijten dat hij geen inzet vertoont maar daar is ook alles mee gezegd. Jupiler niveau is ook zijn max. De mouwen opstropen wordt in ieder geval erg gewaardeerd in Leeuwarden.