Ten Hag buldert vol ongeloof naar eigen speler: 'What the fuck are you doing?!'
Dinsdag, 19 juli 2022 om 19:25

Erik ten Hag heeft zich dinsdagmiddag boos gemaakt om een actie van zijn ploeg. Hoewel het niet volkomen duidelijk wordt lijkt de oefenmeester zich in de slotfase van de vriendschappelijke wedstrijd tussen Manchester United en Crystal Palace (3-1) op te winden over een loopactie van Charlie Savage.

"What the fuck are you doing", bulderde Ten Hag in de 88ste minuut van het oefenduel op Australische bodem. David De Gea werd ingespeeld op de rand van het vijfmetergebied, waarna hij, weliswaar onder druk, de bal richting de middellijn schoot. Ten Hag reageert direct na de uittrap, maar hij lijkt zich te richten tot Savage.

De wedstrijd tegen Premier League-middenmoter Crystal Palace was een goede test voor de ploeg van Ten Hag en in de eerste helft doorstond het die test met verve. In het tweede bedrijf werden er bij een 3-0 voorsprong zeven nieuwe spelers inbracht, waardoor the Eagles beter in de wedstrijd kwamen. Uiteindelijk eindigde United met tien man na een rode kaart voor Will Fish, maar Palace wist het numerieke overwicht niet uit te buiten: de 3-1 werd over de streep getrokken.

Voor Tyrell Malacia was het een speciale wedstrijd, daar hij zijn officieuze basisdebuut maakte. Donny van de Beek begon vanaf de bank, maar hij was later als invaller waardevol. De middenvelder verzorgde de assist op Marcus Rashford, die van dichtbij de 2-0 aantekende. Op 7 augustus begint het Premier League-seizoen voor Manchester United met een thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion en daarvoor wordt er nog geoefend tegen Aston Villa, Atlético Madrid en Rayo Vallecano.

Meer nieuws
   
16:30
16:30
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
1
   
16:26
16:26
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
5
   
16:19
16:19
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
   
15:52
15:52
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
4
   
15:50
15:50
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (50)

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.