Ten Hag geeft uiterst pijnlijk interview over toekomst bij Manchester United
Zaterdag, 25 mei 2024 om 08:28

Erik ten Hag verwacht dat hij ook komend seizoen nog eindverantwoordelijke is bij Manchester United. Dat zegt de 54-jarige manager uit Haaksbergen in een uitgebreid interview met Voetbal International. De timing van de publicatie is uiterst pijnlijk, daar The Guardian vrijdag nog stellig meldde dat Ten Hag ongeacht de uitslag van de FA Cup-finale op straat wordt gezet.

VI pakt op de dag van de finale tussen Manchester City en Manchester United uit middels een exclusief interview met Ten Hag. Daarin doet de manager een aantal uitspraken over zijn toekomst, die behoorlijk haaks staan op de berichtgeving vanuit Engeland.

Meer: 'Erik ten Hag en Manchester United bereiken persoonlijk akkoord met voormalig PSV'er' | ‘Erik ten Hag adviseert clubleiding van Manchester United om Benni McCarthy nieuw contract aan te bieden’

Kwaliteitskrant The Guardian bracht namelijk naar buiten dat Ten Hag, ongeacht de uitslag van the Manchester Derby, zijn congé krijgt bij the Red Devils. Dit alles zou op voorspraak zijn van grootaandeelhouder Jim Ratcliffe, die geen toekomst meer ziet in Ten Hag.

In gesprek met journalist Freek Jansen geeft Ten Hag een duidelijke en eerlijke mening over het seizoen van Manchester United. "Laat duidelijk zijn: het is ook gewoon slecht, het is gewoon bagger. Maar ondanks alles staan we wel gewoon in de FA Cup-finale. Meer zit er op dit moment ook gewoon niet in. Met al deze problemen, is dit het maximaal haalbare."

Toch geeft Ten Hag aan dat zijn gevoel bij de eigenaren van INEOS goed zit. "Ik verneem dat ze alles willen veranderen maar met mij willen bouwen. Dat is tenminste hetgeen wat ze direct tegen mij zeggen en wat ze uitspreken." Ten Hag denkt dan ook dat hij ook volgend seizoen trainer van Manchester United is.

"Ik heb nog een contract voor een jaar en ben ook al druk met volgend seizoen", aldus Ten Hag. "De analyse over dit seizoen, wat er komende zomer moet gebeuren, wat er in de selectie nodig is, en ook zaken als de voorbereiding. Maar op dit moment telt alleen de FA Cup-finale. Wat daarna gebeurt, weet ik niet."

Ook Ten Hag krijgt de geruchten over een ontslag mee. "Ik kan me er wel voor afsluiten. Maar het maakt wel het werk moeilijker, omdat mijn omgeving, en ook dus de spelers, er wel door wordt beïnvloed." Ten Hag haalt nog even uit naar de Engelse media. "De analytici, die zichzelf geweldig vinden, moeten scoren en hun geld waarmaken, en doen dat gretig. Manchester United is dan een makkelijke prooi. Het is de grootste club van het land en misschien wel ter wereld."

Zaterdagmiddag wacht om 16:00 uur de FA Cup-finale tussen Manchester City en Manchester United. De stadsderby wordt gespeeld op Wembley in Londen. Daarna zal blijken of de sterke berichtgeving vanuit Engeland klopt en Ten Hag daadwerkelijk wordt ontslagen bij de rode club uit Manchester.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws
   
23:55
23:55
Valentijn Driessen vergelijkt Schouten met één van de beste middenvelders ooit
15
   
23:38
23:38
Derksen: 'Hij wordt opgehemeld, maar die man is totaal onvoldoende voor Oranje'
21
   
23:35
23:35
Van Basten en Ten Hag zijn het niet eens over prestatie van Oranje-international
13
   
23:30
23:30
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
142
   
23:10
23:10
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: winst Oranje en Engeland
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (37)

 
AFCA LKHN
 
7
25 mei 2024 om 08:43
Tegen beter weten in. De spelers - incl. de vele blessures - hebben het volledig laten afweten. Zie Ten Hag graag terugkeren in de loop der tijd, in ons mooie Amsterdam.
 
SuperMario-010
 
19
25 mei 2024 om 08:45
Dat gaat voorlopig niet gebeuren en ben stiekem als buitenstaander wel nieuwsgierig hoe de Farioli (als ik het goed spel) het gaat doen. Jij niet als Ajax supporter?
 
Sulejmanii
 
16
25 mei 2024 om 08:52
100% eens Mario, voor Ten Hag zijn belang had ik een terugkeer naar Ajax afgeraden. Er is voor hem nu geen eer te behalen, en ik ben super nieuwsgierig wat buitenlandse coach Farioli ons zal brengen met zijn opvattingen en ideeën.
 
nielsfleuren
 
5
25 mei 2024 om 09:05
Nogmaals dat mooie aanvallende voetbal van Fariolo wordt zwaar overdreven in de media. Kijk alleen al naar de gemaakte goals(40 in 34 wedstijden in Ligue1). Voor een saaie1-0 overwinnen komen we in Amsterdam niet naar het stadion. Tegenwoordig hebben ze het dan over expected goals, die zouden wel hoog zijn. Maar daar koop je niets voor en het is mij nog altijd een raadsel hoe je zoiets op een voetbal berekend.Wel komt Fariolo, in z’n eerste interviews over als iemand die er verstand van heeft. Toch is dit een enorm risico, wat Ajax neemt. Als dit mislukt is dit de zoveelste mislukking en dat kan Ajax niet gebruiken.
 
SuperMario-010
 
3
25 mei 2024 om 09:21
Ja toch Sulejmanii. In iedergeval gelukkig iemand due er positief in staat. In jullie geval ook wel een beetje nodig, haha.Hoop dat wij als Feyenoord ook een verassing uit de hoed kunnen toveren.
 
Ijsmuts
 
8
25 mei 2024 om 09:37
@nielsfleuren: even een uitdraaitje: 1. Data Verzamelen: Voor elke schotpoging worden verschillende kenmerken geregistreerd, zoals: • De locatie van het schot op het veld (afstand en hoek ten opzichte van het doel). • Het type schot (bijvoorbeeld kopbal, schot met de binnenkant van de voet). • De situatie van het schot (bijvoorbeeld open spel, hoekschop, vrije trap). • De snelheid en richting van het schot. • Het aantal verdedigers tussen de schutter en het doel. • De aanloop van de schutter (bijvoorbeeld al lopend of vanuit stilstand). 2. Historische Data Analyseren: Een groot aantal historische schoten met bekende uitkomsten wordt geanalyseerd. Door te kijken naar duizenden of zelfs miljoenen eerdere schoten, kunnen statistici zien welke kenmerken het meest voorspellend zijn voor het scoren van een doelpunt. 3. Model Opleiden: Met behulp van machine learning-algoritmen of andere statistische methoden wordt een voorspellend model getraind. Dit model leert de relatie tussen de kenmerken van een schot en de kans dat het een doelpunt wordt. 4. Toewijzen van xG Waarden: Voor elke nieuwe schotpoging berekent het model de kans dat het schot een doelpunt zal zijn op basis van de kenmerken van dat schot. Deze kans wordt uitgedrukt als een waarde tussen 0 en 1, waarbij 0 betekent dat er geen kans is op een doelpunt en 1 betekent dat het vrijwel zeker een doelpunt is. Bijvoorbeeld, een schot van dichtbij zonder verdedigers in de buurt heeft een veel hogere xG-waarde (bijvoorbeeld 0.8) dan een schot van buiten het strafschopgebied met meerdere verdedigers in de weg (bijvoorbeeld 0.1). 5. Interpretatie: De xG-waarde geeft een indicatie van hoe goed de scoringskans was. Een team met een hogere totale xG-waarde in een wedstrijd heeft doorgaans betere kansen gehad om te scoren. Het helpt ook om de prestaties van aanvallers te evalueren: scoren ze meer of minder doelpunten dan verwacht op basis van hun kansen?
 
Tipptopp
 
0
25 mei 2024 om 10:32
@Niels….”het mooie voetbal wordt overdreven”. Gezien het aantal goals afgelopen seizoen lijk je daar best een punt te hebben. Maar je kunt ook stellen dat hij realistisch is en niet ten koste van alles zijn speelstijl vasthoudt. Dat is dan iig een pluspuntje tov bv een Bos. Want hoewel hij voor mooi voetbal staat is het tot in den treuren blijven vasthouden aan de speelstijl wel een verbeterpunt voor hem. “Voor een saaie 1-0 komen wij niet naar het stadion” mmm, een 1-0 hoeft helemaal niet saai te zijn. Zeker niet als er een hoog aantal experts goals zijn. Daar koop je namelijk als liefhebber wel degelijk veel voor. Ajax staat voor technisch voetbal. Dat is niet automatisch het meest effectieve voetbal. Neem een Bergkamp, geweldige voetballer met veel techniek. Maar geen absolute killer voor de goal. Kijk eens na hoeveel kansen die moest hebben voor de vervolgens wel een weergaloze goal kwam. Zet daartegenover een pure doelpuntenmachine die op de goede plaats staat om een dikke teen tegen de bal te zetten maar wel een giga rendement heeft. Met zo’n speler in het team win je wellicht met duidelijkere cijfers maar is het voetbal waarschijnlijk vele malen saaier. Ze zijn dan bij een 3-0 wellicht ook maar 3x bij de goal geweest. En ziet 3 saaie intikkertjes. Ik weet wel waar het gros van ons Ajacieden voor kiest. Verder is elke trainer nu een gok.
 
jantjenac
 
2
25 mei 2024 om 10:39
Zal wel goed zijn, Driessen vind het niks namelijk ??
 
sacana
 
0
25 mei 2024 om 09:26
Precies, Ten Hag treft geen enkele blaam.
 
SuperMario-010
 
15
25 mei 2024 om 08:44
Bij United, is er gewoon een ongelooflijke slechte structuur qua management. De trainer is geen trainer maar een manager. Kijk naar Liverpool die hebben gewoon een TD en andere functies. De trainer kan daar gewoon een trainer zijn + je voorkomt een grote kans op loze aankopen (kijk naar aankopen zoals Anthony). Ik durf bijna te wedden dat United er beter voor had gestaan als ze deze functies door iemand anders laten uit besteden en dat de trainer zich kan bezighouden met trainen. Als Ten Hag wordt ontslagen, is het de zoveelste trainer die het niet lukt. Het is al vaak benoemd, maar het wordt hoog tijd dat de structuur qua leidinggevenden van de club op de schop gaat. Daarbij dat overdreven gedoe van grootste club ter wereld, valt reuze mee. Er zijn zoveel clubs die die stempel kunnen dragen (Liverpool, Real, Barca, Arsenal etc..)
 
KEIZER!
 
6
25 mei 2024 om 08:50
United moet de tering naar de nering zetten en een trainer de kans geven om iets moois neer te zetten zoals Liverpool dat gedaan heeft met Klopp. Die heeft volgens mij in zijn eerste 3 transferperiodes 18 spelers verkocht. Het enige wat mij zorgen baart is dat bij Liverpool al gelijk vanaf het eerste seizoen bij vlagen de hand van Klopp goed te zien was. Daar ik bij United nog steeds het idee heb dat er geen duidelijke filosofie achter zit.
 
arsenal890
 
16
25 mei 2024 om 08:54
Dan moet er wel een idee achter zitten. Bij Liverpool en Arsenal was dat het geval. Bij ten Hag weet je na 2 jaar nog steeds niet wat die wilt.
 
KEIZER!
 
27
25 mei 2024 om 08:57
Dat is toch precies wat ik zeg?
 
OREELY
 
2
25 mei 2024 om 08:51
hij zegt ook "misschien wel de grootste ter wereld", en daar heeft hij geen ongelijk in denk ik. man utd was er heel vroeg bij met de marketing richting azie. verder eens wat betreft de structuur van de club, dat is al jaren bagger. Ze blijven met geld strooien voor waardeloze aankopen. Of Ten Hag de juiste man is? geen idee. Maar ik zie een andere/nieuwe trainer het ook niet veel beter doen. Tenzij opeens de hele selectie veranderd naar iets waar je wel wat van kan maken.
 
AFC-BusbyBabe
 
3
25 mei 2024 om 09:30
Dat is het ook, SuperMario. Moeten niet vergeten dat de Glazers nog steeds de grootste aandeelhouders zijn en dus nog steeds inspraak zullen hebben op de keuzes die gemaakt worden. Moyes, LVG, Mourinho, OGS en nu met ten Hag hebben ze alle soort van trainers gehad. Elke keer lag het aan de trainer en werd er heel lang niet gewezen naar het slechte beleid van de club, zodat de schuld niet op de eigenaren werd aangewezen. Erg makkelijk natuurlijk. Diezelfde.emsnen die ook nooit naar buiten komen en praatje maken met de pers. Die nooit naar buiten komen en zeggen waar het op slaat. Alles wordt via social media of de pers naar buiten gecommuniceerd. Nu INEOS er zit gaan er nu pas aan de top wat veranderen, maar ook dat is nog steeds niet ingevuld. Dat ze een andere weg in willen slaan zonder ten Hag is hun keuze. Ik sta er niet achter, omdat 1 van de reden is dat ik op dit moment geen beter alternatief vind. En ik heb nog steeds vertrouwen in dat ten Hag het wel om kan keren. Maar dat is mijn mening. Er zitten nu/zaten dit seizoen spelers die nog onder LVG gehaald waren. 3 trainers verder maar al dat brandhout mag blijven zitten. Spelers leveren natuurlijk wat op en trainers niet. Het js een schande hoe ze elke keer met een trainer omgaan en hem aan jet lot overlaten. Je voelt dat de trainers in de steek worden gelaten door de club. Hoop dat het met INEOS beter gaat, maar heb er langzaam ook een beetje een hard hoofd in. Over de grootste club ter wereld is United wel de club die het meeste waard is. Voetballend zijn ze dat lange tijd niet. Zeker mee eens, maar qua waarde is het de grootste op dit moment. Schandalig dat er op resultaat gebied dat nooit is waargemaakt met de waarde van de club.
 
ManUtd36
 
6
25 mei 2024 om 09:54
Eens Busbybabe. Als ik de beslissing mocht maken dan had ik ten Hag nog een jaar gegeven. Tegelijkertijd kunnen we ook niet om het dramatische seizoen heen dus de beslissing van INEOS is te begrijpen. De manier waarop het allemaal gaat is alleen schandelijk en amateuristisch. Ook met de potentiële aanstelling van Ashworth worden amateuristische fouten gemaakt. Dat geeft niet veel vertrouwen. Ze nemen ook een groot risico met het ontslag van ten Hag. De meeste fans staan nog achter hem, de spelers lijken nog achter hem te staan en de oud-spelers (Neville, Keane, Rooney) zeggen 'geef hem nog een jaar'. Als het straks mis gaat dan weten we wel hoe groot de druk op INEOS gaat zijn.
 
Louismanuel
 
2
25 mei 2024 om 10:30
Mee eens. United is zeker niet de grootste ter wereld. Sportief gezien zijn Real, Milan en Barca zeker groter. Zo had of heeft Benfica de grootste aanhang aan betalende leden.Maar dat Ten Hag de zoveelste mislukt coach zou zijn ( sinds Ferguson), dat komt vooral omdat de lat destijds veel hoger stond. Hrt overduidelijk dat van een van Gaal en vooral Mourinho veel meer werd geeist dan van ETH. Overduidelijk is het dat het gros van de fans ondertussen berust hebben in het feit dat de weg naar de absolute top, voorlopig er niet inzit. Maar ondanks dat de selectie de duurste ter wereld is, mede door het beleid sinds ETH, is het tich echt dramatisch hoor. Zelfs diegene die de missers van vorige seizoen hebben gemist, kunnen niet ontkennen dat dit seizoen echt bagger is geweest. ETH is letterlijk door 8 vd 10 coaches in de PL tactisch overklast. Zijn trainers staf verantwoordelijk voor een groot deel van de blessures en is ETH als menselijke coach compleet gefaald. Zijn ego bleek hem vele malen parten te spelen. Al in de 2e officiele wedstrijd vorige seizoen, na de nederlaag tegen BHA in de openingswedstrijd thuis, weigerde hij om na een kwartier en 2-0 achter tegen Brentford, zijn keeper het seintje te geven om de bal naar voren te schieten, waar de werkeloze snelle Rashford en Sancho en beste spits ter wereld CR7, voor spek en bonen liepen. Unoted moest en zou van achteruit opbouwen zoals in zijn tijd bij Ajax.Thomas Frank, een van zijn mogelijk opvolgers, overklaste ETH simpelweg door hoge druk te zetten. Ik had dat binnen een kwartier door. ETH wist het na 35 minuten vast ook. Toen stonden ze al 4-0 achter. Pas in de rust, achter gesloten deuren werd daar iets aan gedaan. Beter de team af laten gaan op het veld dan publiekelijk toe te geven dat het niet werkte.
 
ManUtd36
 
9
25 mei 2024 om 10:48
Dus je wil eigenlijk zeggen dat jij een betere trainer bent dan ten Hag? Er staat zoveel onzin in je stuk dat het zinloos is om er serieus op in te gaan.
 
shin10
 
1
25 mei 2024 om 16:14
Arsenal? Stempel grootste club ter wereld?
 
ACmilan73
 
7
25 mei 2024 om 08:47
Tsja de kans is klein dat hij vandaag wint. Maar door vorig seizoen toch de CL halen zal hij wel wat krediet hebben opgebouwd. Het zit het hem ook niet mee. Je zou toch verwachten dat een Rashford, Ronaldo, Casemiro en Varane de club de afgelopen 2 jaar zouden zijn gaan dragen. Ook met Onana die op het begin veel blunders had heeft hij pech gehad. Het feit dat Dalot tot speler van het jaar is uitgekozen zegt al genoeg. Gun hem dat extra jaar nog wel nu Hojlund begint te scoren en Garnacho die volgend jaar nog beter gaat zijn. Jammer dat Greenwood vertrekt. Zou hem het voordeel van de twijfel geven en ik hoop zo erg dat United vandaag wint van City.
 
Driesz
 
8
25 mei 2024 om 08:56
Ronaldo is die club letterlijk gaan dragen, maar werd er uit geknikkerd. Niet gek dat dan zij oud teamgenoten Varane en Casemiro de boel niet meer serieus kunnen nemen
 
OREELY
 
2
25 mei 2024 om 08:56
onana is leuk en aardig als je 60%+ balbezit hebt en ver van je eigen goal afspeelt... helaas voor man utd is dat niet het geval en moet onana veel reddingen maken, wat juist niet zijn allersterkste kant is. Volgens mij krijgt man utd als club 1 van de meeste schoten tegen per wedstrijd gemiddeld. Alleen de degradanten krijgen nog meer schoten tegen. Het is jammer dat zo'n martinez bijna het hele jaar eruit ligt, zelfde geldt voor shaw. Dat zijn in mijn optiek man utd's beste verdedigers.
 
Lierse1997
 
13
25 mei 2024 om 09:03
Volgens mij hebben ze al meer schoten tegen gehad dan het slechts presterende team ooit in de PL (Derby County met het laagste puntenaantal ooit).
 
arsenal890
 
15
25 mei 2024 om 08:49
Tja een ongelukkige timing natuurlijk. Maar een ontslag is natuurlijk wel verdient. Veel negatieve records verbroken.
 
Bongiorno
 
4
25 mei 2024 om 08:49
Tragisch! Eerste seizoen was best goed. Bekertje pakken, derde geworden. Maar ten Hag heeft het met zoveel spelers aan de stok gekregen, en spelers die op voorspraak van hem zijn gekomen zijn keihard mislukt. Antony is daar het vlaggenschip van, maar ook Malacia is louter geblesseerd en niet goed genoeg geweest. Mensen die hem verdedigen wijzen naar blessures, maar ook met die blessures kun je geen achtste worden en uitgeschakeld worden in zo'n makkelijke CL-groep. Het is gewoon uit met de pret. Voor de nabije toekomst zie ik ten Hag wel iets aanpakken in de Duitse subtop. In Engeland is er eigenlijk alleen maar ondankbaar werk voor hem in het verschiet.
 
Le_Prof
 
3
25 mei 2024 om 09:45
Het eerste seizoen was helemaal niet best goed, toen hebben ze toevallig een prijs gepakt. Dat is Di Matteo zelfs in 6 maanden bij Chelsea gelukt, won nota bene de CL! Ik vind het verrassend hoe weinig kennis en besef er is van het tactische aspect van het voetbal, want daarin faalt ETH echt hopeloos. De resultaten die zijn behaald kwamen door excellerende spelers, niet door het tactisch vernuft van ETH.
 
DerKaiser123
 
4
25 mei 2024 om 10:31
3e worden en boven Chelsea, Liverpool, Spurs, Newcastle, Aston Villa etc eindigen is gewoon knap. Daarnaast Barca uitgeschakeld in de EL, Fa Cup finale bereikt en de League Cup gewonnen. Ik weet wat jij verwacht maar United heeft niet eens een top-15 waardige selectie in Europa. Men doet net of Ronaldo, Rooney en Scholes er nog spelen.
 
Le_Prof
 
2
25 mei 2024 om 11:18
Daar heb je ook wel een punt, maar ik ben meer een purist van de sport. Vandaar dat ik ook Arsenal supporter ben, mij is het hoofdzakelijk niet te doen om prijzen winnen. Wat met name telt is de wijze waarop. Mijn punt wat betreft MU en ook ETH (gezien hij de manager is op dit moment) is dat er geen filosofie lijkt te bestaan. Snap dan ook totaal niet welke potentie mensen zien voor de toekomst, wat is het strijdplan van MU onder ETH? Welke richting wilt hij op met zijn selectie en het aankoopbeleid? Wat mij betreft valt hier geen pijl op te trekken. Om herkenbaar te voetballen heb je niet R7, Rooney of Scholes nodig. Dat zijn zeker spelers die het verschil kunnen maken, individueel, maar wat mij betreft moet iedere prof voetballer een pass kunnen geven en zich houden aan het strijdplan.
 
VreemdeVis
 
1
25 mei 2024 om 08:55
Ik gun het hem als die weg wordt gestuurd met een prijs net als van Gaal. Daarna jaartje niks doen of misschien toch de positie van Kompany kapen bij bayern
 
JK-Ajax
 
3
25 mei 2024 om 10:09
Goed seizoen gehad en een slecht seizoen gehad, united zou er goed aan doen om het nog een jaar aan te kijken en wat langer de tijd te geven. Wel moeten ze hem ver weg houden van transfers.
 
MarekHamsik17
 
0
25 mei 2024 om 10:13
Iedereen zei doe nou niet Ten Hag. Maar hij moest zo eigenwijs zijn om daar aan de slag te gaan.Wel beetje een smet op zijn carriere.Net als Van Gaal en net als Mourinho.Geen sympathieke club meer sinds het vertrek van Ferguson natuurlijk.Veel trainers willen de club terug brengen maar falen allemaal. Dan ligt het niet aan al die trainers denk ik.Ten Hag kan makkelijker een club in de PL trainen nu, dat is het enige voordeel om aan de slag te gaan bij Man U.Maar Ten Hag zou bij een andere keuze destijds een hele andere carriere tegemoet gaan denk ik.
 
Le_Prof
 
1
25 mei 2024 om 14:04
SAF gooide in de kleedkamer voetbalschoenen naar hoofden, weer niet of sympathiek het juiste woord is. Maar een winnaar was hij wel!
 
Rownaldo9
 
3
25 mei 2024 om 10:18
Ten Hag naar Feyenoord, dat zou een stunt zijn..
 
rbn_
 
2
25 mei 2024 om 10:47
Slim van Ten Hag om zijn afscheidsinterview voor de finale online te gooien zodat iedereen het leest en op de hoogte is hoe hij dit seizoen heeft beleefd. Hij heeft hiermee ook zijn zegje kunnen doen. Na de (verloren) finale vindt niemand het meer relevant.
 
ModricMagic
 
0
25 mei 2024 om 12:47
Dit seizoen was natuurlijk slecht bij United. Dat is niet moeilijk ontkennen. Net zoals het voetbal dat gespeeld werd. Maar ja je moet hem wel gelijk geven dat de blessures waar hij te maken had toch wel extreem waren. Varane en Martinez die vorig seizoen het duo waren hebben volgens mij niet een keer samen gespeeld dit seizoen. En ook Maguire en Lindelof hebben te maken gehad met veel blessures. Dan heb je gewoon nooit vastigheid doordat je met Casemiro en Evans moet gaan spelen. Hetzelfde met de linksback positie waarbij Malacia nog geen eens een keer getraind heeft met de groep en Shaw er ook al het hele jaar uit ligt. Vorig seizoen was op zich prima. Had hem zelf wel het voordeel van de twijfel gegeven. Ook omdat elke 2 jaar een nieuwe manager voor de groep zetten nou niet ideaal is.
 
SjempjesLiek
 
3
25 mei 2024 om 13:13
Je bent gewoon niet geschikt Erik. Het ontbreekt je ook aan zelfreflectie. In Nederland was men te lyrisch over je, maar je bent gewoon geen bijzondere trainer. Ongeschikt voor de absolute top. Zoveel geld kunnen spenderen en zo slecht presteren. 100 miljoen uitgeven aan Anthony. Kreezie.