Ten Hag opgetogen: 'Geweldig, hij is heel aansprekend in de hele wereld'
Donderdag, 5 april 2018 om 14:35

Donderdagmiddag werd bekend dat de Amsterdam ArenA na maanden van geruchten met de ingang van het volgende seizoen definitief omgedoopt zal worden in de Johan Cruijff ArenA. Algemeen directeur Edwin van der Sar sprak meteen al zijn goedkeuring uit over de naamsverandering en ook Erik ten Hag, de trainer van Ajax, is blij dat de kogel door de kerk is.

"Geweldig natuurlijk, een verdiend eerbetoon. Ajax is Cruijff. Hij is heel aansprekend in de hele wereld", liet hij donderdagmiddag tijdens een perspraatje weten via de officiële kanalen van zijn club. Ten Hag bereidt zich met zijn ploeg voor op de wedstrijd die zondag in eigen huis wordt afgewerkt tegen Heracles Almelo en de trainer kent vooral achterin wat problemen.

Joël Veltman zal door een schorsing niet beschikbaar zijn, terwijl de zieke Maximilian Wöber een twijfelgeval is. Voor de weer bijna herstelde Frenkie de Jong komt de ontmoeting met de Almeloërs sowieso te vroeg: "Frenkie gaat wel vooruit, maar zondag gaat nog niet lukken." Daartegenover staat wel de waarschijnlijke rentree van Kasper Dolberg: de spits lijkt na maanden afwezigheid weer terug te keren in de selectie.

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (18)

 
JasonRhijn
 
18
5 april 2018 om 14:41
Dit bedoel ik met zo pers praatje. Wat zegt een trainer nou uit eindelijk? Toch helemaal niks of wel?
 
Ijsmuts
 
4
5 april 2018 om 14:58
ach, hij is toch verplicht te zeggen waar het op staat? ... om jouw eigen cliche maar eens aan te halen?
 
grasveld7
 
9
5 april 2018 om 15:02
Een kleine update over de spelers die afwezig en of terug zijn, maar dat was het eigenlijk wel. Voor de rest krijgen ze eigenlijk hetzelfde antwoord te horen als dat ze het aan mij zouden vragen. Het hoort er eenmaal bij, hebben ze weer iets om over te schrijven.
 
DavidElGuaje
 
3
5 april 2018 om 15:02
Nieuw in de voetbalwereld?
 
Mexicanooo
 
2
5 april 2018 om 15:04
Voor hun imago krijgen trainers en spelers mediatraining. Daar leren ze niets te zeggen in zoveel mogelijk woorden. Als de trainer nu verplicht wordt om aan te geven wie er ziek is, een schorsing uitzit en wie hij niet op kan stellen vanwege een blessure o.i.d. behelst het perspraatje misschien een formaliteit, maar wel een nuttige. Nu heb je er niets aan, of je moet een voetballer treffen die zijn eerlijke mening ergens over geeft/geen mediatraining heeft gehad.
 
JasonRhijn
 
1
5 april 2018 om 15:09
Zeg dan maar niks Ten Hag. Wat ben ik hem moe zat. Hij heeft totaal geen uitstraling. Peter had altijd iets te vertellen waar je als fan veel aan had.
 
Japie_Krekel
 
1
5 april 2018 om 15:14
geld ook voor spelers natuurlijk. een Ziyech bv durft nog wel eens te zeggen wat hij denkt maar 9 van de 10 keer als je een speler interviewt krijgt zo een journalist een heel arsenaal aan opgehoeste cliches voor zijn voeten geworpen. daar schieten de supporters van de clubs ook weinig mee op want die voetballers praten weliswaar veel maar ze zeggen inhoudelijk echt helemaal niks
 
Marrekie
 
3
5 april 2018 om 14:45
Wat wil je horen dan? Het is overal in elke tak van sport gebakken lucht die je moet aanhoren
 
Japie_Krekel
 
0
5 april 2018 om 17:51
we willen iets interessants horen potverdomme
 
myajaxforever
 
2
5 april 2018 om 15:07
Nou heel fijn Erik dat je zo opgetogen bent. Liever ben je dat over de prestatie's van je team, of beter gezegd het ontbreken ervan. Zorg maar eerst dat je Ajax aan het voetballen krijgt, het lijkt momenteel nergens op. Liefst zie ik je van de zomer vertrekken, net als V D Sar, mensen die weinig toevoegen aan Ajax maar wel zakken met geld verdienen. Laat mij maar werken daar, dan lul ik ook met alle winden mee, zolang mijn bankrekening maar gespekt wordt...
 
Ijsmuts
 
3
5 april 2018 om 15:13
het voetbal is misschien nog niet best en je kunt een hoop van Ten Hag vinden, maar de resultaten zijn qua punten gewoon meer dan prima.
 
JasonRhijn
 
1
5 april 2018 om 15:28
Prestaties onder Ten Hag zijn slecht. Hij laat geen enkele speler beter presteren. Hij heeft het voetbal niet op een hoger niveau gebracht. Hij wisselt heel defensief. ADO en Vitesse hadden gewonnen moeten worden. Onbegrijpelijk pas zo laat in de wedstrijd voetballen. Ik hoop van harte dat hij weggaat. Helaas moeten we minimaal nog een seizoen met hem verder.
 
Ijsmuts
 
1
5 april 2018 om 15:32
Als jij onder prestaties de ontwikkeling van het team en de spelers verstaat dan mag dat. Ik wijs op de punten die hij tot nu toe binnen heeft gehaald. Met dat specifieke onderdeel van presteren is niets mis.
 
ninjakai
 
0
5 april 2018 om 15:39
Ja joh resultaten zijn dikke prima, gelijk thuis tegen Ado, gelijk uit tegen Utrecht, verliezen uit bij Vitesse en dan moet je nog tegen AZ en naar Psv. Hele dikke prima.....
 
Ijsmuts
 
0
5 april 2018 om 15:57
Heb je daar al punten verspeeld dan? Gemiddeld haalt hij 2,36 punten tot nu toe. Keizer 2,27, Bosz 2,41 en de Boer (laatste 3 seizoenen) 2,19.
 
Japie_Krekel
 
0
5 april 2018 om 17:55
dit soort statistieken vind ik vaak zo nikszeggend. andere elftallen, andere selecties bij de concurrenten etc. alleen Keizer en Ten hag kan je dan misschien vergelijken qua deze stastistiek maar de rest is alweer ingehaald door de actualiteit uiteindelijk gaat het er om dat je coach van Ajax bent en dat mensen verwachten dat je kampioen word gezien de aankopen en financiele middelen. kampioen word je niet met dit soort statistieken maar door gewoon meer punten te pakken dan je concurrentie. dat bepaald of je het goed of slecht doet, niet je puntenratio van 2,51 per wedstrijd
 
Ijsmuts
 
3
5 april 2018 om 20:00
Zeg je dit nou echt? Kampioen word je door punten te halen maar je puntenratio is niet van belang? Veeg mij maar op haha
 
Harecles
 
1
5 april 2018 om 15:23
Niet meer dan terecht natuurlijk, maar manmanman wat kan het lang duren bij de A`damse grachtenpanders (bedoel niet de supporters natuurlijk). Nu hoorde ik op de radio dat het nog wel even kan gaan duren voordat de naamsverandering doorgaat, o.a. bewegwijzering, briefpapier en personeelskleding moet worden veranderd. Dat gaat natuurlijk weer een jaartje kosten om een beetje briefpapier te wijzigen, als het niet meer wordt hahah