Ten Hag wil zich komende zomer versterken met voormalig speler van Man City
Donderdag, 21 maart 2024 om 08:52

Manchester United overweegt Tosin Adarabioyo komende zomer over te nemen van Fulham, zo schrijft Manchester Evening News. De centrale verdediger beschikt over een aflopend contract en is transfervrij op te halen.

Adarabioyo is geboren in Manchester. Hij doorliep de hele jeugdopleiding van Manchester City en kwam zelfs acht keer in actie voor het eerste elftal van the Citizens.

Na huurperiodes bij respectievelijk West Bromwich Albion en Blackburn Rovers, tekende de Engelsman in 2020 een contract bij Fulham. Dat contract loopt komende zomer af.

Hierdoor is hij op de radar verschenen bij Manchester United. Fulham wil de 26-jarige verdediger graag langer binnenboord houden, maar het ziet ernaar uit dat Adarabioyo zijn verbintenis niet gaat verlengen.

De jeugdinternational van Engeland is namelijk een belangrijke kracht in het elftal van Fulham-manager Marco Silva. Hij kwam tot dusver vijftien Premier League-duels in actie en maakte één doelpunt.

Daarnaast heeft Manchester United Maximilian Beier op het oog. Volgens Florian Plettenberg, journalist van de Duitse tak van Sky Sport is de jonge spits op de radar verschenen in Manchester.

De 21-jarige topschutter beleeft een topseizoen bij TSG Hoffenheim. In 25 Bundesliga-duels wist hij het net al 12 keer te vinden. Tevens gaf hij 5 assists.

Meer nieuws
   
11:33
11:33
'Eén club meldde zich bij Ajax voor Kenneth Taylor, Alex Kroes weet er alles van
10
   
11:24
11:24
De Mos voorspelt het astronomische bedrag dat PSV voor Bakayoko gaat ontvangen
11
   
11:00
11:00
Pak 4,8x je inzet als Uitblinker De Jong minstens 2 keer scoort voor PSV!
0
   
10:58
10:58
Albers reageert live op tv op geruchten over terugkeer Van de Beek naar Ajax
32
   
10:47
10:47
Messi wendt zich tot camera om frustratie over curieuze spelregel te uiten
11
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (13)

 
AFC-BusbyBabe
 
13
21 maart 2024 om 09:18
Dit is wel waar United meer naar gaat kijken om spelers te halen, waar het contract over een jaar afloopt. Zodat er minder diep in de buidel getast hoeft te worden. Hoor graag zulke namen dan ipv grote big spenders. Ken beide spelers niet, maar met INEOS aan het roer op voetbal gebied, hop ik dat ze beter beleid gaan voeren
 
D.Pranjic
 
6
21 maart 2024 om 09:22
Beier doet het wel echt goed dit seizoen bij een kwakkelend hoffenheim. Vraag me wel af of hij het ook op echt topniveau kan doen.
 
Rico Daats
 
3
21 maart 2024 om 09:23
Man u heeft ervaring nodig toppers die meteen leveren. Hebben al genoeg middelmaat. Haal directe versterkingen man u.
 
Missinglink
 
2
21 maart 2024 om 11:06
Het probleem is juist dat ze elke keer ervaren toppers proberen te halen zonder dat er een goed team staat. Ze moeten eerst een team bouwen dat complementair is aan elkaar ipv 100en miljoenen uitgeven aan spelers die niet bij elkaar passen. Als er een goed team staat kan je daarna een topper toevoegen. En de echte toppers gaan niet meer naar Man U, als ze ook naar Real Madrid of City kunnen gaan.
 
AFC-BusbyBabe
 
2
21 maart 2024 om 12:01
Pogba, Sanchez, Cavani, Lukaku.... die hebben United wel verder gebracht ja. United heeft aangegeven dit niet meer te willen doen. Er zit genoeg ervaring in de ploeg met Bruno, Rashford, Casemiro, Shaw, Maguire, Lindelof, Evans, Martinez, Onana... Dat er genoeg middelmaat is, is zeker waar. Daar willen ze nu ook vanaf. Maar ze willen niet meer de volle buit betalen voor toppers. En willen talenten halen die uiteindelijk toppers worden. Zoals ze oa met Ronaldo gedaan hebben. Daar stond United ook door bekend
 
drabber
 
0
21 maart 2024 om 09:38
ETH moet dit jaar met veel geld gooien om er een gedegen elftal van te maken. Ze zouden in mijn ogen de volgende moeten halen; - Bastoni - Grimaldo - Kimmich - Osimhen - Brandt Afscheid nemen van; -Varana - Lindelof - Malacia -amrabat - Eriksen - Martial - Anthony Ja, ik weet dat niet alle spelers haalbaar zijn en financieel moet het ook maar lukken maar dan heb je wel weer een mooie basis voor de toekomst.
 
N.Chelsea
 
13
21 maart 2024 om 09:54
Het is maar goed dat ze jou niet aan het roer zetten bij United, want dit lijstje slaat natuurlijk nergens op ??
 
AjaxNL!
 
3
21 maart 2024 om 10:07
Allereerst ben je voor de 5 namen die je voorstelt al 500 miljoen kwijt, daarnaast ga je ook nooit al die 7 spelers kunnen slijten. Kimmich gaat nooit komen, Grimaldo is duidelijk het best als wingback en zo speelt United niet, Osimhen kost 120 miljoen en ze hebben net Hojlund gehaald, Bastoni zie ik Inter niet inruilen voor United en er is meer behoefte aan een RCV, Brandt is een aanvallende middenvelder dus wat heb je daaraan als je Bruno Fernandez al hebt?
 
AFC-BusbyBabe
 
1
21 maart 2024 om 12:07
Van die uitgaande spelers hou je nog geen 10p miljoen aan over. Varane, Martial, Ambrabat gaan gratis de deur uit. Lindelof, Malacia en Eriksen krijg je niet veel meer voor. En Antony heeft te veel gekost dat ze die niet kunnen verkopen door de FFP. Als ze de CL niet halen zullen ze minder dan 200 miljoen (het bedrag van prestatie van vorig seizoen) uit kunnen besteden. Je kan beter Maguire SMT en Dancho in hey rijtje zetten. Op die eerste 2 kan nog wat verdiend worden. Osimhen kost al 100 miljoen. Terwijl Hojlund het gewoon goed doet en ga je zijn ontwikkeling g in de weg zitten.
 
tootjezz
 
0
21 maart 2024 om 10:05
Denk niet dat Ten hag daar dan nog aan het roer staat. Presteert slecht dit seizoen, ondanks de blessuregolven.
 
AFC-BusbyBabe
 
0
21 maart 2024 om 12:11
Je zegt het zelf in je laatste regel. "Ondanks de blessuregolven" Met een schroevendraaier kun je ook geen spijker erin slaan. Hij is blijkbaar wel bij de gesprekken over de ingaande en uitgaande transfers betrokken is. Daarbij is de kans op een finale FAcup wel groot, en kan die 5e plek nog behaald worden om CL voetbal te halen.
 
arsenal890
 
3
21 maart 2024 om 13:13
Elke ploeg heeft last van blessures hè. En zelfs met veel blessures hoor je niet in eigen huis te verliezen van CP, Fulham en bournemouth