Tevredenheid over rentree Sneijder: 'Het was bevredigend, hij speelde prima'
Vrijdag, 20 oktober 2017 om 11:15

Wesley Sneijder had donderdagavond voor het eerst in twee maanden weer eens een basisplaats bij OGC Nice. De middenvelder kon echter niet voorkomen dat les Aiglons met 1-3 onderuit gingen tegen Lazio. Trainer Lucien Favre was teleurgesteld over het resultaat, maar tevreden met de rentree van Sneijder.

"Hoe ik Sneijder vond spelen? Het was bevredigend. Hij speelde achter Mario Balotelli, het was heel moeilijk om ruimte te vinden. Sneijder haalde ook veel ballen op. Eigenlijk was dat niet altijd nodig, omdat we hem dan dichter bij het doel missen. Voor de rest speelde hij prima, zeker voor een duel waarin hij terugkeerde", zegt Favre op de website van OGC Nice.

Sneijder was met een assist betrokken bij de openingstreffer van Balotelli, maar zag de wedstrijd toch kantelen in het voordeel van Lazio. Favre baalde van de persoonlijke fouten die de zege van de Italianen inleidden. "Daar betalen we cash voor. Het is heel moeilijk voor iedereen", zegt de oefenmeester, die Dante en doelman Yoan Cardinale in de fout zag gaan bij de eerste treffer van Lazio.

Meer nieuws
   
07:44
07:44
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
4
   
23:45
23:45
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
   
23:19
23:19
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
   
23:00
23:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
22:58
22:58
Arda Güler is de held van Real Madrid op moeizame avond in San Sebastián
16
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
mars0260
 
0
20 oktober 2017 om 12:13
1 goede wedstrijd en iedereen is weer lovend . volgende week bakt hij er weer niks van .
 
 
3
20 oktober 2017 om 12:33
Volgens de analysten was het niet eens een goede wedstrijd van hem. Wanneer beseffen we eens dat het tijdperk Senijder al ver achter ons ligt. En ha hij zal nog best wel eens een mooie bal geven maar het is veel te weinig voor het huidige voetbal.
 
marco reus
 
1
20 oktober 2017 om 12:42
Misschien is hij inderdaad niet meer op zijn top, maar hij kan voor mijn gevoel nog best mee op het niveau van Nice.
 
mikebiker
 
1
20 oktober 2017 om 14:21
Kijkend naar Sneijder zijn carriere kan je hem geen topspeler noemen eerder een subtopper. Een topspeler is een peler die minstens 4 jaar in de basis van een topteam een belangrijke kracht is geweest.
 
MT87
 
2
20 oktober 2017 om 14:39
De eerste die me te binnenschiet is Batistuta en die naam vind ik eigenlijk al genoeg om je statement te ontkrachten. Natuurlijk is Sneijder een topspeler, kijkende naar zijn gehele carriere. Die man is notabene recordinternational. On: Wat ik in de samenvatting heb gezien heeft Sneijder nog steeds iets speciaals (zoals hij die vuurpijl van Dante controleerde en direct achter de verdediging legde). Hij is een extra wapen, maar het ligt er helemaal aan hoe je hem gebruikt. Verdedigende taken moet je hem namelijk niet meer willen geven. Als de tegenstander echter een muur metselt, dan is Sneijder de beste om deze te ontmantelen.