Thomas Tuchel liet contractonderhandelingen met Bayern München bewust klappen
Zaterdag, 25 mei 2024 om 10:20

Thomas Tuchel heeft de contractonderhandelingen met Bayern München bewust laten klappen, zo meldt Sport BILD. De reden daarvoor is opmerkelijk. Tuchel zou namelijk al toezegging hebben gehad van Manchester United om Erik ten Hag op te volgen, zo luidt de berichtgeving.

Ten Hag heeft er zelf nog alle vertrouwen in dat hij volgend seizoen de manager van Manchester United is, zo valt zaterdag te lezen in een uitgebreid interview met Voetbal International. The Guardian meldde een dag eerder nog dat Ten Hag, ongeacht de uitslag, na de FA Cup-finale van zaterdag op straat wordt gezet.

Meer: Twee kraakheldere redenen genoemd waarom Bayern München af wil van Matthijs de Ligt

Tuchel zou al op de hoogte zijn van het aanstaande ontslag van Ten Hag. De 50-jarige oefenmeester onderhandelde met Bayern over een verlenging van zijn contract, maar beide partijen kwamen niet tot een akkoord. Dat zou dus te maken hebben met een toezegging van Manchester United.

Door die toezegging heeft Tuchel de deal met Bayern bewust laten klappen, zo weet Christian Falk, journalist van Sport BILD. "Tuchel liet de contractonderhandelingen bewust mislukken, omdat hij al zeker is van de job bij Manchester United", zo schrijft hij op X.

Eerder schreven verschillende Britse media al dat Tuchel in beeld zou zijn bij the Red Devils om daar Ten Hag op te volgen. Ook Graham Potter, Mauricio Pochettino en Kieran McKenna zouden in beeld zijn.

Bayern is inmiddels zo goed als rond met de opvolger van Tuchel. Vincent Kompany staat op het punt om een driejarig contract te tekenen in München. De 38-jarige Belg komt over van Burnley, dat hij dit seizoen niet kon behoeden van degradatie uit de Premier League.

Voor Manchester United zit het rampseizoen er bijna op, waardoor de directie volop bezig is met het komende seizoen. Zaterdag is de laatste kans voor Ten Hag om het seizoen nog enigszins te redden, wanneer zijn ploeg het in de FA Cup-finale opneemt tegen topfavoriet en aartsrivaal Manchester City.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws
   
23:55
23:55
Valentijn Driessen vergelijkt Schouten met één van de beste middenvelders ooit
16
   
23:38
23:38
Derksen: 'Hij wordt opgehemeld, maar die man is totaal onvoldoende voor Oranje'
21
   
23:35
23:35
Van Basten en Ten Hag zijn het niet eens over prestatie van Oranje-international
13
   
23:30
23:30
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
143
   
23:10
23:10
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: winst Oranje en Engeland
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (48)

 
fceindhoven030
 
12
25 mei 2024 om 10:26
Als Erik ten Hag daadwerkelijk ontslagen wordt, dan snap ik niet waarom zij uitkomen bij Tuchel. Één van de beste trainers ter wereld ontslaan en sinds SAF de beste trainer die United heeft gehad, voor een trainer die bij zijn laatste 3 clubs is ontslagen en ook bijna altijd problemen heeft met het bestuur.
 
FcGrun050
 
18
25 mei 2024 om 10:31
Tuchel heeft gewoon puik werk geleverd met chelsea en psg. Het is een tactisch betere coach dan ten hag. Hij paste gewoon niet bij bayern. Ten hag heeft bijna alle grote wedstrijden verloren. Ik hoop natuurlijk als nederlander dat die de tij kan keren, maar op basis van wat hij heeft gespendeerd en de huidige prestaties zie ik amper reden toe om hem te behouden.
 
fceindhoven030
 
11
25 mei 2024 om 10:38
@FcGrun050, Sinds SAF de trainer met de beste win% voor United. 3e geëindigd en 1 beker gewonnen in zijn eerste seizoen. In zijn tweede seizoen meer dan 65 aparte blessure gevallen en alsnog terechtkomen in een FA cup finale. Het is een slecht seizoen, maar het is overduidelijk wat de oorzaak daarvan is.
 
Sirius
 
13
25 mei 2024 om 10:41
Da's wel wat kort door de bocht. Dan kun je ook stellen dat Ten Hag gewoon niet bij Manchester United past. De omstandigheden bij Chelsea en PSG waren organisatorisch en technisch heel wat beter dan bij United natuurlijk. Nou vind ik het ontslag van Ten Hag wel terecht hoor, daar niet van. Echter heeft het Tuchel absoluut niet tegengezeten in z'n carriere. Die is wel aardig goed weggekomen met behoorlijk wat tactische fouten, eigenlijk tot dit seizoen. Beiden gaan United er niet bovenop helpen. Ten Hag z'n zwakke punten komen juist tot uiting bij een club die technisch en organisatorisch erg zwak is. Ten Hag is een goede coach, maar hij heeft wel een capabele TD boven zich nodig. Sowieso zijn er maar een paar coaches die onder de omstandigheden bij United de boel om kunnen draaien. Dat gaat bijvoorbeeld ook een Ancelotti niet lukken. Dan moet je echt een Klopp of Guardiola zijn, die het hele voetbalbedrijf vorm kunnen geven (uiteraard met de mensen die zij om zich heen verzamelen).
 
ManUtd36
 
39
25 mei 2024 om 10:33
Ik ben ook geen voorstander van Tuchel. Maar ten Hag is natuurlijk niet 1 van de beste trainers ter wereld. Daar heeft ie nog een hele lange weg voor te gaan
 
fceindhoven030
 
4
25 mei 2024 om 10:49
@ManUtd36, Ik vind van wel. Als ten Hag nu beschikbaar zou zijn, zou hij bovenaan staan op het lijstje van de clubs die op zoek zijn naar een trainer.
 
Ijsmuts
 
8
25 mei 2024 om 10:57
Dat is een mening, geen feit. De echte topcoaches staan bovenaan de lijst (haalbaar of niet) of ze bschikbaar zijn of niet. Een Guardiola en Ancelotti bijvoorbeeld. Ten Hag komt pas in beeld wanneer er geen afkoopsom betaald hoeft te worden. En zijn winstpercentage is leuk en er zijn redenen aan te voeren waardoor hij laag eindigt, maar dit is historisch laag. De FA cup finale is ook mooi meegenomen, maar alleen de thuiswinst op Liverpool was een prestatie. Alle andere duels waren qua tegenstand een makkie.
 
DerKaiser123
 
4
25 mei 2024 om 12:11
Kom op zeg dan kom je toch eerder bij een Alonso (Leverkusen), Hoeness (Stuttgart), Michel (Girona), De Zerbi (Brighton), Emery (Aston Villa), Thiago Motta (Bologna), Gasperini (Atalanta), Slot (Feyenoord) en Amoriem (Sporting) uit dan Ten Hag lijkt me. Groot fan van Ten Hag maar je bent zo goed als je laatste seizoen. Als die ontslagen zal worden zal ik hem graag in Duitsland willen zien. Toch wat minder druk en denk dat die perfect bij een Leipzig past.
 
Ajajajajax
 
4
25 mei 2024 om 12:52
Vind ik rare namen… Alonso, Michel, Motta, Slot en Amoriem. Allemaal trainers die het bij een kleine club 1 of 2 seizoenen hebben laten zien. Dus eigenlijk de vorige stap van ten hag. De Zerbi dit seizoen niet zo denderend toch, imo meer een Hype. Emery en Gasparini eigenlijk de enige waarvan je kan zeggen over een langere periode beter gepresteerd dan EtH
 
DerKaiser123
 
2
25 mei 2024 om 15:02
Zo werkt het helaas in de opportunische voetbalwereld.
 
arsenal890
 
31
25 mei 2024 om 10:37
In welke wereld is ten Hag een van de beste trainers ter wereld? 1 april is al lang en breed geweest hè. Ten Hag is in het PL tijdperk de slechtste coach van united geweest met de laagste eindklassering. Daarnaast tal van negatieve records verbroken:- laagste eindklassering in de PL- slechtste doelsaldo- meeste nederlagen- meeste kansen tegen - meeste goals tegen - minst gescoorde goals
 
Sirius
 
5
25 mei 2024 om 10:43
Wel met de kanttekening dat dit ook de slechtste United-selectie in het PL-tijdperk is. Dat vind ik toch wel een hele belangrijke nuance. Ten Hag is niet de beste coach inderdaad, maar er zijn maar heel weinig coaches die het aanzienlijk beter hadden gedaan. Als United geen commerciele machine was, lag de club al aan de beademing bij wijze van spreken. Dat is namelijk het enige aspect dat goed draait bij United. Technisch en organisatorisch is het een grote puinhoop.
 
arsenal890
 
9
25 mei 2024 om 10:48
Dit united is echt niet slechter dan het team van Moyes, Van Gaal, Mourinho, en OGS. Daarnaast heeft hij 500 miljoen mogen uitgegeven. Dit team is echt niet minder dan van Spurs, Villa of Chelsea. Als united is goede coach gaat halen die kan bouwen dan zullen ze het echt wel beter doen. Mourinho en van Gaal waren passé. Ten Hag, moyes en OGS niet gemaakt voor een topclub.
 
Oenieboy
 
2
25 mei 2024 om 10:56
Arsenal, dit United vind ik wel minder dan de teams van de andere trainers. Tel daar eens alle blessures bij op en je hebt dit dramaseizoen. Met Evans en Casemiro achterin is ongelofelijk voor Utd.
 
arsenal890
 
6
25 mei 2024 om 11:01
Ik vind die teams helemaal niet minder dan United. Het enige verschil is dat zij een coach hebben die er meer uit haalt
 
DerKaiser123
 
3
25 mei 2024 om 12:14
Misschien niet slechter maar je vergeet dat Brighton, Newcastle, Aston Villa, Liverpool en West Ham wel veel beter zijn geworden dan toen een Moyes of Mourinho er nog zat. Dat zon Leicester toen nog kampioen werd en Southampton 5de zal nu nooit meer gebeuren gezien de concurrentie in de top nu. Of tellen die dingen niet?
 
arsenal890
 
2
25 mei 2024 om 12:48
Je kan het ook omdraaien. Is het algemene niveau niet lager omdat er een aantal clubs hoge puntenaantallen halen?
 
DerKaiser123
 
5
25 mei 2024 om 12:52
Nee de PL heeft nooit een super team a la City gehad.
 
RM1335
 
10
25 mei 2024 om 10:40
Hij kan nooit een van de beste zijn met het aankoopbeleid dat hij voert, dan ben je dichter bij een van de slechtste ter wereld.
 
fceindhoven030
 
3
25 mei 2024 om 10:45
@RM1335, Ik denk dat het meer ligt aan United dan aan ten Hag, vanwege de prijs die ze ervoor betalen. Onana, Martinez en Hojlund zijn prima aankopen, maar Antony niet. Soms schiet je raak en soms mis je. Ook bij Ajax had hij inspraak op het inkoopbeleid, zie Haller.
 
Sirius
 
2
25 mei 2024 om 10:45
Als dat zo was, hadden ze Fletcher, Murtough en de gehele scouting net zo goed op straat kunnen zetten. Je gelooft toch niet echt dat Ten Hag het volledige technische beleid op zich nam? Er zullen vast een paar spelers op zijn inspraak gekomen zijn, maar die heeft echt niet iedere speler naar de club gebracht...
 
bardaquinhos
 
6
25 mei 2024 om 10:54
Voor Antony bijna 100 miljoen betalen is niet mis schieten, maar eerder in je eigen been schieten.
 
ErnumsJung
 
0
25 mei 2024 om 10:42
Ook Tuchel zal stranden op het trainerskerkhof van ManUnited… het zijn de spelers die een trainer maken… zet je deze selectie in de Nederlandse eredivisie dan worden ze met twee vingers in de neus kampioen, voor de top van de Premier League komt deze selectie natuurlijk veel te kort. Ten Hag heeft genoeg geld te besteden gehad, alleen de spelers die hij heeft gehaald maken het niet waar en daarom is het exit.
 
fceindhoven030
 
4
25 mei 2024 om 10:47
@ErnumsJung, Het is ook wel lastig, omdat de spelers die hij heeft gehaald ook te maken hebben gehad met blessures. Zie Martinez, Mount, Hojlund en Malacia. De enige die wel echt de kans heeft gehad en heeft gefaald tot nu toe is Antony.
 
ErnumsJung
 
2
25 mei 2024 om 11:40
Ja daar heb je wel gelijk in, maar met de spelers die jij opnoemt ga je als ze fit zijn ook de PL top niet mee bestormen… Mount is misschien wel een topper als hij fit blijft… de rest win je de oorlog niet mee…
 
Remcob
 
0
25 mei 2024 om 10:47
Het aanstellen van Tuchel lijkt me ook een hele slechte keuze. Die man heeft overal problemen en gedraagt zich alsof hij de baas van God is. Maar ten Hag haalt ook lang niet het maximale eruit. De aankopen die op zijn voordracht zijn gekomen presenteren ronduit dramatisch en ik kan nou ook niet echt lijn ontdekken in het spel. Qua spelersmateriaal zijn ze zeker niet minder dan Tottenham of Aston Villa, maar ze presteren wel minder. Dus ten Hag valt ook genoeg te verwijten.
 
Leon Tijssen
 
0
25 mei 2024 om 11:51
Tuchel is een top trainer. Haalt met elke club de halve finale of finale de afgelopen jaren op een enkele keer na. Alleen zijn karakteristieke houding nekt hem. Beetje zelfde als bij mourinho. Ten Hag is nooit goed geweest en profiteerde meer van het ajax team wat enorm boven zichzelf uitsteeg. Gooi bijv ron jansen bij city en city word gewoon kampioen. Deze kan kan niet eens Engels en ook de pers normaal te woord staan....
 
Timmy0202
 
5
25 mei 2024 om 10:42
Zou het echt jammer vinden als hij daadwerkelijk ontslagen word, zou ook echt een smet zijn op zijn carriere. The UK heeft de echte ten Hag nog niet gezien.
 
Sirius
 
1
25 mei 2024 om 10:46
Mwa, de echte Ten Hag zit er ergens tussenin. Hij is niet zo slecht als dit seizoen, maar hij is ook geen wonderdokter die een club uit het slop kan trekken. Ten Hag is gewoon een goede coach, maar wel iemand met zwakke punten. Die kwamen bij United naar boven. Ten Hag heeft een goede technische man boven zich nodig.
 
Timmy0202
 
6
25 mei 2024 om 10:51
Ik snap niet hoe mensen kunnen zeggen dat ten Hag geen wonderdokter is. Als je gewoon even objectief het seizoen 2018/2019 reflecteerd.. dan zie je dat ten Hag gewoon echt een top trainer is. Mensen zeggen vaak dat het aan de selectie lag omdat die zo goed was, maar 90% van de jongens zijn niet geslaagd in het buitenland.
 
arsenal890
 
9
25 mei 2024 om 10:55
Dus op basis van 1 seizoen is iemand een wonderdokter alias toptrainer? Di Mateo en Ranieri zijn dan ook absolute toppers?
 
BurdyM
 
2
25 mei 2024 om 11:11
Het halen van de halve finale CL met prachtig voetbal was geweldig. Maar dat kwam ook door o.a. Frenkie en De ligt. Nadat die waren verkocht kwam Ajax nog maar 1x door de poulefase waarna ze ook gelijk uitgeschakeld werden. Daarna werd het steeds wat minder en blijkt Ten Hag net als elke trainer zo goed te zijn als zijn materiaal. Dat hij geen kaas heeft gegeten van het samenstellen van een selectie laat hij nu wel zien met veel te veel geld te betalen voor matige spelers die weinig toevoegen. Ik denk dat Ten Hag een prima trainer is maar niet voor de absolute top.
 
Le_Prof
 
0
25 mei 2024 om 11:36
@timmy je draait het alleen een beetje om. ETH heeft 1 fantastisch seizoen gecoacht, niemand die hem die prestatie af wilt nemen. Om hem een wonderdoktor te noemen aan de hand van 1 seizoen is wel érg voorbarig, de overige seizoenen waren niet zo indrukwekkend en bij United is het al 2 seizoenen ruk. Vraag me soms oprecht af wat ETH heeft gedaan om zo verdomd veel fanboys achter zich te scharen? Of zal dit het ETH PR team zijn die zo actief is op VZ?
 
Timmy0202
 
2
25 mei 2024 om 11:47
Ongelukkig uitheschakeld tegen benfica inderdaad, nadat ze alle 6 de groepswedstrijden overtuigend hadden gewonnen, iets wat maar een klein groepje clubs ooit is gelukt.
 
Timmy0202
 
1
25 mei 2024 om 11:49
Misschien iets patriotisch, hetzelfde als dat ik een enorme fan ben van Peter Bosz, en uit de grond van mijn hart hoop dat Slot slaagt bij liverpool. En ik baseer het niet op basis van 1 seizoen, Ten hag heeft over overgepresteerd. Bij Utrecht, evenals bij Ajax, van een europese middenmoter naar 3 seizoenen absolute wereldtop gebracht. Alleen bij united doet hij echt gewoom echt slecht, iets wat ik niet zal ontkennen.
 
Murad
 
5
25 mei 2024 om 10:57
Buiten de media om wilt iedereen eigenlijk dat Ten Hag nog een seizoen blijft. De spelers, fans, United legendes zeggen ook geef hem nog een jaar. Als ik in het bestuur zat zou ik zijn contract met 2 jaar verlengen en zeggen; dit is het plan, je hebt 6 transferwindows om mee te werken. We hebben nieuwe mensen in dienst die je zo goed mogelijk zullen ondersteunen en ons vertrouwen heb je. Ga maar bouwen. De weg omhoog was ingezet onder Ten Hag en die lijn kan worden doorgetrokken. Om nu met Tuchel aan te komen zetten lijkt me belachelijk. Juist als je rust wilt terugbrengen bij de club moet je niet voor zo`n trainer gaan. Die is bij elke club waar hij heeft getraind met gedoe weggegaan/gestuurd.
 
arsenal890
 
9
25 mei 2024 om 11:04
Met de weg omhoog inzetten bedoel je dan de laagste eindklassering in de PL ooit behalen en meerdere negatieve records verbreken?
 
GeorgeAmadeus
 
3
25 mei 2024 om 11:23
Laagste eindklassering is natuurlijk wel heel gemakkelijk naar het nummertje kijken en niet naar de punten. Zeker aangezien het er evenveel zijn als Newcastle en maar 6 minder dan de nummer 5. Laagste puntenaantal is bovendien 58 in het seizoen voordat Ten Hag kwam. Dus in principe kun je inderdaad betogen dat de weg omhoog ingezet is tov 2021/2022!
 
Murad
 
6
25 mei 2024 om 11:27
In zijn eerste seizoen eindigde hij als derde, won de beker en bereikte de finale van de FA Cup. Dit jaar heeft het team talloze blessures gehad en is het ze toch gelukt om de finale van de FA Cup te bereiken. Volgens mij hebben ze dit seizoen met 30 verschillende verdedigingsformaties gespeeld. De laagste eindklassering in de Premier League zegt natuurlijk niet alles. Arteta eindigde in zijn eerste twee seizoenen bij Arsenal ook als achtste! Als Arsenal in het verleden niet ook 12e en 10e was geëindigd, had je dat negatieve record ook kunnen gebruiken om Arteta in zijn eerste twee seizoenen te bekritiseren, net zoals je dat nu bij Ten Hag doet.
 
arsenal890
 
2
25 mei 2024 om 11:29
George, Qua punten scheelt het 2, qua eindklassering wel het laagste. Voeg dan nog de andere negatieve records erbij: - slechtste doelsaldo- meeste nederlagen- meeste kansen tegen- meeste goals tegen- minst gescoorde goalsDan kun je niet spreken dat de weg omhoog is ingezet. Meer dan terecht ontslag.
 
arsenal890
 
3
25 mei 2024 om 11:31
Murad, Ach ja leuke poging om het over Arteta te hebben maar dat telt dus niet. Feit is dat United onder ten Hag negatief na negatief record verbreekt. Dat is dus schijnbaar een positieve lijn volgens jou.
 
Murad
 
5
25 mei 2024 om 11:32
@georgeamadeus Het ironische is dat de manager die nu zo geprezen wordt door de Arsenal-fans, namelijk Arteta, in zijn eerste drie seizoenen bij Arsenal als 8e, 8e en 5e eindigde. Komisch dat de eindklassering van Ten Hag nu wordt gebruikt om hem te bekritiseren, met de nadruk op het feit dat het de slechtste eindklassering van United in de Premier League ooit is. Daarbij wordt gemakshalve vergeten dat hetzelfde gezegd had kunnen worden over de eerste twee eindklasseringen van Arteta, ware het niet dat Arsenal in het verleden zelfs als 10e en 12e eindigde. Het wordt ook buiten beschouwing gelaten dat de Premier League elk jaar competitiever wordt en dat er vaak selectief met statistieken wordt omgegaan om een bepaald narratief te ondersteunen.
 
arsenal890
 
1
25 mei 2024 om 11:48
Het ironische is dat je niet eens reageert op alle negatieve records die ten Hag heeft gebroken. Van mij mag ten Hag nog 10 jaar blijven hoor. Dan weet ik zeker dat United niet een concurrent word.
 
Murad
 
3
25 mei 2024 om 12:17
@arsenal890 Zoals ik al aangaf, is het selectief gebruik van statistieken wat je doet. Arteta eindigde in zijn eerste twee jaar als manager bij Arsenal ook als 8e, terwijl Emery in de seizoenen voor zijn aanstelling als 5e eindigde en Wenger als 6e. Als er in de jaren 90 niet nog lagere klasseringen waren geweest, had Arteta op dat moment het negatieve record te pakken gehad dat je eerder aanhaalde bij Ten Hag. Vervolgens noem je het aantal punten en verloren wedstrijden. Houd er rekening mee dat Arteta slechts éã©n wedstrijd minder had verloren en éã©n punt meer had behaald dan Ten Hag dit seizoen, in een periode waarin de Premier League veel minder competitief was dan nu. In zijn eerste jaar verbeterde het spel ook en begonnen een aantal spelers weer op te leven, waaronder Rashford. Het is niet voor niets dat, ondanks de lage klassering, een groot deel van de aanhang nog steeds Ten Hag steunt, terwijl andere managers die steun verloren terwijl ze hoger eindigden. De verwachtingen zijn inderdaad lager, maar tegelijkertijd beseffen veel mensen dat dit project niet eenvoudig is en dat de club baat heeft bij stabiliteit en iemand die durft beslissingen te nemen. Naar mijn mening is Ten Hag zo`n manager.
 
arsenal890
 
2
25 mei 2024 om 12:37
Arteta heeft werkelijk waar niks te maken met de situatie bij United. Dat is appels met peren vergelijken. Daarnaast zijn de statistieken helemaal niet selectief. De statistieken bewijzen dat United een van zijn slechtste seizoenen heeft gedraaid en dat onder ten Hag. Dan kun je nooit concluderen dat de goede weg is ingezet tenzij je een flinke bril op hebt. Tot slot was het eerste jaar helemaal niet zo geweldig qua spel. Dat leek werkelijk waar nergens op wat ook blijkt uit het doelsaldo en de vele nipte overwinningen. Rashford had zijn piekmoment gehaald een paar maanden en daarna was het helemaal niks. Dat komt dus niet door ten Hag.
 
GeorgeAmadeus
 
0
25 mei 2024 om 12:58
Eens Murad, vooral arsenal890 gaat heel selectief met statistieken om. Eerst roept hij dat het om plaats op de ranglijst gaat, maar niet om punten en daarna gaat het om slechtste doelsaldo, meeste nederlagen, meeste kansen tegen, meeste goals tegen, minst gescoorde goals. Ik geloof dat punten uiteindelijk leidend is in het voetbal toch?
 
GJ7300
 
1
25 mei 2024 om 11:05
ManUtd staan ongeveer waar ze moeten staan als je rekening houdt met een verrassende club per seizoen (Villa) en de andere topclubs. Beetje mazzel en ze stonden paar plekjes hoger maar met zoveel blessures… Denk dat ze heel tevreden moeten zijn. Die worden in geen vijf jaar kampioen en dat is de nieuwe status. Al die paniek daar.. eerst maar s leren scouten en talenten vroegtijdig halen. Alle aankopen zijn net niet en qua elftal is t matig. Alleen jeugd is af en toe nog goed op orde. En met een spits?? Wat wil je.. bij SAF hadden ze er 4! En alle 4 toppers. Andere tijden, ze dromen en leveren niks.
 
Kakadu
 
0
25 mei 2024 om 12:16
Ten Hag lozen snap ik wel, het was niet om aan te gluren. Al zou ik hem nog een seizoen de kans willen geven met wat meer rust en ondersteuning in en vanuit de club. Maar om dan met Tuchel aan te komen.. wat een overschatte bal is dat.