Toni Kroos sneert terug: 'Succes in je eerste Champions League-finale'
Donderdag, 6 mei 2021 om 22:07

Mason Mount kon het woensdagavond na het bereiken van de finale van de Champions League niet laten om Toni Kroos van repliek te dienen. De middenvelder van Real Madrid zei voorafgaand aan de tweede ontmoeting met Chelsea dat hij nog nooit wakker had gelegen van een bepaalde tegenstander of speler. Voor de voormalig speler van Vitesse reden om Kroos aan zijn uitspraak te herinneren na de eliminatie van Real in het miljardenbal.

Kroos deed de uitspraak in aanloop naar de clash op Stamford Bridge. "In mijn vijftien jaar als voetballer heb ik nog nooit ergens wakker van gelegen", aldus de Duitser in Spaanse dienst. "Chelsea heeft in Madrid laten zien dat ze echt als een elftal kunnen functioneren. Ze hebben een Duitse coach (Thomas Tuchel, red.), dus dat verbaast me niks. Ze verdedigen goed en beschikken over snelheid voorin, dat zijn hun belangrijkste kwaliteiten." Mount kon het niet nalaten om de woorden van Kroos in herinnering te brengen na de 2-0 zege van Chelsea, zonder daarbij specifiek de naam van de Real-speler te noemen.

"Ik hoorde één van hun spelers zeggen dat hij nog niet wakker had gelegen van een tegenstander. Maar Real zou juist wakker moeten liggen van ons", zei Mount in gesprek met CBS Sports. "We werken als team zó hard, we verdedigen echt met ons leven. We hebben tegen Real nauwelijks kansen weggegeven. Er staat een degelijk elftal en dat moeten we zien vast te houden", geeft de spelmaker van Chelsea, verantwoordelijk voor de bevrijdende 2-0 in de 85ste minuut, mee aan zijn ploeggenoten. Kroos heeft via Twitter kort gereageerd. "Slaap nog steeds goed. Maar goed gedaan gisteren. Gefeliciteerd. Succes in je eerste Champions League-finale."

Michael Owen was in de studio van BT Sport lovend over de uitblinkende Mount. "Ik denk dat Mason Mount, en dat geldt ook voor Phil Foden, kan uitgroeien tot één van de beste spelers ter wereld", zei de oud-aanvaller in zijn rol als analist. "Dat is echt mogelijk gewoon. Het is geweldig om hun ontwikkeling van dichtbij mee te maken." Collega-analist Rio Ferdinand was het eens met de lofzang van Owen op Mount en Foden en de voormalig verdediger van Manchester United denkt dat de Engelse bondscoach Gareth Southgate goud in handen heeft in aanloop naar het EK van deze zomer.

Volgens Tuchel boekte Chelsea een dikverdiende overwinning op Real in eigen huis. "De eerste helft echter was lastig. Zij hadden vaak de bal en wisten ons pijn te doen", zo klonk het in een onderhoud met BT Sport. "Wij waren desondanks gevaarlijk in de counter en onze drive om te verdedigen verdween gelukkig nooit. In de tweede helft was de verdedigende structuur zelfs nóg beter. Het was een geweldige prestatie van mijn spelers en we hadden het al veel eerder kunnen afmaken. Dit is echter niet het moment om kritisch te zijn. De prestatie is waanzinnig en het team verdient dan ook alle lof", aldus de dolgelukkige Tuchel.

Casemiro baalde van het feit dat Real niets wist te doen met het overwicht in de eerste helft in West-Londen. "In de eerste 25 minuten waren we beter", zei de middenvelder na afloop tegen Movistar. De Braziliaan kan niet verklaren waarom Real daarna niet meer bij machte was om Chelsea te bedwingen. "Zij werden steeds beter en er ontstonden ook grote kansen. We zijn natuurlijk teleurgesteld, vooral omdat dit een heel belangrijke wedstrijd was. Maar Chelsea was nou eenmaal de betere ploeg." Ondanks de uitschakeling is er bij Casemiro ook trots. "We hebben laten zien hoe knap onze eerdere prestaties in de Champions League waren. Het is niet makkelijk om dit toernooi te winnen." Real veroverde de belangrijkste Europese prijs viermaal tussen 2014 en 2018.

Zinédine Zidane deelde de mening van Casemiro dat Chelsea de finaleplaats verdient. "Ik kan alleen maar trots zijn op mijn spelers", liet de verliezende coach optekenen in de Spaanse media. "We hebben alles gegeven en zijn ook ver gekomen dit jaar, maar Chelsea heeft echt een geweldige prestatie geleverd vanavond. We zijn niet blij, logisch ook na een nederlaag in de halve finale in de Champions League. Het is moeilijk om te accepteren, maar morgen staan we er gewoon weer", zo besloot Zidane, die met zijn ploeg zondag de titelstrijd in LaLiga hervat met een thuisduel met Sevilla.

Meer nieuws
   
16:23
16:23
PSV-supporter verliest vingers door vuurwerkbom die in zijn hand ontploft
2
   
16:23
16:23
Ajax wint bij FC Volendam, dat definitief degradeert uit de Eredivisie
4
   
16:22
16:22
Vitesse vergeet in week van miljoenendonaties trouwe fans te belonen
0
   
16:06
16:06
Vink geeft PSV dringend advies mee: 'Aanvallend tien keer beter dan Cancelo'
7
   
16:00
16:00
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
16
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (65)

 
DamianLilliard
 
39
6 mei 2021 om 08:51
Real had niks te vertellen, tactische masterclass van tuchel. Kante alles kapot gespeeld, real gewoon heel goed weggekomen. Denk dat real het in de competitie wel nog oke gaat doen, kan wel een tik zijn natuurlijk maar we zien wel. Mount ook goed teruggeslagen naar kroos, als je de wedstrijd ook ziet mag kroos wel eff stil zijn voorlopig. Speelde ook weer als een natte krant, je moet altijd nederig zijn je weet nooit wat et kan gebeuren hahaha.
 
RamonDiaz
 
269
6 mei 2021 om 09:06
@damianlilliard Je moet altijd nederig zijn, wat een onzin dat hoeft totaal niet. Mount laat ook niet echt zien de slimste te zijn want Kroos heeft dat bij geen 1 tegenstander en praat gewoon met respect over Chelsea. Als er dan toch een moment is dat je nederig moet zijn dan is het na een overwinning want dan toon je sportiviteit, daarom vond ik de uitspraak van Lukaku over Zlatan zo onnodig en nu deze Mount ook weer.
 
salaaf
 
10
6 mei 2021 om 23:41
nederig zijn is helemaal geen onzin. Het is een belangrijke fundering van vooruitgang, van leren van je fouten. Hoe kan je beter worden als sportman bijvoorbeeld als je niet eens nederig genoeg bent om te erkennen dat jij je spel kan verbeteren.
 
Ikbengoed83
 
1
7 mei 2021 om 12:26
Is dat nederig zijn of realistisch zijn? Kijk naar een Michael Jordan, die was niet bepaald nederig maar wel heel realistisch; daarmee kom je ergens
 
ViscaCatalunya
 
20
6 mei 2021 om 10:05
Madrid speelt met een verouderd middenveld. En speelde met een half-fitte Ramos en Hazard. Toen ik Vinicius als een soort wingback zag opgesteld wist ik wel hoe laat het was. Het was meer een kwestie van leeftijd dan tactiek.
 
kevinovic
 
5
6 mei 2021 om 22:33
Een kwestie van kwaliteit. Leeftijd maakt niet zoveel uit als je goed genoeg bent
 
AmazingNinja
 
184
6 mei 2021 om 11:13
Mount goed teruggeslagen? 1) Kroos zegt niks geks. 2) Laat Mount eerst maar eens 1/5 van de bekers winnen die Kroos heeft gewonnen voordat hij zo'n grote mond opzet tegen Kroos. De CL finale is de grootste wedstrijd tot nu toe die Mount gaat spelen in zijn carriere. Kroos heeft 4 van die finales gewonnen. Laat Mount er eerst maar eens één winnen.
 
Sankento
 
86
6 mei 2021 om 11:21
AmazingNinja je haalt de woorden uit mijn mond. Meneertje Mount moet ff een toontje lager zingen.
 
real8madrid
 
83
6 mei 2021 om 12:59
zeggen dat je nog nooit wakker hebt gelegen van een tegenstander vind ik minder arrogant dan roepen dat je tegenstander wakker moet liggen van jou hoor
 
Souhail-p
 
5
6 mei 2021 om 23:03
Nou ze zijn allemaal het zelfde en Real Madrid is gewoon vernederd op het veld. En als er iemand die nederig moet zijn dan moet Real en Real spelers zijn. In het verleden heeft Ramos ook geroepen ik ga pas goed slapen als morgen Barca wordt uitgeschakeld en de volgende dag ging barca door. Daarna heb Ozil die zei dat zij met gemak Dortmund gingen uitschakelen en toen werden ze thuis te kijk gezet door Dortmund. Betere milieu begint bij je zelf. Je mag zo veel finales gespeeld hebben maar als kleine kids je vernederd hebben dan moet je gewoon schamen...
 
Solekid_manU
 
13
6 mei 2021 om 23:28
leuk betoog, maar nee. Ramos zei dat over de aartsrivaal en niet een random CL tegenstander. Ald je dat verschil niet snapt ga ik het ook niet uitleggen. Ozil speelt ook al jaren niet meer bij Real en ook daar had hijzelf meer een verleden met Dortmund (oud Bremen speler geloof ik) dan de rest van Real. En kids die je vernederen? Dus Kante, Werner Etc zijn kleine kids omdat Mount toevallig 21 is? Vreemde kijk heb jij op dingen...
 
real8madrid
 
6
6 mei 2021 om 23:32
Niet alleen Bremen, kwam volgens mij uit de jeugd van Schalke dus nogal logisch dat die Dortmund wil naaien.
 
El Fenomeno
 
13
6 mei 2021 om 22:12
Tuchel is een wereldtrainer die Chelsea prima laat spelen, maar laten we wel wezen, Real stelt weinig meer voor natuurlijk. Het is al knap dat zij de halve finale wisten te halen.
 
wiezie
 
5
6 mei 2021 om 22:52
Helemaal mee eens en de dialoog tussen kroos en mount was echt gewoon een simpel gesprek en echt geen sneer kom op we zijn mannen geen wattenstaafjes
 
Souhail-p
 
5
6 mei 2021 om 23:04
Als je terug kijkt dan hebben ze veel geluk tegen Atalanta met die onterechte rood kaart. Maar gelukkig gerechtigheid....
 
picaaa
 
317
6 mei 2021 om 08:59
Arrogant zeg, vooral eerst wachten totdat je hebt gewonnen en dan dit plaatsen. Dat zegt heel veel over je. Kroos zegt het in iedergeval voordat de wedstrijd begint. Dat laat zien dat hij een man is. En sterker nog, jij mag Kroos zijn veters niet eens strikken. Klein kind, bah
 
G-schock
 
85
6 mei 2021 om 09:27
Zoo jij klinkt gefrustreerd. Niks mis mee om eerst zijn voeten te laten spreken toch? Al vind ik de uitspraak van Kroos helemaal niet gek, en ook niet perse een sneer naar chelsea of welke tegenstander dan ook.
 
DeToekomstAjax
 
148
6 mei 2021 om 09:38
Het was absoluut geen sneer van Kroos en ik vind het zelf ook een rare opmerking van Mount. Als je je voeten al laat spreken is dat toch voldoende. Anders moet je inderdaad van te voren al een reactie geven, niet achteraf.
 
Selassi 020
 
18
6 mei 2021 om 10:00
Inderdaad ik hou niet van schoppies na geven, doe het dan inderdaad als een man vóóraf. Kroos zal hier ook absoluut geen gehoor aan geven want hij is nou eenmaal een op en top professional. Iets waar Mount blijkbaar nog in kan groeien. Maar goed moet er ook niet te veel aan trekken, het zegt meer over Mount dat die opmerking nog in zijn hoofd nazingt. Alle felicitaties aan Chelsea overigens, jammer dat Ziyech tot nu zo'n marginale rol heeft gespeeld ik mis het echt om de magiër zijn volle tovershow te zien.
 
LeidseHood
 
11
6 mei 2021 om 23:40
Mason Mount moet echt z'n mond houden. Wie the f is deze jongen nou weer. Precies zoals Kroos zegt, succes in je eerste finale die je alleen maar speelt dankzij Russische dollars en Kante. Dat uitgerekend een nobody als Mount dit moet zeggen. Dat stoort me echt. En dan ben ik nota bene een notoire Real hater. Wat een walgelijke club is dat. Maar dit soort onzin van een nobody van Chelsea tegen een gearriveerde speler als Kroos is zo dom. Bleh. Nog steeds voor Chelsea deze finale. Ondanks Mount!
 
Woezel
 
4
7 mei 2021 om 09:20
Russische dollars... net als dat RM dankzij overheidssteun kan blijven voetballen? Bijna alle topclubs draaien op oliedollars oid, raar om dit aan te halen.
 
SanMarcos
 
183
6 mei 2021 om 09:00
Volgens mij heeft Mount de uitspraak van Kroos niet goed begrepen. Kroos heeft daarnaast tegen wel sterkere tegenstanders gespeeld dan dit Chelsea en Kroos deelt ook complimenten uit aan Chelsea. Uitspraken Mount zijn dus onnodig en ook nog is vanuit een verkeerde veronderstelling.
 
DamianLilliard
 
18
6 mei 2021 om 09:01
Jaja, kroos zegt wel meerdere dingen en iedereen snapt het dan verkeerd. Kroos is geen goedheiligman man, mag ook wel een keer op zijn plek gezet worden lol.
 
vialuna
 
122
6 mei 2021 om 09:33
Wat zegt Kroos verkeerd. Kroos heeft complimenten aan het adres van Chelsea. Vervolgens wordt hem gevraagd lig je wakker van een bepaalde speler. Daarna zegt hij ik heb nooit wakker gelegen van een tegenstanderd of speler. Dus waarom Mount dit persoonlijk neemt is mij een raadsel.
 
real8madrid
 
23
6 mei 2021 om 13:00
Kroos op zijn plek gezet worden? Is gewoon altijd heel netjes en nooit provocerend
 
Souhail-p
 
1
6 mei 2021 om 23:06
Hij zegt chelsea is goed etc...maar tegelijkertijd geeft hij aan niet wakker te liggen. Met andere woorden we zijn beter dan chelsea en we gaan ze uitschakelen.
 
ConchaEspina
 
14
6 mei 2021 om 23:08
Kroos kan `voetbal` gewoon relativeren en gaat zijn slaap niet laten voor een `spelletje`. Kroos heeft nog realiteitsbesef dat je in het leven slaap laat voor echte problemen, en niet een CL wedstrijd. Dat was waar Kroos op doelde. Mason Mount die net komt kijken zou zich beter wat nederiger opstellen en respect tonen voor de speler en carriere van Kroos. Maar goed, tegenwoordig voelt elke tiener met een profcontract zich meteen heel wat. Voorlopig is het verschil 4 CLs en betwijfel of Mount dat zal halen. Maar als we Engelse pers mogen geloven hebben we weer te maken met de reincarnatie van Pele en Maradona. Zelfde voor Foden.
 
LukaModric.10
 
1
6 mei 2021 om 23:33
Nee helemaal niet, dat maak jij er van. Kroos geeft aan dat hij nooit wakker heeft gelegen van een tegenstander en ook niet van Chelsea.
 
RM1335
 
3
7 mei 2021 om 01:58
Ja Sanmarcos, dan komt toch het kind bovendrijven in Mason Mount, eigenlijk aandoenlijk om te zien. Hij zal er wel van leren mettertijd, en ik hoop nog lang van zijn spel te mogen genieten, want voetballen kan hij wel.
 
Paauwer
 
61
6 mei 2021 om 09:00
Waarom zet hij Kroos op zijn plek voetbalzone? Kroos ligt er echt niet wakker van dat hij nu van Chelsea heeft verloren. Voor de wedstrijd niet en na de wedstrijd niet.
 
SergioRamosHM
 
12
6 mei 2021 om 09:19
Dat is natuurlijk niet waar. Ook al heeft Kroos de cup al met regelmaat gewonnnen, dan bal je nog steeds wel als je in de halve finale verliest. Het zal minder pijn doen omdat het een terechte is en Real Madrid geen moment de kans heeft gehad.
 
Paauwer
 
5
6 mei 2021 om 21:17
Balen zal ie doen ja. Maar zoals hij zelf al aangaf ligt hij nergens wakker van laat staan van een terecht verlies tegen Chelsea.
 
Oelie Wapper
 
63
6 mei 2021 om 09:01
Slechte winnaar, wat mij betreft. Geniet van je winst, kijk uit naar de finale, geen enkele noodzaak om zo'n sneer uit te delen aan je verslagen tegenstander, erg flauw en kinderachtig.
 
CMG-
 
10
6 mei 2021 om 09:03
Ik geloof niet dat Real Madrid nu aangeslagen is en dan zondag tegen Sevilla het niet meer kan. Nee wij hebben terecht verloren van Chelsea, zij waren simpelweg beter op elke vlak.
 
Deenb
 
13
6 mei 2021 om 09:05
Aaah Mount kom op, zoveel sympathie voor die jongen ( natuurlijk als Chelsea fan ) maar merk eigenlijk van elke voetbal liefhebber. Dit is wel een vreemde reactie, na zo'n masterclass optreden deze opmerking valt bij mij niet goed. Hierom stond dit Chelsea juist niet bekend, goed organisatorisch team zonder echte vedette en geen haantjes gedrag.
 
YoeriCFC
 
12
6 mei 2021 om 09:17
Ach, de vorige keer toen Kroos tegen Chelsea moest spelen heeft hij snachts huilend en dronken de ziekenwagen moeten bellen zo slecht voelde hij zich.. Ik maak me niet zo druk om wat Kroos zegt en als Mount verstandig is doet hij dat ook niet. Je bent door naar de finale, boeiend wat zij voor de wedstrijd allemaal riepen.
 
alkatorian
 
90
6 mei 2021 om 09:21
Kroos zegt hier toch niets verkeerds? Spreekt juist, en terecht, met veel respect over Chelsea en haar prestatie(s) naar mijn idee. Nee, Mount slaat hier de plank mis vind ik. Altijd nederig blijven.
 
John Terry
 
13
6 mei 2021 om 12:12
Kroos zegt idd niks verkeerd, dit zijn dingen die een jonge Mount in de adrenaline nog moet afleren. Overigens weten we wel dat Kroos liegt, die schrikt echt nog wel eens wakker van wat Drogba destijds in zijn achtertuin flikte
 
LukaModric.10
 
50
6 mei 2021 om 09:22
Kroos zei niks verkeerd. De journalist vraagt van welke Chelsea speler hij wakker ligt. Kroos geeft alleen aan dat hij in 15 jaar nooit heeft wakker gelegen van een tegenstander. Verder had hij alleen complimenten voor Chelsea.
 
blink182
 
45
6 mei 2021 om 11:11
Dude. Kroos heeft helemaal niks verkeerd gezegd en was geen sneer naar Cfc. Mount daar integen.... met je “ziekenwagen”. Weetje hoeveel CL en Wk kroos al op zak heeft? Man man man. Nee Kroos ligt idd niet wakker van.
 
SjempjesLiek
 
4
6 mei 2021 om 16:42
Ah Jeroen joh hé! Hey, Yoeri! Niet zo overdrijven met je ziekenwagen. Kroos heeft niks provocerends gezegd naar Chelsea toe, integendeel zelfs. Laten we het maar op jeugdige dommigheid van Mount houden.
 
SergioRamosHM
 
25
6 mei 2021 om 09:22
Jammer dat Mount dit nodig heeft. Als Kroos slim is laat hij zijn prijzenkast zien en wens hij Mount veel plezier in de finale. Het is als ik het zo lees geen sneer van Kroos maar zoals hij zegt, nog nooit wakker gelegen van een incident rondom voetbal. Waarom dan wel voor een halve finale CL ipv een grote finale?
 
azchelsea
 
4
6 mei 2021 om 15:52
Valt me ook tegen van Mason, nergens voor nodig zo’n opmerking. Kroos zei niets verkeerds en het is niet nodig om als je al gewonnen hebt nog zo’n opmerking te maken. Hopelijk leert hij ervan.
 
 
5
6 mei 2021 om 09:37
Casimir geeft aan dat hij Madrid in het eerste gedeelte vd wedstrijd beter vond. Maar Madrid is gisteren nooit beter geweest. Chelsea gunde Madrid de bal en dat kon na die 1-1 uit
 
ViscaCatalunya
 
1
6 mei 2021 om 10:18
Chelsea deed wat Madrid graag doet. De ander de bal gunnen en counteren. Chelsea deed het alleen beter.
 
DiegoLugano
 
3
6 mei 2021 om 09:42
Ik denk dat Mount gedeeltelijk gelijk heeft want slapen in de broekzak van Kante zal niet fijn zijn. Wat een beest was het gister weer.
 
TILBURG013
 
38
6 mei 2021 om 09:51
Lachwekkend want Mount hier zegt. Kroos zijn rechtervoet is groter dan heel zijn carrière.. Nou CL finale bereikt, knappe prestatie maar je hebt nog niks. Kroos is wereldkampioen en heeft 3 CL titels achter elkaar gewonnen. Geeft gewoon eerlijk antwoord voor de wedstrijd, moet Kroos dan wakker liggen van Chelsea omdat hij nu heeft verloren? Wat een onzin zeg.. Mount zal zich wel heel stoer vinden nu.. gaat nooit in de buurt komen van Kroos z’n carrière maar goed..
 
JK-Ajax
 
30
6 mei 2021 om 10:00
Meteen praatjes terwijl Kroos helemaal geen gekke dingen zegt, ik denk dat hij nog steeds niet wakker ligt van Mount met alles wat hij al gewonnen heeft. Mount kan daar enkel van dromen om een WK en 3 CL’s te mogen winnen.
 
TILBURG013
 
33
6 mei 2021 om 10:36
4 zelfs..
 
AmazingNinja
 
7
6 mei 2021 om 11:25
Mount wellicht hoog in de emotie na de wedstrijd. Is ook logisch want dit is de grootste wedstrijd die hij heeft gespeeld in zijn carriere tot nu toe en die wint hij ook nog. Maar dat zegt alles over Mount dat het bereiken van de CL finale zijn grootste prestatie is en hij zou zich wel wat nederiger mogen opstellen tegenover een speler die de CL 4 keer gewonnen heeft (en tal van andere prijzen heeft gewonnen). Verder zegt Kroos ook niks gek en deelt hij complimenten uit aan Chelsea. Dus of Mount zich nu het mannetje voelt en dat met de rest van de wereld wou delen? Wellicht, maar erg misplaatste opmerking voor een speler die nog niks gewonnen heeft en volgend jaar misschien niet eens in de CL speelt.
 
real8madrid
 
40
6 mei 2021 om 13:07
1 wk, 2 Spaanse titels, 3 Duitse titels, 4 CL bekers, 5 wk voor clubteams, 2 Spaanse supercups, 1 Duitse supercup, 4 Europese supercups en 3 Duitse bekers. Ja die vent zal wakker liggen van een snotneusje met letterlijk 0 hoofdprijzen... Compleet misplaatste sneer zeg. Kroos zegt helemaal niets verkeerd en is heel respectvol naar Chelsea, zoals hij altijd is richting tegenstanders. Sneue reactie van een slechte winnaar. Hopelijk groeit hij daar nog uit en komt dit kinderachtige gedrag door zijn leeftijd.
 
ConchaEspina
 
6
6 mei 2021 om 23:12
Mason Mount heeft wel meer volgers op Tiktok, wat vandaag toch de graadmeter is van succes :D
 
hotemetote
 
13
6 mei 2021 om 22:07
Laat mount maar terugkomen na WK winst en 4 x CL winst plus 10 jaar lang de draaiende motor zijn geweest van de grootste club op aarde
 
Rikkkiee
 
3
6 mei 2021 om 22:17
Als je zo kansloos bent weggespeeld als Madrid dan zou ik (ondanks Kroos staat van dienst) gewoon even heel stil zijn en die typisch Madrilense arrogantie achterwegen laten.
 
thucan
 
21
6 mei 2021 om 23:46
Als je er vier hebt gewonnen mag je geheel terecht stront arrogant zijn. Ben je wel een super irritant, en dus stront arrogante hond, maar dat heb je dan helemaal verdiend..
 
 
5
6 mei 2021 om 22:26
Wat een non verhaal. Kroos is netjes en Mount maakt een geintje.
 
Yelle
 
3
6 mei 2021 om 22:56
Hij zei ook ‘well done yesterday’ en ‘congrats’. Maar goed, dat zorgt natuurlijk voor minder clicks. Het was natuurlijk ook wel een klein sneertje, maar het geheld bericht valt best mee.
 
soulman79
 
3
7 mei 2021 om 01:15
Die amount doet het nu even leuk maar daar hoor je binnen een aantal jaar niks meer van. Chelsea is en blijft alles behalve een bijzonder ploeg. Vooral de geweldenaar Kante verbloemt een heleboel. Met Tuchel is de tactiek vooral in verdedigend opzicht veranderd maar als je de ploeg vergelijkt met het Chelsea van Terry, Lampard en Drogba dan was dat toch een aantal klassen beter.
 
Teesboer
 
1
7 mei 2021 om 08:25
Ik vind er ook niet veel aan om naar te kijken, dat Chelsea van nu. Het is heel erg reactie voetbal en dan maar een Werner of Pulisic diep sturen. Je kunt je ook bijna niet voorstellen dat zo'n ploeg in de CL finale staat.
 
Timoooow
 
1
7 mei 2021 om 06:20
Kroos zijn uitspraak was ook arrogant, waarop Mount dan op een even arrogante manier een sneer terug geeft. Voor zulke uitspraken is de pers er juist voor. Ik denk dat Kroos er juist wel nog eens aan zal terug denken dat ze in het middenveld overspeelt werden. Kroos zijn palmares spreekt voor zich. Maar dit seizoen is het gewoon wat minder.
 
JLBV
 
2
7 mei 2021 om 07:40
Hahaha die Mount toch, moet toegeven dat Chelsea beter was, maar zo een reactie naar Toni?????? en het antwoord terug, heerlijk??Mount moet zijn luier nog verschonen!??