Twente en Zwolle melden zich in Heerenveen
Vrijdag, 17 november 2017 om 18:00

Scouts van Newcastle United reizen komend weekend naar Turkije om Cenk Tosun te bekijken. The Magpies zijn al langere tijd geïnteresseerd in de aanvaller van Besiktas. (NTV Spor)

Dwight Yorke aast op de functie van manager bij Sunderland. De oud-spits probeert contact op te nemen met de clubleiding, maar heeft nog geen reactie ontvangen. (talkSPORT)

FC Twente en PEC Zwolle hebben Tristan Borges op de korrel. De Canadese verdediger annex middenvelder speelt momenteel bij sc Heerenveen, maar beschikt over een aflopende verbintenis. (Voetbalnieuws)

Joaquín is voorlopig niet bereid om zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. De aanvaller van Real Betis annex 52-voudig international wil doorgaan met voetballen zolang zijn lichaam het volhoudt. (Marca)

NAC Breda doet toch een poging om het eigen Rat Verlegh Stadion te kopen. Dat moet gebeuren met behulp van drie grootaandeelhouders via een speciale financieringsconstructie. (BN DeStem)

Stefano Sturaro staat volgens zijn zaakwaarnemer in de belangstelling van Everton en Newcastle United. Stefano Volpi benadrukt echter dat zijn cliënt eerst wil slagen bij Juventus. (Diverse Italiaanse media)

Meer nieuws
   
12:00
12:00
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
0
   
11:26
11:26
VZ Kort: Nani zegt Turkije al na één seizoen gedag
77
   
11:19
11:19
'Ajax en PSV zetten in op komst van Ivoriaans toptalent Malick Yalcouyé'
3
   
11:09
11:09
Vermeulen zaait twijfel over Ajax-kandidaat Farioli; X wijst analist terecht
12
   
10:37
10:37
Rooney uit ongekende beschuldiging richting geblesseerde spelers van Man United
27
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.