Twijfels rond Jasper Cillessen na boodschap van Valencia
Vrijdag, 24 januari 2020 om 14:33

Jasper Cillessen mist de thuiswedstrijd van Valencia tegen Barcelona van zaterdagmiddag. De Nederlandse doelman is door trainer Albert Celades niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor het bezoek van de Catalaanse grootmacht aan het Mestalla. Cillessen zou woensdag starten in het bekerduel van Valencia met Logroñés, maar viel in de warming-up uit met een nog onbekende blessure. In de laatste dagen is de situatie niet verbeterd, waardoor Jaume Domènech normaal gesproken weer onder de lat staat.

Celades laat vrijdagmiddag op een persmoment zijn licht schijnen over de situatie omtrent Cillessen. "Hij ondervindt nog steeds last en kon daardoor niet vrijuit trainen vandaag. Hij is daardoor niet in staat om te spelen." De problemen voor Cillessen ontstonden woensdag in aanloop naar de bekerclash met Logroñés. "Hij kreeg last en gaf aan niet te kunnen spelen. Vandaag kon hij het tweede gedeelte van de training afmaken, maar desondanks is de pijn niet verdwenen en is het uitgesloten dat hij tegen Barcelona speelt."

Cillessen liep begin december een kuitblessure op en was daardoor bijna een maand uit de roulatie. Bij terugkeer moest de doelman van het Nederlands elftal echter Domènech voor zich dulden. De Spaanse keeper geniet het vertrouwen van Celades en kwam de laatste tijd geregeld in actie. Het is niet duidelijk wanneer Cillessen weer geheel fit is, maar de verwachting is dat hij op korte termijn weer speelklaar is.

Meer nieuws
   
06:00
06:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
3
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
13
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (10)

 
El_Guaje7
 
12
24 januari 2020 om 14:38
Valencia zal zich wel opgelicht voelen, ze hebben Jasper geruild voor Neto. Vind Neto een betere indruk maken, heeft het zeker goed gedaan met de blessure van Ter Stegen. Eigenlijk te goed om als 2e viool achter Mats te dienen.
 
-NEC-
 
24
24 januari 2020 om 14:47
Cillessen heeft er ook altijd gestaan als hij moest keepen bij Barcelona, de Spaanse media is vaak zat lovend geweest over zijn wedstrijden en kwaliteiten. Cillessen is twijfelachtig begonnen bij Valencia, maar wel gewoon een keeper voor de subtop van Europa. Neto is eigenlijk sowieso inderdaad te goed om tweede keeper te zijn.
 
Dr.Jero
 
9
24 januari 2020 om 14:48
Zo fantastisch was Neto nou ook weer niet. Maar met Mats valt niet te concurreren, verreweg een van de belangrijkste bij barca! Als madrid fan kan ik heel erg van hem genieten!! Samen met oblak mijn favoriete goalie. Al met al zal neto niet onderdoen voor jasper dus de deal heeft voor barca goed uitgepakt
 
daanson
 
7
24 januari 2020 om 14:53
Klopt momenteel maakt Neto een beter indruk, Maar Jasper heeft in de wedstrijden bij barca ook laten zien dat die een goede keeper kan zijn. Hij zit nu niet in zijn beste periode maar geef hem nog even de tijd.
 
Fc Scheidsrech
 
0
24 januari 2020 om 16:05
@daanson: Hoe bedoel je Neto een betere indruk maakt? Neto heeft wel geteld 1 CL en 1 La Liga duel dit seizoen gespeeld. Die maakt hij misschien beter indruk maar Cillesen heeft 14 La Liga duels al gespeeld en 4 CL duels voor Valencia. Je kan moeilijk betere indruk maken als je niet speelt....maar ik snap je punt. Het is ook echt pure armoede dat Jasper Cillesen al die jaren 1e doelman bleef voor ons Oranje....
 
B-RealMadrid
 
6
24 januari 2020 om 15:14
Cillessen komt gewoon zwaar te kort voor het hoogste niveau. Wellicht terug naar Ajax als Onana verkocht wordt
 
AFCA_ARJAN
 
1
24 januari 2020 om 17:49
Hij komt tekort voor het hoogste niveau en dan suggereer je dat hij misschie terug moet naar Ajax? Dat klopt natuurlijk niet...
 
B-RealMadrid
 
1
24 januari 2020 om 18:55
Ajax heeft afgelopen seizoen een uitstekend seizoen gehad. Verder is het een club die de afgelopen jaren altijd behoorde tot maximaal de subtop. Spelen in een van de zwakkere competities van West- en Zuid-Europa, en komen alleen tegen topclubs in de CL. Zonder succes overigens (behalve vorig seizoen).
 
bf1994
 
0
24 januari 2020 om 18:00
valencia is niet het hoogste niveau daarnaast is een blessure indicatie dat hij het nivea niet aankan
 
Stijlvol
 
2
24 januari 2020 om 15:29
Tsjonge, het is toch ook wat voor Jasper. Hij had zijn laatste wedstrijd voor Barca destijds in de Copa Del Rey tegen uitgerekend Real Madrid kunnen spelen, maar was toen in aanloop naar die wedstrijd ook geblesseerd geraakt. Nu had hij de kans zich te laten zien tegen zijn ex-werkgever en is hij opnieuw voortijdig geblesseerd geraakt. Wat een pech zeg. Ik hoop voor hem dat hij wel terugvecht en Domenech weer naar de reservebank stuurt.