14 juli 2018 om 15:53
PEC Zwolle - Excelsior is afgelopen. 5-0 voor PEC (2x v Duinen en 3x Flemming).

jeer86

2
De wedstrijd Willem II-AA Gent is uiteindelijk wel gespeeld. Maar dan achter gesloten deuren. Eindstand 1-1. Doelpunt Willem II: Abubakar

royke89

5
14 juli 2018 om 16:44
Willem II - AA Gent 1-1, wedstrijd is achter gesloten deuren gespeeld. Doelpunt Abubakar

14 juli 2018 om 20:07
Grasshoppers (Hoogwoud 3e klasse)- Volendam eindstand 0-3. 0-2 bij rust. Beetje zoals een oefenwedstrijd hoort te zijn vriendschappelijk en respectvol.

stillewillem

0
14 juli 2018 om 22:19
Aanvulling op pec-Excelsior. Pec heeft afgelopen week zeer veel risico genomen met het duo van Vvv. Er moet nu echt verkocht worden anders snijd de club zich financieel in de vingers. Al met al gaat dit goed komen al is het wel een spannende tijd. Met het geld wat vrij komt dan zeker nog mogelijkheden vooringenomen. Tevens is het nu wachten op groen. Chat van vd vaart zijn vrouw. Terugkomend op de wedstrijd van vanmiddag pec heer en meester tov Excelsior. Tot aan de wissels ver in de 2e helft. Concluderend. Leemans en hamer zijn voltreffers. Flemmings eveneens. Daarnaast mits van duinen gaat renderen zeker zijn geld word,. Van crooy wat flets en achterin nog geen tegenstand. Kingsley vaak gecorrodeerd door door ervaren rot boer. Ik zou zeggen strik er om en Bram op rechts. Pec staat er redelijk op al moeten erg nog nog wat bijkomen. Deel 2 matig. Bakker snel verhuren.de man van 1 tempo. Step een volt refer maar moet. Oh tijd krijgt no. Lachlan een prima verb anger voor Marcellus. Yup pec!!! Excelsior heeft echt een problem. Het was echt zeer en zeer mating. Met dit team een center degradatiekandidaat. Leuk pot. Mooi weer en prima steer. Mooi ook om te zijn dat er excelsior fans warren. Jongemanin excelsior tense iachter de goal. Leuk sparred met kids van pec.respect kerel !!!