Unibet Uitblinker: een hoge odd voor een assist van Dusan Tadic!
Zondag, 12 maart 2023 om 13:30

Nummer twee Ajax vervolgt de strijd om de landstitel in de Eredivisie zondag met een uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Drie punten in het Abe Lenstra Stadion lijken cruciaal voor de Amsterdammers om in het spoor te blijven van koploper Feyenoord. Unibet heeft voor dit duel een 'Unibet Uitblinker' geselecteerd, een weddenschap die je niet links kunt laten liggen.

Voor Heerenveen - Ajax is dit een speciale odd voor een assist van Dusan Tadic. De reguliere quotering is 2.40. Als 'Uitblinker' heeft Unibet de odd verhoogd naar 3.30! Deze UniBoost is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande klanten van achttien jaar en ouder. Tadic was afgelopen zondag nog verantwoordelijk voor de assist op Mohammed Kudus, die met zijn doelpunt zorgde voor de belangrijke 1-0 zege op NEC.

Log nu in bij Unibet en maak gebruik van de UniBoost Uitblinker!

Ajax had in het begin van dit seizoen geen kind aan Heerenveen. In de Johan Cruijff ArenA werd met maar liefst 5-0 gewonnen, mede dankzij een dubbelslag van Kudus na rust. De Friezen zijn inmiddels opgeklommen naar de negende plaats in de Eredivisie. Afgelopen weekeinde werd na een 3-1 achterstand nog een verdienstelijk punt behaald tegen FC Twente (3-3). Het thuisduel met Ajax begint zondag om 14.30 uur.

Meer nieuws
   
07:38
07:38
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
   
07:30
07:30
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
   
07:13
07:13
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
13
   
06:30
06:30
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
   
06:00
06:00
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.