Unibet Uitblinker: een hoge odd voor een goal van Mbappé tegen Bayern!
Woensdag, 8 maart 2023 om 19:00

Een echte kraker in de achtste finale van de Champions League: Bayern München krijgt woensdagavond namelijk bezoek van Paris Saint-Germain. Matthijs de Ligt moet Lionel Messi en Kylian Mbappé zien af te stoppen op eigen veld. Unibet heeft voor dit duel een 'Unibet Uitblinker' geselecteerd, een weddenschap die je niet links kunt laten liggen.

Voor Bayern München - Paris Saint-Germain is dit een speciale odd voor een schot op doel van Mbappé. De reguliere quotering is 2.75. Als 'Uitblinker' heeft Unibet de odd verhoogd naar 3.75! Deze UniBoost is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande klanten van achttien jaar en ouder. Mbappé wist als invaller tweemaal te scoren in de heenwedstrijd tegen Bayern, al werden beide doelpunten geannuleerd wegens buitenspel.

Meer: Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen | Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan zaterdag kampioen worden

Log nu in bij Unibet en maak gebruik van de UniBoost Uitblinker!

Bayern won in Parijs met 0-1, met uitgerekend voormalig PSG-aanvaller Kingsley Coman als matchwinner in de tweede helft. De generale voor de returnwedstrijd in Frankrijk was geslaagd, want mede dankzij een goal van De Ligt werd VfB Stuttgart met 1-2 verslagen. PSG won in een doelpuntrijke ontmoeting met 4-2 van FC Nantes. Beide grootmachten staan bovenaan in respectievelijk de Bundesliga en de Ligue 1.

Meer nieuws
   
19:52
19:52
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
0
   
19:38
19:38
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
   
19:24
19:24
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
19
   
19:08
19:08
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
4
   
19:00
19:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
16
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.