UniBoost: 50x je inzet als Ajax zondag thuis wint van FC Utrecht!
Zondag, 21 mei 2023 om 13:00

Ajax staat voor de laatste thuiswedstrijd van dit Eredivisie-seizoen. FC Utrecht komt zondag op bezoek in de Johan Cruijff ArenA. Wint het elftal van trainer John Heitinga thuis en blijft de tweede plaats in zicht? Win vijftig keer je inzet bij winst van Ajax. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 49 euro winst kan pakken.

Het was een wat roerige week voor Ajax. De uitwedstrijd van zondag tegen FC Groningen werd al na tien minuten definitief gestaakt vanwege rookbommen op het veld en een veldbetreder. De Amsterdamse club keerde dinsdag terug in het hoge noorden, om in een moeizame wedstrijd met 2-3 te winnen. Hierdoor is er nog een kleine kans op het veroveren van de tweede plaats, al is daar gezien de achterstand van vijf punten op PSV wel een wonder voor nodig.

Zie jij Ajax het laatste thuisduel winnen? Profiteer van de UniBoost!

FC Utrecht had eveneens te maken met stakingen tijdens de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk (1-0 winst). Na de zoveelste onderbreking vonden de spelers het welletjes en werd er demonstratief niet meer gevoetbald. Utrecht won met minieme cijfers en maakt zich langzaam op voor de play-offs om Europees voetbal. Winst op bezoek bij Ajax kan de Domstedelingen een enorme boost geven. De clash in Amsterdam begint zondag om 14.30 uur.

Zie jij FC Utrecht zondag stunten? Check dan snel de UniBoost!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Meer nieuws
   
11:46
11:46
Marcel Brands bevestigt interesse van PSV: 'Het is een interessante speler'
0
   
11:15
11:15
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
7
   
11:15
11:15
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
   
11:13
11:13
Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
3
   
11:00
11:00
Pak 3x je inzet als Uitblinker Saka scoort tijdens Tottenham Hotspur-Arsenal!
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.