UniBoost: 50x je inzet als Feyenoord zondag wint van Sparta Rotterdam!
Zondag, 2 april 2023 om 13:30

Voor Feyenoord breekt de laatste en belangrijkste fase van de kampioensrace in de Eredivisie aan. Gelijk een lastige opdracht na de interlandbreak, want zondag wacht de uitwedstrijd tegen de verrassende subtopper Sparta Rotterdam. Voor dit duel heeft Unibet een speciale actie voor nieuwe spelers. Win vijftig keer je inzet bij winst op Sparta op Het Kasteel. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 50 euro winst kan pakken.

Feyenoord sloeg twee weken geleden een belangrijke slag in de titelrace. Na een 2-1 achterstand halverwege werd achtervolger Ajax namelijk met 2-3 verslagen. De voorsprong is hierdoor opgelopen naar zes punten, met nog acht speelronden voor de boeg. Feyenoord lijkt daarnaast over een makkelijker programma te beschikken voor de komende weken. Wel treft het elftal van Arne Slot Ajax nog in de halve finale van de TOTO KNVB Beker en AS Roma in de kwartfinale van de Europa League.

Zie jij Feyenoord zondag uit winnen? Profiteer van de UniBoost!

Voor Sparta kan dit seizoen al niet meer stuk. Met de huidige zesde plaats lijkt plaatsing voor de play-offs om Europees voetbal slechts een kwestie van tijd te zijn. Daarnaast aast men op revanche, want eerder dit seizoen werd in De Kuip met 3-0 verloren van Feyenoord. In de komende weken volgen ook nog interessante ontmoetingen met AZ, FC Twente en sc Heerenveen. De derby van Rotterdam begint zondag om 14.30 uur.

Denk jij dat Sparta zondag gaat stunten? Check dan snel de UniBoost!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Meer nieuws
   
21:09
21:09
Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
10
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
20:59
20:59
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
10
   
20:31
20:31
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
1
   
20:30
20:30
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.