Update: 'Ajax heeft Magallán bijna binnen na geaccepteerd bod'
Vrijdag, 14 december 2018 om 19:22

Lisandro Magallán blijft nadrukkelijk in beeld bij Ajax. Volgens Argentijnse media heeft de Amsterdamse club enkele dagen voor de Copa Libertadores-finale van Boca Juniors tegen River Plate een bod van negen miljoen euro uitgebracht op de verdediger. Het Algemeen Dagblad schrijft dinsdagavond over een bedrag van tien miljoen euro. Boca Juniors zou na de verloren eindstrijd in het Santiago Bernabéu van zich laten horen.

Afgelopen zondag verloor Magallán met Boca Juniors de finale van de aartsrivaal door in de verlenging twee goals tegen te krijgen (3-1). Het is niet de eerste keer dat Ajax nadrukkelijk wordt gelinkt met de Argentijse stopper. Eerder zouden de Amsterdammers ook een bod van circa negen miljoen euro hebben neergelegd bij Boca Juniors.

Meer: Matthijs de Ligt hoopt in de toekomst terug te kunnen keren bij Ajax

Begin november meldde De Telegraaf al dat Ajax de jacht op Magallán had heropend. De verdediger, die eerder al medisch werd gekeurd in Amsterdam, geldt als opvolger van Matthijs de Ligt, die in verband wordt gebracht met verschillende Europese grootmachten. Magallán zou afgelopen zomer al naar Ajax komen, maar mede omdat Boca geen vervanger kon vinden, opteerde Ajax voor de komst van Daley Blind.

De 25-jarige verdediger ligt momenteel nog tot medio 2021 vast bij de Argentijnse topclub. In totaal heeft Magallán tot dusver 75 wedstrijden gespeeld voor Boca Juniors, waarin hij 3 keer heeft gescoord en 1 keer een medespeler in stelling heeft gebracht. Eerder was Magallán actief voor drie andere Argentijnse clubs: Gimnasia, CA Rosario en Deportivo Defensa.

Update 14 december 19.22 uur - 'Ajax heeft Magallán bijna binnen na geaccepteerd bod'
Ajax heeft Lisandro Magallán bijna binnen. Journalist César Luis Merlo van TyC Sports schrijft op Twitter dat Boca Juniors een bod van negen miljoen euro heeft geaccepteerd. Tegenover het Algemeen Dagblad heeft directeur spelersbeleid Marc Overmars bovendien bevestigd dat hij Magallán snel wil toevoegen aan de selectie.

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
11
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (73)

 
Thiago036
 
15
11 december 2018 om 21:38
Geen idee wat er met Wöber en Schuurs gaan doen , maar dit is gewoon zonde van de talent.
 
elninoo
 
130
11 december 2018 om 21:43
Schuurs is nog lang niet zo ver en als je 50 a 60 wedstrijden per jaar speelt en je wilt serieus meedoen dan zul je toch vier knappe centrale verdedigers moeten hebben. Zonde van het talent? Kwaliteit moet ten alle tijden voor talent staan bij de club. Wanneer talent verandert in kwaliteit kun je pas meedoen in Europa.
 
pedrovasquez
 
28
11 december 2018 om 21:44
Concurrentie is ook belangrijk voor een talent. Schuurs weet dat hij naar Ajax gaat, daar heb je wel vaker te maken met concurrentie. Als Schuurs laat zien beter te zijn dan mangalan staat hij er gewoon in, bij Ajax zijn ze niet bang om de jeugd een kans te geven.
 
ModricMagic
 
27
11 december 2018 om 21:44
Je gaat niet de Ligt laten op vangen door Schuurs. Blind kan ook nog weggaan dus een CV is zeker nodig. Kan een Sanchez verhaal worden en heeft ook nog is een goeie connectie met Tagliafico.
 
MrBoity
 
13
11 december 2018 om 21:55
Schuurs kan er niks van, miskoop. Wober heeft zn goede en slechte dagen, goed voor de breedte
 
Frico_rmc
 
11
11 december 2018 om 23:22
Altijd mooi dat meningen/inzichten kunnen verschillen. Ik denk dat als Ajax een vervanger haalt voor de Jong, dat het dan over is voor Wober. Totaal geen verdedigersmentaliteit, veel te lief voor een club als Ajax. Per Schuurs zie ik nog wel een paar stappen zetten, tevens oogt hij harder, voetballend (veel) beter dan Wober, dus denk ik dat hij volgend seizoen begint als back-up (uitgaande dat dan toch Magallan met Blind het startende duo gaat worden, maar dan verwacht ik al voor de winterstop en anders rond de winterstop dat Schuurs allang een echte kans heeft gehad met Blind en Magallan voor zich.
 
MrBoity
 
6
12 december 2018 om 00:07
Ik heb al die keren dat ik schuurs aan het werk heb gezien (stuk of 8x) geen verdedigende kwaloteiten kunnen ontdekken. Denk dat het voor beiden klaar is als Magallan komt
 
FoebeleVP
 
35
11 december 2018 om 22:06
Die gedachte hanteerde Ajax de afgelopen jaren, keer op keer moest een talent het gat vullen van de bepalende speler die weggekocht werd en we hebben gezien hoeveel succes dat heeft opgeleverd de afgelopen jaren. Dit jaar heeft Ajax Ziyech kunnen behouden en Tadic en Blind gehaald en we zien ineens hoe lekker dit team kan voetballen. Laten we dus niet weer de fout maken om alleen maar talenten door te schuiven, die plek moet je afdwingen, niet zomaar krijgen omdat je een talent bent.
 
wve
 
3
12 december 2018 om 06:16
Gaat de ligt niet weg volgens jou?
 
Janta
 
0
14 december 2018 om 23:10
Ajax is al volop bezig met het nieuwe seizoen als de Ligt voor heel veel geld vertrokken is. Voor Wöber zal het heel moeilijk gaan worden en Schuurs is aangetrokken voor de toekomst. Niet iedere verdediger maakt een stormachtige ontwikkeling door als de Ligt.
 
Ajaxsupporter
 
21
11 december 2018 om 21:39
Negen miljoen vind ik misschien een beetje veel voor een redelijke onbekende speler maarja overmars en co weten vast wel wat ze doen. Is er hier iemand die hem vaak ziet spelen?
 
NJfromVOL
 
86
11 december 2018 om 21:49
Deze jongen heeft een CL finale (maar dan in Zuid Amerika) gespeeld, Wat denk je dat je hem voor niks kan ophalen?
 
origineel
 
12
11 december 2018 om 22:00
Zit nog flink wat ruimte tussen niets en 9 miljoen. Het bedrag geloof ik wel, maar de beperkte keren dat ik hem heb gezien viel hij toch tegen. Lijkt me een typische sobere verdediger en voetballend is het heel erg pover. Wanneer je dus voetballend zo zwak bent moet je verdedigend uitstekend zijn om te slagen. Iemand hier die meer dan een handvol wedstrijden heeft gezien? Ajax lijkt in ieder geval flink overtuigd wanneer ze hem alsnog aantrekken.
 
voetbalfreak
 
5
11 december 2018 om 22:01
Volgens mij ging `de kabel` transfervrij na een champions league finale naar de serie A. Dus theoretisch zou het kunnen
 
NJfromVOL
 
26
11 december 2018 om 22:09
Jongens die uit hun contract liepen na het Bosman arrest, bedoel je ? Lekker relevant in dit geval.
 
Rugu
 
47
11 december 2018 om 22:02
Ik volg het Zuid-Amerikaanse voetbal redelijk en heb hem dit seizoen regelmatig zien spelen in, met name de Copa Libertadores. Ik zei van de zomer al dat ik de meerwaarde van deze jongen bij Ajax niet direct zie en daar heeft hij mij de afgelopen maanden niet van overtuigd dat hij dat wel is. Verdedigend is hij best sterk en ook vooral met zijn fysiek zal hij domineren in de Eredivisie. Bij Boca speelt er een echte spelverdeler voor hem, Wilmar Barrios. Zijn primaire taak is verdedigen en in balbezit doet hij niet mee. Dat is op zich niet erg maar gaat wel in tegen de manier van spelen bij Ajax. Ik persoonlijk denk dat er betere alternatieven zijn voor deze jongen. Ik zie in Edson Alvarez van Club America de ideale opvolger van de Ligt.
 
siepie
 
15
11 december 2018 om 22:48
Op zich hoeft dat geen probleem te zijn, want naast hem staat blind en hij kan juist minder verdedigen en goed opbouwen. Maar los daarvan vind ik Magallan niet eens een super balafpakker. Hij doet me steeds aan Veltman denken, waarbij hij ook veel probeert te maskeren door (te) fel erin te gaan.
 
Leeuw087
 
2
14 december 2018 om 22:20
Rugu, Je zegt "verdedigend is hij best sterk en ook vooral met zijn fysiek zal hij domineren in de Eredivisie.", dat zal dus wel de belangrijkste reden zijn waarom Ajax hem graag wil hebben. Zal me niet verbazen als hij al vrij snel als ( Rcv) naast deligt( kan ook LCV spelen) zal verschijnen in het eerste. Denk dat Ajax hem graag gebruikt in de Cl. Deze man is zo lang gescout, hij moet buiten wat jij al noemde al wel volgens de scouts andere zaken kunnen bijleren. Sinds Marc financieel wat meer ruimte krijgt worden er mogelijk ook steeds betere spelers aangetrokken. We zullen zien hoe hij het doet, bij Milik dachten ook een flink aantal mensen dat kan nooit iets kon worden en voor zo weinig gehaald. Nu zijn ze bezig met een jeugdspeler uit Burino Faso, zou ook maar 3 miljoen kosten. Ajax is goed bezig.
 
RomanEmpire010
 
11
11 december 2018 om 23:51
Negen miljoen is niet veel meer in de huidige transfermarkt en zeker niet als je kijkt naar de club waar hij speelt. Sanchez was voor een lager bedrag een schot in de roos, maar vergeet niet dat hij uit Colombia kwam en niet bij Boca vandaan. De transferbedragen blijven maar stijgen en over een aantal jaar, mocht dit zo doorgaan, kan je een Frenkie de Jong voor 5 a 10 keer zoveel oppikken dan de ca. drie ton die ze nu betaald hebben. Denk je dan echt dat clubs als Boca hun basisspelers laten vertrekken voor ca. 5 miljoen? Nee, als je daar een basisspeler voor 9 miljoen losweekt, doe je in de huidige markt gewoon goede zaken en betaal je misschien zelfs nog wel te weinig. Speelde die jongen al in Europa, had je hem sowieso niet voor 9 miljoen kunnen losweken.
 
pietje1118
 
14
11 december 2018 om 21:43
Nou ik heb hem zien spelen in de finale van de copa, maar hij heeft op mij geen indruk gemaakt. Ajax heeft toch genoeg verdedigers met blind wober schuurs botman en de nog geblesseerde Veltman.
 
afca0cbs
 
33
11 december 2018 om 21:52
Je maakt een grapje zeker. Ajax wilt het niveau omhoog brengen.
 
AFCAoudwest
 
7
11 december 2018 om 21:57
Dat vind ik dus ook...Bij de Ligt en Davison Sanchez zie je meteen het talent eraf spatten. Dat heeft Magellan dus helemaal niet. Nu heb ik hem ook pas 1x gezien, maar ik vind het niet echt een versterking. Zet dan liever Wober en Schuurs vaker in de basis en laat hen minuten maken...
 
Voetbalimpact
 
13
12 december 2018 om 00:06
Nah de mensen op social media die Sanchez in Colombia zagen waren ook totaal niet enthousiast over hem. Hey voetbal in Z amerika is gewoon heel anders dan in NL.
 
Brasileiro
 
7
12 december 2018 om 17:36
Sanchez stond juist te boek als een echte topverdediger in wording en nog enorm jong. Magallan is bij lange na niet de beste centrum verdediger in Zuid Amerika, niet eens tijdens de finle van de copa libertadores de beste op t veld. Ik zou hier voor passen, is absoluut niet van hetzelfde niveau als Tagliafico. Voor 3/4 miljoen had je de gok kunnen wagen, het 3 voudige daarvan zou ik niet doen.
 
hansje1969
 
0
14 december 2018 om 20:32
@voetbalimpact Dat is zeker niet waar wat je zegt. Sanchez werd naar wat ik me ervan herinner juist door iedereen heel positief overal genoemd. Dit i.t.t. Cassiera die ook waardeloze statistieken had. Over Magalan kan ik niet zeggen. Ken zijn naam en club. Maar lees tot op heden weinig positiefs. Je ziet veel dat hij niet kan voetballen. Als hij kan verdedigen en koppen dan is dat meegenomen
 
pinko
 
7
14 december 2018 om 19:47
Ook ik heb de finale Copa gevolgd en speciaal op deze speler gelet. Sterke, sobere verdediger die tijdens die wedstrijd nooit in paniek is geraakt. Zet dat af tegen de onzekerheid van Wober en Veltman - Schuurs is nog in opleiding - en je hebt het over een wereld van verschil. Hij komt om te verdedigen en is niet gehaald als spits. Natuurlijk blijft het afwachten, maar hij is een gearriveerde speler die een basisplaats heeft bij de finalist Copa L. Dan moet je toch wel iets kunnen?
 
wanneer34e
 
15
11 december 2018 om 21:49
Ik heb begrepen van mensen die de finale van copa hebben gezien dat magallan toch geen sterke indruk had achter gelaten. Maar das 1 wedstrijd. Is er iemand die hem vaker hebben zien spelen?
 
Frico_rmc
 
7
11 december 2018 om 22:13
Nou het is zeer zeker geen Sanchez én dus ga je er wel op achteruit als je de Ligt 1 op 1 vervangt door Magallan. Verdedigend zal het goed tot top van de eredivisie zijn. Voetballend (en daarom snap ik juist niet dat Ajax hem blijkbaar echt wilt) vind ik hem echt matig en denk ik dat het hem niet gaat worden bij Ajax. Maar daar staat tegenover dat de nummers 4 t/m 18 zo zwak zijn dat het zo maar kan zijn dat hij alsnog nagenoeg alles speelt met een voetballende speler naast hem.
 
wanneer34e
 
2
11 december 2018 om 23:00
Voor een speler die niet hoger op kan dan Ajax is 8 a 9 miljoen denk ik veels te veel. Max 5 is denk ik een schappelijke prijs.
 
Voetbalimpact
 
1
12 december 2018 om 00:08
Verdedigend is Magallan echt ijzersterk. Als de Ligt vertrekt is Magallan de beste verdediger (puur verdedigend). Voetballend is hij alleen niet zo goed, vrij matig zelfs.
 
Chefvoetbal
 
5
11 december 2018 om 21:56
Ik denk dat deze jongen dit bedrag niet rechtvaardigt. Kwam in de paar wedstrijden die ik van hem heb gezien toch redelijk beperkt over met name in voetballende zin. Wellicht dat hij een complementair duo kan vormen met Blind naast hem, maar dan is je centrum dan behoorlijk kwetsbaar door de lucht.
 
origineel
 
3
11 december 2018 om 22:03
Mee eens. Bovendien zou het streven moeten zijn om Daley op 6 te laten spelen, waar hij veruit het beste is. Helemaal wanneer Frenkie weg is en de opbouw weer stroperig verloopt.
 
Chefvoetbal
 
1
11 december 2018 om 22:29
Inderdaad ik zie Daley uiteindelijk ook het liefst op het middenveld. Dan heb je de opvolger van Frenkie al binnenshuis. Daarnaast wil ik Wober ook voor een lange reeks wedstrijden zien, want behoudens zijn wat zwakkere periode vorig jaar maakt hij op mij altijd een goede indruk. Hopelijk kan Ajax op rechts dan een wat meer ervaren verdediger halen met snelheid
 
balletjeisrond
 
3
11 december 2018 om 22:08
Ik snap ook werkelijk niet wat Ajax in deze verdediger ziet, ik acht Wöber echt talentvoller. Het lijkt mij persoonlijk handiger om iets meer uit te geven, mij lijkt het dat je voor 15m vast wel ergens een betere verdediger kunt ophalen. Ik was zelf erg onder de indruk van Balbuena. Maargoed Overmars en co zullen er zeker een betere kijk op hebben dan ik dus ik laat mij graag verrassen
 
FoebeleVP
 
5
11 december 2018 om 22:10
Bij die eerste tegengoal krijgt hij de bal volgens mij door de benen gespeeld en stond ie niet bepaald lekker te verdedigen. Het is natuurlijk maar een moment opname, ik heb verder weinig van hem gezien tot nu toe. Wel altijd goed dat hij zo'n Copa finale heeft gespeeld, wat dat betreft komt hij wel met enige bagage binnen en dat is alleen maar goed gezien het gebrek aan ervaring van Wober en Schuurs.
 
relaxie
 
2
11 december 2018 om 22:22
Ik heb hem een paar keer aan het werk gezien maar vind deze echt Ajax onwaardig....hij kan idd verdedigen maar daar blijft het dan ook bij!
 
Bossie
 
1
11 december 2018 om 22:30
Het kan geen kwaad om een sobere verdediger in je selectie te hebben. Eentje die een spits kan uitschakelen. Je hebt voor de rest genoeg voetballend vermogen. En hij kan het voetballen nog aanleren. Wouters werd voetballend ook steeds beter tijdens zijn periode bij Ajax
 
NDisdenaam
 
4
11 december 2018 om 22:33
Geloof er helemaal niets van, Ajax gaat toch niet meer bieden dan men eerst heeft gedaan? Volgens mij is het daar nu einde seizoen (?, loopt niet synchroon met hier toch?). Lekker laten gaan, er komt allejezus veel geld binnen komende zomer.... dus gewoon kwaliteit halen. Volgend jaar CL of vCL dus dan moet je goed voor de dag komen, dat lukt niet met middelmaat.
 
Japie_Krekel
 
1
11 december 2018 om 22:44
ik ben zeer enthousiast over Overmars maar een centrale verdediger van slechts 1.81 meter halen vind ik wel een rare beslissing. dat is weer ongeveer hetzelfde verhaal als zo een Lamprou die je nu op goal hebt staan en die eigenlijk te klein is voor zijn positie dan zullen sommige mensen weer zeggen maar het gaat om sprongkracht en timing maar als je tegenover een spits staat die 1.87 meter is en ook een goede sprongkracht en timing heeft, heb je toch een groot probleem
 
memphisdepay
 
2
12 december 2018 om 00:15
Het is de eredivisie maar, daar speel je tegen weinig kopsterke spitsen. Daarnaast denk ik dat jij zijn lengte niet goed hebt. Volgens wiki is hij 181 maar volgens transfermarkt en fifa 185 wat mij een prima lengte lijkt.
 
Japie_Krekel
 
0
12 december 2018 om 00:48
@memphisdepay 1.85 meter vind ik ook vrij klein voor een CV, maar daar kan je nog mee weg komen idd. in de Eredivisie is dat idd geen probleem ook maar in Europa is het wel handig als je wat meer lengte hebt
 
Bossie
 
1
12 december 2018 om 06:58
Heb je ooit de duels gezien tussen John van Loen en Frank de Boer. Van Loen zeker een kop groter dan de Boer, maar won geen kopduel van hem. Dit geeft geen garanties, maar geeft wel aan dat lengte niet altijd bepalend is voor het winnen van een kopduel
 
GluubsterTJ
 
0
15 december 2018 om 12:21
@Memphis: Hij is 1.81m. Alleen FIFA zegt anders, al het andere zegt 1.81m. Wordt leuk samen met Blind van 1.80m tegen Luuk de Jong hahah!
 
Thierryvane
 
2
11 december 2018 om 22:57
Dit is een verdediger van niks. Heb een wedstrijd gezien en dat is genoeg voor deze man. Graag iemand anders
 
Thamike
 
5
14 december 2018 om 21:15
Hahaha hoeveel reacties ik wel lees van mensen die hem 1 wedstrijd hebben zien spelen en een conclusie trekken. Was het hele leven maar zo lekker simpel. Ik ga er nog vanuit dat de scouts dingen hebben gezien die van grote waarden kunnen zijn en met een reden al een tijdje achter deze verdediger aan zitten. Zullen we even afwachten met oordelen?
 
Chielski
 
1
12 december 2018 om 00:20
Gewoon Vermaelen transfervrij ophalen! Is zeer prima verdediger voor eredivisie en kan daarbij talenten als Wöber en Schuurs het (nodige) stapje verder helpen...
 
Independer76
 
2
12 december 2018 om 01:29
Ajax moet het salaris plafond omhoog gooien en een speler als de ligt gewoon houden na dit cl seizoen komt er genoeg geld binnen
 
Steef71
 
4
12 december 2018 om 06:43
Volgens mij hebben ze dat al gedaan. Maar sportief wil zo'n jongen ook uitgedaagd worden. Ajax betaald al ruim 2 keer zoveel als vorig jaar aan salarissen voor de bepalende spelers. Je moet ook kijken naar KnvB regels. Je mag maar een bepaald percentage van je begroting aan salarissen betalen. Enige mogelijkheid is terugschroeven salarissen jeugdspelers, maar dan komen de grote talenten als Frenkie de Jong, Bazoer en Dolberg niet meer naar Ajax.
 
993410
 
1
12 december 2018 om 10:28
Zeggen die regels van de Knvb ook wat over tekengeld?
 
primoss
 
1
12 december 2018 om 13:31
Grote talenten als de Jong,bazoer en Dolberg? Dat je de Jong noemt snap ik ,maar die andere 2 zijn toch van een beduidend minder niveau. Bazoer wordt overal terug gestuurd en Dolberg kan nog steeds niet een oude Hiuntelaar definitief uit de basis spelen.
 
beppie27
 
8
12 december 2018 om 05:16
Ik zou proberen Vertonghen terug te halen en malagan blind op de plaats van schone dan komt het wel goed tevens zou ik ook bas dost proberen te halen sluwe vos opvolger voor Klaas ja die er zeker 20 of meer inprikt en die van Groningen die Japanner dohan
 
FoebeleVP
 
2
14 december 2018 om 19:33
Voor volgend jaar moeten ze Jan, Toby en Luis polsen voor een terugkeer, het is nu of nooit, want als ze nog een paar jaar wachten zijn ze niet meer dragend, maar slechts ervarenkrachten die hun ervaring overdragen. Wat is het verschil? Nou, Tadic of Huntelaar. Ondanks dat ik heel blij ben dat Klaas er is en hij absoluut van waarde is, vorig seizoen en ook absoluut dit seizoen is het natuurlijk wel wat anders dan wat Tadic brengt, die zeer bepalend is, zelfs als hij minder goed speelt.
 
wyzijnkampioen
 
3
14 december 2018 om 19:40
Dat zie ik ook graag gebeuren. Dat gaat weliswaar aardig wat salaris kosten maar de kwaliteit in de selectie gaat dan zo erg omhoog dat er dan nog meer mogelijk is in de CL.Magallan zou dan zelfs voor de breedte worden gehaald:OnanaMazraoui Alderweireld Vertonghen TagliaficoVd.Beek Blind MountNeres Suarez Tadic
 
southwatcher
 
2
14 december 2018 om 19:50
Je speelt teveel FIFA of droomt altijd hardop....wat heeft t nou voor nut om je eigen opstelling incl wissels te geven....of denk je dat overmars en alle anderen ook dagelijks op VZ kijken? Om te zien welke spelers ze moeten halen??
 
Quirento
 
4
14 december 2018 om 19:51
Alderweireld en Verthongen? Chelsea's wonderboy Mount? Suarez? Je bent toch niet serieus hoop ik?
 
wyzijnkampioen
 
2
14 december 2018 om 19:56
@Quirento Zijn wel 3 ex ajacieden die hebben aangegeven dat ze graag zouden terugkeren bij Ajax. Wat mij betreft mogen ze in de zomer al terugkomen en legt Ajax er desnoods 50 miljoen voor neer voor hun inclusief salarissen.Weet niet of Chelsea bereid is om Mount te verkopen maar een bod van 20 miljoen kan ze misschien overtuigen.Die 70 miljoen die Ajax dan zou moeten uitgeven wordt ruimschoots gedekt door de verkoop van De Ligt, Frenkie en Ziyech wat Ajax zo`n 200 miljoen zal opleveren.
 
wanneer34e
 
0
14 december 2018 om 20:00
Het is meer hoop denk ik. Ik denk dat ajax in de toekomst wel eens een soort vergelijkbare selectie kan neer zetten. Het is nu nog te vroeg. Maar als ajax zo door gaat, laten we zeggen over een jaar of 5 oid kunnen ze denk ik idd met zoiets aankakken. Niet die spelers nogmaals, maar soortgelijk.
 
FoebeleVP
 
0
14 december 2018 om 20:20
Ik denk niet dat je alle drie binnen kunt halen, maar je kan ze wel polsen, zo zijn er vast nog andere spelers interessant. We moeten ook zeker niet te oud worden, we moeten die ideale mix die we dit seizoen eindelijk hebben zien te handhaven, al is het lastig om talenten van het niveau de Ligt/de Jong iedere keer weer te vinden. Verder is het afwachten wie Ajax kan behouden, het lijkt toch uitgesloten dat de Ligt en de Jong nog een jaar blijven, Ziyech idem dito al verdient hij het het meest van iedereen. Voor Tagliafico, Onana, Neres en van de Beek is ook al interesse geweest en als Dolberg naast het maken van goals ook weer beter gaat spelen zal er misschien aan hem ook wel getrokken worden. Al met al een drukke en interessante zomer voor Overmars, hopelijk met een kleine kater van de hoeveelheid champagne die er gedronken is in de laatste maand van het seizoen.
 
wyzijnkampioen
 
3
14 december 2018 om 20:21
Wat mij betreft gaat Ajax er echt werk van maken als het financieel haalbaar is en de spelers zelf ook willen komen. Mocht het iets langer duren voordat ze terug willen komen is dat ook prima maar liever zo snel mogelijk.
 
Robinho010
 
0
15 december 2018 om 06:02
Mount is al meer dan 20M waard
 
Djo AMS
 
2
14 december 2018 om 20:14
Ajax doet er goed aan om nu al toe te slaan op de transfermarkt. Als de miljoenen van de Jong en de Ligt eenmaal binnnen zijn, dan zal men Ajax de hoofdprijs vragen. Iemand refereerde er al aan dat Sánchez destijds ook niet met al te hoge verwachtingen werd ontvangen. Ook hij werd bekritiseerd om z’n beperkte voetballende kwaliteiten. Ajax is nu al zo lang met magalan bezig, dat ze vast iets hebben gezien waar ze veel vertrouwen uit putten. Nog wat extra zuid Amerikaans gif in de ploeg kan geen kwaad. Heerlijk toch ook woensdag met tagliafico: een karatetrap met krammetjes als gevolg en vervolgens vol de kopduels ingaan. Dan te bedenken dat Ajax het een tijd heeft moeten doen met zo’n slapjanus als Boilissen op die plek.
 
Sam_1
 
0
14 december 2018 om 20:18
Magallan kan lerem voetballen bij ajax in het aankomende half jaar. Voor nu hebben we een stopper nodig daar is hij goed in. Sterker nog ijzersterk
 
falcao
 
0
15 december 2018 om 09:33
Voor de insiders: waarom is hij geen vaste international want Otamendi en co zijn de laatste toernooien nou niet bepaald indrukwekkend?
 
GluubsterTJ
 
0
15 december 2018 om 12:14
Ik hoop niet dat hij Samen met Blind achterin gaat spelen... beide niet langer dan 1.81m geloof ik. Dat is internationaal gezien natuurlijk een veel te klein centraal duo.